Desavanja u Hrvatskoj
-
Hafis
#16901 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bit će računaju da će u budućnosti biti stanovite gužve s Mađarima, pa da malo pojačaju onu ravnicu na sjeveru.
- dječak sa šibicama
#16902 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Modernizacija je od 2 do 5 miliona, malo sam pogresno procitao.
Kazu ameri da su se ovi Bredliji posebno ova ODS (Operation Desert Storm) verzija pokazali kao najbolje oruzje na terenu, vise su irackih tenkova unistili Bredliji nego Abramsi.
Kazu ameri da su se ovi Bredliji posebno ova ODS (Operation Desert Storm) verzija pokazali kao najbolje oruzje na terenu, vise su irackih tenkova unistili Bredliji nego Abramsi.
- muha_sa
#16903 Re: Desavanja u Hrvatskoj
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191128152
ZADOBIO VIŠE POVREDA
Student iz Sarajeva brutalno pretučen u Splitu
Student iz Sarajeva brutalno je pretučen danas na autobuskoj stanici u Splitu. Krvav se jedva kretao ulicom dok nije naišao na Splićanina u Poljičkoj cesti i jedva zatražiio pomoć.
Kako je Splićanin rekao za Slobodnu Dalmaciju, momak je imao potpuno krvavo lice i glavu, prst mu je bio slomljen, a oba oka natečena i skoro zatvorena. Na tjemenu je imao veliku ranu iz koje je išla krv.
"Samo mi je, bosanskim naglaskom, kazao: 'Zovite hitnu'", rekao Splićanin, uposlenik jedne od telekomunikacijskih firmi koji se nešto prije 13 sati zatekao na cesti i ugledao zastrašujući prizor.
Sarajlija je bio u potpunom šoku, a on ga je pitao može li hodati te su krenuli prema Hitnom prijemu u bolnicu na Križine. Rekao mu je kako je mu je grupa mladića prišla na autobuskoj stanici i pitala ga je li navijač te su ga onda počeli udarati.
"Ne znam je li im što odgovorio i zašto su ga počeli tući, nisam ga to stigao pitati. Ali uvjeren sam da su ga, osim nogama i šakama, tukli s nečim, onu reznu ranu na tjemenu zadalo je neko sredstvo. Uspio mi je reći da je iz Sarajeva i da je dobio stipendiju da ovu godinu može studirati na strojarstvu (splitskom Fakultetu elektrotehnike strojarstva i brodogradnje - opa. a.). Nisam ga dalje ništa pitao jer je počeo govoriti da mu je slabo, jedva je hodao", rekao je Splićanin.
Ostavio ga je u hitnoj pomoći na Križini gdje su ga preuzeli tehničari i prebacili u drugu ustanovu. Iz splitske policije potvrđeno je da su oko 13:40 iz splitske bolnice na Firulama dobili dojavu da je mlađi muškarac na Hitnom hirurškom prijemu zatražio ljekarsku pomoć.
"Izjavio je ljekarima da je fizički napadnut u Poljičkoj ulici, a težina povreda još nije poznata, nalazi se na ljekarskoj obradi. Mi ćemo poduzet sve radnje i kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve okolnosti događaja", kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije za Slobodnu Dalmaciju.
ZADOBIO VIŠE POVREDA
Student iz Sarajeva brutalno je pretučen danas na autobuskoj stanici u Splitu. Krvav se jedva kretao ulicom dok nije naišao na Splićanina u Poljičkoj cesti i jedva zatražiio pomoć.
Kako je Splićanin rekao za Slobodnu Dalmaciju, momak je imao potpuno krvavo lice i glavu, prst mu je bio slomljen, a oba oka natečena i skoro zatvorena. Na tjemenu je imao veliku ranu iz koje je išla krv.
"Samo mi je, bosanskim naglaskom, kazao: 'Zovite hitnu'", rekao Splićanin, uposlenik jedne od telekomunikacijskih firmi koji se nešto prije 13 sati zatekao na cesti i ugledao zastrašujući prizor.
Sarajlija je bio u potpunom šoku, a on ga je pitao može li hodati te su krenuli prema Hitnom prijemu u bolnicu na Križine. Rekao mu je kako je mu je grupa mladića prišla na autobuskoj stanici i pitala ga je li navijač te su ga onda počeli udarati.
"Ne znam je li im što odgovorio i zašto su ga počeli tući, nisam ga to stigao pitati. Ali uvjeren sam da su ga, osim nogama i šakama, tukli s nečim, onu reznu ranu na tjemenu zadalo je neko sredstvo. Uspio mi je reći da je iz Sarajeva i da je dobio stipendiju da ovu godinu može studirati na strojarstvu (splitskom Fakultetu elektrotehnike strojarstva i brodogradnje - opa. a.). Nisam ga dalje ništa pitao jer je počeo govoriti da mu je slabo, jedva je hodao", rekao je Splićanin.
Ostavio ga je u hitnoj pomoći na Križini gdje su ga preuzeli tehničari i prebacili u drugu ustanovu. Iz splitske policije potvrđeno je da su oko 13:40 iz splitske bolnice na Firulama dobili dojavu da je mlađi muškarac na Hitnom hirurškom prijemu zatražio ljekarsku pomoć.
"Izjavio je ljekarima da je fizički napadnut u Poljičkoj ulici, a težina povreda još nije poznata, nalazi se na ljekarskoj obradi. Mi ćemo poduzet sve radnje i kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve okolnosti događaja", kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije za Slobodnu Dalmaciju.
- istra_hr
#16904 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zadar i Split, postaju gradovi "bezakonja"
U Zadru nekažnjeno prolaze silovatelji i sl.
U Splitu, već odavno vlada ulicom "sekta" koja sebe naziva HŽV i Torcida
Nima Splita do Splita ...
U Zadru nekažnjeno prolaze silovatelji i sl.
U Splitu, već odavno vlada ulicom "sekta" koja sebe naziva HŽV i Torcida
Nima Splita do Splita ...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#16905 Re: Desavanja u Hrvatskoj
https://www.facebook.com/AdminSerbia/vi ... =2&theater
obratite usput pažnju na titl koji ide na dnu snimka
- SmokingMan
#16907 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobro je da ga nakon svega nisu bacili u more.muha_sa wrote: ↑29/11/2019 07:47 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191128152
ZADOBIO VIŠE POVREDA
-
mishic
#16908 Re: Desavanja u Hrvatskoj
E kod naši lijevih (mislim i ja, zapadnih susjeda) počela je uspostava reda.
Prvo je Urednica i glavnog Ureda pozvala (javno) građane u svoj Ured koji je jel, radi njih i otvoren, a eto ona tamo ordinira nakon petnaestak godina kojekakvih diletanata, koji građane nisu zvali i podmirivali u tom Uredu čak ni iz matične a kamo li susjedne države. Pa je onda taj Ured uspostavio i Velered pred osnivaćem tog Ureda da se veleredaju veledostojnici, ne samo reda radi nego da se uspostavi hijerarhija i red, kako je i red tamo gdje je sve uređeno. A sve ovo u svezi sa skorašnjim redovima pred biralištima gdje će ko više može da zna koliko tisuća Hrvata uredno u redovima da iskaže svoju volju i odredi ko će dalje u Uredu i oko Ureda, pa u Veleredu i oko njega doći na koje mjesto. I kako je i red u uređenoj državi, sve će da bude u redovima, da se reda i uređuje kako više niko nebi mogao mimo i preko reda i redaljki da uspostavlja nered tamo gdje treba i mora da bude red, baš onakav kakav su Urednica i Ured osmislili. Zato red i samo red. Tako se uređuje lijevi ili ti zapadni susjed naš koji i nas u redove trpa pri toj uspostavi reda nakon kojeg će po uhodanom receptu i ustaaljnoj navici nered koji nastane pri uspostavi reda biti prebačen susjedu u dvorište.
Sve po starom...
Prvo je Urednica i glavnog Ureda pozvala (javno) građane u svoj Ured koji je jel, radi njih i otvoren, a eto ona tamo ordinira nakon petnaestak godina kojekakvih diletanata, koji građane nisu zvali i podmirivali u tom Uredu čak ni iz matične a kamo li susjedne države. Pa je onda taj Ured uspostavio i Velered pred osnivaćem tog Ureda da se veleredaju veledostojnici, ne samo reda radi nego da se uspostavi hijerarhija i red, kako je i red tamo gdje je sve uređeno. A sve ovo u svezi sa skorašnjim redovima pred biralištima gdje će ko više može da zna koliko tisuća Hrvata uredno u redovima da iskaže svoju volju i odredi ko će dalje u Uredu i oko Ureda, pa u Veleredu i oko njega doći na koje mjesto. I kako je i red u uređenoj državi, sve će da bude u redovima, da se reda i uređuje kako više niko nebi mogao mimo i preko reda i redaljki da uspostavlja nered tamo gdje treba i mora da bude red, baš onakav kakav su Urednica i Ured osmislili. Zato red i samo red. Tako se uređuje lijevi ili ti zapadni susjed naš koji i nas u redove trpa pri toj uspostavi reda nakon kojeg će po uhodanom receptu i ustaaljnoj navici nered koji nastane pri uspostavi reda biti prebačen susjedu u dvorište.
Sve po starom...
- spreca
#16909 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bobi wrote: ↑29/11/2019 08:45 https://www.facebook.com/AdminSerbia/vi ... =2&theater
-
Hafis
#16910 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Može li neki kratki sažetak, ili barem poanta. Ne bi ti ovaj tekst Moša Pijade i Milovan Đilas, još uz stručnu pomoć Edvarda Kardelja zajedno skontali za heftu dana. A beli su pametni ljudi i iz pametnih naroda bili. A i to je malo vremena čini mi se.mishic wrote: ↑29/11/2019 15:09 E kod naši lijevih (mislim i ja, zapadnih susjeda) počela je uspostava reda.
Sve po starom...
...red, ureda, uredi, uredu, redovi, redaljke, veleredi....
Jesi li ti siguran da je radnja teksta smještena u Hrvatsku?
Mogu misliti što je spreča skontao u ovom tekstu. Jedva ga u Rusiji naučilo i vaser vagu koristiti. A još ga lome oko kutomjera.
- spreca
#16911 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Opet nemas sta da pusis....godina izdala sto liHafis wrote: ↑29/11/2019 16:21Može li neki kratki sažetak, ili barem poanta. Ne bi ti ovaj tekst Moša Pijade i Milovan Đilas, još uz stručnu pomoć Edvarda Kardelja zajedno skontali za heftu dana. A beli su pametni ljudi i iz pametnih naroda bili. A i to je malo vremena čini mi se.mishic wrote: ↑29/11/2019 15:09 E kod naši lijevih (mislim i ja, zapadnih susjeda) počela je uspostava reda.
Sve po starom...
...red, ureda, uredi, uredu, redovi, redaljke, veleredi....
Jesi li ti siguran da je radnja teksta smještena u Hrvatsku?
Mogu misliti što je spreča skontao u ovom tekstu. Jedva ga u Rusiji naučilo i vaser vagu koristiti. A još ga lome oko kutomjera.
Last edited by spreca on 29/11/2019 18:04, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#16912 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Danas dan zalosti u uredu kobilinde, praljkovaca se sluzi, sudeci po drustvenim mrezama.
-
Hafis
#16913 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Potvrdjujes da si nadrnadni bukvalista.
-
Hafis
#16914 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dva lutkardka manekina se sastavila i aplaudiraju jedan drugom na debilizmima, jedno hiljaditi put
-
Hafis
- spreca
#16916 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kazu da ce od iduce godine se taj dan imenovati kao Dan PraljkovaceThe 51st State wrote: ↑29/11/2019 17:13 Danas dan zalosti u uredu kobilinde, praljkovaca se sluzi, sudeci po drustvenim mrezama.
-
The 51st State
#16917 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Drmni kotlovnicar i ti jednu za generala.
-
The 51st State
#16918 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne bi oni,no potrebito je pucanstvo pa valja ih odobrovoljiti.spreca wrote: ↑29/11/2019 18:10Kazu da ce od iduce godine se taj dan imenovati kao Dan PraljkovaceThe 51st State wrote: ↑29/11/2019 17:13 Danas dan zalosti u uredu kobilinde, praljkovaca se sluzi, sudeci po drustvenim mrezama.
- Kolinda
-
The 51st State
#16920 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Evo vam malo i engleskog, take some from down pipe.
-
Hafis
#16921 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolega, nemaš pojma koliko se osjećam sretan što smo ovu zabludjelu ovčicu izveli na put.
Ti znaš za onu našu čuvenu starozavjetnu o pastiru koji je poslije dugo lutanja i traženja pronašao svoje izgubljeno jagnje, i kada je rekao: ''draže mi je ovo jedno zabludjelo jagnje koje sam uspio vratiti, nego svih onih 99 kojih sad pasu u štali''.
E pa sad kontaj kako se ja osjećam.
Eno ti ga gore, propisalo i na engleskom...jebote da mi vidiš sad podlaktice...to se sve dlake naježile od ushićenja.
-
The 51st State
#16922 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ono fol lozionu prosipa,...
- Kolinda
#16923 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolega Hafis, postoji li pojašnjenje ove bolesne opsesije sa RH, mislim RH je svjetlosnu godinu od nas ma koliko to zvuči kao kompleks niže vrijednosti ali to su činjenice.
Sve do jednu vijesti iz crne kronike to prenese na ovu temu, pozitivno nikada ništa. Evo mjesecima ih čitam i ne uspijevam dokučiti smisao i cilj svega zajedno, u stigmatizaciji prednjači Hrvat iz ZDK ali nije mu zamjeriti on se ipak dokazuje.
Sve do jednu vijesti iz crne kronike to prenese na ovu temu, pozitivno nikada ništa. Evo mjesecima ih čitam i ne uspijevam dokučiti smisao i cilj svega zajedno, u stigmatizaciji prednjači Hrvat iz ZDK ali nije mu zamjeriti on se ipak dokazuje.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#16924 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Na FB se bolje vidispreca wrote: ↑29/11/2019 16:14Bobi wrote: ↑29/11/2019 08:45 https://www.facebook.com/AdminSerbia/vi ... =2&theater
![]()
..........titli se slabo vide
- spreca