Da pohvalim i ovu predobru aplikaciju

Moderator: Benq

Nadam se da će ti pomoćibordo gandalf wrote:Koju app instalirati da telefon koristim kao mis/tastauru za tv box(mk808b plus)???
Oni su poznati po tome...barabanakvadrat wrote:Maloprije u UNIVERZALNO-om, kad sam otišao da kupim torbicu za tablet, frajer govori liku da ne radi Hard Reset telefona jer to šteti telefonu i poništava garanciju![]()
![]()
. Spominje frajko neke cikluse pisanja i brisanja flash memorije a lik ga samo gleda i upija šta ovaj prića ko sunđer. Ja svakakvih stuĆnjaka danas fkt
zateznistub wrote:Treba mi pomoc oko prestigio multipad 2 produo,
naime kad zelim da uradim udate nekih aplikacija dobijem poruku "error downloading ta i ta aplikacija, There is insufficient space on the devise"!
Ka odem na Settings, storage vidim particiju Data sorage total space 882 MB i Available 92MB, te patriciju Internal storage koja je 4.21 GB slobodna kao i SD card.
Da li i kako mogu povecati Data storage particiju?
Uradio sam root, ima onaj SU, ali blage veze nemam sta dalje...barabanakvadrat wrote: To ti je taj čuveni problem na koji proizvođaći žmire. Ja sam na Huawei y530 imao isti problem. Piše mi slobodno 2GB od 4 ali za aplikacije ostave svega 500MB do 1GB. Mislim bez ROOT-a da se to ne može ništa popraviti mada sumnjam da se i sa ROOT-om može šta.
Treba instalirati server na "pc"-u sto na tv boxu ne moze, nasao sam google tv remote ali fali scroll opcijaKal El wrote:Nadam se da će ti pomoćibordo gandalf wrote:Koju app instalirati da telefon koristim kao mis/tastauru za tv box(mk808b plus)???
https://play.google.com/store/apps/deta ... ech.Remote
Može na androidu sve, samo zavisi koliko "jaku" podršku ima tvoj uređaj, npr.barabanakvadrat wrote:To ti je taj čuveni problem na koji proizvođaći žmire. Ja sam na Huawei y530 imao isti problem. Piše mi slobodno 2GB od 4 ali za aplikacije ostave svega 500MB do 1GB. Mislim bez ROOT-a da se to ne može ništa popraviti mada sumnjam da se i sa ROOT-om može šta.zateznistub wrote:Neko
zateznistub wrote:Treba mi pomoc oko prestigio multipad 2 produo,
naime kad zelim da uradim udate nekih aplikacija dobijem poruku "error downloading ta i ta aplikacija, There is insufficient space on the devise"!
Ka odem na Settings, storage vidim particiju Data sorage total space 882 MB i Available 92MB, te patriciju Internal storage koja je 4.21 GB slobodna kao i SD card.
Da li i kako mogu povecati Data storage particiju?
Razumljivo, iskreno ti ne bi ni preporučio, radije gledaj kakav bolji uređaj da zbaviš! Imat' ćeš provjereno manje glavobolje nego da čačkaš taj!zateznistub wrote:Hvala mahi, ali ovo je previse za mene, ne smijam ja ovo...
Kad bi zeni cak i kao zezanciju nabacio nabavku jos jednog uređaja u kuci, bilo bi me svudaMaharadza wrote:Razumljivo, iskreno ti ne bi ni preporučio, radije gledaj kakav bolji uređaj da zbaviš! Imat' ćeš provjereno manje glavobolje nego da čačkaš taj!zateznistub wrote:Hvala mahi, ali ovo je previse za mene, ne smijam ja ovo...
Buckethead hvalabarabanakvadrat wrote:Kod njih je skupo ubij Bože. Najbolje je kod švercera ako nađeš original (Univerzalno, Fontele,..) ali moraš otvoriti 10 očiju da vidiš jel original. Ovi Ofišl zastupnici deru kožu. U Mobisu za Nokiu baterija je 60 KM najjeftinija pa do 200KM. Pišljivi oklop za L620 je 50KM, gel maske preko 20KM najobičnije. Ma užas su.Buckethead wrote:Nazovi Agram servis ili Kimtec, trebalo bi biti kod njihspree wrote:Gdje kod nas ima uzeti orginal bateriju za s3?
Upali sync na mobu.probook wrote:Do cega bi moglo biti?
Upaljen je. Kazem da za ostale email racune koji su dodati pod email opcijom u postavkama sve radi ok. Ovaj sto je dodat kao google neceBuckethead wrote:Upali sync na mobu.probook wrote:Do cega bi moglo biti?
Problem je izgleda u gmail app. Kada sam vratio na staru verziju notifikacije rade, cim je zradio update aplikacije notifikacije ne radeBuckethead wrote:E ne znam onda
Znam da je banalno ali provjeri stanje na računu.Officer Crabtree wrote:ne radi na bilo kojoj od dvije ponuđene opcije za prijenos... hvala ipak na odgovoru, odnijeti ću sutra u telecom centar pa nek oni pogledaju.