Sve i kad bih zbog ljubavi prema vlastitoj zemlji povjerovala da u proglasu jasno stoji termin bosanska nacija , nikako zdrave svijesti ne mogu reći da se tamo nepominju bosanskohercegovački Srbi , Muslimani i Hrvati.madner wrote:Jedna nacija (Bosanska), Srbi, Muslimani i Hrvati dio te nacije. I to samo Bosanski Srbi i Bosanski Hrvati.
No na kraju krajeva jedan proglas nije bitan. Po vama , ukoliko si član Ujedinjenih Nacija imaš - naciju , znači po Vama Kurdi nisu nacija odnosno postaće nacija onog dana kada u UN bude primljen tamo neki - Kurdistan.
Isto tako , onog dana kada Kosovo i Sjeverni Kipar pristupe Ujedinjenim Nacijama , kosovski Albanci i Srbi će preko noći prestati biti Albanci i Srbi pa će postati Kosovci ili sl. odnosno Turci Sjevernog Kipra će prestati biti Turci pa će postati Sjeverni Kiprani.
Uz dužno poštovanje mnogim Vašim postovima , sa ovim se ne mogu složiti ili sam avaj , pogrešno konstatirala (moguće).
Vidjela žaba konja kako se potkiva pa i ona digla nogu (mislim na Hanku naravno).-LIBERO- wrote: I ta uporedba Danis-Hanka, je toliko priblizna, cak ista i gora, da bih i sam povjerovao u tu tvrdnju, kojim slucajem, da su ovi iz NS svaki, ali svaki, put podrzali sve sto SDA radi, kao i zloupotrebu "vitalnih nacionalnih interesa", za sve zivo za sta SDA to pokrecea, a i Hanka sa njima.
![]()