puno se radilo šakama, nije bilo vremena, nadoknadiće to sada Sansa u sljedećoj epizodi na radost fanovascarface32 wrote:
Izgleda vima je krivo sto je vecina prezivjela a sto nije bilo klanja. A sto sexa nema to nikom nista?
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Gandalf
#16776 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Kal El
#16777 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bas to, gluma zesca, i to losa.jasko_ba wrote: Koji su ovo debili. Samo daj da budem poseban na silu
Vala ne bih otisao u kafanu/kafic da gledam stojeci nema tih para, pogotovo ne u ovaj bar s ovim hispterskim/sjw debilima.
- Hasan006
#16778 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kal El wrote:Bas to, gluma zesca, i to losa.jasko_ba wrote: Koji su ovo debili. Samo daj da budem poseban na silu
Vala ne bih otisao u kafanu/kafic da gledam stojeci nema tih para, pogotovo ne u ovaj bar s ovim hispterskim/sjw debilima.
Svi ovi debili sa videa su slika i prilika nekog ko gleda seriju samo radi njene popularnosti, i preko kurca pokušava biti nerd. Lafo toliko opsjednuti serijom da plaču oko svake sitnice, da je Jon ošino Night Kinga kurcem preko čela i ubio ga ovi bi krenuli vrištat i plakat, a da pitaš debile čije je vjenčanje bilo Red Wedding ko iz topa bi rekli od Robba Starka.
-
swanfilter
#16779 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Danas sam pitao vec, al ispade da nemam isti paket, pa tako ni HBO. Imal se gdje drugo pogledati ova jutrosnja epizoda? Hvala jos jednom ...
Last edited by swanfilter on 29/04/2019 18:48, edited 1 time in total.
- MarlboroGold
#16780 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Alminjo wrote:![]()

-
5korpus
#16781 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kae zabranjeni spoileri, a ljudi ubise spoilerima 
-
swanfilter
#16782 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Znaci, Mormonta vise nema? Ili ce Đuro ipak da pozivi ...
-
90minut
#16783 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Chmoljo wrote:i Ljubu Zemunca je ubio bezveze lik
A idi u kurac!
- Lakat Jebić
#16784 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
odnosi se, odnosilo se, na knjige..5korpus wrote:kae zabranjeni spoileri, a ljudi ubise spoilerima
Valjalo bi da chmoljo skine ove zagrade
-
swanfilter
#16785 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moze mu se vako kada je vlast ....90minut wrote:Chmoljo wrote:i Ljubu Zemunca je ubio bezveze lik
A idi u kurac!![]()
![]()
- Kal El
#16786 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
swanfilter wrote:Znaci, Mormonta vise nema? Ili ce Đuro ipak da pozivi ...
Ovo je sa Preview-a 4-te epizode.
-
90minut
#16787 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bože sacuvaj pogodio sve od a do žHasan006 wrote:Premotajte na 8:40... frajer iz zajebancije govorio kako bi izgledao najpredvidiviji i najjednostavniji kraj. If he only knew...
-
drogon2
#16788 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa svaka mu cast. To mu je vjv jedina teorija koju je pogodio 
- Izmedju CVile i DMalte
#16789 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
3 epizoda je fucking the BESTEST !!!

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16790 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ghoust is liveKal El wrote:swanfilter wrote:Znaci, Mormonta vise nema? Ili ce Đuro ipak da pozivi ...![]()
Ovo je sa Preview-a 4-te epizode.
-
90minut
#16791 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedina koja je realna koja nema neke teorije hahaija doflakija i gluposti sto su raja prognozirala.drogon2 wrote:Pa svaka mu cast. To mu je vjv jedina teorija koju je pogodio
I opet na kraju u glasu mu cujes daj bože da ne bude to, to ti je onaj sindrom kad znaš da mora biti rat da se boriš, al' ti i dalje govoriš " ma nisu ljudi idioti ".
-
90minut
#16792 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma na kraju ce biti kao i s đejmijem hiljade vojnika iza zidina tamopici wrote:Ghoust is liveKal El wrote:swanfilter wrote:Znaci, Mormonta vise nema? Ili ce Đuro ipak da pozivi ...![]()
Ovo je sa Preview-a 4-te epizode.prezivjelih more stat u jedan GRSAov traJvan
Ovdje ih je pola što su bili u kriptama
- bunk
#16793 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel Thormund prezivio?
-
mrgreen
#16794 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zao mi je ljudi koji od knjiga ne mogu da uzivaju u seriji/filmu. Sama sam bila takva
To su razliciti svjetovi, najbolje je zaboraviti sve iz knjiga i uzivati.
Jon je ozivljen sa nekom svrhom, a kako je jos uvijek ziv: ili njegova prava svrha nikad nije bila da ubije NK-a, ili NK nije zaista pobijedjen.
U svakom slucaju mislim da Jon ne moze docekati kraj serije ziv, mora umrijeti kada ispuni to sto treba...
O teorijama: Eto sve sto je ispisano na internetu je smece, zato sto nije bilo Azor Ahaija u ovoj epizodi.
Koliko se godinama pisalo o R+L=J pa se ispostavilo tacnim.
Meni u glavi jos uvijek Bron... imam teoriju da ce Arja zaginuti od njega
Inace, ona dvojica su u inside the episode rekli da se znalo kako NK mora biti ubijen valirijskim celikom, i da mora biti uboden na tacno odredjeno mjesto (gdje su ga djeca sume ubola dragonglassom). Kako je to Arja mogla znati ostaje totalno nejasno, ali mogu to preboliti
Beric je ozivljavan vise puta kako bi ispunio svoju svrhu i umro je kada se to desilo. Melisandra slicno.drogon2 wrote: Well, you guys are going to be so pissed when Daenarys and Jon take the throne in the end and usher in a new era of peace. I can't wait.
Jon je ozivljen sa nekom svrhom, a kako je jos uvijek ziv: ili njegova prava svrha nikad nije bila da ubije NK-a, ili NK nije zaista pobijedjen.
U svakom slucaju mislim da Jon ne moze docekati kraj serije ziv, mora umrijeti kada ispuni to sto treba...
O teorijama: Eto sve sto je ispisano na internetu je smece, zato sto nije bilo Azor Ahaija u ovoj epizodi.
Meni u glavi jos uvijek Bron... imam teoriju da ce Arja zaginuti od njega
Inace, ona dvojica su u inside the episode rekli da se znalo kako NK mora biti ubijen valirijskim celikom, i da mora biti uboden na tacno odredjeno mjesto (gdje su ga djeca sume ubola dragonglassom). Kako je to Arja mogla znati ostaje totalno nejasno, ali mogu to preboliti
-
90minut
#16795 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma svi su preživili osim one dvojice ne znam kako ih niste vidjeli na kraju svi stoje na mrtvim ljudima.bunk wrote:Jel Thormund prezivio?
- MarlboroGold
- kamberovica polje
#16797 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A ono, uboden je dragonglassom u srce što nije u neko baš egzotično mjesto. Kao iskusni assassin tamo je prvo gdje ćeš bosti.mrgreen wrote:Zao mi je ljudi koji od knjiga ne mogu da uzivaju u seriji/filmu. Sama sam bila takvaTo su razliciti svjetovi, najbolje je zaboraviti sve iz knjiga i uzivati.
Beric je ozivljavan vise puta kako bi ispunio svoju svrhu i umro je kada se to desilo. Melisandra slicno.drogon2 wrote: Well, you guys are going to be so pissed when Daenarys and Jon take the throne in the end and usher in a new era of peace. I can't wait.
Meni u glavi jos uvijek Bron... imam teoriju da ce Arja zaginuti od njega![]()
- Kal El
#16798 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Theon Greyjoy, Jorah Mormont, Melisandre, Lyanna Mormont, Beric, Dolorous Edd, vjerovatno 99% Dothraki armije i dosta Unsullied.90minut wrote:Ma svi su preživili osim one dvojice ne znam kako ih niste vidjeli na kraju svi stoje na mrtvim ljudima.bunk wrote:Jel Thormund prezivio?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16799 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dothrakiji i Neokaljani, muda do poda...
svi su bili ono epic hero... sad me samo interesuje kako onoj kuji i ludaku prerezati vratove...
-
mrgreen
#16800 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nije u srce, vec u stomak nize ljevljekamberovica polje wrote:A ono, uboden je dragonglassom u srce što nije u neko baš egzotično mjesto. Kao iskusni assassin tamo je prvo gdje ćeš bosti.mrgreen wrote: Kako je to Arja mogla znati ostaje totalno nejasno, ali mogu to preboliti
hocu reci, bas precizno je morala znati, a nije ocigledno. malo deus ex machina, sto je bio jedini nacin na kraju da se izvuku.
Last edited by mrgreen on 29/04/2019 19:33, edited 2 times in total.