KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#16826 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati :thumbup:
Ne mogu govoriti ni u čije ime osim svoje.
Ne podržavam i nikad neću podržavati da nekom razbiju glavu flašom ili bilo čim.
ganjeta

#16827 Re: KUP BiH

Post by ganjeta »

Znači može krađa titule ali flaša ne. Pošteno :mrgreen: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#16828 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

ganjeta wrote:Znači može krađa titule ali flaša ne. Pošteno :mrgreen: :thumbup:
Ma ovo drugo je već pitanje nečijeg života, ne bih ja to povezivao.
A realno ne može, ali bude i toga. Klipovi i te stvari :mrgreen:
nosara

#16829 Re: KUP BiH

Post by nosara »

Imali ste sve u svojim rukama.

Doduse, klub vise nije u vasim rukama, mozda zbog toga niko nije smio da naredi da se ne izadje.

Kako god, sve je do vas u ovom slucaju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#16830 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Vidjećemo hoćete li vi izaći ako vas zakamenjaju.
ganjeta

#16831 Re: KUP BiH

Post by ganjeta »

Relano Husref nije trebao izvesti ekipu šta god da je bilo, al kad ste se već vratili na teren nema onda kemčanja. Isto bi ovo napisao da smo i mi igrali. Imali ste sve u rukama, ali jbg šta je tu je :mrgreen: .
Tomahawk11
Globalni moderator

#16832 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Ispali i :thumbup:
Ćao kup :mrgreen: :skoljka:
Nivelacija

#16833 Re: KUP BiH

Post by Nivelacija »

Eto ih za 2 dana u Zenicu pa vracajte im milo za drago :mrgreen:
tcz

#16834 Re: KUP BiH

Post by tcz »

Čestitam konama na prolazu.
zipoo

#16835 Re: KUP BiH

Post by zipoo »

Tomahawk11 wrote:Vidjećemo hoćete li vi izaći ako vas zakamenjaju.
Oni samo vas zakamenjaju, ne vidim da neko drugi ima problema.
Logovan

#16836 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

https://sportsport.ba/fudbal/u-ponedjel ... jeg/335546
Ide rekordna kazna koja će biti smanjena na smiješnu kaznu.
kakotakonikako

#16837 Re: KUP BiH

Post by kakotakonikako »

Delegat utakmice Široki Brijeg – Sarajevo Lazar Martinović,u izvještaju nakon utakmice zabilježio je incidente na Pecari.

“Na terenu,za vrijeme igre bilo je incidenata(u 76 minuti došlo do prekida utakmice o čemu više u izvješću).Ponašanje gledatelja na današnjoj utakmici u više navrata bilo je nesportsko od strane kluba domaćina i gosta(pirotehnika,neprimjereno navijanje)”, stoji u izvještaju delegata.

Kazniti obje navijacke skupine - prema zasluzi.
BHF_Manijak

#16838 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

Tomahawk11 wrote:
ganjeta wrote:Toma 90% vas je podržavalo ovdje na forumu sve te situacije, FB neću spominjati :thumbup:
Ne podržavam i nikad neću podržavati da nekom razbiju glavu flašom ili bilo čim.
Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.
Ukrade se titula kao nikad nikome, to je smijeh, aplauz na Kosevu i odusevljenje, svira se penal van 16m, ovdje sega kod tih istih likova, povlace se crte valjaju se od smijeha isti ti likovi… Prosle sezone klanje sudijsko na Grbavici, tad se smijalo, nisu debili bili konkurentni pa ko ih jebe neka ih satiru. Sad odjednom se dovodi regularnost prvenstva u pitanju, naravno jer je par odluka u korist Zeljeznicara, ne na stetu. Kad je na stetu sve 5, sve ok! Ma qrcina bolan!
Onaj na vasoj temi napise gramaticki savrseno ispravan post ali u tom istom pise malim slovima Zeljeznicar i Grbavica, dok je Posusje velikim i slicno… I sta ja treba da za takve likove kazem?!
Zao mi je ljudi poput Djakmica mog druga, tebe i slicnih, ali kad su ovi neljudi u pitanju - jok vala. Za takve je kmecanje izmisljeno, ubilo se!
animus

#16839 Re: KUP BiH

Post by animus »

Haha ide kazna nama ai njima. To sam ja odmah napisao. Sta drugo ocekivati od mafije. Oni svakako nemaju nista protiv fasizma i zastava druge drzave ali iamju protiv pirotehnike sarajevskih klubova. pa samo saberes izrecene kazne i sve ti je jasno. Don Begic to sve aminuje samo da njega i njegov tal niko ne dira. Jos se mi medjusobno glodjemo ciji je Savez ko neki debili a znamo svi da je to Savez mafije i UZP-ovaca.
Jebo kup, nije bitan ali je osjecaj nakon onog svega bas gadan. Delegat ne spominje ono prvo gadjanje bakljama i pokusat ce to prikriti, zastava Hrvatske preko pola tribine je OK iako je Kup BiH, Sudija je posebna prica. On je po meni samo pijun koji je odradio posao.
Jedino sto me veseli je sto taj fasisticki klub postaje sve slabiji kao i citava prica oko Herceg Bosne. Para je sve manje a dok im kladionice jos ukinemo bit ce im i gasenje.
al-em

#16840 Re: KUP BiH

Post by al-em »

BHF_Manijak wrote:
al-em wrote:Normalo, sakrij pricu o dogovorima sa športskim prijateljima ustasama i okreni na nesto drugo, hajte sad malo pricu kako nemamo svoj stadion, ili eventualno proslaviten zubandan sa amarom u kafani. Usput nek vam isprica kako je placao igrace za 5 vezanih poraza na grbavici da otjera misimovica.
Bar im nije preko punca plac'o, pa da danas-sutra bude "drug, ne bi tvog punca". Zajebano je to...
A evo javlja se novinar i sportski komentator koji bi najradije da se ugasi institucija FK SARAJEVO.

Ja ne bjezim od toga da je abdulah ibrakovic zlo koji je sigurno namjestao dok je bio u klubu, ali vase je sve sveto i nikad niko nikog nije zajebao u tom klubu klubu gdje dunavom brodovi plove, zivot te je.bo kakav dunav po grbavici.
decko_sa_kovaca

#16841 Re: KUP BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Joj izvale lika :run:
ganjeta

#16842 Re: KUP BiH

Post by ganjeta »

BHF_Manijak wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa nisi ti jebem ga, nije Djakmic i slicni, Imam i ja raje medju pitarima, normalni dobri momci, niste vi, ali jeste grupa pacijenata koja ovdje obitava i koja svaku stetu nanesenu Zeljeznicaru odobri zu salu, segu, posalicu, smijeh i aplauz.
Ukrade se titula kao nikad nikome, to je smijeh, aplauz na Kosevu i odusevljenje, svira se penal van 16m, ovdje sega kod tih istih likova, povlace se crte valjaju se od smijeha isti ti likovi… Prosle sezone klanje sudijsko na Grbavici, tad se smijalo, nisu debili bili konkurentni pa ko ih jebe neka ih satiru. Sad odjednom se dovodi regularnost prvenstva u pitanju, naravno jer je par odluka u korist Zeljeznicara, ne na stetu. Kad je na stetu sve 5, sve ok! Ma qrcina bolan!
Onaj na vasoj temi napise gramaticki savrseno ispravan post ali u tom istom pise malim slovima Zeljeznicar i Grbavica, dok je Posusje velikim i slicno… I sta ja treba da za takve likove kazem?!
Zao mi je ljudi poput Djakmica mog druga, tebe i slicnih, ali kad su ovi neljudi u pitanju - jok vala. Za takve je kmecanje izmisljeno, ubilo se!
To je to mumine :D :thumbup:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#16843 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

Za desavanja na tribinama svi trebamo da budemo zabrinuti, jucer Sarajevo, sutra bilo ko od nas. Ali to treba da rješavaju vise instance. Savez, država...
Nisu trebali izaći na teren barem dok se tribina ne isprazni. Ma nisu nikako trebali, presjeci, trebali su im reci nosite se u pm mi ne igramo. I svi bi ih podržali.
Ovako su samo nasjeli na njihovu igru, igraci Sarajeva izaslu samo da odrade i Boga molili da sudija svira kraj.
Na terenu uz pojedine carke, Široki zasluženo prosao.
animus

#16844 Re: KUP BiH

Post by animus »

Uvijek ce biti prepucavanja izmedju pitara i kospa i to je cak i pozeljno. Ne treba sada zbog toga stvarati neku mrznju. Nemamo se sta ljutiti jedni na druge zbog toga nego gledamo da vratimo jedni drugima. Cesto se ubode negdje gdje je malo vise bolno za drugu stranu ali i to je normalno. Ima dobrih strana koje treba pohvaliti kod obe strane. Hvala za trans juce na Grbavici.

Samo poenta price je da se mi svi zajedno moramo boriti protiv onog sto unistava fudbal. Jedino sarajevski klubovi mogu nesto napraviti. Ne treba pustiti Savez da se poigrava s nama. Njihov posao je da obezbijede sve uslove za odigravanje utakmice. Da sudjenje bude fer, da navijaci udju na vrijeme na stadion i da se tretiraju kao ljudi, da nema fašizma na tribinama, da je bezbjednost na max nivou, da nam tereni budu puno bolji, da nema maltretiranja od strane policije, itd. Ovaj savez je svrha sam sebi, svi su korumpirani i unistavaju sve za svoj interes. Ne intreresuje ih sto se raspada klupski nogomet, sto ce otjerati i ovo malo navijaca, sto ce preko toga i repka ostati na dnu.
Hocemo li mi sutiti ili nesto poduzeti pravo je pitanje. Danas je to Sarajevo a sutra ce biti neko drugi.
sime_cipol

#16845 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

Zato treba napraviti front bosanskih klubova.
Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Celik, Velez... Da ne nabrajam sada sve.
Skandira se ratnom zlocincu, necemo igrati.
Rasizam, nećemo igrati.
Fasizam, nećemo igrati.
Da stanu jedni iza drugih, do kraja, ne mogu nas sve kazniti. Možda bi se iz evrope neko pocesao po glavi i zapitao sta se to desava dole.
ganjeta

#16846 Re: KUP BiH

Post by ganjeta »

Slažem se za to, ali ste trebali tu priču vrtiti kad je nama ukradena titula na najofirniji način. Ali gle čuda ne da niste ni riječ rekli, nego ste to slavili i podržavali.

Zar to nije licemjerno?
tcz

#16847 Re: KUP BiH

Post by tcz »

BHF_Manijak wrote:
Tomahawk11 wrote:
sve super samo presucujes jednu stavku, namjerno ili ne to ne znam.
koliko sudija je suspendovano da bi vi bili u trci za tu titulu?
sime_cipol

#16848 Re: KUP BiH

Post by sime_cipol »

Pa sudije su na par utakmica suspendovane jer su grijesile i na nasu stetu i stetu protivnicke ekipe :-)

Koliko je sudija suspendovano prosle godine kad su nas klali?

Treba priznati BP i Benji kobiljoj glavi i satelitima u savezu Djemidjicu i Maidu. Smislili su novi nacin. Nemoj mene gurati, povaljuj protivnika na drugim utakmicama i izbaci ga iz trke za prvaka.
Povali ga 5 utakmica, a mi ćemo pobjeći na 15 bodova, a onda mogu borbene pjevati.
Kakva je to hobotnica.
Ricken

#16849 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

animus wrote:Uvijek ce biti prepucavanja izmedju pitara i kospa i to je cak i pozeljno. Ne treba sada zbog toga stvarati neku mrznju. Nemamo se sta ljutiti jedni na druge zbog toga nego gledamo da vratimo jedni drugima. Cesto se ubode negdje gdje je malo vise bolno za drugu stranu ali i to je normalno. Ima dobrih strana koje treba pohvaliti kod obe strane. Hvala za trans juce na Grbavici.

Samo poenta price je da se mi svi zajedno moramo boriti protiv onog sto unistava fudbal. Jedino sarajevski klubovi mogu nesto napraviti. Ne treba pustiti Savez da se poigrava s nama. Njihov posao je da obezbijede sve uslove za odigravanje utakmice. Da sudjenje bude fer, da navijaci udju na vrijeme na stadion i da se tretiraju kao ljudi, da nema fašizma na tribinama, da je bezbjednost na max nivou, da nam tereni budu puno bolji, da nema maltretiranja od strane policije, itd. Ovaj savez je svrha sam sebi, svi su korumpirani i unistavaju sve za svoj interes. Ne intreresuje ih sto se raspada klupski nogomet, sto ce otjerati i ovo malo navijaca, sto ce preko toga i repka ostati na dnu.
Hocemo li mi sutiti ili nesto poduzeti pravo je pitanje. Danas je to Sarajevo a sutra ce biti neko drugi.
Kad smo mi pisali ovakve postove, intelektualci ovdje su se smijali i uživali. Nećemo to naravno raditi. Podržavamo i dobro došli tobe, napokon. :thumbup:
animus

#16850 Re: KUP BiH

Post by animus »

Ma pusti tu pricu mi slavili i podjebavali. Ono je bilo nastimano Zrinjskom protiv Radnika i niko ne spori to. Mogli ste vi tada ipak uzeti titulu da ste bili bolji uprkos toj kradji. Prepucavanja i zajebancije ce uvijek biti.
Samo moramo nesto uraditi po ovom pitanju nebitno sad ili nekad kasnije kad bude neko drugi u pitanju. Sto prije to bolje. Samo slozno mozemo da ih natjeramo da fudbal ostane fudbal.
Post Reply