Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledajuci samo imena u ekipi, Juventus bi treb'o Porto pregazit' k'o plitak potok. Al' ono bas skroz, gdje Buffon stoji sam na golu i gleda na sat od dosade kad ce se utakmica zavrsit'.
Eh sad, problem je sto Porto na svojoj strani ima Allegrija, koji ovaj silni Juventusov talenat redovno jebaje u mozak svojom kukavickom postavkom igre.
Tito_i_Partija wrote:Gledajuci samo imena u ekipi, Juventus bi treb'o Porto pregazit' k'o plitak potok. Al' ono bas skroz, gdje Buffon stoji sam na golu i gleda na sat od dosade kad ce se utakmica zavrsit'.
Eh sad, problem je sto Porto na svojoj strani ima Allegrija, koji ovaj silni Juventusov talenat redovno jebaje u mozak svojom kukavickom postavkom igre.
Tako smo i mi govorili pa nas ljudi uzeše 3-1 tamo. U revanšu, ako se dobro sjećam, falilo im je par bitnih igrača zbog kartona/povreda. Sa njima se nikad ne zna. Ekipa uvijek prepuna talentovanih igrača.
Ma i Juve cesto djeluje k'o da igra preko kurca, imam osjecaj da nekad igraju samo na gol vise od protivnika. Mislim da bi im motivator tipa Simeone bas dobro leg'o, al' nece bit' nista od toga dok ne pocnu ono pravo zijanit', sto je stvarno nemoguce kad pogledas kolika je kar'na Serie A.
Tito_i_Partija wrote:Ma i Juve cesto djeluje k'o da igra preko kurca, imam osjecaj da nekad igraju samo na gol vise od protivnika. Mislim da bi im motivator tipa Simeone bas dobro leg'o, al' nece bit' nista od toga dok ne pocnu ono pravo zijanit', sto je stvarno nemoguce kad pogledas kolika je kar'na Serie A.
Nekad? Pa godinama se igra samo na to da se da jedan gol i brani. To je sva igra.
Ovo sto Pjanic igra u Juventusu u velikim utakmicama mogu i ja igrati.
Kad je Juventus u napadu, on je nazad, kad se Juventus brani, on leluja negdje naprijed.
Na stranu sto mu stil igre ne godi, ali i pored toga djeluje kao da mentalno nije za velikog kluba. Nadam se da grijesim i da ce me razuvjeriti do kraja utakmice a onda i u nastavku sezone, ali tesko.
Postoje fudbaleri koji puno posla odrađuju u modernom fudbalu a da se ne vide na terenu. Playmaker nikako ne smije biti jedan od njih.
Dobro, nije bas bila najbolja partija u sezoni ali je ipak rutinska pobjeda
Higuain
I da...onaj Sturaro...kako je to cudan igrac...
Dobar je, trudi se, cak ima i prilike ali je peh. Mislim da ne bi uspio dati gol i da je sam na terenu. Nikako mu se ne da.
#Caldara to #Juve is done for €20m (€15m + bonuses) and on loan until June 2018. (@romeoagresti)
Rugani-Caldara stoperski duo za budućnost. Za razliku od Ruganija koji je tehnički profinjeniji igrač, Caldara je tipična stoperska zvjer, beskompromisan, agrasivan, jak u duelu i skoku... Zna Paratici.