Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Freamon Lester

#16776 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Osoba koja je otrovala zivotinje je u najmanju ruku psihicki bolesnik, a uz to ako se uzme u obzir da ima pristup otrovu onda je i sigurnosna prijetnja.

Ako iza ovog stoji lokalne samouprave onda to dovoljno govori da smo teska seoska zabit sa teskim seoskim mentalitetom.

U svakom slucaju pokazali smo i sebi, a i citavom svijetu da obicni komunalni problem nismo u stanju rjesiti civilizovano i sistemski. Vec lagano seljacki i primitivno na najgori moguci nacin.

Od toga da nismo u stanju obezbjediti livadu da se napravi azil vec dajemo Begicu da pravi vile od 20 kvadrata za cuku pa do toga da ih onda trujemo na cesti.

U svakom slucaju od ove palanke nisam ni ocekivao vise.
jasko_ba

#16777 Re: Zeničani

Post by jasko_ba »

Bogte mio, jadikovanja po fejsbuku :lol: I to mahom ljudi koji su slikali cuke sa ulice i postavljali za donacije preko youcaring stranice. :lol:
likce

#16778 Re: Zeničani

Post by likce »

Za ove sto "plaho" brinu oko cuka evo jedan savjet, volite se ljudi, jebite se, dobijete djecu, dignete kredit i kupite stan ili kucu, idete na pravi posao i nece vam vise biti zao cuka jer necete imati vremena ni za sto.Mamu svoju necete poznavati od raznih obaveza.....

A ovi sto truju cuke, njih razumijem u potpunosti, vjerovatno su nekim roditeljima smetali, mozda su se bojali za svoju djecu. Ukoliko ih alba ne skloni dok mi djeca krenu u skolu, ja uzimam travnicku.

Edit: a ne bi me zacudilo da su ove cuje otrovali pripadnici Sape, dizu sebi rejting, povecavaju donacije, prikazuju sebe kao borce protiv troglavog zmaja itd.
Freamon Lester

#16779 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

fetic wrote:Za ove sto "plaho" brinu oko cuka evo jedan savjet, volite se ljudi, jebite se, dobijete djecu, dignete kredit i kupite stan ili kucu, idete na pravi posao i nece vam vise biti zao cuka jer necete imati vremena ni za sto.Mamu svoju necete poznavati od raznih obaveza.....

A ovi sto truju cuke, njih razumijem u potpunosti, vjerovatno su nekim roditeljima smetali, mozda su se bojali za svoju djecu. Ukoliko ih alba ne skloni dok mi djeca krenu u skolu, ja uzimam travnicku.

Edit: a ne bi me zacudilo da su ove cuje otrovali pripadnici Sape, dizu sebi rejting, povecavaju donacije, prikazuju sebe kao borce protiv troglavog zmaja itd.
Nema nista bolje nego kad kockar o obavezama moralise. Drzi se pdf-a kladionica i uzivaj.
likce

#16780 Re: Zeničani

Post by likce »

Freamon Lester wrote:
fetic wrote:Za ove sto "plaho" brinu oko cuka evo jedan savjet, volite se ljudi, jebite se, dobijete djecu, dignete kredit i kupite stan ili kucu, idete na pravi posao i nece vam vise biti zao cuka jer necete imati vremena ni za sto.Mamu svoju necete poznavati od raznih obaveza.....

Nema nista bolje nego kad kockar o obavezama moralise. Drzi se pdf-a kladionica i uzivaj.
Hahahahha, skino sam se,vec 8 mjeseci nisam igrao iako to nije tvoja briga.(iako me cudi otkud ti na pdf-u kladionica)
Hoces da ti posaljem i ostale moje osobine,karakteristike,obicaje i poroke da ih mozes kvalificirati kao negativne te da me oznacis kao nekompetentnog sagovornika? Ocigledno sebe smatras kompetentim da odredujes koji ljudi imaju pravo na misljenje.
Freamon Lester

#16781 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

fetic wrote: Hahahahha, skino sam se,vec 8 mjeseci nisam igrao iako to nije tvoja briga.(iako me cudi otkud ti na pdf-u kladionica)
Hoces da ti posaljem i ostale moje osobine,karakteristike,obicaje i poroke da ih mozes kvalificirati kao negativne te da me oznacis kao nekompetentnog sagovornika? Ocigledno sebe smatras kompetentim da odredujes koji ljudi imaju pravo na misljenje.
I u 8 mjeseci vec poceo vaz drzati o obavezama. Drago mi je da si se prosao kockanja. Okani se i prosipanja laznog morala. :izet:

I btw. lazes o tih 8 mjeseci. U septembru si kacio dobitne tikete. Sta ocekivati jos? Vjerovanto i krades. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16782 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Kakve to veze ima?
Freamon Lester

#16783 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

_BataZiv_0809 wrote:Kakve to veze ima?
Pa nikakve. U svom proteklom postu je ljude koje voli zivotinje okarakterisao kao osobe koje nemaju djece, posla, obaveza i sl, a sebe predstavio skoro kao kombinaciju Alije Sirotanovica i Angele Merkel. Usput eto kao kad mu djeca krenu u skolu on ce i ostale cuke pobiti. To dok ne idu u skolu nema veze. :lol:
O'zone
Globalni moderator

#16784 Re: Zeničani

Post by O'zone »

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» pumica

Mjesec

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» Jimmy McNulty

Mjesec
saraxy

#16785 Re: RE: Re: Zeničani

Post by saraxy »

Mobile_Disco wrote:Koji debil moras biti da positovjecujes genocid koji se desio 95 sa jebenim kerovima? Halo debili jestel' normalni jebali vad kerovi!!! Treba prvo ove iz sape ispitat jer obi su najvise protiv ovog azila za kerove bili
Čovjek koji je sposoban otrovati/ubiti životinju, sposoban je i mene ubiti, jer mu se eto ne sviđa moje mišljenje...
Ovi što ubijaju životinje, nisu sposobni za genocid nego za holokaust! Ubili bi svakog ko drugačije miriše kamol i ko drugačije mišljenje ima, nisu spremni na kompromis i puni su mržnje, inače jako loši ljudi!

Zašto misliš da je ljudsko biće ima veće privilegije na zemlji od životinja...? To što smo inteligentniji, ne daje nam za pravo da svoju inteligenciju koristimo za ubijanje kako bi nama bilo komotnije...Po Bogu, koristimo je kako da uredimo društvo oko sebe, kako bi nam bilo bolje...

Poslano sa mog SM-T310 koristeći Tapatalk
likce

#16786 Re: Zeničani

Post by likce »

...

U pravu si bata, frimon aj zdravo.
Javi se na pp, sastavit cu ti tiket. :-D
Last edited by likce on 27/01/2017 01:19, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16787 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Fetic, sto se ba drug pravdas?

Frimon-napadas covjeka na licnoj osnovi necim sto uopste nije tema.
belfy

#16788 Re: RE: Re: Zeničani

Post by belfy »

saraxy wrote:
Mobile_Disco wrote:Koji debil moras biti da positovjecujes genocid koji se desio 95 sa jebenim kerovima? Halo debili jestel' normalni jebali vad kerovi!!! Treba prvo ove iz sape ispitat jer obi su najvise protiv ovog azila za kerove bili
Čovjek koji je sposoban otrovati/ubiti životinju, sposoban je i mene ubiti, jer mu se eto ne sviđa moje mišljenje...
Ovi što ubijaju životinje, nisu sposobni za genocid nego za holokaust! Ubili bi svakog ko drugačije miriše kamol i ko drugačije mišljenje ima, nisu spremni na kompromis i puni su mržnje, inače jako loši ljudi!

Zašto misliš da je ljudsko biće ima veće privilegije na zemlji od životinja...? To što smo inteligentniji, ne daje nam za pravo da svoju inteligenciju koristimo za ubijanje kako bi nama bilo komotnije...Po Bogu, koristimo je kako da uredimo društvo oko sebe, kako bi nam bilo bolje...

pa to se trenutacno i radi. u cemu je problem? (ne mislim na ovo trovanje)

a Sapa se ponasa isto kao i vladajuce stranke. guraj problem dalje ne rjesavajuci ga, pa onda kada narod plane (recimo zapali Predsjednistvo, zgradu Kantona i sl. ili u ovom slucaju napravi ovo sranje sa trovanjem...) onda narod kriv... nista oni nisu drugaciji od vladajucih. ne slusaju ljude kada im govore sta je problem zajednice, a onda se iznenade kako je neko iz mase pobudalio i odlucio rijesiti problem na svoju ruku. :zoka:
behka_i_ljuca

#16789 Re: Zeničani

Post by behka_i_ljuca »

Ovde se ne radi o poredjenju genocida i zrtava genocida sa psima.
Ovde se tadi o poredjenju kreatora genocida sa umovima koji su spremni u grlo ubaciti otrov zivom bicu koje im je prislo sa velikom dozom povjerenja pa cak ljubavi (koju 1995 sigurno niko nije osjecao).

I ne znam zasto sebe nalazite u mojim postovima.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Norm

#16790 Re: Zeničani

Post by Norm »

Na lice mjesta su ubrzo izašli pripadnici MUPa ZDK te je izvršen uviđaj i uzete izjave od volontera Udruženja, građana, i dežurnih veterinara veterinarske stanice WETA. Odmah je obaviješten i dežurni Tužilac Tužilaštva ZDK, te će tijela ubijenih životinja bili odvedena na vještačenje i obdukciju.
...pa jbt ima li iko da im kaze - sikter bre!
Nisam za ovaj vid rjesavanja problema iako je zaista kulminiralo, ali sve je to u najmanju ruku sumnjivo...sve do sada gradjani trpili, Shapavci i veterinari trljali ruke, a sada kada je krenula akcija uklanjanja pasa odjednom masovno trovanje, medijska hajka, prijetnje, slike na drustvenim mrezama i apeli za donacije???
@jimmy, izdrzi... :thumbup:
Norm

#16791 Re: Zeničani

Post by Norm »

behka_i_ljuca wrote:Ovde se ne radi o poredjenju genocida i zrtava genocida sa psima.
Ovde se tadi o poredjenju kreatora genocida sa umovima koji su spremni u grlo ubaciti otrov zivom bicu koje im je prislo sa velikom dozom povjerenja pa cak ljubavi (koju 1995 sigurno niko nije osjecao).

...svaki iole normalan 'insan' se nadje u tome kada se porede masovne grobnice djece i nemocnih sa tri otrovana kera...koji su btw mozda pojeli slucajno nesto sto nije bilo za ishranu zivih bica...a vi 'ljubitelji' ste doveli do toga...
Casual's

#16792 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Keruše imaju fino portala iza sebe (i klix je tu..), znaju propagandu. Šta ima one prve naišle na otrovanog psa. Zanimljivo je da su u Danskoj pokrenuli istragu protiv njih.

Da meni nekoga iz porodice napadne ja bi prvi redom išao..i zna se, ocigledno se na ovom forumu ne smije to govoriti. Nije mi jasno kako roditelji djece prelaze preko toga...
behka_i_ljuca

#16793 Re: RE: Re: Zeničani

Post by behka_i_ljuca »

Norm wrote:
behka_i_ljuca wrote:Ovde se ne radi o poredjenju genocida i zrtava genocida sa psima.

...svaki iole normalan 'insan' se nadje u tome kada se porede masovne grobnice djece i nemocnih sa tri otrovana kera...koji su btw mozda pojeli slucajno nesto sto nije bilo za ishranu zivih bica...a vi 'ljubitelji' ste doveli do toga...
Hajd se vrati pa vidi sta sam napisao. Ti si taj koji pise o poredjenju djece i pasa, ne ja...

behka_i_ljuca

#16794 Re: RE: Re: Zeničani

Post by behka_i_ljuca »

Casual's wrote:Keruše imaju fino portala iza sebe (i klix je tu..), znaju propagandu. Šta ima one prve naišle na otrovanog psa. Zanimljivo je da su u Danskoj pokrenuli istragu protiv njih.

Da meni nekoga iz porodice napadne ja bi prvi redom išao..i zna se, ocigledno se na ovom forumu ne smije to govoriti. Nije mi jasno kako roditelji djece prelaze preko toga...
Postujem. Samo sta ako ti shaner iz Crkvica ili Blatuse napadne nekog tvog hoces isto tako krenuti redom...

A istragu ce pokrenuti i protiv tebe...dovoljno je samo da te neko prijavi... pogotovo jer se radi o ozbiljnim drzavama, a ne ovoj nakaradi gdje se i ocite stvari stavljaju pod tepih...

kakavdanakneiskustvu

#16795 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:Mah previse smo mi komformisti da bilo sta uradimo. A i kad neko uradi i kaze ono sto vecina misli onda se od njega svi ogradjuju :D

Jbt ljudi su nekad bili spremni robijati za svoja uvjerenja, glavu u torbi nosali zbog njih....

P.S. volim pse. Ne volim ih na ulici.
:thumbup: :thumbup:

takodje ,volim pse,mama ima psa kojeg svi volimo,na ulici im nije mjesto i tu sva prica zavrsava
kakavdanakneiskustvu

#16796 Re: Zeničani

prije par godina su po internetu pojedinci spominjali genocid nad cukama u bosni,valjda da dobiju sto vise donacija,u zemlji u kojoj se desio genocid nad LJUDIMA
Norm

#16797 Re: Zeničani

Post by Norm »

...kreator genocida koji iza sebe ostavi masovne grobnice i ker koji pojede od prevelike gladi nesto sto nije smio...
Velis ja poredim, jel'???
Throttle

#16798 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Ovi sto vole cuke i bore se virtuelno za njihova prava ili imaju neki interes, kad bi svi po jednog udomili ne bi bilo potrebe ni za azilom ni za bilo cim.. al sve tastatura ratnici, jadan cuko, ovo-ono. Kome nije jos uvijek jasno, nek oko pola 11-11 prodje ispred narodne kuhinje u Crkvicama ispod akademije pa mozda onda skonta da imamo puno vecih problema od cuka
Casual's

#16799 Re: RE: Re: Zeničani

Post by Casual's »

behka_i_ljuca wrote:
Casual's wrote:Keruše imaju fino portala iza sebe (i klix je tu..), znaju propagandu. Šta ima one prve naišle na otrovanog psa. Zanimljivo je da su u Danskoj pokrenuli istragu protiv njih.

Postujem. Samo sta ako ti shaner iz Crkvica ili Blatuse napadne nekog tvog hoces isto tako krenuti redom...

A istragu ce pokrenuti i protiv tebe...dovoljno je samo da te neko prijavi... pogotovo jer se radi o ozbiljnim drzavama, a ne ovoj nakaradi gdje se i ocite stvari stavljaju pod tepih...

Niko iz moje porodice nema dodira sa takvim osobama, tako da nema ni problema. Ukljucena je i SIPA i granicna policija u cijelu pricu, ocito prijava radi svoje. :)
kakavdanakneiskustvu

#16800 Re: RE: Re: Zeničani

saraxy wrote:

da,ovi sto su otrovali cuke su vjerovatno neke budale,budaletine,ali to je djelo par ljudi,mozda i jednog,otrovano je par cuka valjda,a u sapinom saopcenju se spominje masovno trovanje,ispade da je potrovano bar 50 kerova,plus da neko orkestrira to trovanje,kao da oni znaju nesto sto niko ne zna,da neko ovo organizovano radi
ovo je ruzno,to trovanje,cuke nisu nista krive,ali im nije mjesto na uliama bilo kojeg grada,treba ih skloniti
Post Reply