Auuumoonca wrote:![]()
..nema putavanja, nema cigareta, nema opijanja- povremeni izlasci--moguci -- e, takav moze vani..
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Edin H.
#16776 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Seyfo
#16777 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sta vam je,lik je ovdje po zadatku. Razlikuje se to mnogo od nas ostalih sto se zayebavamo i pisemo sta nam je cheif u datom momentu. Imo bi on sta reci,pjansku bar,ali jbg
-
moonca
#16778 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ne... ide na samoizbrani godinji..ima kartu i par stotina $ i misli to je to......Rugafet wrote:Ne kapiram njoj krivo što takav zgubidan neće više biti kod nje ili?
- Rugafet
- uglavnomja
#16780 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
sto prije to bolje, a njbolja varijanta dok je dole neka obavijesti njegovu mamu da se u ameriki radi za stan i za hranu, pa ako ostane dzeparca, okmoonca wrote:ne... ide na samoizbrani godinji..ima kartu i par stotina $ i misli to je to......Rugafet wrote:Ne kapiram njoj krivo što takav zgubidan neće više biti kod nje ili?vraca se on...
..no, ona ne zna kako s njim da obavi 'razgovor'
a ne on radi za dzeparac i jos sam sebi dao duplo veci godisnji od amerikanaca, a ona da ga izdrzava
zbog ovakvih stvari volim hladni zapad
olovkka, papir i matematika, koliko je zaradio, koliko je nju kostao po trzisniim cijenama
a ne nase crvenjenje i zelenjenje
- pustopoljina
#16781 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Cekaj, povratak u srbiju mu je znaci drugi dio povratne?moonca wrote:..primjer--momak bio sretan -izvucen - GC -LUTRIJA -- sin prijatelja od moje prijateljice - ona ga pozove da dodje kod nje za neko vrijeme -
dosao prije par mjeseci -- nakon mjesec, vec poceo raditi male poslicke --inace, ceka mjesto trenera za klince - vaterpoliste ,
nema auta-ona ga prevozi gdje god treba , kod nje je na spavanju /hrani/cigarama...... evo, nakon par mjeseci- navodno kad je dolazio kupio povratnu avio kartu??? -- najavio odlazak u Srbiju
na 5 sedmica ima devojku
-- trenutni -part-time .posao razmislja da napusti -ne svidja mu se menadjerka -jer nista ne radi..
![]()
itd... njemu je blizu 30 godina...
...parijateljica -van sebe - ne zna sta da radi- ako obavi disciplinirani razgovor - doci ce do svadje .. jer to tako ide, takodje da nagovjesti da se ne moze vratiti kod nje.. hm ... jako teshko... ..
Mozda je hinjski, ali ako joj je previse stresa- savrsena prilika za otkazati gostoprimstvo ili reci' trial version je zavrsila...kako je vec odlucila.
- insomnia78
#16782 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bubal on to?
-
The 51st State
#16783 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pametan li, a ova sto ga je zvala pa sad kuka, nije to lijepo I kulturno
Last edited by The 51st State on 26/05/2019 18:27, edited 1 time in total.
-
moonca
#16784 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
..situacija je - on je vec bio u Americi na skolovanju , ali viza je bila takva da je morao napustiti prije godinu i nesto i koji je sreco, prijavi se i dobije lutriju..uglavnomja wrote:sto prije to bolje, a njbolja varijanta dok je dole neka obavijesti njegovu mamu da se u ameriki radi za stan i za hranu, pa ako ostane dzeparca, okmoonca wrote:ne... ide na samoizbrani godinji..ima kartu i par stotina $ i misli to je to......Rugafet wrote:Ne kapiram njoj krivo što takav zgubidan neće više biti kod nje ili?vraca se on...
..no, ona ne zna kako s njim da obavi 'razgovor'
a ne on radi za dzeparac i jos sam sebi dao duplo veci godisnji od amerikanaca, a ona da ga izdrzava
zbog ovakvih stvari volim hladni zapad
olovkka, papir i matematika, koliko je zaradio, koliko je nju kostao po trzisniim cijenama
a ne nase crvenjenje i zelenjenjeobraz, prijateljstvo, kuku kako ce ... dok je neko pravi budalom
..Zeli pomoci prijatelju, koji nije ziv ,,,majka bolesna ... al' eto .. momak to tako shvata ...
- pustopoljina
#16785 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma ok, snebiva se...al' prije nego sto krene s pasivnom agresijom, bolje reci momku tak'a i tak'a stvar. Hocu vizavi tvog pokojnog oca da ti pomognem, mati ti je bolesna...imala sam i ja trideset...al' sine, ovo ja za tvoje dobro.The 51st State wrote:Pametan li, a ova sto ga je zvala pa sad kuka, nije to lijepo I kulturno
-
moonca
#16786 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
insomnia78 wrote:Bubal on to?
..imali li ista normalno kod tebe..
-
The 51st State
#16787 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Levati je beze, a kako vidim da levacenje traje duzi vremenski period, onda se samo moze reci pa neka je levatipustopoljina wrote:Ma ok, snebiva se...al' prije nego sto krene s pasivnom agresijom, bolje reci momku tak'a i tak'a stvar. Hocu vizavi tvog pokojnog oca da ti pomognem, mati ti je bolesna...imala sam i ja trideset...al' sine, ovo ja za tvoje dobro.The 51st State wrote:Pametan li, a ova sto ga je zvala pa sad kuka, nije to lijepo I kulturno
- pustopoljina
#16788 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne mora znaciti...mozda jednostavno nije svjestan...The 51st State wrote:Levati je beze, a kako vidim da levacenje traje duzi vremenski period, onda se samo moze reci pa neka je levatipustopoljina wrote:Ma ok, snebiva se...al' prije nego sto krene s pasivnom agresijom, bolje reci momku tak'a i tak'a stvar. Hocu vizavi tvog pokojnog oca da ti pomognem, mati ti je bolesna...imala sam i ja trideset...al' sine, ovo ja za tvoje dobro.The 51st State wrote:Pametan li, a ova sto ga je zvala pa sad kuka, nije to lijepo I kulturno
-
moonca
#16789 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
..svi smo mi prosli kroz ovakve scene- bilo kakav razgovor je svadja ili vrlo zatrgnuti odnosi, sto ona ne bi zeljela- kao i ovdje -ako se ne slazemo u misljenima--sta slijedi..pustopoljina wrote:Ma ok, snebiva se...al' prije nego sto krene s pasivnom agresijom, bolje reci momku tak'a i tak'a stvar. Hocu vizavi tvog pokojnog oca da ti pomognem, mati ti je bolesna...imala sam i ja trideset...al' sine, ovo ja za tvoje dobro.The 51st State wrote:Pametan li, a ova sto ga je zvala pa sad kuka, nije to lijepo I kulturno
....
on je fin , osim toga - pokazala mi je video njegove sobe .
-
moonca
#16790 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
.pisem zbog ovih momaka koji odlaze vani-kod rodbine i prijatelja - da ipak malo razmisle o svim mogucim situacijama.. 
- pustopoljina
#16791 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hbg. Nece ga sad preodgajati...s kakvima sam sustanarima sve zivjela...budj im se uhvati po tanjirima u sobimoonca wrote:..svi smo mi prosli kroz ovakve scene- bilo kakav razgovor je svadja ili vrlo zatrgnuti odnosi, sto ona ne bi zeljela- kao i ovdje -ako se ne slazemo u misljenima--sta slijedi..pustopoljina wrote:Ma ok, snebiva se...al' prije nego sto krene s pasivnom agresijom, bolje reci momku tak'a i tak'a stvar. Hocu vizavi tvog pokojnog oca da ti pomognem, mati ti je bolesna...imala sam i ja trideset...al' sine, ovo ja za tvoje dobro.The 51st State wrote:Pametan li, a ova sto ga je zvala pa sad kuka, nije to lijepo I kulturno
....
on je fin , osim toga - pokazala mi je video njegove sobe .ona mu pere sve slozi- ali, je i neuredan --
razumijem ja to... ne ulazi u sobu ...
Pa moze ga i durati, ako misli da poslije nece gore eksplodirati.
Ako zivi sama, mozda joj je i zanimljivo da se nervira
- pustopoljina
#16792 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ovo samo kao zadnja i kratkorocna opcija.moonca wrote:.pisem zbog ovih momaka koji odlaze vani-kod rodbine i prijatelja - da ipak malo razmisle o svim mogucim situacijama..
-
moonca
#16793 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
NOpustopoljina wrote: Hbg. Nece ga sad preodgajati...s kakvima sam sustanarima sve zivjela...budj im se uhvati po tanjirima u sobi![]()
Ako zivi sama, mozda joj je i zanimljivo da se nervira
Ma i komarce ne podnosim a ne da mi se neko mota po kuci al'haj.
Ima majku, cuku , macu od kcerke --djeca na skolovanju van grada..
..hm , ne mzoe on nigdje bez auta- to sto je malo ustedio , ocekivala je da ce sebi pokusati kupiti polovni auto.... ovako ona mora ustati u 5 ujutru da ga vozi do posla..
- славянин
#16794 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ima tu nesto
niko normalan to nebi trpio 
-
moonca
- pustopoljina
#16796 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nisam koncentrisana, tri sata sam spavala...moonca wrote:NOpustopoljina wrote: Hbg. Nece ga sad preodgajati...s kakvima sam sustanarima sve zivjela...budj im se uhvati po tanjirima u sobi![]()
Ako zivi sama, mozda joj je i zanimljivo da se nervira..Kome je to zabavno.
Ma i komarce ne podnosim a ne da mi se neko mota po kuci al'haj.![]()
Ima majku, cuku , macu od kcerke --djeca na skolovanju van grada..![]()
..hm , ne mzoe on nigdje bez auta- to sto je malo ustedio , ocekivala je da ce sebi pokusati kupiti polovni auto.... ovako ona mora ustati u 5 ujutru da ga vozi do posla..
On je bio u americi vec- na skolovanju?
I opet tako...
Ama dovidjorno.
- pustopoljina
#16797 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mozda je taj otac necim zaduzio...jedino sto bi mi bilo shvatljivo, ma kakav da je mali hajvan.славянин wrote:Ima tu nestoniko normalan to nebi trpio
-
moonca
#16798 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pustopoljina wrote: Nisam koncentrisana, tri sata sam spavala...
On je bio u americi vec- na skolovanju?![]()
I opet tako...
Ama dovidjorno.
Da, bio sa setrom u NY.
.hm , takav je 'shlampo' -vidjela sam ga..
- insomnia78
#16799 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jako perspektivan sport u Americi
- pustopoljina
#16800 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Srecom, znam za normalnije primjere...ono, dodju sestra-brat..studiraju, traze posao...pomazu u kucanstvu, pricuvaju djecu...ali svi gledaju da se osamostale. I nije uvijek idealno, ali nije da neko bas nalegne.
Prijateljica ima sestru od muza tako sa njima...muz i sestra cutljivi, a ova moja od sabaha ko navijena...trebalo im je da se skontaju...samo zbog toga...a svi i uredni i radisni.
Prijateljica ima sestru od muza tako sa njima...muz i sestra cutljivi, a ova moja od sabaha ko navijena...trebalo im je da se skontaju...samo zbog toga...a svi i uredni i radisni.