pogledaj na sajtu muscle freak ima jedna 42KMLikoZeko wrote:Da li ej neko vidio body majice za treniranje, one uz tijelo, dugi rukav.
Skupe mi i sportlifet 75km.
Hvala
mislim da takvu tražiš materijal i to
pogledaj na sajtu muscle freak ima jedna 42KMLikoZeko wrote:Da li ej neko vidio body majice za treniranje, one uz tijelo, dugi rukav.
Skupe mi i sportlifet 75km.
Hvala
Radnja dobre volje, pomozi.ba__Phoenix__ wrote:Gdje pokloniti odjeću, neka organizacija, crveni križ? Novo Sarajevo, Novi Grad?
Potpisujem,od kako su je pokrenuli,samo tamo nosimoJanuaryJones wrote:Radnja dobre volje, pomozi.ba__Phoenix__ wrote:Gdje pokloniti odjeću, neka organizacija, crveni križ? Novo Sarajevo, Novi Grad?
koja duzina ti treba? u udruzenju akvarista takve cijevi koriste za pravljenje prelivnih filtera za akvarije... svrati pa pitaj da ti prodaju ili ako ti ne odgovara duzina da ti kazu odakle nabavljaju...Allcho wrote:Gdje kupiti plasticne cijevi precnika oko 10mm?
Znam da u penny-ju imaju veceg precnika, a ove nisam vidio.
Hvala
gdje god prodaju opremu za zavarivanje tu potraži--obicno se koriste za argon il co2Allcho wrote:Gdje kupiti plasticne cijevi precnika oko 10mm?
Znam da u penny-ju imaju veceg precnika, a ove nisam vidio.
Hvala
probaj u knjizari MyBook u SCC-u, oni imaju te kerefeke za dernekeamar1994 wrote:amar1994 wrote:Da li ima i gdje kupiti u Sarajevu ,ove UV/neon boje za tijelo![]()
https://www.eventlights.hr/uv-neon/neon ... -za-tijelo
Iko?eXit.LP wrote:Da li neko u Sarajevu radi nakit od titaniuma?
Ima li neko iskustva, gdje bi se mogla naručiti burma od titaniuma?
odeš u zlatarsku ulicu kod slatkog cošeta i prvog zlatara pitašeXit.LP wrote:Iko?eXit.LP wrote:Da li neko u Sarajevu radi nakit od titaniuma?
Može i okolina Sarajeva pa i šire...
Iskustvo, bilo šta...
prvi put cujemKvaziExpert wrote:I mene interesuje ova nesalomiva lopata, nakon poplava ih je bruka donirano, i nijednu nisam vidio na piku (a stalno sam trazio)manekenka u penziji wrote:Gdje ima Bektinih lopata?
imaš po netueXit.LP wrote:Iko?eXit.LP wrote:Da li neko u Sarajevu radi nakit od titaniuma?
Može i okolina Sarajeva pa i šire...
Iskustvo, bilo šta...
ko da citam o JetijuKvaziExpert wrote:Ova je napravljena od termoplastike, strasno kvalitetna. Kako sam cuo, nikad je nisam vidio [emoji38] Valjda je nekad bilo na energopetrolovim pumpama.
to je ova?manekenka u penziji wrote:Ja sam te lopate tražila u Penny-u, Fis-u i Bingu ali nemaju. Kažu naručili su pa će doći.
Pogledat ću i na pumpama.
pepeljara wrote:Raja, gdje ima odlican print na majice sa majicama u sarajevu ?
Mislim, ono mpamuk, i da kosta, normala, a ne kupis, smece bacis poslije 2 oblacenja, il se opere print ?
zelim sebi par majica printa uradit.