KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
il dottore

#16851 Re: KUP BiH

Post by il dottore »

tcz wrote:
BHF_Manijak wrote:
Tomahawk11 wrote: Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.
Ne podržavam i nikad neću podržavati da nekom razbiju glavu flašom ili bilo čim.
Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.
Ukrade se titula kao nikad nikome, to je smijeh, aplauz na Kosevu i odusevljenje, svira se penal van 16m, ovdje sega kod tih istih likova, povlace se crte valjaju se od smijeha isti ti likovi… Prosle sezone klanje sudijsko na Grbavici, tad se smijalo, nisu debili bili konkurentni pa ko ih jebe neka ih satiru. Sad odjednom se dovodi regularnost prvenstva u pitanju, naravno jer je par odluka u korist Zeljeznicara, ne na stetu. Kad je na stetu sve 5, sve ok! Ma qrcina bolan!
Onaj na vasoj temi napise gramaticki savrseno ispravan post ali u tom istom pise malim slovima Zeljeznicar i Grbavica, dok je Posusje velikim i slicno… I sta ja treba da za takve likove kazem?!
Zao mi je ljudi poput Djakmica mog druga, tebe i slicnih, ali kad su ovi neljudi u pitanju - jok vala. Za takve je kmecanje izmisljeno, ubilo se!
sve super samo presucujes jednu stavku, namjerno ili ne to ne znam.
koliko sudija je suspendovano da bi vi bili u trci za tu titulu?
Danasnji "novinari" :-)
Ricken

#16852 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

il dottore wrote:
Da li je suspendovan sudija na meču Radnik - Zrinjski, zadnje kolo, onaj koji je dobio stan za penal kojim je Zrinjski digao pehar?

Men se čini da nije.
yasaq

#16853 Re: KUP BiH

Post by yasaq »

Ricken wrote:
il dottore wrote:
Da li je suspendovan sudija na meču Radnik - Zrinjski, zadnje kolo, onaj koji je dobio stan za penal kojim je Zrinjski digao pehar?

Men se čini da nije.
Jeste

https://faktor.ba/vijest/penal-za-zrinj ... onu-249742
animus

#16854 Re: KUP BiH

Post by animus »

Ricken wrote:
il dottore wrote:

Men se čini da nije.
Cini mi se da jeste bio suspendovan ali to njemu svakako nije bitno. Stetu niko ne popravi. Mafija se igra s nama. I pustite te price da mi imamo ljude tamo. Sve je to dio mafije. Da je drugacije imali bi fer sudjenje ako nista drugo. Da ima drzave davno bi to bilo u zatvoru a ne da se i dalje bodate na racun nas svih.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#16855 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

Ricken wrote:
il dottore wrote:

Men se čini da nije.
Nema veze Jel suspendovan ili nije i koga je pogurao, vazno je da je zajeb'o Želju. Logika by pitar :-)
avetinja

#16856 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Jebiga sad, teško je očekivati od raje da se ujedini baš onda kada jednoj strani to odgovara. Da ne spominjem da su na sve greške na našu štetu ovdje bili upiši od smijeha. Shvatam da se u Širkom radi o nečemu mnogo gorem od sudijskih krađa, ali svakome je njegova muka najteža. Pogotovo se pamti ako se prisjedne na muku.
tcz

#16857 Re: KUP BiH

Post by tcz »

avetinja wrote:Jebiga sad, teško je očekivati od raje da se ujedini baš onda kada jednoj strani to odgovara. Da ne spominjem da su na sve greške na našu štetu ovdje bili upiši od smijeha. Shvatam da se u Širkom radi o nečemu mnogo gorem od sudijskih krađa, ali svakome je njegova muka najteža. Pogotovo se pamti ako se prisjedne na muku.
pa tu sezonu nam je Jakupovic prisjeo na muke vi kulirali, bacali spiku ''ko gubi ima pravo da se ljuti'' i blabla... ali karma je cudo i kad se desila opet pitari krivi mada su svi svjesni da ono penala nije vidjelo.
sime_cipol

#16858 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

Ne znam o kakvim sudijskim kradjama jucer se ovdje prica. Ili uopste kradjama na račun Sarajeva u zadnjih 2 godine. Pa ako iko ima fer sudjenje to su Pitari.
Kad ih zakolju 5-6 utakmica zaredom (kao nas), a prvi im pobjegne 15 bodova (kao nama) jer ne mozes igrati zbog sudija, onda dodjite i kukajte.
Logovan

#16859 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

sime_cipol wrote:Ne znam o kakvim sudijskim kradjama jucer se ovdje prica. Ili uopste kradjama na račun Sarajeva u zadnjih 2 godine. Pa ako iko ima fer sudjenje to su Pitari.
Kad ih zakolju 5-6 utakmica zaredom (kao nas), a prvi im pobjegne 15 bodova (kao nama) jer ne mozes igrati zbog sudija, onda dodjite i kukajte.
Jesmo u dosta utakmica imali fer suđenje, ali isto tako smo znali biti zakinuti. Nećemo se lagati.
Ricken

#16860 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

avetinja wrote:Jebiga sad, teško je očekivati od raje da se ujedini baš onda kada jednoj strani to odgovara. Da ne spominjem da su na sve greške na našu štetu ovdje bili upiši od smijeha. Shvatam da se u Širkom radi o nečemu mnogo gorem od sudijskih krađa, ali svakome je njegova muka najteža. Pogotovo se pamti ako se prisjedne na muku.
Pa neko mora biti pametan. Bolje ikad nego nikad. Tako da je meni ovaj poziv skroz ok, i volio bih kad bi klubovi zajednički na ovome radili.
avetinja

#16861 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

tcz wrote:
pa tu sezonu nam je Jakupovic prisjeo na muke vi kulirali, bacali spiku ''ko gubi ima pravo da se ljuti'' i blabla... ali karma je cudo i kad se desila opet pitari krivi mada su svi svjesni da ono penala nije vidjelo.
To ti kažem. Prije toga su bile linije u Širokom, poslije to vaše, onda onaj penal i sve tako u krug.
vryzas

#16862 Re: KUP BiH

Post by vryzas »

al-em wrote:
BHF_Manijak wrote:
al-em wrote:Normalo, sakrij pricu o dogovorima sa športskim prijateljima ustasama i okreni na nesto drugo, hajte sad malo pricu kako nemamo svoj stadion, ili eventualno proslaviten zubandan sa amarom u kafani. Usput nek vam isprica kako je placao igrace za 5 vezanih poraza na grbavici da otjera misimovica.
Bar im nije preko punca plac'o, pa da danas-sutra bude "drug, ne bi tvog punca". Zajebano je to...
A evo javlja se novinar i sportski komentator koji bi najradije da se ugasi institucija FK SARAJEVO.

Ja ne bjezim od toga da je abdulah ibrakovic zlo koji je sigurno namjestao dok je bio u klubu, ali vase je sve sveto i nikad niko nikog nije zajebao u tom klubu klubu gdje dunavom brodovi plove, zivot te je.bo kakav dunav po grbavici.
:? :shock:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Ricken

#16863 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

yasaq wrote:
Ricken wrote:
il dottore wrote:

Men se čini da nije.
Jeste

https://faktor.ba/vijest/penal-za-zrinj ... onu-249742
Nisam ovo upratio, hvala.
tcz

#16864 Re: KUP BiH

Post by tcz »

Logovan wrote:
sime_cipol wrote:Ne znam o kakvim sudijskim kradjama jucer se ovdje prica. Ili uopste kradjama na račun Sarajeva u zadnjih 2 godine. Pa ako iko ima fer sudjenje to su Pitari.
Jesmo u dosta utakmica imali fer suđenje, ali isto tako smo znali biti zakinuti. Nećemo se lagati.
kao ovaj penal za Zrinjski?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hrono ... /181111024
avetinja

#16865 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Ricken wrote:
Pa neko mora biti pametan. Bolje ikad nego nikad. Tako da je meni ovaj poziv skroz ok, i volio bih kad bi klubovi zajednički na ovome radili.
Sve je to u redu, i ja bih pristao da pomognem, da se svi zajedno ujedinimo protiv fašizma, ali pitanje je koliko to možeš očekivati od drugih. Toliko dugo se međusobno podjebavamo da ego jednostavno ne dozvoljava.
sime_cipol

#16866 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

tcz wrote:
Logovan wrote:
kao ovaj penal za Zrinjski?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/hrono ... /181111024
Pa na toj utakmici ste dobili korner koji nije bio i dali go.
Dobili penal koji nije bio.
Sve potvrdio oko sokolovo u emisiji.
Vas pogurao u 2 situacije, njih u jednoj. Vise Zrinjski ostecen.
Tomahawk11
Globalni moderator

#16867 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:
Tomahawk11 wrote:
ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati :thumbup:
Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.
Ne podržavam i nikad neću podržavati da nekom razbiju glavu flašom ili bilo čim.
Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.
Ukrade se titula kao nikad nikome, to je smijeh, aplauz na Kosevu i odusevljenje, svira se penal van 16m, ovdje sega kod tih istih likova, povlace se crte valjaju se od smijeha isti ti likovi… Prosle sezone klanje sudijsko na Grbavici, tad se smijalo, nisu debili bili konkurentni pa ko ih jebe neka ih satiru. Sad odjednom se dovodi regularnost prvenstva u pitanju, naravno jer je par odluka u korist Zeljeznicara, ne na stetu. Kad je na stetu sve 5, sve ok! Ma qrcina bolan!
Onaj na vasoj temi napise gramaticki savrseno ispravan post ali u tom istom pise malim slovima Zeljeznicar i Grbavica, dok je Posusje velikim i slicno… I sta ja treba da za takve likove kazem?!
Zao mi je ljudi poput Djakmica mog druga, tebe i slicnih, ali kad su ovi neljudi u pitanju - jok vala. Za takve je kmecanje izmisljeno, ubilo se!
Na obje strane ima i jednih i drugih.
tomhagen

#16868 Re: KUP BiH

Post by tomhagen »

Kako smo opet uspjeli da od stalnih i ponavljanih fašističkih, huliganskih ispada, nacionalne mrznje, stvari koje povlače krivičnu odgovornost, ubistava i svih ostalih sranja koja se događaju u Širokom Brijegu i politike Fudbalskog saveza da ih unatoč tome svemu milke po jajima, dok neke klubove za sitnije prekršaje u organizaciji skupo kažnjavaju, dođemo do prepucavanja između Sarajeva i Želje i ko je kome kad sudio penal.

I treba da nas sve zajedno jebu kad smo glupi.

Drugo, šta su bezmudaši iz FKS do sada uradili povodom jučerašnjeg događaja? Osim što su vratili igrače na teren i na izvolite istim onim na tribini koji su ih gađali i osim što su objavili album sličica sa utamice na fejzbuku? Je li se od uprave iko išta oglasio? Ne dao Bog je li ikome palo napamet da podnese krivičnu prijavu protiv nekoga? Naprimjer protiv osobe koja je pogodila Hebiba?
Logovan

#16869 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote: Sve je to u redu, i ja bih pristao da pomognem, da se svi zajedno ujedinimo protiv fašizma, ali pitanje je koliko to možeš očekivati od drugih. Toliko dugo se međusobno podjebavamo da ego jednostavno ne dozvoljava.
Nema ovdje nikakvog ujedinjenja. Možda u snovima jedino. Nema ujedinjenja ni pomoću filmskih trikova. Niko ne diže glas, svi šute k'o zaliveni, niko se ne želi zamjeriti. Šuti, dobro je, samo nek' ne puca. Evo mi šutimo, klub šuti. Danas, sutra opet će igrač Sarajeva biti pogođen, ali nećemo mi ništa poduzeti. Možda se već u subotu desi isto, dobre su šanse, a i već je bilo belaja tamo.
SmokingMan

#16870 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

animus wrote:Uvijek ce biti prepucavanja izmedju pitara i kospa i to je cak i pozeljno. Ne treba sada zbog toga stvarati neku mrznju. Nemamo se sta ljutiti jedni na druge zbog toga nego gledamo da vratimo jedni drugima. Cesto se ubode negdje gdje je malo vise bolno za drugu stranu ali i to je normalno. Ima dobrih strana koje treba pohvaliti kod obe strane. Hvala za trans juce na Grbavici.

Samo poenta price je da se mi svi zajedno moramo boriti protiv onog sto unistava fudbal. Jedino sarajevski klubovi mogu nesto napraviti. Ne treba pustiti Savez da se poigrava s nama. Njihov posao je da obezbijede sve uslove za odigravanje utakmice. Da sudjenje bude fer, da navijaci udju na vrijeme na stadion i da se tretiraju kao ljudi, da nema fašizma na tribinama, da je bezbjednost na max nivou, da nam tereni budu puno bolji, da nema maltretiranja od strane policije, itd. Ovaj savez je svrha sam sebi, svi su korumpirani i unistavaju sve za svoj interes. Ne intreresuje ih sto se raspada klupski nogomet, sto ce otjerati i ovo malo navijaca, sto ce preko toga i repka ostati na dnu.
Hocemo li mi sutiti ili nesto poduzeti pravo je pitanje. Danas je to Sarajevo a sutra ce biti neko drugi.
Red bi bio da se i navijači dva najveća kluba u BIH,ovi malo ekstremniji,dovedu u red.Jedan grad dva kluba,ista mahala,isti sudbina,ista prošlost,isti problemi,a potežu se noževi i pištolji radi jebene zabave u kojoj bi svi trebali uživati,sramota majke mi.
animus

#16871 Re: KUP BiH

Post by animus »

Zamisljam kako bi bilo mocno da svako dodje u dresu svog kluba i svi trazimo ispred Saveza da nema korupcije, fer sudjenje, stop fašizmu, pravdu za navijace i slicno. Jebali bi im majku svima tim protestom. Svi bi mediji to prenijeli. Ali nece to klubovi dozvoliti jer nemaju muda za takvo nesto.
Ko da gledam sada ce sarajevu dati neko sudijsko navlacenje protiv Zrinjskog i svi ce usutiti. Svima dobro osim nama navijacima.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#16872 Re: KUP BiH

Post by plain vanilla »

animus wrote:Zamisljam kako bi bilo mocno da svako dodje u dresu svog kluba i svi trazimo ispred Saveza da nema korupcije, fer sudjenje, stop fašizmu, pravdu za navijace i slicno. Jebali bi im majku svima tim protestom. Svi bi mediji to prenijeli. Ali nece to klubovi dozvoliti jer nemaju muda za takvo nesto.
Ko da gledam sada ce sarajevu dati neko sudijsko navlacenje protiv Zrinjskog i svi ce usutiti. Svima dobro osim nama navijacima.
pomlatili bi se navijaci medjusobno
avetinja

#16873 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:Nema ovdje nikakvog ujedinjenja. Možda u snovima jedino. Nema ujedinjenja ni pomoću filmskih trikova. Niko ne diže glas, svi šute k'o zaliveni, niko se ne želi zamjeriti. Šuti, dobro je, samo nek' ne puca. Evo mi šutimo, klub šuti. Danas, sutra opet će igrač Sarajeva biti pogođen, ali nećemo mi ništa poduzeti. Možda se već u subotu desi isto, dobre su šanse, a i već je bilo belaja tamo.
Pogriješili ste što se izašli. Tada bi se digao glas, a ovako se utakmica odigrala i do subote će se zaboraviti.
DonieBrasco

#16874 Re: KUP BiH

Post by DonieBrasco »

Da su se one scene sa Pecare desile na Kosevu, Grbavici ili Bilinom Polju vec bi se danas znala kazna i to "drakonska" sto bi se reklo.

Vec sad za vikend u Mostaru ce biti iste scene a svaze nece nista poduzeti, dok ce se na prvoj domacoj utakmici Zelje ili Sarajeva izreci velika kazna jer vođa domacih navijaca megafonom animira ostatak navijaca na navijanje.
animus

#16875 Re: KUP BiH

Post by animus »

plain vanilla wrote:
animus wrote:Zamisljam kako bi bilo mocno da svako dodje u dresu svog kluba i svi trazimo ispred Saveza da nema korupcije, fer sudjenje, stop fašizmu, pravdu za navijace i slicno. Jebali bi im majku svima tim protestom. Svi bi mediji to prenijeli. Ali nece to klubovi dozvoliti jer nemaju muda za takvo nesto.
pomlatili bi se navijaci medjusobno
Nebi ako bi se zajednicki organizovalo. Svakako se mi svi manje vise znamo i non stop vidjamo. Ekstremima dolazak zabranjen.
Post Reply