U Sirokom i Banjaluci se rusi drzava (bilo da je napad na Sarajevo ili Zelju) i taj nacionalizam i sovinizam se ne moze i ne smije uporedjivati, sa krkanlukom u Ze
Ali ocigledno nismo na istim talasnim duzinama, jebes ga.
Bude bolje akBgda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jeste, bas ce nam zajednicka borba, u kojoj i ti ucestvujes, pomocisumirprimus wrote:to carevi samo tako ,sami protiv svih, ne sumnjam u pozitivan ishod...
Pricalo se oko toga i davno smo utvrdili da to nema veze sa tim ljudima niti je to nase maslo. RS-lobi u Savezu odradio posao i izbacio vas. Jeste bilo podjebavanja isto kao sto i vi nas jebete kad imate priliku ali to je nebitno i sve u duhu foruma. Ali ste vi tada trebali podici frku a niste.LSD wrote:Kada su Bordo haveri uhljebljeni u Savezu preko dva gmaza nekog Maida Delića i Djemidžića (ili kako vec) izbili Želji licencu i blokirali mu izlaz u Evropu (koji su izvijevali na terenu), pa poslali yebeni Radnik iz Bijeljine da prezentuje državu - ovdje su pitiice napravil nevđeni dernek i podjebavanje trajalo danima.
Ima poslovica Zlo rađanje, gotovo suđenje....sve ce se to sad obiti njima o glavu, al sa kamatama.
al-em wrote: A evo javlja se novinar i sportski komentator koji bi najradije da se ugasi institucija FK SARAJEVO.
Ja ne bjezim od toga da je abdulah ibrakovic zlo koji je sigurno namjestao dok je bio u klubu, ali vase je sve sveto i nikad niko nikog nije zajebao u tom klubu klubu gdje dunavom brodovi plove, zivot te je.bo kakav dunav po grbavici.
Cekaj, ti hoces da kazes da su sve to fino upakovali, Misimovic i kompanija, razradili plan i onda kad su dosli do izvora, gdje su mogli s jednim koferom sve lagano zavrsiti i sebi kupiti mir za narednih 5 godina, da su to sve ujebali? Pa jebem ti logiku… Zavrsis sudije za 15 kola, istreses se i onda kad mozes za 10-15 hiljada uzeti sve, ti to ne odradis? Ma hajte molim vas…tcz wrote: sve super samo presucujes jednu stavku, namjerno ili ne to ne znam.
koliko sudija je suspendovano da bi vi bili u trci za tu titulu?
Podigli smo mi frku protiv Saveza, do Starzbura došlo...ali nigdje vas ne bi da se prodružite, baš kao što ne bi Punca prije par godina, a Husić i dalje ceka da se isplati.animus wrote:Pricalo se oko toga i davno smo utvrdili da to nema veze sa tim ljudima niti je to nase maslo. RS-lobi u Savezu odradio posao i izbacio vas. Jeste bilo podjebavanja isto kao sto i vi nas jebete kad imate priliku ali to je nebitno i sve u duhu foruma. Ali ste vi tada trebali podici frku a niste.LSD wrote:Kada su Bordo haveri uhljebljeni u Savezu preko dva gmaza nekog Maida Delića i Djemidžića (ili kako vec) izbili Želji licencu i blokirali mu izlaz u Evropu (koji su izvijevali na terenu), pa poslali yebeni Radnik iz Bijeljine da prezentuje državu - ovdje su pitiice napravil nevđeni dernek i podjebavanje trajalo danima.
Ima poslovica Zlo rađanje, gotovo suđenje....sve ce se to sad obiti njima o glavu, al sa kamatama.
sta i vi lijepite stikere? to neki savez fuzija s azom u najavi?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jeste, bas ce nam zajednicka borba, u kojoj i ti ucestvujes, pomocisumirprimus wrote:to carevi samo tako ,sami protiv svih, ne sumnjam u pozitivan ishod...![]()
Ti nam mozes pomoci jedino ako te izlijepimo stikerima i posaljemo da hodas ispred Podravke
Heheheheh
Dje i kad je to ujedinjavanje, da prospemo vode za njimasime_cipol wrote:Nek oni krenu prvi, mi ćemo za njima
Ja ne znam sta ti hoces na ovoj temi, vi ste ispalisumirprimus wrote:sami protiv svih jebte jos malo pa ko divovi
Azmir udje u NS iz TK, mi u NS iz KS. Udruzimo snage i ispostavljamo racun narednih 4-5 godina za sve zulume, kradje, licence, punce i punice i ostalu rodbinu.sumirprimus wrote:sta i vi lijepite stikere? to neki savez fuzija s azom u najavi?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jeste, bas ce nam zajednicka borba, u kojoj i ti ucestvujes, pomocisumirprimus wrote:to carevi samo tako ,sami protiv svih, ne sumnjam u pozitivan ishod...![]()
Ti nam mozes pomoci jedino ako te izlijepimo stikerima i posaljemo da hodas ispred Podravke
Heheheheh![]()
azo i amar drim tim..
znaci priznajete da ste sda struja?sime_cipol wrote: Azmir udje u NS iz TK, mi u NS iz KS. Udruzimo snage i ispostavljamo racun narednih 4-5 godina za sve zulume, kradje, licence, punce i punice i ostalu rodbinu.
Pocni navijati za tuzla city, mogli bi biti jedini iz Tzsumirprimus wrote:svjeze ispali![]()
![]()
zalujem na temi jos koji dan