Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#16802 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi kanal u ponudi SUPER TV-a
Poštovani korisnici,
OSM televizija je novi kanal u našoj SUPER TV usluzi. Televizija OSM nudi bogat program informativnih, političkih i dokumentarnih emisija, emisija iz kulture i sporta, zabavnog i muzičkog programa. Pored vijesti, filmova i serija, okosnicu programa čine autorske emisije. Kanal je odstupan u Osnovnom i Light paketu kanala.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/osm-jul
Poštovani korisnici,
OSM televizija je novi kanal u našoj SUPER TV usluzi. Televizija OSM nudi bogat program informativnih, političkih i dokumentarnih emisija, emisija iz kulture i sporta, zabavnog i muzičkog programa. Pored vijesti, filmova i serija, okosnicu programa čine autorske emisije. Kanal je odstupan u Osnovnom i Light paketu kanala.
Vaš Logosoft
- beni-bu-man
#16803 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hoce li sta ubaciti da valjaMTV wrote:Novi kanal u ponudi SUPER TV-a
Poštovani korisnici,
Vaš Logosoft
- MTV
#16804 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam isto koliko i tibeni-bu-man wrote: Hoce li sta ubaciti da valja
- MTV
#16805 Re: Logosoft ALL ABOUT
Juce pink danas HRT 2 sa novim tamnjenjem

- Benq
#16806 Re: Logosoft ALL ABOUT
Cudno da vam zatamnjuju HRT2 zbog ove serije.
- MTV
#16807 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uglavnom juce su tamnili na pinku ono sto nikad nisu a to je bila Zadruga repriza narod pita sa ovim obavjestenjem.
Navece je onda bilo staro obavjestenje isto na seriji koju nikad nisu tamnili a to su Cerke. Instabulsku nevjestu, po naski snaha, prvi put nisu zatamnili.
RTS 1 i RTS 2 imaju jos uvijek staro obavjestenje.
Kad je ovakvo obavjestenje "ono" uopste ne radi kao ni teletekst.
Navece je onda bilo staro obavjestenje isto na seriji koju nikad nisu tamnili a to su Cerke. Instabulsku nevjestu, po naski snaha, prvi put nisu zatamnili.
RTS 1 i RTS 2 imaju jos uvijek staro obavjestenje.
Kad je ovakvo obavjestenje "ono" uopste ne radi kao ni teletekst.
- Benq
#16808 Re: Logosoft ALL ABOUT
U tom slucaju moguce da je samo neko testiranje u toku, ne mora znacit da ce tako biti uvijek, s obzirom da su ukinuli "ono" i poceli ubacivat drugaciju obavijest.
-
Sakazulu
#16809 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kud sad testiraju, šta ćemo u subotu?
- Benq
#16810 Re: Logosoft ALL ABOUT
Rijesice to do subote, tek je srijeda 
Osim ako nisu dobili zahtjev da stvarno to sve zatamnjuju u sta cista sumnjam.
Osim ako nisu dobili zahtjev da stvarno to sve zatamnjuju u sta cista sumnjam.
- MTV
#16811 Re: Logosoft ALL ABOUT
U subotu ce sve biti zatamnjeno 
- MTV
#16812 Re: Logosoft ALL ABOUT

Nove serije u AXN Now videoteci
Poštovani korisnici,
postavili smo nove serije u našu AXN Now videoteku. "Karter", "Profilisanje", "Specijalci", "Kandis", "Dauntonska opatija" i "Gospodari raja" sada su dostupne potpuno besplatno svim LoGO! korisnicima.
“Karter”
Glumac (Džeri O’Konel) se vraća kući poslije javnog sloma. Udružujući se sa svojim prijateljem, policijskim detektivom, pokušava da iskoristi svoje glumačko iskustvo u rješavanju stvarnih zločina.
“Profilisanje”
Kloi Sen Loren je profiler i radi s policijskim timom za rješavanje ubistva u Parizu. Ona je jako slatka, nosi jako obojenu odjeću i veliku žutu torbu. Izgleda kao djevojčica kojoj treba lutka, ali je jako pametna i izuzetno dobar profiler.
“Specijalci”
Pratimo priču policijskog poručnika-specijalca rođenog i odraslog u kraju, koji je razapet između lojalnosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama oficirima, kada dobija zadatak da vodi specijalno obučenu jedinicu koja predstavlja posljednju šansu za rješavanje zločina u Los Anđelesu.
“Kandis”
Kendis Renoar ima četvoro djece, a nije radila deset godina da bi pratila svog muža u inostranstvu. Sada razvedena od muža, preuzima funkciju vođe istražnog tima javne bezbjednosti na jugu Francuske. Na čelu ovog novog tima, ona mora ona se dokaže da je dobra u onom što radi. Iskustvo, vještina posmatranja, analitičke sposobnosti i oštroumnost joj pomažu u rješavanju istraga.
“Dauntonska opatija”
Priča se odvija u novembru 1916-e, epizoda počinje s dolaskom Etel, nove služavke i prvog pojavljivanja Džon Bejtsove žene. Dok se Metju i Tomas bore u Francuskoj, oni koji su ostali u Dauntonu organizuju dobrotvorni koncert za pomoć finansiranja lokalne bolnice. Ladi Meri dobija šokantne vesti. Branson otkriva svoja osjećanja prema Sibil koja želi da se obuči da bude medicinska sestra.
“Gospodari raja”
Traumatizovana događajima iz svog teškog života i vođena osvetom prema svom mužu koji ju je prevario, Anastazija Kardona (Kejt del Kastiljo) će naći u ilegalnim poslovima njenog muža, bogatstvo koje je oduvjek željela. Njena žeđ za vlašću ruši sve barijere kada bira svoje žrtve. Spremna je da uradi sve da bi pobjedila svoje neprijatelje, Anastasija će izdržati iskušenja prevare i nemogućnost da živi život s pravom ljubavlju.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/axn-jul
-
duffy_duck
#16813 Re: Logosoft ALL ABOUT.
Skolu sam zavrsio 10.6.2018 i trenutno sam u fazi trazenja posla, mogu raditi i kao volonter a mogu i operater mogu sve samo da nisu neki bas teski poslovi. I da. Su priblizno u mojoj struci. Ako znate neke firme koji traze operatere i volontere javite mi.
Zamolio bi vas, da mi ukoliko znate naravno date preporuku gdje i kako bi se mogao zaposliti. Zavrsio sam SSS smjer operatera za unos podataka, ukoliko znate neke firme kojima trebaju operateri molim vas javite mi.
Takodjer za sebe cu reci da sam jako komunikativan ljubazan i izuzetno lijepo odgojen, i imam dobro pozanstvo sa racunarom.
Zamolio bi vas, da mi ukoliko znate naravno date preporuku gdje i kako bi se mogao zaposliti. Zavrsio sam SSS smjer operatera za unos podataka, ukoliko znate neke firme kojima trebaju operateri molim vas javite mi.
Takodjer za sebe cu reci da sam jako komunikativan ljubazan i izuzetno lijepo odgojen, i imam dobro pozanstvo sa racunarom.
- MTV
#16814 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozuri ti na biro da neizgubis pravo na zdravstveno osiguranje kao npr ja
Prije ces se zaposliti ko konobar nego za to sto si skolovan.
- beni-bu-man
#16815 Re: Logosoft ALL ABOUT
covjek je fino reko da nece bas neke teske posloveMTV wrote:Pozuri ti na biro da neizgubis pravo na zdravstveno osiguranje kao npr ja![]()
-
duffy_duck
#16816 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bolje i konobar nego sjedit kuci i lezi hljebu da te jede.MTV wrote:Pozuri ti na biro da neizgubis pravo na zdravstveno osiguranje kao npr ja![]()
-
Sakazulu
#16817 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ehs ništa od ono za ono oko kanala!...
-
Zoovrt
#16819 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zna li mi neko objasniti zašto nakon utakmice možemo gledati emisiju RTS , ali ne i HTV, i zašto je na Telemachu moguće gledati emisiju HRT ?!
-
Zoovrt
#16820 Re: Logosoft ALL ABOUT
I sranje pravo sa ovom ograničenom restrikcijom i zatamnjenima, treba ovo sve razjebat, bojkotovat, ako može u jednom dijelu BiH može svugdje ili vozdra. Baš smo levati iz fildžan carstva.
- MTV
#16822 Re: Logosoft ALL ABOUT
1. Zaboravili odtamniti
2. Misle da to treba biti zatamnjeno na HRT-u ali ne i na RTS-u.
2. Misle da to treba biti zatamnjeno na HRT-u ali ne i na RTS-u.
- MTV
#16823 Re: Logosoft ALL ABOUT
U mene mi nema konekcije nikako.
Edit: 7 na cekanju.
-
bosh
#16824 Re: Logosoft ALL ABOUT
kako meni rekose otisla oprema od grmljavine... lik iz podrske mi nije bio nesto optimistican kako kolege rade na zamjeni pa se nadaju da ce nekad u toku dana biti gotovo...MTV wrote:U mene mi nema konekcije nikako.
sreca meni ugovor istekao tako da ce ako im se ovo oduzi vjerovatno biti papa...
- MTV
#16825 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala ti na informaciji.bosh wrote:kako meni rekose otisla oprema od grmljavine... lik iz podrske mi nije bio nesto optimistican kako kolege rade na zamjeni pa se nadaju da ce nekad u toku dana biti gotovo...MTV wrote:U mene mi nema konekcije nikako.
sreca meni ugovor istekao tako da ce ako im se ovo oduzi vjerovatno biti papa...
Ti si ih makar dobio ja ih zovem i bilo je ovako:
7 na cekanju, 10 pa opet 10, onda 9 pa opet 9 mislim se jbs.
Mene je grmljavina probudila pa sam brzo sve pocupao al kako sam skocio iz sna nisam router iskljucio pa sam mislio da je riknuo. Kod mene je bas lupalo.
Jest ih krenulo prvo bager cupa optiku sad grom przi opremu.