Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:Ja mislim da odjel patologije u kantonalnoj bolnici hitno treba obustaviti sve aktivnosti i uraditi obdukcije i sve analize uginulih pasa...policija da prekine sve aktivnosti na rasvjetljavanju krivnicnih djela dok se ovo ne izadje na cistac
Da,idealna prilika da nas se sve prikaze kao sadiste i da se dobije jos koja donacija na racun tuznih okica
kamen spoticanja wrote:Uprava Celika odbila 30% plate svim igracima zbog jucerasnje blamaze u Visokom
A neke i cuke nasli smrznute u blatusi i radakovu
prvi osumnjiceni @kdn...naime primjecen da kupuje vece kolicine deterdjenta
Da,isao sam mami u radakovo pa kad je mama izvela svog cuku napolje iskoristio guzvu
kamen spoticanja wrote:Uprava Celika odbila 30% plate svim igracima zbog jucerasnje blamaze u Visokom
Da,isao sam mami u radakovo pa kad je mama izvela svog cuku napolje iskoristio guzvu
...jazuk deterdzenta...
Onaj iz skafe,sto su ga reklamirali kao njemacki,3 kile 4 marke
koliko je 30% od nista?...
Sad cete me napasti ali meni je ovo glupost. Svakako urijetko dobiju platu. Nedavno Kasumovic dao 50 hiljada i to se objavljivalo na sva zvona. Sa tim ne mozes ni plate dati svima. Sve se bojim da ovdje nema spasa..
Naime, na osnovu člana 229. i 230. Zakona o krivičnom postupku FBiH, podnesena je krivična prijava protiv Semire Karić, pomoćnice gradonačelnika za prostorno uređenje Zenice, Mirsada Helega, direktora JP za prostorno planiranje i uređenje grada Zenica, Bisere Isović, šefa odsjeka za upravno-pravne postupke u Službi za prostorno uređenje grada i Selvera Kelešture, bivšeg v.d. gradonačelnika Zenice.
Naime, na osnovu člana 229. i 230. Zakona o krivičnom postupku FBiH, podnesena je krivična prijava protiv Semire Karić, pomoćnice gradonačelnika za prostorno uređenje Zenice, Mirsada Helega, direktora JP za prostorno planiranje i uređenje grada Zenica, Bisere Isović, šefa odsjeka za upravno-pravne postupke u Službi za prostorno uređenje grada i Selvera Kelešture, bivšeg v.d. gradonačelnika Zenice.
Nema ništa na ovom linku... I onda kazu da su nezavisni...