Kufur je crn, bas crn_BataZiv_0809 wrote:Butt-Gerd Miler-Van Bujten-Van Bomel-Roj Makaj-Aleks Cikler (sta bi od Dolf Lundgren lika)
???-Niko Kovac-Paolo Serđo/Sami Kufur-???-Robert Kovac.
Sta sam fulaoKo su upitnici?
Breitner, nije Gerd
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kufur je crn, bas crn_BataZiv_0809 wrote:Butt-Gerd Miler-Van Bujten-Van Bomel-Roj Makaj-Aleks Cikler (sta bi od Dolf Lundgren lika)
???-Niko Kovac-Paolo Serđo/Sami Kufur-???-Robert Kovac.
Sta sam fulaoKo su upitnici?
Ja sam sljedeću sezonu halalio čim sam vidio da će Pep ostati trener.Tito_i_Partija wrote:Nadam se da se neka velika vijest sprema. Ovo zasad tanko skroz, nema hajra od sledece sezone ako 'vako ostane. Makar kome podvalit' Dante-a, ako nista drugo.
za mene bi bilo da pep ode velika vijest..Tito_i_Partija wrote:Nadam se da se neka velika vijest sprema. Ovo zasad tanko skroz, nema hajra od sledece sezone ako 'vako ostane. Makar kome podvalit' Dante-a, ako nista drugo.

Martinez je sve samo ne ubleha.Ok imao je povrede,sve stoji,ali 2013 je bio možda i ključni igrač BM pogotovo u finalu.Bayernu ne trebaju polovnjaci,dzaba ti motivacija,kada dodje Barcelona i posrami te.mO k3 wrote:Mala opaska može bayern dovesti koga hoće , i to para sto potroše na ublehe igrače tipa martinez dovesti trenera koji zna motivisati igrače , trener kao Favre
Eto Pep se nesto pita.MOSALJOZE wrote:Rumeni i Sammer su bili spremni dati za Grizmana 60 miliona,ali ga Pep ne želi.Postojala je čak i opcija da dodju u paketu Godin i Grizman,put Atletika bi Dantei solidna doplata,medjutim to sve otpada. Reschke je trenutno u Čileu na CA,navodno gleda DiMariju,ali mislim da od ovoga nema ništa.Robben 3 godinu za redom najbolji igrač Bayerna.
Naredne 2 sedmice će odrediti dalji tok sezone.