SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
milojicabrzi

#16901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by milojicabrzi »

Užas, tijelo nađeno i uviđaj rađen bukvalno 10 metara od vrtića i jaslica, u romskom naselju pored KŠC na Stupu.

Mislim da bi kantonalna policija trebala pojačati osiguranje tog objekta, gdje se nalaze djeca, tu je škola i vrtić, a odmah pored romska čerga sva u ruševinim objektima, nema koja se mraka tu ne skuplja :run:
karanana

#16902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

A taj za ubistvo iz 2015. osudjen na manje od 3 godine.

Izgleda da je onaj imao seksualni odnos sa djevojcicom.
sheilak

#16903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

karanana wrote:A taj za ubistvo iz 2015. osudjen na manje od 3 godine.

Da, manijak je izgleda silovao curicu. Na radiosarajevo pise da se sumnjici za spolni odnos s djetetom na „narocito ponizavajuci nacin“.
I jos kad su ga privodili, izlazi iz auta sa Kur‘anom u rukama. Meni zaista nije jasno zasto je neko poput njega bio na slobodi.

Ovo je za eutanaziju. Taj se covjek ne moze vise rehabilitirati niti vratiti u drustvo. Nadam se da ce dobiti ono sto zasluzuje i da ce toj ludjakinji majci djeca biti oduzeta.

Isto tako, uzasava me i broj pripadnika vehabijskog pokreta u bih i njihovih zena koje u zatucanosti i militantnosti ne zaostaju za muzevima, ali i broj ljudi koji ih podrzavaju.
uglavnomja

#16904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

sheilak wrote:

Da, manijak je izgleda silovao curicu. Na radiosarajevo pise da se sumnjici za spolni odnos s djetetom na „narocito ponizavajuci nacin“.
I jos kad su ga privodili, izlazi iz auta sa Kur‘anom u rukama. Meni zaista nije jasno zasto je neko poput njega bio na slobodi.

Ovo je za eutanaziju. Taj se covjek ne moze vise rehabilitirati niti vratiti u drustvo. Nadam se da ce dobiti ono sto zasluzuje i da ce toj ludjakinji majci djeca biti oduzeta.

Isto tako, uzasava me i broj pripadnika vehabijskog pokreta u bih i njihovih zena koje u zatucanosti i militantnosti ne zaostaju za muzevima, ali i broj ljudi koji ih podrzavaju.
off, sorry

'vamo u inostranstvu se desio slucaj

lik poput ovoga, ne vehabija, nego po godinama, je osudjen za pedofiliju, ne sjecema se detalja :| , i dobio podugu kaznu zatvora
ali nije dugo bio u zatvoru, jednom poljaku sto je sluzio kaznu zbog neke sitnice, ono sverc ... pukao film i ubio ga, izbo nozem
kaze poljak: ja imam 3 male kcerke, nisam ga mogao ocima gledati ... znam da cu citav zivot provesti u zatvoru ali njega vise nema ... (tako nesto, parafraziram)
mnjonja

#16905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mnjonja »

Zasto jednostavno ne kazu silovanje?
L u c i f e r

#16906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

sheilak wrote:

Ludaci, ko i velikosrbi...
rajv0sa

#16907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by rajv0sa »

Hapšen par puta, pustili ga uz obrazloženje nije nosiio zastavu isila nego poslanikov pečat :mrgreen:

http://avaz.ba/vijesti/bih/163227/nefic ... cnog-djela
JThomas

#16908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

nije kukasti krst, nego drevna nordijska runa.
SvojTiPos'o

#16909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SvojTiPos'o »

mnjonja wrote:Zasto jednostavno ne kazu silovanje?
Zato sto nije silovanje, nego spolni odnos sa djetetom, dva različita kd-a.
Ovom degeneriku je jos na naročito ponižavajući način, za to ide minimum 5 godina zatvora, pa naviše...
Za silovanje je od jedne do 10.
vješalica

#16910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

najbolesnije od svega je to sto njima imponuje sakupljanje djece i imanje odnosa sa.njima kao trofeji kao nesto ce oni na onom svijetu imati nagrade za to
ma to treba fasirati i muciti
koji su to bolesni monstrumi

a matera je posebni dio price
uvukla zensku djecu u te pizdarije i svezala zvono na njih
koja ludzakinja
azurna_obala

#16911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by azurna_obala »

Koji bolesnik...nadam se da su ga, bar za početak, policijaci dobro premlatili.
cyprus

#16912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by cyprus »

Kako je moguće da ovakvi bolesnici hodaju slobodno bez ikakvog nadzora? :-) :-)
Nisrin

#16913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nisrin »

Izgleda da je ipak djevojcicu mama, “velika vjernica” prodala debilima, monstrumima koji ne lice na sebe!!
Mater pritvoriti koju godinu u Focu, ovog osuditi min 20 godina, a djevojcicu resocijalizirati, a i batina je iz raja izasla... trebala se i sama obratiti policiji, a ne sjesti sa njima u auto!!! Ovako obiljezena psihicki cio zivot! :run: :run:
triconja

#16914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by triconja »

sheilak wrote:

To je kad zensko nema imaginacije, kakva eutanazija, samo medicinsko eksperimentisanje :thumbup:
Zejnep

#16915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Zejnep »

Nisrin wrote:Izgleda da je ipak djevojcicu mama, “velika vjernica” prodala debilima, monstrumima koji ne lice na sebe!!
Mater pritvoriti koju godinu u Focu, ovog osuditi min 20 godina, a djevojcicu resocijalizirati, a i batina je iz raja izasla... trebala se i sama obratiti policiji, a ne sjesti sa njima u auto!!! Ovako obiljezena psihicki cio zivot! :run: :run:
Ne znam stvarno kako se to ona mogla obratiti policiji ako su je odveli ljudi kojima ju je majka prodala. Ne bi se ni zena od 40 snasla od soka a ne ona, 12 godina. Uostalom sumnjam da je imala pristup icemu pa i telefonu.
Stvarno steta sto nemamo smrtnu kaznu za ovog idiota.
Nisrin

#16916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nisrin »

Zejnep wrote:
Nisrin wrote:Izgleda da je ipak djevojcicu mama, “velika vjernica” prodala debilima, monstrumima koji ne lice na sebe!!
Ne znam stvarno kako se to ona mogla obratiti policiji ako su je odveli ljudi kojima ju je majka prodala. Ne bi se ni zena od 40 snasla od soka a ne ona, 12 godina. Uostalom sumnjam da je imala pristup icemu pa i telefonu.

Ne znam ni ja... ali je ocito da je vec bilo sve ugovoreno davnoooo unaprijed... cula sam neke price o materesini po gradu, nista cudno za nju, ali ne zasluzuje imati djeci, to je definitivno!!!
Mozda i toj djeci isperu mozak pa om je sve nemormalno normalno, jer imaju pogresan sistem vrijednosti!!! Mozda je malok bolje sve nego biti sa mamom...
uglavnomja

#16917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

Zejnep wrote: ...
:thumbup:

ima tu vise idiota, i mater i zena od kretena i ovaj drugi lik ... izronice jos neko sigurno, mreza je to
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#16918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Kako sam cuo (mozda je greska) jedan od ovih sto su odveli curicu je pravio problem u dzamiji na Breki kod Velica. Ispran mozak vehabizmom vec nekoliko godina i niko prstom nije pomakao :roll:
sheilak

#16919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

triconja wrote:
sheilak wrote:

To je kad zensko nema imaginacije, kakva eutanazija, samo medicinsko eksperimentisanje :thumbup:
a mozda je zensko civilizirano, pa ne zeli od smrtne kazne praviti pompu i narodnu svetkovinu niti ima sadistickih sklonosti nego ju zeli tretirati kao medicinsku mjeru sterilizacije drustva. ili hirurski potez kojim se odstranjuje tumor ili bolesni dio tkiva. mislim, ne izivljavas se na tumoru vec gledas kako ces ga se sto prije i sto efikasnije rijesiti.

a to izivljavanje nad bilo kim nema nekog smisla osim zadovoljavanja svojih nekih frustracija.
sheilak

#16920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

uglavnomja wrote:
Zejnep wrote: ...
:thumbup:

ima tu vise idiota, i mater i zena od kretena i ovaj drugi lik ... izronice jos neko sigurno, mreza je to
upravo, to je mreza koja u sjeni siri svoj utjecaj. sto ocigledno niko ne uzima ozbiljno. gledam jucer na ap dvije zenske, skroz pokrivene sa dvoje djece, decko i curica od otprilike 7 ili 8 (mozda i mladja, ali nikako starija) pokrivena. ne znam, ali zar se pokrivanje djece ne bi trebalo tretirati kao zlostavljanje djece? ima li to ikakvo uporiste u nasim zakonima, ako i nema trebali bi se razmisliti o tome. kako bi tretirali djecu roditelja koja su u nekoj sekti? zasto to i ovdje ne primijeniti ako vec vec uveliko cine prestupe i protiv pravila IZ?

zaista se nadam da ce istraga zakaciti i tu sebinu nanic koja je toj majci slala poruke i trazila malu. mislim, zaista nije mogla ne znati sta ce se curici desiti. ali i ostale zene poput sebine.

takodjer, zaista ne mogu shvatiti zasto je neko poput tog krse bio na slobodi i zasto se relativiralo njegovo paradiranje sa zastavom/majicom isila (nije isil vec Poslanikov pecat :-) ). ko su te osobe koje su ga pustile ili nisu procesuirale u tom slucaju?
nepass1

#16921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

Zejnep wrote:
ma dijete mislilo da to tako treba. i ono je na istom nivou zatucanosti ko ovaj vehabija i mama joj.
L u c i f e r

#16922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

sex sa djecom i jeste nezakonit upravo zato što nisu sposobna da rasuđuju

šta ono zna od 12 godina
sheilak

#16923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

L u c i f e r wrote:sex sa djecom i jeste nezakonit upravo zato što nisu sposobna da rasuđuju

šta ono zna od 12 godina
reci to onima na temi o tome kako francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos na 13 god.
L u c i f e r

#16924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

sheilak wrote:
L u c i f e r wrote:sex sa djecom i jeste nezakonit upravo zato što nisu sposobna da rasuđuju

šta ono zna od 12 godina
reci to onima na temi o tome kako francuska mijenja granicu spolnog odnosa na 13 god.
12 je stvarno premalo

Djevojčice 5 razred :cry:
peepeep

#16925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by peepeep »

sheilak wrote:

šta ono zna od 12 godina
reci to onima na temi o tome kako francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos na 13 god.
Da to muslimani urade, objesili bi ih na sve i jednu banderu jer su perverznjaci. Kad to francuzi rade, onda je to moderna spoznaja i potrebna promjena da se omogući ranije seksualno spoznavanje svijeta oko sebe ilitiga ionako se je*u, sad ćemo ih bar legalno okretat.
Post Reply