opet tiBlack swan wrote:jutros je baš bila gužva
ne znam razlog ali se i na ilidži jedva ulazilo
na stupu more ljudi
a kažeš da imaš kola
opet tiBlack swan wrote:jutros je baš bila gužva
na stupu more ljudi
jest al možda mu je konj bolestanvješalica wrote:opet tiBlack swan wrote:jutros je baš bila gužva
na stupu more ljudi
a kažeš da imaš kola
neka servisira konja,nisu kola za fukaruupsy_daisy wrote:jest al možda mu je konj bolestanvješalica wrote:opet tiBlack swan wrote:jutros je baš bila gužva
na stupu more ljudi
a kažeš da imaš kola
pa treba vremena da ozdravi... dok ne ozdravi ima SREĆOM grasvješalica wrote: neka servisira konja,nisu kola za fukaru
ko si ba ti više kad me pratiš????vješalica wrote:opet tiBlack swan wrote:jutros je baš bila gužva
na stupu more ljudi
a kažeš da imaš kola
I sve će biti tako dok ne proradi smeđi 611. Aganovića stvarno treba dati samo u drugu ili treću, jer duša mu je od 10 do 12 se ispaliti, jer smjena druga počinje u 11:55 sa Otoke, i faktički iz Boljakovog od 09:10 do 12:15 nema busa.bumerangss wrote:23c u srijedu 09.03. nije radio standardno od 10:15 do 12:55 i vratim se kuci sa bucanskim centrotransom. Jutros hocu s onim u 10:55 i ko da sam znao vidim da ga nema u 10:15 i nazovem kazu mi "u kvaru" i odem pjeske preko pruga a kad sam se vracao opet nazovem dispecera na 245 i on kaze "radi bus" i ja na otoku dodjem oko 13 i haj pitam onog dispecera a on kaze "ne radi" i meni puce film i nazovem broj za zalbe 183 i tako kazem da dispecer iz garaze kaze da je bus izasao da radi ali kad sam mu rekao da mi ovaj dispecer na otoci ksze da bus ne radi on ksze e pa onda ne radi... i nazovem i inspekciju i njima prijavim kad u 13:10 dodje zuti bus japanski i izlaze putnici i kaze mi komsinica da je poceo raditi u 12:35 ali to onaj dispecer na otoci nije upratio od citanja avaza. I ja kuci dodjem sa tim u 13:15 i onda na 183 prijavim dispecera na otoci da i ne zna da bus radi a petero ljudi ga je pitalo i on im mase glavom da ne radi i ljudi djabe odose pjeske ili uzeli taksi. Katastrofa!

jesi dobio kakvu odštetu, šta je ustvari bilo?kako, gdje?Black swan wrote:nisam mmogao mjesec dana normalno ustati ono kao da trbušnjake pravim nego se okrenem na stomak i onda
ili se za nešto ufatim
upsy_daisy wrote:jest al možda mu je konj bolestanvješalica wrote:opet tijutros je baš bila gužva
na stupu more ljudi
a kažeš da imaš kola
The BEN10 wrote: Ahahahhaa, umokrih se od smijeha, đavoli jedni!![]()
Ahahhahahaa
Nekad budu 3, nekd dva, no evo raspored:bumerangss wrote:Blago tebi kad zivis na pocetku Boljakovog a ja dok "se skotrljam" niz Smaje Sikala od okretaljke onda mogu i preko prugaAko ti nije mrsko da nam uslikas i ovdje stavis raspored Željeznicka-Rajlovac ako je vazeci tj ako voze po njemu jer nije lose to sto kazes da voze 3 u špici. Cesto dodjem do mezarja a on prodje i zato produzim preko pruga jer ne znam raspored.
sad cemo i godisnjice da obiljezavamo tvojih podvigaBlack swan wrote:prije godinu dana danas ošinuo me tramvaj![]()
![]()
![]()
moj drugi rođendan iz sjene