I smanjim buku u kabini.
hihihi trolam samo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
i što je debil zbog toga ?thekupus wrote:Kakvog sam ja debila vidio na naplatnim danas
Lik stao u autu na samim naplatnim, izvukao telefon i fol slika nešto ovo auto do njega
Ovo mi je bila najmrža praksa ikada, ali nakon što sam vidio onaj klip saobraćajne nesreće na naplatnim kućicama ispred Zagreba, nisam više siguran da je to toliko loša praksa...Bobi wrote:Haj ne zajebavajte se i ne vredjajte se![]()
![]()
, a gdje policija...oni mjere brznu na prilazu naplatnim to im je glavna zanimacija...jebes rigips plocu, lik fakat retard
.
ja bi minirao prilaz, pa kad ide brze od 40 na prilazu naplatnim da ga raznese prije nego stigne do kucicadrndalo wrote:Ali lezeci policajci bi...
fiksni radar i cestitke vecini...drug_profi wrote:Ono snajperisanje radarom pred naplatom je bezobrazluk. Cisto izivljavanje.
A sta se ljutis, pa ogladnio covjek, treba razumjeti.muz66 wrote:Kad mislis da si vidio sve, nadje se pametnjakovic koji te iznenadi. Brza cesta, pruzni prijelaz. Inzenjer sa Ford Kugom stao u LIJEVOJ traci iz pravca Mostarskog prema Sa, tacno na prelazu, ceka da nema nikoga iz pravca Sa prema Mostarskom, i skrece lijevo izmedju bankina kuda ide voz. Brzinom munje prelazi na drugu stranu i pred restoran. Halal ti vjera momcino.
Mislis da bi to zaustavilo nekoga u takvoj situaciji? Pored cinjenice da on vec dobro zna da dolazi na naplatne kucice gdje je obavezno stati? Ne budali. To nije nikakav izgovor da se bave tim debilizmom pred naplatnim kucicama. Radari imaju smisla na nekim mjestima, ali tu nikako.BadBoy wrote:Ovo mi je bila najmrža praksa ikada, ali nakon što sam vidio onaj klip saobraćajne nesreće na naplatnim kućicama ispred Zagreba, nisam više siguran da je to toliko loša praksa...Bobi wrote:Haj ne zajebavajte se i ne vredjajte se![]()
![]()
, a gdje policija...oni mjere brznu na prilazu naplatnim to im je glavna zanimacija...jebes rigips plocu, lik fakat retard
.
Izvini ali tom logikom onda radar nigdje nema smisla jbg. Opća prevencija se postiže donekle jbg...Dope_Man wrote:Mislis da bi to zaustavilo nekoga u takvoj situaciji? Pored cinjenice da on vec dobro zna da dolazi na naplatne kucice gdje je obavezno stati? Ne budali. To nije nikakav izgovor da se bave tim debilizmom pred naplatnim kucicama. Radari imaju smisla na nekim mjestima, ali tu nikako.BadBoy wrote:Ovo mi je bila najmrža praksa ikada, ali nakon što sam vidio onaj klip saobraćajne nesreće na naplatnim kućicama ispred Zagreba, nisam više siguran da je to toliko loša praksa...Bobi wrote:Haj ne zajebavajte se i ne vredjajte se![]()
![]()
.
Radar tom logikom itekako ima smisla. Evo, da nacrtam:BadBoy wrote: Izvini ali tom logikom onda radar nigdje nema smisla jbg. Opća prevencija se postiže donekle jbg...
dzabe se trudis ,opet ce demagozi po svome,reci ce ti i da treba palit sva Ćetri pred naplatnim i da je to okDope_Man wrote: A ako ti je namjera da se zaletis, onda te niko sprijeciti nece.
Meni se neki dan jedan primjerak zalijepio za gepek, iako sam vozio po ograničenju + 10%. A kad su ispred, trude se da te navedu da ih udariš.vjeshalica wrote:Taxisti su stvarno prava saobracajna leukoza
Neotesani brđani i divlji međedi koji se sadisticki svima ubacuju gdje stignu a kad uzvratis istom mjerom pritisne po sireni ili uzme blicat ko da je poludio....prava gamad za koju je jedini lijek gaziti ga tenkom