Banksy wrote:Ima li u SDA kakvog papira, koncepta, prijedloga s vizijom planiranog posla naredne 4 godine? Nešto?
bakiri evo ima koncerat....koncepat...
Banksy wrote:Ima li u SDA kakvog papira, koncepta, prijedloga s vizijom planiranog posla naredne 4 godine? Nešto?
shibonja wrote:Ono polozilo milion kvadratnih metara![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo bi bježte noge posra vas...shibonja wrote:Bake ,evo 20 godina mi svoje odradili,sad cekamo na tvoj potez !!
3:09 bujrum Bake,da vidimo damu
Jel stvarno mislis da ti je on kriv?shibonja wrote:Ne izgledamo jadno.vec jesmo hvala Bake sto nas po genetskoj liniji hebes vec 20 godina,nek si nam ziv i zdrav i da nas hebes bar do penzije,one bjelohljebaske,pubim svog idola,titu,zakona,predsjednikovog spermica,pubiimm
Beskrajno ste autistični u svojim pokušajima da ih amnestirate. Bakir Izetbegović kao personifikacija SDA su od ove zemlje, ili barem onog što Izetbegović stariji nije prodao u Dejtonu za džamiju u Ustikolini, napravili bolesni srednjovjekovni igrokaz sa vlastelom tipa Brankovići i Gavrankapetanovići, vlastelinčićima tipa Efendić i slični rumeni "intelektualci" koji poslušno gutaju sve što im centrala servira, i, naravno, neizostavnim kmetovima, a to su zapravo oni koji su jučer ležali na cesti u Tuzli tražeći da im se uveže radni staž, i oni koji su se vezali žicom pred ambasadom RH...nemampojma0 wrote:Jel stvarno mislis da ti je on kriv?shibonja wrote:Ne izgledamo jadno.vec jesmo hvala Bake sto nas po genetskoj liniji hebes vec 20 godina,nek si nam ziv i zdrav i da nas hebes bar do penzije,one bjelohljebaske,pubim svog idola,titu,zakona,predsjednikovog spermica,pubiimm
Daj pusti se stereotipnih prica i papagajskog ponavljanja.Koliko ste vremena ti i drugi potrosili kritikujuci ga,da ste eksere ispravljali vise bi licne koristi imali.
Shvatio bih te ozbiljno i tvoje nezadovoljstvo,al cim Bakiru pripises tih 20g. odas polozaj i onda mi bas bude smijesno i jadno.
O Salko, jesi'l to ti? Nije Bake nas mozda kriv za gore navedenog, ali su oni produkt te politike. Ali, Bakir i SDA jesu krivo sto danas drzavom vladaju ratni profiteri, oni koji ne placaju porez, pljackaju nas novac pomocu nastimanih tendera, imaju privatne firme sa 100-200 radnika na crno. Oni su ti koji su sve rasprodali poslije rata, certifikatima su omogucili pojedincima sticanje ogromnog kapitala, unistili sve cega su se dotakli, samo da stvore begovat u kojemu ce carovati gore spomenuta manjina, naravno sve po zakonu. Hoces li da nastavim, imam dovljno da napisem roman?nemampojma0 wrote:Evo i ovaj tvoj post oslikava karakter,pa i pozadinu,napada na Bakira.Samo objektvino posmatram stvari,ali s ovolikom kolicinom mrznje i neistine prema nekome,ljudi poput tebe me svrstaju na stranu onog koga napadaju.
Da si ti jedan od tih sto se vezao zicom il sto lezi na ulici i da ovako pise,ja bih razumio ogorcenost.A ti njihovu muku koristis da prikazes kako je Bakir kriv..ma hajde.
Bakir je kriv i sto seljaci nece da obradjuju zemlju,Bakir je kriv sto ljudi vole da dangube,kriv je sto vole kladionice,kriv je sto ne vole skolu,kriv je sto piju ko smukovi,kriv je sto bi svi hljeba bez motike...
Zahvaljujući tebi i sličnim zaostalim ljudima ove zemlje, na najvažnije funkcije u zemlji nam kriminalna SDA imenuje nortorne kriminalce poput Salke Selmana i sličnih.HM 2011 wrote:I pogleda čovjek alternativu SDA, i pogleda društvo u kojem živimo - pogleda okolinu - i kaže:
SVI ZA SDA I SAMO SDA
U JEDINSTVU JE SNAGA !
It_is_a_Leclerc wrote:
Beskrajno ste autistični u svojim pokušajima da ih amnestirate. Bakir Izetbegović kao personifikacija SDA su od ove zemlje, ili barem onog što Izetbegović stariji nije prodao u Dejtonu za džamiju u Ustikolini, napravili bolesni srednjovjekovni igrokaz sa vlastelom tipa Brankovići i Gavrankapetanovići, vlastelinčićima tipa Efendić i slični rumeni "intelektualci" koji poslušno gutaju sve što im centrala servira, i, naravno, neizostavnim kmetovima, a to su zapravo oni koji su jučer ležali na cesti u Tuzli tražeći da im se uveže radni staž, i oni koji su se vezali žicom pred ambasadom RH...
Ko je zaslužan da ima većinu u vlasti u ovoj državi? Ne mislim da je SDA. Ako nije SDA, ko je po tebi onda?Better Man wrote:Zahvaljujući tebi i sličnim zaostalim ljudima ove zemlje, na najvažnije funkcije u zemlji nam kriminalna SDA imenuje nortorne kriminalce poput Salke Selmana i sličnih.HM 2011 wrote:I pogleda čovjek alternativu SDA, i pogleda društvo u kojem živimo - pogleda okolinu - i kaže:
SVI ZA SDA I SAMO SDA
U JEDINSTVU JE SNAGA !