Jel ovo onda znak da nece biti napad na Venecuelu?
AMERIKA
- jeza u ledja
#16778 Re: AMERIKA
Definisi "napad na Venecuelu"?
- jeza u ledja
#16779 Re: AMERIKA
'arane, da ja tebi nesto objasnim - Trump je zvanicno lame duck president, tj. ne moze se, khm, zvanicno, kandidovati opet. Toga su svi svjesni i s tim kontom daju odgovore na ankete i izlaze na lokalne izbore.Crvene_brigade wrote: ↑11/12/2025 15:20 Kako se stvari odvijaju, sprema se teški izborni debakl kompromitiranom Trampu i njegovoj “MAGA-rećoj sekti” u svim dijelovima Amerike…
Pitanje je, da li na ovim lokalnim izborima Republikanci gube zbog popularnosti Trumpa ili zbog toga sto Trump nije na listicu? Mescini da je pak oboje - glasaci ne vole njegovu politiku ali ne krive njega za to.
Meni je sega kad se rezultat nekih izbora danas poredi sa Trumpovim rezultatom prosle godine. Ono, tad je na tiketu bio Trump, sada nije. Njegove debilne glasace ne interesuju ovi drugi kandidati. Da sutra Trump kaze da bi eto on opet htio biti predsjednik, vidjeces kako ce se ovce opet okrenuti svom cobanu.
Ne zavaravajte se anketama niti izborima na kojim ne ucestvuje lider kulta Trump.
Ankete su samo bitne utoliko ukoliko mozemo pratiti misljenje javnog mnjenja u vezi njegovog vodjenja drzave. Kad dodje vrijeme midtermsa, onda mozemo pricati o pojedinacnim utrkama. No nista to ne mijenja cinjenicu da je Trump i dalje predsjednik i unistava ovu drzavu, bogateci se.
- jeza u ledja
#16780 Re: AMERIKA
Znaci ti sugeriras da Trump ne bi bio predsjednik bez ilegalnih glasova imigranata.
Amerikanci kubanskog porijekla su glavni razlog zasto uopste dobija Floridu, ne samo on vec i njegovi prethodnici. A bez Floride, tesko da bi ijedan Republikanac bio predsjednik zadnjih 30 godina.
Ali naravno, veze ti nemas o cemu komentarises.
- ultima_palabra
#16781 Re: AMERIKA
Oboje. Demokrati su izuzetno motivisani da makar na neki nacin pokazu srednji prst Trumpu, a republikanci nisu motivisani kad njega nema na listicu. Nezavisni imaju buyer's remorse.jeza u ledja wrote: ↑12/12/2025 05:32 Pitanje je, da li na ovim lokalnim izborima Republikanci gube zbog popularnosti Trumpa ili zbog toga sto Trump nije na listicu?
Trumpa ni ne zanima da bude popularan, pa povlaci za sobom citavu stranku. Zato ocekujem sve vise revolta u republikanskim redovima.
Jos nakon izbora sam pisao da bi Trumpov drugi mandat mogao biti slican Bushevom drugom. So far so good
-
Crvene_brigade
#16783 Re: AMERIKA
Plavi “izborni cunami” stiže u Ameriku….
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16784 Re: AMERIKA
A proposed change to U.S. entry rules would require some visitors to submit five years of social media history, names and addresses of family members, and biometrics like DNA.
-
melac
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#16786 Re: AMERIKA
Napisao si upravo ono što sam Ja Tebi htio napisati.jeza u ledja wrote: ↑12/12/2025 05:32Ankete su samo bitne utoliko ukoliko mozemo pratiti misljenje javnog mnjenja u vezi njegovog vodjenja drzave. Kad dodje vrijeme midtermsa, onda mozemo pricati o pojedinacnim utrkama. No nista to ne mijenja cinjenicu da je Trump i dalje predsjednik i unistava ovu drzavu, bogateci se.SpoilerShow'arane, da ja tebi nesto objasnim - Trump je zvanicno lame duck president, tj. ne moze se, khm, zvanicno, kandidovati opet. Toga su svi svjesni i s tim kontom daju odgovore na ankete i izlaze na lokalne izbore.Crvene_brigade wrote: ↑11/12/2025 15:20 Kako se stvari odvijaju, sprema se teški izborni debakl kompromitiranom Trampu i njegovoj “MAGA-rećoj sekti” u svim dijelovima Amerike…
Pitanje je, da li na ovim lokalnim izborima Republikanci gube zbog popularnosti Trumpa ili zbog toga sto Trump nije na listicu? Mescini da je pak oboje - glasaci ne vole njegovu politiku ali ne krive njega za to.
Meni je sega kad se rezultat nekih izbora danas poredi sa Trumpovim rezultatom prosle godine. Ono, tad je na tiketu bio Trump, sada nije. Njegove debilne glasace ne interesuju ovi drugi kandidati. Da sutra Trump kaze da bi eto on opet htio biti predsjednik, vidjeces kako ce se ovce opet okrenuti svom cobanu.
Ne zavaravajte se anketama niti izborima na kojim ne ucestvuje lider kulta Trump.
-
mishic
#16787 Re: AMERIKA
Dodik je dobio ozbiljnu konkurenciju: "SKANDALOZNI MAX PRIMORAC ŠIRI MRŽNJU: "Jedino rješenje da Hrvati prežive u BiH je treći entitet, oni su jedini prozapadni"
Ovako otrovan vokabular i ovakvo nepoznavanje činjenica uz svu zlonamjernost koja mu se skupo plaća, nadamo se, brzo će ga eliminirati iz svake diskusije. O spremnosti pohlepnih i gramzivih te tome na šta su sve spremni za novac da ne govorimo.
Ovako otrovan vokabular i ovakvo nepoznavanje činjenica uz svu zlonamjernost koja mu se skupo plaća, nadamo se, brzo će ga eliminirati iz svake diskusije. O spremnosti pohlepnih i gramzivih te tome na šta su sve spremni za novac da ne govorimo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#16790 Re: AMERIKA
Super.Hame_ wrote: ↑12/12/2025 16:46Napisao si upravo ono što sam Ja Tebi htio napisati.jeza u ledja wrote: ↑12/12/2025 05:32Ankete su samo bitne utoliko ukoliko mozemo pratiti misljenje javnog mnjenja u vezi njegovog vodjenja drzave. Kad dodje vrijeme midtermsa, onda mozemo pricati o pojedinacnim utrkama. No nista to ne mijenja cinjenicu da je Trump i dalje predsjednik i unistava ovu drzavu, bogateci se.SpoilerShow'arane, da ja tebi nesto objasnim - Trump je zvanicno lame duck president, tj. ne moze se, khm, zvanicno, kandidovati opet. Toga su svi svjesni i s tim kontom daju odgovore na ankete i izlaze na lokalne izbore.Crvene_brigade wrote: ↑11/12/2025 15:20 Kako se stvari odvijaju, sprema se teški izborni debakl kompromitiranom Trampu i njegovoj “MAGA-rećoj sekti” u svim dijelovima Amerike…
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#16791 Re: AMERIKA
Ma kurac super.
- Truba
#16793 Re: AMERIKA
Odatle je lovecraft
Tuga
Tuga
- Peacean
#16795 Re: AMERIKA
Nadajmo se da se ovaj samo preserava kao uvijek.
-
zilog
#16796 Re: AMERIKA
Mora nesto zasjeniti frku oko objave Epstein fajlova... 
- Truba
#16797 Re: AMERIKA
Za vrijeme busa su bili planetarni prosvjedi
System of down kako se ono zvase armenska dubioza
System of down kako se ono zvase armenska dubioza
- Point.
- GandalfSivi
- Peacean
#16800 Re: AMERIKA
Samo mi treba da sutra kad se probudim čujem kako je narandža opet sranje napravio...