Sto ti je cojk obrazli. Ublehaš je na šesnestu al mi drago zbog ovijeh kradezeovaca sto jes yest.
Kakvu blamažu ?swanfilter wrote: ↑23/01/2024 09:27 Sta kaze Tramvajtrojka, Avdo laze ...
Al si Plenkovic dozvoljava blamazu. Samo da ga Milanovic ne bi prao sedmicu dana po Indexu ...
Ne, nisu nikad. Vazda su prosipali suplju u koju i danas neki vjeruju. Ali danasnjim danom je ti koji su vjerovali jos manje. I to je dobro.
Koga boli qrc sta vecina hrvata i hrvatske politike misli o jednom predsjedniku BiH ? ko da je njihovo misljenje nekome bitnoNovak20 wrote: ↑23/01/2024 09:32Kakvu blamažu ?swanfilter wrote: ↑23/01/2024 09:27 Sta kaze Tramvajtrojka, Avdo laze ...
Al si Plenkovic dozvoljava blamazu. Samo da ga Milanovic ne bi prao sedmicu dana po Indexu ...
Komplet hrvatska politika i ogromna većina Hrvata ima isto mišljenje o Komšiću.
Ma ne samo o Komsicu. I oko mnogih drugih stvari kad su u pitanju BiH i Bosnjaci.Novak20 wrote: ↑23/01/2024 09:32Kakvu blamažu ?SpoilerShowswanfilter wrote: ↑23/01/2024 09:27 Sta kaze Tramvajtrojka, Avdo laze ...
Vi ste obicni pacenici.Novak20 wrote: ↑23/01/2024 09:32Kakvu blamažu ?swanfilter wrote: ↑23/01/2024 09:27 Sta kaze Tramvajtrojka, Avdo laze ...
Tako nekako dodje, covjek je unistio ljevicu i socijaldemokratiju u BiH. Cuva ledja najvecim krimosima i izdajnicima domovine, a opet mi je drago kad Poglavniku pomrsi racune.
To mu je i posao. Sa svima fino. Ako, neko nece - ok.
Hrvatska se pita oko tih stvari, koliko i BiH oko NASA programaHaris.ba wrote: ↑23/01/2024 09:40To mu je i posao. Sa svima fino. Ako, neko nece - ok.
Sve je to sarada i predstava.
Pitanj je samo da li ce pristati na Hdz uslove ili nece. Pusti sta se prica i po medijima narod obradjuje.
Hrvatska nikada nece dopustiti ulazak Bosne u EU sve dok se skroz ne sagnemo i poljubimo im nozni palac.
Isto sto Grcka i Bugarska radi Makedoniji, radice i Hrvatska nama.
Ali, to je nebitno. U takvom su polozaju i mogu sta hoce.
Bitno je samo da li cemo javno reci sta i kako je, i kako cemo mi reagovati.
Za.ebi EU.Haris.ba wrote: ↑23/01/2024 09:40To mu je i posao. Sa svima fino. Ako, neko nece - ok.
Pitanj je samo da li ce pristati na Hdz uslove ili nece. Pusti sta se prica i po medijima narod obradjuje.
Hrvatska nikada nece dopustiti ulazak Bosne u EU sve dok se skroz ne sagnemo i poljubimo im nozni palac.
Tu se vec EU zemlje puno ne pitaju. Nema puno zemalja koje mogu protiv Amerike. Malo Turska, ali i ona klapne brzo.
E vidis. Pita se. Isto tako su i Makedonci. Ta ce Grcka, ta ce Bugarska. A, odjednom ne moze dalje. EU je takva. Isto ko sto Austrijanci mogu blokirati Bugarsku za Sengen. Uvijek jaci od jaceg.
možda nam Orban napravi uslugu, pa konsenzus u EU postane stvar prošlosti.Haris.ba wrote: ↑23/01/2024 09:40To mu je i posao. Sa svima fino. Ako, neko nece - ok.
Možda je tako, a možda i nije.
Takoe.
I mislis da su nesto postigli tim sto su Jenkijima stali na zulj. Odnosno najvecoj Interesnoj grupi u USA. Ti ne oprastaju prika moj kad tad ce Rafali izac na nos , tj pola na nos pola na gooz.
Ne vidim da je nesta pokusala disciplinirati. To sto je blokirala isporuku tih aviona nema veze sa Hrvatskom. To je zbog Izraelaca propalo.