SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
aribes

#16776 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by aribes »

Leca85 wrote:Nacula sam da ima negdje kod nas kupiti neke 100% prirodne kremice, neka domaca varijanta po narudzbi, ali ne mogu da se sjetim gdje sam to nacula. :(

Znam samo da su ti sto prodaju negdje oko Marin Dvora (ja zamisljam neku finu tetu heh)...ali to je sve sto znam. Reko da pokusam, mozda je neko ovdje kupovao pa me moze uputiti. :|
Da nije ovo http://maza.co.ba/
galamdzinica

#16777 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by galamdzinica »

Zene na kojoj stranici mogu kupiti lijepe i funkcionalne nesesere, a da od cijene ne padnem u nesvijest? :)
Mogy87

#16778 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Mogy87 »

galamdzinica wrote:Zene na kojoj stranici mogu kupiti lijepe i funkcionalne nesesere, a da od cijene ne padnem u nesvijest? :)
Imam isto pitanje ali za Sarajevo :D
Nisrin

#16779 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Nisrin »

Ductus Holedocus wrote:SLomio mi se kameni puder i rumenilo,i ja isprobam ono sa alkoholom :roll: Sad nema nista ni od jednog ni od drugog :sad:

Koliko si stavila! Ide malaaaa kapljica, cisto da poveze :D
BJB

#16780 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Avon, kad bude neka od njihovih akcija, imaju bas dobre nesesere... Sjecam se da sam kupila sebi neki coskasti crveni i prijateljici zlatni, naizgled mali a zapravo pola torbe mozes strpati u njega, postavljen, rajfenslus nikad ne steka, imitacija koze bila, ali se dugoooo dugoo nije ofucao.. I nesto mi se prosulo u njemu, operem ga i progorim dok se susio.. Tako da sam ga bacila..
Drugi izvor e-bay, ali ja se ne usudjujem kupovati s e-baya.
Mogy87

#16781 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Mogy87 »

BJB wrote:Avon, kad bude neka od njihovih akcija, imaju bas dobre nesesere... Sjecam se da sam kupila sebi neki coskasti crveni i prijateljici zlatni, naizgled mali a zapravo pola torbe mozes strpati u njega, postavljen, rajfenslus nikad ne steka, imitacija koze bila, ali se dugoooo dugoo nije ofucao.. I nesto mi se prosulo u njemu, operem ga i progorim dok se susio.. Tako da sam ga bacila..
Drugi izvor e-bay, ali ja se ne usudjujem kupovati s e-baya.
Hvala za info :D gledala sam na stranici i jedan mi je zapao za oko :) baš je lijep
soraya93

#16782 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by soraya93 »

Ima u carpisi lijepih nesesera, jos kad je snizenje budu bas jeftini..
BJB

#16783 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

Milloni wrote:Ima na asosu nekih, nisu bas jeftini, nije los pixie 17 eura, imam guerlainov ali mi je mali, rado bih nesto vece.
Ja sam dobila jedan mali Guerlain, prekrasan zahvaljujuci Sigmi :kiss: :kiss: :D
Savrseni su..Ne vadim ga iz torbe. :D
:-) Ja pregledala Avon katalog online malo prije i nisam nijedan vidjela..
Imas neke pos. ponude na feelunique, kupis kozmetike i sl. i dobijes makeup bag besplatno..
Mogy87

#16784 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Mogy87 »

soraya93 wrote:Ima u carpisi lijepih nesesera, jos kad je snizenje budu bas jeftini..
Hvala :) potražiću tamo
Mogy87

#16785 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Mogy87 »

BJB wrote:
Milloni wrote:Ima na asosu nekih, nisu bas jeftini, nije los pixie 17 eura, imam guerlainov ali mi je mali, rado bih nesto vece.
Ja sam dobila jedan mali Guerlain, prekrasan zahvaljujuci Sigmi :kiss: :kiss: :D
Imas neke pos. ponude na feelunique, kupis kozmetike i sl. i dobijes makeup bag besplatno..
Ja sam ovaj vidjela na stranici http://www.avon.ba/PRSuite/static/p/bs. ... s/p/2885-2
Nadam se da je ažurna :)
Ductus Holedocus

#16786 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ductus Holedocus »

Nisrin wrote:
Ductus Holedocus wrote:SLomio mi se kameni puder i rumenilo,i ja isprobam ono sa alkoholom :roll: Sad nema nista ni od jednog ni od drugog :sad:

Koliko si stavila! Ide malaaaa kapljica, cisto da poveze :D
ma iz injekcije sam prskala,da ne preĆeram.Kap mi nikako nije mogla biti dovoljna .Elem,bolje je da nisam.Novo mi oboje bilo
brown.sugar

#16787 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by brown.sugar »

Vezano za nesesere, ima jedna cura u Mostaru koja prodaje Oriflame stvari full snizene, valjda ih uzme na neto ponudi. A ta ponuda ima i u Avonu, pa ako vam je neka prijateljica Avon Lady, zamolite je da vam javi kada budu neki neseseri na snizenju. Da ne reklamiram ovdje, koga zanima, neka mi posalje pp. :wink:
psycho19

#16788 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by psycho19 »

Mogy87 wrote:
BJB wrote:
Ja sam ovaj vidjela na stranici http://www.avon.ba/PRSuite/static/p/bs. ... s/p/2885-2
Nadam se da je ažurna :)
Taj neseser je u brosuri 10,90 i uz njega dodje lak za nokte iste boje :) (to su oni njihovi proizvodi za borbu protiv raka dojke).. I nije bas nesto povelik :)
Ductus Holedocus

#16789 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ductus Holedocus »

Kupih danas u cm-u Bourjois "Poudre de riz de java",dosla mi gratis maskara.
Je li neko koristio puder? Ja ne znam za sta se koristi i kako,ako neko zna..:)
ijepo mirise,njezno i "starinski".Svakako je volim vintage :)
BJB

#16790 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by BJB »

To je setting powder, mislim da sam vec negdje vidjela..
Hey na feelunique popust na proizvode za kosu, necesere i sl. HAIR10
Leca85

#16791 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Leca85 »

aribes wrote:
Leca85 wrote:Nacula sam da ima negdje kod nas kupiti neke 100% prirodne kremice, neka domaca varijanta po narudzbi, ali ne mogu da se sjetim gdje sam to nacula. :(

Znam samo da su ti sto prodaju negdje oko Marin Dvora (ja zamisljam neku finu tetu heh)...ali to je sve sto znam. Reko da pokusam, mozda je neko ovdje kupovao pa me moze uputiti. :|
Nije, ali i ovo izgleda primamljivo, moglo bi se probati. :D Imas li kakvog iskustva s ovim, izgleda mi sve cakum pakum.
galamdzinica

#16792 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by galamdzinica »

Neko je tražio maskaru za osjetljive oči sa sočivima. Ja ne nosim sočiva, ali imam osjetljive oči i neki dan kupih ovu, znam da je tetka moja koristi, a i trebala mi je maskara za volumen. Kad maskara odlična. Ne lijepi trepavice, daje volumen i dužinu, baš je all rounder. A cijena 4 puta manja nego npr. Lancome.

Image
Amy82

#16793 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Amy82 »

Curke,

Evo vam jedna meni simpaticna blogerica

http://hudabeauty.com/
Gogo_Tomago

#16794 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Gogo_Tomago »

Leca85 wrote:
aribes wrote:

Nije, ali i ovo izgleda primamljivo, moglo bi se probati. :D Imas li kakvog iskustva s ovim, izgleda mi sve cakum pakum.
mozda je ovo http://www.gdjica-ptica.com/, ja sam koristila ovu kremu da bazi lavande i super je.
amiliana

#16795 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by amiliana »

U cm od 26.9 do 4.10
snizeni Misslyn puder i Max factor Ageless serum
AAmilaAA

#16796 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by AAmilaAA »

amiliana wrote:U cm od 26.9 do 4.10
Koliko sad kostaju?
AAmilaAA

#16797 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by AAmilaAA »

http://www.allcosmeticswholesale.com/
Zna li neko za ovu stranicu,pise da salju medjunaradno,ali ne mogu nigdje da nadjem koliko to kosta :/
amiliana

#16798 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by amiliana »

AAmilaAA wrote:
amiliana wrote:U cm od 26.9 do 4.10
Koliko sad kostaju?
Puder Misslyn kosta 14 a Max factor 17 ne znam tacno gledala sam u katalogu

Ne znam kakvi su im ti Misslyn puderi nisam nikad koristila tu kozmetiku .
emmahill

#16799 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by emmahill »

cure, došao mi danas iz dm-a Max Factor prajmer, je li koja koristila, kakav je na koži, da znam uz koje pudere da ga testiram?

dobih i neku MF sjenu bijelu, one njihove mono, užas živi, ne kupujte nikad, nikako, to je nula pigmentacije a čestice krupne i ne mogu se zalijepiti za kožu nikako.
ema_

#16800 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ema_ »

Od najboljih nesesera mi je onaj od što je dolazio uz Playboy poklon pakete, parfem + gel za tuširanje, baš simpatičan i dooosta stane uz njega.

Danas malo čašćenja sa novom maskarom, nadam se da je nije loša, Astor Butterfly, tako nešta :-D .
Post Reply