Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ali_G
#16851 Re: Liverpool FC
Svakako su do finala dosli zbog revans utakmica na Anfieldu 
- Edin H.
#16852 Re: Liverpool FC
Mudro zboris.Towelie wrote:Sudija, pederu!
-
Mustang1
#16853 Re: Liverpool FC
Pravo je cudo sto su dosli do ovdje. Zamisli da su osvojili ovo i onda sutra rasprodali pola tima
Pa ko je lud 
-
missko
#16855 Re: Liverpool FC
Jebo fudbal, znal iko jel Amidza ziv?
-
omar little
#16856 Re: Liverpool FC
nemojte se ljutit, ali i pored sudijskih gresaka sevilla je bila bolja.
najvaznija stvar je da je klopp liverpool vratio gdje pripada, u europska takmicenja. vi cete biti samo bolji i bolji u vremenu koje dolazi. liverpool i arsenal moja jedina dva epl tima ever.
najvaznija stvar je da je klopp liverpool vratio gdje pripada, u europska takmicenja. vi cete biti samo bolji i bolji u vremenu koje dolazi. liverpool i arsenal moja jedina dva epl tima ever.
-
missko
#16857 Re: Liverpool FC
2 finala su zijjanili to je malo za psihu jebeno al mora se priznat da onaj City ima nafake neke lude svaku godinu a Liverpul nikako
- Edin H.
#16858 Re: Liverpool FC
E jeste ih vratioomar little wrote:nemojte se ljutit, ali i pored sudijskih gresaka sevilla je bila bolja.
- Edin H.
#16859 Re: Liverpool FC
Konacno da se u necemu slozim sa Kloopom, dobro je sprzio protiv sudija 
- Tito_i_Partija
#16860 Re: Liverpool FC
Jel' to Liverpool mozda prvorazredan?Edin H. wrote:E jeste ih vratioomar little wrote:nemojte se ljutit, ali i pored sudijskih gresaka sevilla je bila bolja.
najvaznija stvar je da je klopp liverpool vratio gdje pripada, u europska takmicenja. vi cete biti samo bolji i bolji u vremenu koje dolazi. liverpool i arsenal moja jedina dva epl tima ever.izveo drugi tim protiv WBA, te izgubio barem teoretsku sansu da iduce godine igra u Evropa ligi, onda prvi tim zijanio protiv drugorazrednog spanskog tima, te izgubio sansu da igraju u Ligi prvaka iduce godine.
- MyTao
#16861 Re: Liverpool FC
Sad sam pogledao prvo poluvrijeme... najmanje dva cista penala koja je sudija morao svirati...nevjerovatno da se ovako sudi u jednoj ovako vaznoj utakmici... Odlican gol Sturridga... Steta jbg
Ali, ispodprosjecna sezona ipak... dosli su do dva finala, ali 8. mjesto i na kraju nista... Ima ovdje dosta igraca koji su tu samo da popune mjesto, a neki jednostavno ne znaju. najmanje 4-5 pojacanja i boljih igraca od ovih trenutno je potrebno da se mogu boriti za nesto slijedece sezone... Potrebno je i malo iskustva, ne mozes igrati sa igracima koji nikada nista u zivotu nisu uzeli. Nadam se da nece dovoditi vise igrace od 20 godina koji obecavaju, vec bar dva tri provjerena imena..
Ali, ispodprosjecna sezona ipak... dosli su do dva finala, ali 8. mjesto i na kraju nista... Ima ovdje dosta igraca koji su tu samo da popune mjesto, a neki jednostavno ne znaju. najmanje 4-5 pojacanja i boljih igraca od ovih trenutno je potrebno da se mogu boriti za nesto slijedece sezone... Potrebno je i malo iskustva, ne mozes igrati sa igracima koji nikada nista u zivotu nisu uzeli. Nadam se da nece dovoditi vise igrace od 20 godina koji obecavaju, vec bar dva tri provjerena imena..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16862 Re: Liverpool FC
omar little wrote:nemojte se ljutit, ali i pored sudijskih gresaka sevilla je bila bolja.
Nisi ti to nesto dobro.
Dogodine Liverpool, pored EPL, igra FA i Miki Maus kup...a Evrope ni na mapi.
- zomri
#16863 Re: Liverpool FC
Utakmica nije izgubljena na taktičko-tehničkom planu već na psihološkom. Prelaz između gubitnika i pobjednika korak je od sedam milja i treba vremena da se pređe.
Sevilja nije bila bolja. Nisu se vidjeli u prvom poluvremenu, i da nije bilo pomoći sudija ovo je moglo završiti grozomorno po njih. Ne kažem da su sudije krive, ali da je bilo pomoći jeste. Plus ljudi imaju iskustvo igranja finala te su po meni bili blagi favoriti da uzmu ovo.
Having said that, ni Liverpool nije bio bolji. Lijevi bek pod hitno. Ako uspijemo dovesti ovog Hectora iz Kelna to bi bila premija. Morenu se treba zahvaliti, vjerovatno i on sam vidi da ne ide.
Biće još finala.
Sabura.
ps. Amiđa javi se, brinemo se!
Sevilja nije bila bolja. Nisu se vidjeli u prvom poluvremenu, i da nije bilo pomoći sudija ovo je moglo završiti grozomorno po njih. Ne kažem da su sudije krive, ali da je bilo pomoći jeste. Plus ljudi imaju iskustvo igranja finala te su po meni bili blagi favoriti da uzmu ovo.
Having said that, ni Liverpool nije bio bolji. Lijevi bek pod hitno. Ako uspijemo dovesti ovog Hectora iz Kelna to bi bila premija. Morenu se treba zahvaliti, vjerovatno i on sam vidi da ne ide.
Biće još finala.
Sabura.
ps. Amiđa javi se, brinemo se!
-
ozdrlje_donje
#16864 Re: Liverpool FC
Ti i takvi kao ti dodjete na temu samo da bi prosuli ovakve "mudrosti", Tita ti?batara wrote:Looserpul![]()
- MOSALJOZE
#16865 Re: Liverpool FC
Liverpul bio bolji u prvom poluvremenu,i dao jedan gol
Sevilja bila bolja u drugom i dali tri gola
-
Mobile_Disco
#16866 Re: Liverpool FC
Po meni je Emre bio jedan od losijih sinoc. Al je neshvatljivo da onako padnu u drugom poluvremenu.
-
missko
#16867 Re: Liverpool FC
Ma dobro ne moze se reci za Liverpul i da su na poluvremenu vodili 3-0 da ce lagano zavrsit tekmu jer bilo je tekmi gdje su gubili prednost . Sta reci za penale nisu bas bile gol sanse nego neka nespretna napucavanja u ruku. Liverpul ne zna zatvorit tekmu najbolje se snalaze kad se igra gore dole letanje uz puno gresaka i tako je tekma uvijek otvorena za preokret ili natrpavanje ali onako kako je Sevilja odigrala poslije vodstva je pravo zatvaranje tekme . Zasluzeno po meni uzela SeviljaMyTao wrote:Sad sam pogledao prvo poluvrijeme... najmanje dva cista penala koja je sudija morao svirati...nevjerovatno da se ovako sudi u jednoj ovako vaznoj utakmici... Odlican gol Sturridga... Steta jbg
Last edited by missko on 19/05/2016 11:40, edited 1 time in total.
- Edin H.
#16868 Re: Liverpool FC
Prvi penal je cist ko suza, ruka plus faul.missko wrote:Ma dobro ne moze se reci za Liverpul i da su na poluvremenu vodili 3-0 da ce lagano zavrsit tekmu jer bilo je tekmi gdje su gubili prednost . Sta reci za penale nisu bas bile gol sanse nego neka nespretna napucavanja u ruku. Liverpul ne zna zatvorit tekmu najbolje se snalaze kad se igra gore dole letanje uz puno gresaka i tako je tekma uvijek otvorena za preokret ili natrpavanje ali onako kako je Sevilja odigrala posloje vodstva je pravo zatvaranje tekme . Zasluzeno po meni uzela SeviljaMyTao wrote:Sad sam pogledao prvo poluvrijeme... najmanje dva cista penala koja je sudija morao svirati...nevjerovatno da se ovako sudi u jednoj ovako vaznoj utakmici... Odlican gol Sturridga... Steta jbg
- Edin H.
#16869 Re: Liverpool FC
Ima tendenciju.Tito_i_Partija wrote:Jel' to Liverpool mozda prvorazredan?Edin H. wrote:E jeste ih vratioomar little wrote:nemojte se ljutit, ali i pored sudijskih gresaka sevilla je bila bolja.
najvaznija stvar je da je klopp liverpool vratio gdje pripada, u europska takmicenja. vi cete biti samo bolji i bolji u vremenu koje dolazi. liverpool i arsenal moja jedina dva epl tima ever.izveo drugi tim protiv WBA, te izgubio barem teoretsku sansu da iduce godine igra u Evropa ligi, onda prvi tim zijanio protiv drugorazrednog spanskog tima, te izgubio sansu da igraju u Ligi prvaka iduce godine.
-
missko
#16870 Re: Liverpool FC
Kutinjo je razocarao on je trebao biti prevaga i onda jos nije Milner odigrao nadprosjecno kao prosle tekme. Ja bi radije zamjenio Staridza nego Firminja. Toure me iznenadio i igrom i snagom i brzinom svaka mu cast u onim godinamaMobile_Disco wrote:Po meni je Emre bio jedan od losijih sinoc. Al je neshvatljivo da onako padnu u drugom poluvremenu.
- zomri
#16871 Re: Liverpool FC
Nisam znao da imamo Stjepana Baloga na forumuMOSALJOZE wrote:Liverpul bio bolji u prvom poluvremenu,i dao jedan gol
i on je nešto takvo alanfordovsko izjavio sinoć na kraju.
- MOSALJOZE
#16872 Re: Liverpool FC
Ne vidim šta je problem?Gdje sam pogriješio u svojoj konstataciji?zomri wrote:Nisam znao da imamo Stjepana Baloga na forumuMOSALJOZE wrote:Liverpul bio bolji u prvom poluvremenu,i dao jedan gol
Sevilja bila bolja u drugom i dali tri gola![]()
- zomri
#16873 Re: Liverpool FC
Evo i riječi gosp Baloga:MOSALJOZE wrote:Ne vidim šta je problem?Gdje sam pogriješio u svojoj konstataciji?zomri wrote:Nisam znao da imamo Stjepana Baloga na forumuMOSALJOZE wrote:Liverpul bio bolji u prvom poluvremenu,i dao jedan gol
Sevilja bila bolja u drugom i dali tri gola![]()
"Sevilla je igrala svoju poznatu igru, dok Liverpool nije igrao svoju poznatu igru. Sevilla je zabila 3 pogotka na svoj specifični način, a Liverpool je zabio jedan pogodak na svoj način."
Izgovoriti tako malo, a reći tako puno mogu samo intelektualci najviše klase tipa Sir Oliver
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16874 Re: Liverpool FC
Dovode li Gecea?
-
Mustang1
#16875 Re: Liverpool FC
Ma samo su prevelika ocekivanja bila. Realnost je bila da su trebali davno ispasti. I da kvalitetom nisu zasluzili da budu u finalu ali eto. Sansu su imali ali Sevilla je samo pokazala sve boljke koje ekipa ima i razlog zbog kojeg ce ici na remont. Mozda je i bolje jer ce poslije ovog poraza klub napustiti vise igraca nego sto bi da su pobjedili.