nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
drug_profi

#16851 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Pa i ja sklopim retrovizore na autoputu da smanjim otpor zraka i stedim gorivo.
I smanjim buku u kabini.

:mrgreen:

hihihi trolam samo
thekupus

#16852 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by thekupus »

Kakvog sam ja debila vidio na naplatnim danas

Lik stao u autu na samim naplatnim, izvukao telefon i fol slika nešto ovo auto do njega
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#16853 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by liaar »

thekupus wrote:Kakvog sam ja debila vidio na naplatnim danas

Lik stao u autu na samim naplatnim, izvukao telefon i fol slika nešto ovo auto do njega
i što je debil zbog toga ?
drug_profi

#16854 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Prati kartu malo, jbg....
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#16855 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bobi »

Haj ne zajebavajte se i ne vredjajte se :mrgreen: :evil: :mrgreen: , a gdje policija...oni mjere brznu na prilazu naplatnim to im je glavna zanimacija...jebes rigips plocu, lik fakat retard :mrgreen: .
vjeshalica

#16856 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vjeshalica »

Taxisti su stvarno prava saobracajna leukoza
Neotesani brđani i divlji međedi koji se sadisticki svima ubacuju gdje stignu a kad uzvratis istom mjerom pritisne po sireni ili uzme blicat ko da je poludio....prava gamad za koju je jedini lijek gaziti ga tenkom
muz66

#16857 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by muz66 »

Kad mislis da si vidio sve, nadje se pametnjakovic koji te iznenadi. Brza cesta, pruzni prijelaz. Inzenjer sa Ford Kugom stao u LIJEVOJ traci iz pravca Mostarskog prema Sa, tacno na prelazu, ceka da nema nikoga iz pravca Sa prema Mostarskom, i skrece lijevo izmedju bankina kuda ide voz. Brzinom munje prelazi na drugu stranu i pred restoran. Halal ti vjera momcino.
BadBoy

#16858 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by BadBoy »

Bobi wrote:Haj ne zajebavajte se i ne vredjajte se :mrgreen: :evil: :mrgreen: , a gdje policija...oni mjere brznu na prilazu naplatnim to im je glavna zanimacija...jebes rigips plocu, lik fakat retard :mrgreen: .
Ovo mi je bila najmrža praksa ikada, ali nakon što sam vidio onaj klip saobraćajne nesreće na naplatnim kućicama ispred Zagreba, nisam više siguran da je to toliko loša praksa...
Throttle

#16859 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Ma ne bi njega radar omeo da punom brzinom opali u auta koja stoje
drndalo

#16860 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drndalo »

Ali lezeci policajci bi...
azdralovic

#16861 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

drndalo wrote:Ali lezeci policajci bi...
ja bi minirao prilaz, pa kad ide brze od 40 na prilazu naplatnim da ga raznese prije nego stigne do kucica
drug_profi

#16863 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Ono snajperisanje radarom pred naplatom je bezobrazluk. Cisto izivljavanje.
holowey

#16864 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by holowey »

drug_profi wrote:Ono snajperisanje radarom pred naplatom je bezobrazluk. Cisto izivljavanje.
fiksni radar i cestitke vecini...
Dope_Man

#16865 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

muz66 wrote:Kad mislis da si vidio sve, nadje se pametnjakovic koji te iznenadi. Brza cesta, pruzni prijelaz. Inzenjer sa Ford Kugom stao u LIJEVOJ traci iz pravca Mostarskog prema Sa, tacno na prelazu, ceka da nema nikoga iz pravca Sa prema Mostarskom, i skrece lijevo izmedju bankina kuda ide voz. Brzinom munje prelazi na drugu stranu i pred restoran. Halal ti vjera momcino.
A sta se ljutis, pa ogladnio covjek, treba razumjeti. :-)
Dope_Man

#16866 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

BadBoy wrote:
Bobi wrote:Haj ne zajebavajte se i ne vredjajte se :mrgreen: :evil: :mrgreen: , a gdje policija...oni mjere brznu na prilazu naplatnim to im je glavna zanimacija...jebes rigips plocu, lik fakat retard :mrgreen: .
Ovo mi je bila najmrža praksa ikada, ali nakon što sam vidio onaj klip saobraćajne nesreće na naplatnim kućicama ispred Zagreba, nisam više siguran da je to toliko loša praksa...
Mislis da bi to zaustavilo nekoga u takvoj situaciji? Pored cinjenice da on vec dobro zna da dolazi na naplatne kucice gdje je obavezno stati? Ne budali. To nije nikakav izgovor da se bave tim debilizmom pred naplatnim kucicama. Radari imaju smisla na nekim mjestima, ali tu nikako.
BadBoy

#16867 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by BadBoy »

Dope_Man wrote:
BadBoy wrote:
Mislis da bi to zaustavilo nekoga u takvoj situaciji? Pored cinjenice da on vec dobro zna da dolazi na naplatne kucice gdje je obavezno stati? Ne budali. To nije nikakav izgovor da se bave tim debilizmom pred naplatnim kucicama. Radari imaju smisla na nekim mjestima, ali tu nikako.
Izvini ali tom logikom onda radar nigdje nema smisla jbg. Opća prevencija se postiže donekle jbg...
kokuz_sa

#16868 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kokuz_sa »

Imaju smisla..al kod nas smisla nemaju pojedini znakovi..

Npr ulaz na AP..znak 40 postavljen 1km prije naplatnih..
Previse..
Ostaris za volanom dok dodjes do naplatnih
hopi

#16869 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by hopi »

ma normlano da je glupost tu radar i fol mjere
baš sam obratio pažnju sada kada sam bio u hr, prije naplatnih gdje je kod nas ograničenje 40kmh, kod njih je 60kmh, što je ipak sasvim ok, i tek prije samih naplatnih je 40kmh, a ne kod nas vozi ti dobar dio 40kmh ko te jebe
Dope_Man

#16870 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

BadBoy wrote: Izvini ali tom logikom onda radar nigdje nema smisla jbg. Opća prevencija se postiže donekle jbg...
Radar tom logikom itekako ima smisla. Evo, da nacrtam:

BESMISLENO: Ocekivati da radar zaustavi/uspori nekoga ko se inace ne bi zaustavio pored fizicke prepreke kod koje se inace mora stati, i koja je pokrivena sa kamerama sto je pociniocu dobro poznato.

SMISLENO: Ocekivati da postavljanje radara u naselju gdje se inace vozi brzo jer je recimo solidna cesta, ali i sa dosta pjesaka pored, gdje ce vecina ljudi radije usporiti nego platiti kaznu.

Vecina staje na naplatnim kucicama i tu radar nema sta raditi osim kenjati jer pobogu prisao si sa 55 umjesto 40 dok si bio na 200m od kucice. Idiot koji se u iste zaleti nije uobicajeni ucesnik u saobracaju i njega ne bi ni tenk zaustavio. E zato nema smisla radar pored kucica gdje svako normalan staje, a ima smisla u naselju gdje ce isti ti ici vjerovatno 60-70, ali ce zbog radara usporiti na 50 i povecati sigurnost saobracaja i pjesaka. I tu ovaj gore moze opet da se zaleti. Njega radar neca zaustaviti ni tu, ali kod tih izuzetnih slucajeva ne pomaze nista. Radar je tu da prosjecne vozace uspori tamo gdje je to potrebno, a pred naplatnim kucicama to nije potrebno. Tu moze biti i samo ogranicenje 100, niti jedan normalan vozac nece voziti 100 jer zna da treba stati isto kao sto ne vozis 60 glavnom gradskom ako vidis da na 50 metara ispred ljudi staju na semaforu. A ako ti je namjera da se zaletis, onda te niko sprijeciti nece.
Last edited by Dope_Man on 23/07/2019 21:52, edited 1 time in total.
adis204

#16871 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by adis204 »

Ja propisno ispratim tih 40, onda s leđa neka kugla glava mi se zalijepi poslije onog vodenog jastuka na 90 (nije mu dovoljno) bleji jebe, suvozač mu se usere od galame, ali me ne obilazi. Demagogija u državi metastazirala pa i pred jebeni naplatnim. Ko sve bi ono nešto, al pipaa. Ipak poštuje.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#16872 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

Dope_Man wrote: A ako ti je namjera da se zaletis, onda te niko sprijeciti nece.
dzabe se trudis ,opet ce demagozi po svome,reci ce ti i da treba palit sva Ćetri pred naplatnim i da je to ok :D
Optimist

#16874 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Optimist »

A sta je vodeni jastuk?
Laplace

#16875 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Laplace »

vjeshalica wrote:Taxisti su stvarno prava saobracajna leukoza
Neotesani brđani i divlji međedi koji se sadisticki svima ubacuju gdje stignu a kad uzvratis istom mjerom pritisne po sireni ili uzme blicat ko da je poludio....prava gamad za koju je jedini lijek gaziti ga tenkom
Meni se neki dan jedan primjerak zalijepio za gepek, iako sam vozio po ograničenju + 10%. A kad su ispred, trude se da te navedu da ih udariš.
Post Reply