Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati
Ne podržavam i nikad neću podržavati da nekom razbiju glavu flašom ili bilo čim.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati
Ma ovo drugo je već pitanje nečijeg života, ne bih ja to povezivao.ganjeta wrote:Znači može krađa titule ali flaša ne. Pošteno![]()
Oni samo vas zakamenjaju, ne vidim da neko drugi ima problema.Tomahawk11 wrote:Vidjećemo hoćete li vi izaći ako vas zakamenjaju.
Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.Tomahawk11 wrote:Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati
Ne podržavam i nikad neću podržavati da nekom razbiju glavu flašom ili bilo čim.
A evo javlja se novinar i sportski komentator koji bi najradije da se ugasi institucija FK SARAJEVO.BHF_Manijak wrote:Bar im nije preko punca plac'o, pa da danas-sutra bude "drug, ne bi tvog punca". Zajebano je to...al-em wrote:Normalo, sakrij pricu o dogovorima sa športskim prijateljima ustasama i okreni na nesto drugo, hajte sad malo pricu kako nemamo svoj stadion, ili eventualno proslaviten zubandan sa amarom u kafani. Usput nek vam isprica kako je placao igrace za 5 vezanih poraza na grbavici da otjera misimovica.
To je to mumineBHF_Manijak wrote:Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.Tomahawk11 wrote:Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati
Ukrade se titula kao nikad nikome, to je smijeh, aplauz na Kosevu i odusevljenje, svira se penal van 16m, ovdje sega kod tih istih likova, povlace se crte valjaju se od smijeha isti ti likovi… Prosle sezone klanje sudijsko na Grbavici, tad se smijalo, nisu debili bili konkurentni pa ko ih jebe neka ih satiru. Sad odjednom se dovodi regularnost prvenstva u pitanju, naravno jer je par odluka u korist Zeljeznicara, ne na stetu. Kad je na stetu sve 5, sve ok! Ma qrcina bolan!
Onaj na vasoj temi napise gramaticki savrseno ispravan post ali u tom istom pise malim slovima Zeljeznicar i Grbavica, dok je Posusje velikim i slicno… I sta ja treba da za takve likove kazem?!
Zao mi je ljudi poput Djakmica mog druga, tebe i slicnih, ali kad su ovi neljudi u pitanju - jok vala. Za takve je kmecanje izmisljeno, ubilo se!
sve super samo presucujes jednu stavku, namjerno ili ne to ne znam.BHF_Manijak wrote:Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.Tomahawk11 wrote:Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati
Ukrade se titula kao nikad nikome, to je smijeh, aplauz na Kosevu i odusevljenje, svira se penal van 16m, ovdje sega kod tih istih likova, povlace se crte valjaju se od smijeha isti ti likovi… Prosle sezone klanje sudijsko na Grbavici, tad se smijalo, nisu debili bili konkurentni pa ko ih jebe neka ih satiru. Sad odjednom se dovodi regularnost prvenstva u pitanju, naravno jer je par odluka u korist Zeljeznicara, ne na stetu. Kad je na stetu sve 5, sve ok! Ma qrcina bolan!
Onaj na vasoj temi napise gramaticki savrseno ispravan post ali u tom istom pise malim slovima Zeljeznicar i Grbavica, dok je Posusje velikim i slicno… I sta ja treba da za takve likove kazem?!
Zao mi je ljudi poput Djakmica mog druga, tebe i slicnih, ali kad su ovi neljudi u pitanju - jok vala. Za takve je kmecanje izmisljeno, ubilo se!
Kad smo mi pisali ovakve postove, intelektualci ovdje su se smijali i uživali. Nećemo to naravno raditi. Podržavamo i dobro došli tobe, napokon.animus wrote:Uvijek ce biti prepucavanja izmedju pitara i kospa i to je cak i pozeljno. Ne treba sada zbog toga stvarati neku mrznju. Nemamo se sta ljutiti jedni na druge zbog toga nego gledamo da vratimo jedni drugima. Cesto se ubode negdje gdje je malo vise bolno za drugu stranu ali i to je normalno. Ima dobrih strana koje treba pohvaliti kod obe strane. Hvala za trans juce na Grbavici.
Samo poenta price je da se mi svi zajedno moramo boriti protiv onog sto unistava fudbal. Jedino sarajevski klubovi mogu nesto napraviti. Ne treba pustiti Savez da se poigrava s nama. Njihov posao je da obezbijede sve uslove za odigravanje utakmice. Da sudjenje bude fer, da navijaci udju na vrijeme na stadion i da se tretiraju kao ljudi, da nema fašizma na tribinama, da je bezbjednost na max nivou, da nam tereni budu puno bolji, da nema maltretiranja od strane policije, itd. Ovaj savez je svrha sam sebi, svi su korumpirani i unistavaju sve za svoj interes. Ne intreresuje ih sto se raspada klupski nogomet, sto ce otjerati i ovo malo navijaca, sto ce preko toga i repka ostati na dnu.
Hocemo li mi sutiti ili nesto poduzeti pravo je pitanje. Danas je to Sarajevo a sutra ce biti neko drugi.