KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
N.N.

#16901 Re: KUP BiH

Post by N.N. »

Amar je sam rekao da mu se svidja ta atmosfera i nabrijanost u Zenici, o cemu se sada prica :mrgreen:

U Sirokom i Banjaluci se rusi drzava (bilo da je napad na Sarajevo ili Zelju) i taj nacionalizam i sovinizam se ne moze i ne smije uporedjivati, sa krkanlukom u Ze :mrgreen: ili bilo gdje, TZ, Sa, Mo...

Ali ocigledno nismo na istim talasnim duzinama, jebes ga.
Bude bolje akBgda :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#16902 Re: KUP BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

sumirprimus wrote:to carevi samo tako ,sami protiv svih, ne sumnjam u pozitivan ishod... :zzzz:
Jeste, bas ce nam zajednicka borba, u kojoj i ti ucestvujes, pomoci :D

Ti nam mozes pomoci jedino ako te izlijepimo stikerima i posaljemo da hodas ispred Podravke :mrgreen:

Heheheheh
animus

#16903 Re: KUP BiH

Post by animus »

https://reprezentacija.ba/286404-ubistv ... 8190fwwzDQ

a vidi ko nam je delegat bio koji je mogao prekinuti utakmicu ili bar isprazniti tribinu

https://www.bljesak.info/vijesti/flash/ ... ARNjJoZDng
Last edited by animus on 03/10/2019 14:26, edited 1 time in total.
LSD

#16904 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Kada su Bordo haveri uhljebljeni u Savezu preko dva gmaza nekog Maida Delića i Djemidžića (ili kako vec) izbili Želji licencu i blokirali mu izlaz u Evropu (koji su izvijevali na terenu), pa poslali yebeni Radnik iz Bijeljine da prezentuje državu - ovdje su pitiice napravil nevđeni dernek i podjebavanje trajalo danima.
Ima poslovica Zlo rađanje, gotovo suđenje....sve ce se to sad obiti njima o glavu, al sa kamatama.
zipoo

#16905 Re: KUP BiH

Post by zipoo »

Kme kme kme
animus

#16906 Re: KUP BiH

Post by animus »

LSD wrote:Kada su Bordo haveri uhljebljeni u Savezu preko dva gmaza nekog Maida Delića i Djemidžića (ili kako vec) izbili Želji licencu i blokirali mu izlaz u Evropu (koji su izvijevali na terenu), pa poslali yebeni Radnik iz Bijeljine da prezentuje državu - ovdje su pitiice napravil nevđeni dernek i podjebavanje trajalo danima.
Ima poslovica Zlo rađanje, gotovo suđenje....sve ce se to sad obiti njima o glavu, al sa kamatama.
Pricalo se oko toga i davno smo utvrdili da to nema veze sa tim ljudima niti je to nase maslo. RS-lobi u Savezu odradio posao i izbacio vas. Jeste bilo podjebavanja isto kao sto i vi nas jebete kad imate priliku ali to je nebitno i sve u duhu foruma. Ali ste vi tada trebali podici frku a niste.
BHF_Manijak

#16907 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

al-em wrote: A evo javlja se novinar i sportski komentator koji bi najradije da se ugasi institucija FK SARAJEVO.

Ja ne bjezim od toga da je abdulah ibrakovic zlo koji je sigurno namjestao dok je bio u klubu, ali vase je sve sveto i nikad niko nikog nije zajebao u tom klubu klubu gdje dunavom brodovi plove, zivot te je.bo kakav dunav po grbavici.
:lol: :lol: :lol: :zzzz:

Bolan zbog takvih kao ti ja bih volio da na ovaj grad padne atomska, da svi odemo u PM gdje i zasluzujemo, eto takav mentalni sklop imate.
Znas sta bih ja volio, e rano moja…

Nego drzi se ti svog esnafa, gledajte da budete malo ljubazniji, uljudniji za pocetak, budite insani.

Oko namjestanja? Ne moras meni govorit sta se po ligi radi, vjeruj mi da sve znas uzeo bi strik i objesio se. I da, nema cistih, znaci NEMA. Pa se i dalje koljite ko vise, ko manje… :wink:
tcz wrote: sve super samo presucujes jednu stavku, namjerno ili ne to ne znam.
koliko sudija je suspendovano da bi vi bili u trci za tu titulu?
Cekaj, ti hoces da kazes da su sve to fino upakovali, Misimovic i kompanija, razradili plan i onda kad su dosli do izvora, gdje su mogli s jednim koferom sve lagano zavrsiti i sebi kupiti mir za narednih 5 godina, da su to sve ujebali? Pa jebem ti logiku… Zavrsis sudije za 15 kola, istreses se i onda kad mozes za 10-15 hiljada uzeti sve, ti to ne odradis? Ma hajte molim vas…
I na kraju, koliko je prosle sezone suspendovano kada se sudilo uveliko na stetu FKZ? Nazalost jako malo, ali tad je to sega bilo, hehe vidi sto karaju komsije, e neka ih karaju ko im jebe mater... To je ta politika.

@il dottore, tebi bolan, necovjeku, ne vrijedi slova napisati. Idi pisi velikim slovom Posusje, Siroki, a Zeljeznicar i Grbavicu malim.
LSD

#16908 Re: KUP BiH

Post by LSD »

animus wrote:
LSD wrote:Kada su Bordo haveri uhljebljeni u Savezu preko dva gmaza nekog Maida Delića i Djemidžića (ili kako vec) izbili Želji licencu i blokirali mu izlaz u Evropu (koji su izvijevali na terenu), pa poslali yebeni Radnik iz Bijeljine da prezentuje državu - ovdje su pitiice napravil nevđeni dernek i podjebavanje trajalo danima.
Pricalo se oko toga i davno smo utvrdili da to nema veze sa tim ljudima niti je to nase maslo. RS-lobi u Savezu odradio posao i izbacio vas. Jeste bilo podjebavanja isto kao sto i vi nas jebete kad imate priliku ali to je nebitno i sve u duhu foruma. Ali ste vi tada trebali podici frku a niste.
Podigli smo mi frku protiv Saveza, do Starzbura došlo...ali nigdje vas ne bi da se prodružite, baš kao što ne bi Punca prije par godina, a Husić i dalje ceka da se isplati.
Last edited by LSD on 03/10/2019 14:35, edited 1 time in total.
sumirprimus

#16909 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
sumirprimus wrote:to carevi samo tako ,sami protiv svih, ne sumnjam u pozitivan ishod... :zzzz:

Ti nam mozes pomoci jedino ako te izlijepimo stikerima i posaljemo da hodas ispred Podravke :mrgreen:

Heheheheh
sta i vi lijepite stikere? to neki savez fuzija s azom u najavi? :D
azo i amar drim tim.. :izet:
sumirprimus

#16910 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

obice se ova bahatost o glavu i opetcete nestati na par mjeseci vec vidjeno :zzzz:
nosara

#16911 Re: KUP BiH

Post by nosara »

Ne prolazi foluska, kone. Sami morate, onako divovski, s koljena... :D
ultima_palabra

#16912 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

sime_cipol wrote:Nek oni krenu prvi, mi ćemo za njima :D
Dje i kad je to ujedinjavanje, da prospemo vode za njima :mrgreen:
sumirprimus

#16913 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

sami protiv svih jebte jos malo pa ko divovi :lol:
avetinja

#16914 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Džaba talasamo kada se iz vašeg kluba niko nije ni oglasio u vezi sa ovim, kao da je sve u redu.
zipoo

#16915 Re: KUP BiH

Post by zipoo »

sumirprimus wrote:sami protiv svih jebte jos malo pa ko divovi :lol:
Ja ne znam sta ti hoces na ovoj temi, vi ste ispali
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#16916 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

sumirprimus wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Heheheheh
sta i vi lijepite stikere? to neki savez fuzija s azom u najavi? :D
azo i amar drim tim.. :izet:
Azmir udje u NS iz TK, mi u NS iz KS. Udruzimo snage i ispostavljamo racun narednih 4-5 godina za sve zulume, kradje, licence, punce i punice i ostalu rodbinu. :zzzz:
Last edited by sime_cipol on 03/10/2019 14:41, edited 1 time in total.
sumirprimus

#16917 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

svjeze ispali :D :izet:
zalujem na temi jos koji dan 8-)
sumirprimus

#16918 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

sime_cipol wrote: Azmir udje u NS iz TK, mi u NS iz KS. Udruzimo snage i ispostavljamo racun narednih 4-5 godina za sve zulume, kradje, licence, punce i punice i ostalu rodbinu.
znaci priznajete da ste sda struja? :D
doznacica... :zzzz:
zipoo

#16919 Re: KUP BiH

Post by zipoo »

sumirprimus wrote:svjeze ispali :D :izet:
zalujem na temi jos koji dan 8-)
Pocni navijati za tuzla city, mogli bi biti jedini iz Tz
sumirprimus

#16920 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

ja zelen ne mogu bit ni nazor. :postar:
LSD

#16921 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Postavlja se logicno pitanje - da li je punac ikad dostavio pare gospodinu Husiću ?
Azmir i dalje ceka ono što mu se obecalo :mastakazes:

Dino Selimoviću, odgovori narodu.

Image

:lol: :lol: kako ga pitari izradiše :lol:
Last edited by LSD on 03/10/2019 14:56, edited 1 time in total.
Logovan

#16922 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Čuj ujedinjenje sa malenim protiv saveza. :lol:

Ko će se ujediniti sa onakvim klubom i onakvim navijačima. Nema šanse.

Čuj ona dva pitara kriva što oni nisu dobili licencu. :lol: Nisu njih dvojica krivi što su vaši ljudi nesposobni, što ne znaju glupu uplatnicu ispuniti, što su zaboravni, što ne rade svoj posao. I otkud vam to da su vas baš njih dvojica zavalili, a eto ostali su bili za to da idete u Europu. :lol:
sumirprimus

#16923 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

pravi navijaci su im pohapseni :skoljka:
sumirprimus

#16924 Re: KUP BiH

Post by sumirprimus »

drukale ih kolege kaje... :( :-)
splinter

#16925 Re: KUP BiH

Post by splinter »

Šta simpatizeri malih klubova koji se više ne takmiče u ovm najmasovnijem takmičenju uopće rade na ovoj temi ???
Moderacija, ovo ono??
Post Reply