Jerko je trebao napisati samo prve tri riječi 'izdajico jedna smrdljiva' bez onog u512MB wrote:
nastavku i tada bi mu ona mogla samo napuhati jaja.
Jerko je trebao napisati samo prve tri riječi 'izdajico jedna smrdljiva' bez onog u512MB wrote:
pravi, čestiti, pametni i pošteni Hrvat! naklon do poda gospodinu!Mohamad Sissoko wrote:
A onda imas ljude sa mudima koji nisu ljigavci.
I to bi bilo baš uljudbeno i kulturno, u duhu europske tradicije i nositelja europskih vrijednosti.Lincoln-Burrows wrote:
Jerko je trebao napisati samo prve tri riječi 'izdajico jedna smrdljiva' bez onog u
Jbg, Jerko nije tako pametan kao ti. Možda da organiziraš kurs online mržnje za neznalice?Lincoln-Burrows wrote:Jerko je trebao napisati samo prve tri riječi 'izdajico jedna smrdljiva' bez onog u
Dosta je i tebe vala viseLincoln-Burrows wrote:Jerko je trebao napisati samo prve tri riječi 'izdajico jedna smrdljiva' bez onog u512MB wrote:
Nisam ni aludirao na to da je uljudbeno i kulturno već samo na to kako izbjeći prijavu policiji.duh_sa_sjekirom wrote:I to bi bilo baš uljudbeno i kulturno, u duhu europske tradicije i nositelja europskih vrijednosti.Lincoln-Burrows wrote:
Jerko je trebao napisati samo prve tri riječi 'izdajico jedna smrdljiva' bez onog u
Heroji512MB wrote:
Vidim da ga zovu Tahirovićem ili tako nešto, pa ne kontam gdje je kvaka.bingov buraz wrote:Ovoga Richemberga je Bujanec sinoc nazvao laznim nijemcom ustvari muslimanom u kojega su proradili geni
Nesto ima,ne znam ni ja.Svejedno stavljati mete na celo ljudima je za zatvor.ultima_palabra wrote:Vidim da ga zovu Tahirovićem ili tako nešto, pa ne kontam gdje je kvaka.bingov buraz wrote:Ovoga Richemberga je Bujanec sinoc nazvao laznim nijemcom ustvari muslimanom u kojega su proradili geni
Pa ne mogu vjerovati...512MB wrote:
http://www.goranbeus.com/ja-i-emir-tahirovic/ultima_palabra wrote:Vidim da ga zovu Tahirovićem ili tako nešto, pa ne kontam gdje je kvaka.bingov buraz wrote:Ovoga Richemberga je Bujanec sinoc nazvao laznim nijemcom ustvari muslimanom u kojega su proradili geni
Znam da ih puno misli (a ne govori) isto kao i ti, ako i mene okrenete protiv512MB wrote: Dosta je i tebe vala visevidimo da ti nije laHko pala presuda.
ja u ovo ne vjerujem, maske su sve pale, hrvatski fašisti su dobili nova krila i još jače će pokušati da rehabilitiraju zločinačku tzv. herceg bosnu.arzuhal wrote:Ja duboko vjerujem da će ova presuda biti od onih stvari koje će, kad-tad i u velikoj mjeri, djelovati iscjeljiteljski na odnose između Bošnjaka i Hrvata - i među narodima u samoj BiH, i između BiH i Hrvatske - jer smatram da i Hrvatska i Hrvati kao narod imaju dovoljno demokratskog kapaciteta za kritičko i samokritičko suočavanje s istinom i činjenicama, prihvatanju realnosti i okretanju nekoj boljoj budućnosti na korist svima.
Jednako tako duboko vjerujem da bilo kakva i bilo koja presuda (bilo da je osuđujuća ili oslobađajuća, sasvim nebitno, pred bilo kojim sudom ikad i igdje) kada su srpski zločini, UZP-ovi i agresije spram BiH u pitanju, nikada neće jednako tako djelovati na Srbiju, mainstream srpsku politiku prema BiH i obični srpski narod, bilo u BiH, bilo u Srbiji. Njihova većinska želja za razjebavanjem BiH je trajna i konstantna.
Tako je, svakoga ko se usudi da za ratnog zločinca kaže da je zločinac treba javno popljuvati i izvrijeđati ali to raditi na način da se izbjegne prijava policiji.Lincoln-Burrows wrote: Nisam ni aludirao na to da je uljudbeno i kulturno već samo na to kako izbjeći prijavu policiji.
Ne kontam što bi te iko okretao protiv nekog.Lincoln-Burrows wrote:Znam da ih puno misli (a ne govori) isto kao i ti, ako i mene okrenete protiv512MB wrote: Dosta je i tebe vala visevidimo da ti nije laHko pala presuda.
sebe tko će vam ostati, možda još labudan, a i on je vjerojatno pod prismotrom.
Ima nešto i u ponosu, ja recimo nikad nikoga nisam prijavio administraciji foruma (ne ovog nego bilo kojeg)horkesh wrote:Ne treba zatvarati oči pred zločinima Armije RBiH tokom sukoba. Pravo pitanje je zašto bh. Hrvati nisu učinili više da se počinioci procesuiraju? Čak su i Bošnjaci učinili više na procesuiranju sopstvenih zločinaca od HDZ-a. Imali su na raspolaganje sve alate kao i Bošnjaci, a pride još i Hrvatsku.
Umjesto svjedoka u Haagu, dokumenata, ispovijesti, ličnih svjedočanstava... oni održavaju molitveni skup.
Takve i netrebamo, ko vas jebe.Lincoln-Burrows wrote:Znam da ih puno misli (a ne govori) isto kao i ti, ako i mene okrenete protiv512MB wrote: Dosta je i tebe vala visevidimo da ti nije laHko pala presuda.
sebe tko će vam ostati, možda još labudan, a i on je vjerojatno pod prismotrom.
Nit smo ih optužili nit ćemo tražiti pomirenje.
Sami su na sebe čitavu krivicu svalili, ja u BiH medijima nisam mogao prije ove presude naći nikakve žestoke tvrdnje kontra Hrvata, Hrvatske politike u BiH ili politike Hrvatske.
Sami su sebe u ova govna uvalili potpuno se identificirajući sa Praljkom, sami neka se i vade.
Ne treba tražiti od njih pomirenje, ali ne treba ih ni tjerati da se izvinu, ako hoće neka to urade sami nakon što skontaju (ako) šta su uradili, od prisilne isprike nema ništa i takva nam ne treba ni nama ni njima.
Ovo nije 92-a godina da Balija mora okolo kukati i kucati po vratima, imamo svoju državu, imamo svoju politiku, trebamo se okrenuti njoj i nastaviti dalje, presuda je tu, znamo da smo bili u pravu, znamo da smo se branili i da je temelj ove države izgrađen na krvlju ljudi koji su je branili, a ne nekoj kolektivnoj krivici za haos 90-ih, jer i ako je taj kolektivni haos postojao, mi smo tu najmanje bitni jer subjektivno ili objektivno presuda je tu, presuda suda kojeg smo se svi obvezali poštovati.
Hrvati ako hoće ako neće, nek krenu sa nama naprijed, ili neka se koprcaju u vlastiom paralelnom univerzumu u kojem je ideja Herceg Bosne bila plemenita i časna ideja kojom je trebalo spriječiti pokolje nad bar Bošnjačkih enklava, i kao trebamo mi biti još i zahvalni jer su u Heliodromu i Dretelju prema nama bolje postupali nego u Omarskoj i Keratermu, odnosno zato što je u Prozoru srušeno manje džamija po glavi stanovnika nego u Zvorniku.
Takva politika opravdanja zločina drugim zločinom je nešto što nikome ne treba, takva politika vodi kolektivnom ludilu kakvo vidimo u Srpskim medijima kojima je odgovor na svako pitanje "Jasenovac, Oluja, Kravice".
Hrvatima je ovo prvi puta da se suočavaju sa činjenicom da su i oni učestovali u zločinu, do sada je kompletna Hrvatska politika i Hrvatska povijest od 90-e pa naovamo izgrađena na priči da se Hrvatska časno odbranila i pobjedila i da je izašla bez mrlje.
Na tlu Republike Hrvatske sud je rekao svoje šta je imao, da su Gotovina, Markač i Čermak nedužni.
Ali sada govorimo o dešavanjima na tlu BiH u tačno navedenom periodu, i sada taj mit o bezgriješnoj i časnoj Hrvatskoj pada sa velike visine i razbija se od beton.
Naravno da im je teško to prihvatiti, naravno da nije svejedno čuti da je tvoj predsjednik, tvoje zemlje doveden u kontekst UZP-a, ne bi ni meni svejedno bilo kada bi neko u taj kontekst doveo Aliju, Silajdžića i ostalo rukovodstvo RBiH.
Ipak, ja vjerujem da će Hrvati vremenom ipak smiriti strasti, i da će doći do svojevrsne katarze, jer u Hrvatskoj za razliku od Srbije recimo, poruke pomirenja su bile uvijek dosta glasnije nego preko Drine.
Treba ih pustiti da sami sa sobom srede te stvari, pomirenje ne treba forsirati i ne treba ga tražiti, presudu treba poštovati, a mi moramo naprijed, zbog naše djece.