Russki wrote:Sta je s Preacherom ? Vrijedil' pogledati ?
prve dvije sezone da,ova mi je bas bezze,odustao sam
Moderator: _BataZiv_0809
Russki wrote:Sta je s Preacherom ? Vrijedil' pogledati ?
vrijedi li utrositi vrijeme i pogledati ?kakavdanakneiskustvu wrote:Russki wrote:Sta je s Preacherom ? Vrijedil' pogledati ?
Russki wrote:vrijedi li utrositi vrijeme i pogledati ?kakavdanakneiskustvu wrote:Russki wrote:Sta je s Preacherom ? Vrijedil' pogledati ?
Russki wrote:hvala danak
Pogledaj i istoimeni film. Više na sljedećem linku.MensurM wrote:Gomorrah![]()
Wow!
Tanko, ali nije neobično da im treba malo zaleta.Tromblon wrote:Da Li je neko gledao prve dvije episode osme sezone American horror story? Utisci?
Odlicni linkoviferratilis wrote:Ako nekog zanima Great War, evo playlista sa hronoloski poredanim epizodama. 611 epizoda, zasad![]()
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... w3KxuKsMvT
Nadam se da cemo u buducnosti imati vise dokumentaraca ovog kvaliteta na yt
EDIT: Evo jos jedan serijal, od istog tima, o periodu izmedju dva svjetska rata![]()
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... 1jy_sEssNG
Mene ovo podsjeca na film, ali nekoliko razlicitih filmoval33t wrote:jel mindfuck ko legion ?dale cooper wrote:Gledao sam prvu epizodu. Sviđa mi se, malo me podsjeća na Legion.Dosadno mii wrote:jel iko počeo ovu maniac
valjal
ako nije moglo bi se pogledat... ne da mi se vise ono rejpanje mozga
Nakon par epizoda mene najviše podsjeća na Eternal Sunshine Of The Spotless Mind i slične ludorije Gondrya i Kaufmana.nelle_tz wrote: Mene ovo podsjeca na film, ali nekoliko razlicitih filmova
Prva epizoda je prelijepa, malo je vukla na Blade Runnera ,svidjaju mi se boje i nacin na koji je snimano, uopste nemas osjecaj da gledas seriju
Gotovo svaka epizoda je zasebna...
Kraj mi je ok.Duh 80-ih je prisutan, Netflix se bas fura na 80-e
Jednostavno, drugacija serija
e onda moram pogledati.dale cooper wrote:Nakon par epizoda mene najviše podsjeća na Eternal Sunshine Of The Spotless Mind i slične ludorije Gondrya i Kaufmana.nelle_tz wrote: Mene ovo podsjeca na film, ali nekoliko razlicitih filmova
Prva epizoda je prelijepa, malo je vukla na Blade Runnera ,svidjaju mi se boje i nacin na koji je snimano, uopste nemas osjecaj da gledas seriju
Oh yes...you should.hadzinicasa wrote:e onda moram pogledati.dale cooper wrote:Nakon par epizoda mene najviše podsjeća na Eternal Sunshine Of The Spotless Mind i slične ludorije Gondrya i Kaufmana.nelle_tz wrote: Mene ovo podsjeca na film, ali nekoliko razlicitih filmova

sto se tice american horror story - isto mislimmacchiato wrote:kod american horror story su mi jedino prihvatljive prve dvije sezone, onako može se gledati. druge dvije nakon njih sam pokušavala i odustajala poslije prve epizode, a ostale sezone nisam ni pokušavala niti imam želju, neka hvala.![]()
s druge strane sam odgledala american CRIME story, ubistvo versacea![]()
a dobro su to odradili i prikazali, naravno totalno drugačiji tok radnje nego kod simpsona jer su se ovdje fokusirali na život ubice i šta je dovelo do svega toga, ali volim ovakve teme pa mi je sjela čak i više od prve sezone.
darren je dobar frajer i odlično je skinuo ulogu andrewa![]()
jos dvije da odgledam do kraja sezonu ....dale cooper wrote: Oh yes...you should.
Ma serija odvala, luda ko strujaRusski wrote:Sta je s Preacherom ? Vrijedil' pogledati ?
ZahvaljujemMali_Vuk wrote:Ma serija odvala, luda ko strujaRusski wrote:Sta je s Preacherom ? Vrijedil' pogledati ?![]()
Crni humor koji se provalači kroz seriju je beton
![]()
Glumci odlični, atmosfera, kamera, ma sve dobro skroz. Pogledaj.
hadzinicasa wrote:jos dvije da odgledam do kraja sezonu ....dale cooper wrote: Oh yes...you should.
ima predivnih momenata epskih momenata surealnih, nepredvidivih.... zadivljujucih, dijaloga koji te raspu u hiljade komada. neke scene sam nekoliko puta vracala, jednom rjecju - uzivam.
Btw - Emma Stone rasturila, sta je ono 'nako?
AwwwwwSanskiBiser wrote:hadzinicasa wrote:jos dvije da odgledam do kraja sezonu ....dale cooper wrote: Oh yes...you should.
ima predivnih momenata epskih momenata surealnih, nepredvidivih.... zadivljujucih, dijaloga koji te raspu u hiljade komada. neke scene sam nekoliko puta vracala, jednom rjecju - uzivam.
Btw - Emma Stone rasturila, sta je ono 'nako?
Prorok je to davno osjetio - taj kvalitet![]()