Pali su mi na pamet dok ovo pisah ti ''sta je ba, ne krsi zakon''. Zelim im da svaki dan uzivaju vozeci iza ovako savjesnih vozaca, samo da nisu na cesti gdje ja idem.bitanga_sa_otesa wrote:opet se vracamo na ja ja i samo ja,boli njega kurac za kolonom ,ne gleda on uopste nazad,jer je u pravu ,ne krsi zakon ,sta koga boli q sto on ide sporo...ima takvih i ovdje na forumu...razotkrili su se
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Dope_Man
#16801 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16802 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sjetim im se i ja komplet familije skoro svaki danDope_Man wrote:
Pali su mi na pamet dok ovo pisah ti ''sta je ba, ne krsi zakon''. Zelim im da svaki dan uzivaju vozeci iza ovako savjesnih vozaca, samo da nisu na cesti gdje ja idem.
- bitanga_sa_otesa
#16803 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
evo i opet se sjetim familije svim debilima sto guslaju 30-40km/h,nedelja,suho,nigdje guzve,ali debilkosi rasporedjeni po glavnoj i gamizanje,ne mozes obici,preteci..
- Sodom1
#16804 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Voza se raja , besposlena.
Kao sto pojedini izadju u setnju tako i raja u autima se vozika. Neko ko je poslom naravno da je frustrirajuce
Kao sto pojedini izadju u setnju tako i raja u autima se vozika. Neko ko je poslom naravno da je frustrirajuce
- escobar__
#16805 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jebi ga, ne zna hadalj retardirani da i na taj način doprinosi nesavjesnoj vožnji jer kad raji u koloni počne pucat film (jer se za hadaljem vuku kilometrima "brzinom" od 30-40 km/h) tad počinje preticanje na punoj i svaki drugi oblik rizičnog ponašanja.
Ne pravdam kršenje zakona ni u kom obliku ali mogu razumjeti zašto ga neki u takvim situacijama krše.
Ne pravdam kršenje zakona ni u kom obliku ali mogu razumjeti zašto ga neki u takvim situacijama krše.
- drug_profi
#16806 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
100x puta ispricano i naucnim studijama obradjeno.
-
zdruzdjo
#16807 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E da malo zakuhamo, odavno nismo.bitanga_sa_otesa wrote:to je posebna vrsta marve...ja,ja i samo ja,boli ih qrac za ostalima...
I oni sto voze 40 lijevom trakom od moguce 3 u gradu.
- Bakir1
#16808 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
14 mobilnih radara u petak sam nabrojao, od visokog Doboja Srebrenika Tuzle zivinica banovica pa srednjeg olova. To je ono sto sam vidio a na lokalnim radio stanicama utvrdio sam da sam pored barem jos 5 prosao a da ih nisam ni vidio.
U skladu sa novim zakonom gdje vozacka ide vrlo brzo ja imam fobiju od volana i vozanja uopste. Svo vrijeme limitator je bio na 70 km/h. U tome svemu u potrazi za radarima vise sam blejao oko ceste nego na cestu.
Daleko od toga da se vucem po cesti i da opravdavam puzeve ali koga xrd opece i geometra se boji.
U skladu sa novim zakonom gdje vozacka ide vrlo brzo ja imam fobiju od volana i vozanja uopste. Svo vrijeme limitator je bio na 70 km/h. U tome svemu u potrazi za radarima vise sam blejao oko ceste nego na cestu.
Daleko od toga da se vucem po cesti i da opravdavam puzeve ali koga xrd opece i geometra se boji.
- bitanga_sa_otesa
#16809 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
coravi debil u bijelom golfu ćetri vozi 30 lijevom trakom ,gdje su 2 trake u istom smjeru...blicaj sviraj,nista degenerik...on je u svom filmu nekom...pravnik neki garant...zdruzdjo wrote:bitanga_sa_otesa wrote:
-
tempuser
#16810 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Osim te seljacke i primitivni epolitike ja i samo ja gore je to sto je zakon jasan da je to krsenje propisa, ali oni ne mogu tj ne zele to da razumiju.zdruzdjo wrote:
- kloniran
#16811 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Po cemu je krsenje propisa mada i mene nerviraju.
300m ispred hajvana prazno al ono vozi 40
-
tempuser
#16812 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da ponovimo...kloniran wrote:Po cemu je krsenje propisa mada i mene nerviraju.
ZOBS
Clan 39.
(3) Izuzetno od odredbe stava (2) ovog člana, na putu u naselju s kolovozom na kojem za saobraćaj vozila u istom smjeru postoje najmanje dvije obilježene saobraćajne trake za kretanje vozila, vozač može da koristi i saobraćajnu traku koja se ne nalazi uz desnu ivicu kolovoza ako time ne ometa ostala vozila koja se kreću iza vozila kojim upravlja.
Posto ova vrlo jasna recenica nekima nije bila jasna meni nije bilo mrsko da od MUP-a KS trazim pojasnjenje da li se pod ometanjem ostalih vozila podrazumjeva spora voznja i ocekivano ljudi su odgovorili da se podrazumjeva.
-
zdruzdjo
#16813 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako volim ovaj cips sa chillijem
Uz zero kolu.
Uz zero kolu.
- Dope_Man
#16814 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Oh shit.. here we go again. Sad ce ovi kojima crno na bijelo iznad nije jasno i koji vole da kruzaju.

- nepass1
#16815 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc na naplatnim kucicama na ulazu u sa stvorila se guzva. Dvije rampe ne rade. Ispred mene nekih 15 auta. Lijeva rampa do ne radi. I lola u mercedesu ml i pasatu su skontale da prodju sve nas do te rampe koja ne radi i ubacuju se u traku. Potrefilo se tako da im niko nije dao da udju u traku. Auta haman spojena, bez mogucnosti za ubacivanje
Debil u mercedesu zamalo da mi udari blatobran pokusavajuci da se uvali. Ostali su iza. Jos otvorio prozor da pomaga da ga se pusti
Toliko mi je drago bilo sto se niko nije nasao pametan pa da ih pusti da se uvale
Debil u mercedesu zamalo da mi udari blatobran pokusavajuci da se uvali. Ostali su iza. Jos otvorio prozor da pomaga da ga se pusti
Toliko mi je drago bilo sto se niko nije nasao pametan pa da ih pusti da se uvale
- drug_profi
#16816 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ACC tag neprocjenjiv.
... piiip....
... piiip....
- beni-bu-man
#16817 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drug_profi wrote:ACC tag neprocjenjiv.
... piiip....
Juce oko trice na naplatnim u Vogosci 2 rampe rade to je krcato
- drug_profi
#16818 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni je logicno da stede na platama i broju radnika na kucicama. Takodjer je alternativa solarnom placanju vrlo povoljna i ne znam zasto svako ko potrosi bar 30-40 maraka godisnje na autoputu ne bi uzeo tag.
- beni-bu-man
#16819 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Haj ti to prosjecnom bosnji objasnidrug_profi wrote:Meni je logicno da stede na platama i broju radnika na kucicama. Takodjer je alternativa solarnom placanju vrlo povoljna i ne znam zasto svako ko potrosi bar 30-40 maraka godisnje na autoputu ne bi uzeo tag.
- nepass1
#16820 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno da se ovaj komentar trebao ocekivati.drug_profi wrote:ACC tag neprocjenjiv.
... piiip....
Jbt 1 ili 2 puta godisnje izadjem na ap i to do ilijasa ili tarcina.
Ali bosnjina logika ce osuditi onog ko nema acc tag a ne onog sto se uvaljuje
- beni-bu-man
#16821 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drugi post nisi procito sta je covjek reko u vezi TAG-a ?nepass1 wrote:Naravno da se ovaj komentar trebao ocekivati.drug_profi wrote:ACC tag neprocjenjiv.
... piiip....
- drug_profi
#16822 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisam Bosnjo. Ne osudjujem tebe. Ti si bio tu pozitivac. Rekao sam lijpo da svako ko napravi 30-40 maraka godisnje ima racunicu. Ostali nek stoje u koloni, jbg. I to ima cijenu. Ustedis 39 markica za cca 4 godine.nepass1 wrote:Naravno da se ovaj komentar trebao ocekivati.drug_profi wrote:ACC tag neprocjenjiv.
... piiip....
A taj sto ima za ML-a mogao je imati i za tag da se ne gura.
- nepass1
#16823 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uopste nije prica o tagu ili guzvi vec u papanluku dva vozaca koji hoce da se uvale i ekipi od 15 i vise auta koja im nije dala da se uvale.beni-bu-man wrote:drugi post nisi procito sta je covjek reko u vezi TAG-a ?nepass1 wrote:Naravno da se ovaj komentar trebao ocekivati.drug_profi wrote:ACC tag neprocjenjiv.
... piiip....
- drug_profi
#16824 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije bila o tom prica. Ta je prica bila zavrsena, a pocela je nova o tome da se tag isplati ako koristis AP.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16825 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima na svakoj naplatnoj ljudi da se popuni savaka kucica, u upravnoj sjede odmaraju...drug_profi wrote:Meni je logicno da stede na platama i broju radnika na kucicama. Takodjer je alternativa solarnom placanju vrlo povoljna i ne znam zasto svako ko potrosi bar 30-40 maraka godisnje na autoputu ne bi uzeo tag.