Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mali_Vuk
#16776 Re: Juventus
Mire je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Evropi 
- spree
#16777 Re: Juventus
Haj jebo utakmicu ako ce im biti lekcija kao ona prije dvije god protiv sampe.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
- relativno84
#16778 Re: Juventus
Rutinski raspad sistema
FORZA JUVE!!!

FORZA JUVE!!!

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16779 Re: Juventus
Sto ih nasiba Dzenova
Sad dolazi strasna Atalanta....deru ljudi sve redom
A u Rimu derbi...bice veselo
Sad dolazi strasna Atalanta....deru ljudi sve redom
A u Rimu derbi...bice veselo
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#16780 Re: Juventus
Al hajde sto su izgubili, nego su ih ljudi bas bas poderali.
Stvarno se ne mogu sjetiti kada im je neko dao 2 komada u prvih 12 minuta utakmice... a o 3 komada u prvom poluvremnu da i ne govorimo.
Ovo je rezultatski gledano najgore prvo polvrijeme u zadnjih 10 godina. Igra je bila standardna, samo sto su ovaj put primili golove.
Pola tima povrijedjeno a jos se pridruzuju Alves i Bonuci....
Dugo smo se i provlacili.
Jedina lijepa stvar je gol Pjanica
Stvarno se ne mogu sjetiti kada im je neko dao 2 komada u prvih 12 minuta utakmice... a o 3 komada u prvom poluvremnu da i ne govorimo.
Ovo je rezultatski gledano najgore prvo polvrijeme u zadnjih 10 godina. Igra je bila standardna, samo sto su ovaj put primili golove.
Pola tima povrijedjeno a jos se pridruzuju Alves i Bonuci....
Dugo smo se i provlacili.
Jedina lijepa stvar je gol Pjanica
-
Kontas?!
#16781 Re: Juventus
Da li bi neko mogao pomoci, vezano za nabavljanje ulaznica, za tekmu Juve Roma? Mozda imate nekog u Torinu...
Online su mi skupe i nije mi bas sigurno.
Online su mi skupe i nije mi bas sigurno.
- relativno84
#16782 Re: Juventus
Buffon, Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Marchisio, Sturaro, Pjanic, Mandzukic, Higuain
3-0 minimalno
3-0 minimalno
- relativno84
#16783 Re: Juventus
Sandroooooooooooo 
- relativno84
#16784 Re: Juventus
Rugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani

- relativno84
#16785 Re: Juventus
Marioooooooooooooooooooooooooo

- relativno84
#16786 Re: Juventus
Rutinski
FORZA JUVE!!!

FORZA JUVE!!!

- relativno84
#16787 Re: Juventus
Neto, Rugani, Benatia, Evra, Cuadrado, Lemina, Marchisio, Pjanic, Asamoah, Higuain, Mandzukic 
- relativno84
#16788 Re: Juventus
R
FORZA JUVE!!!

FORZA JUVE!!!

- Tito_i_Partija
#16790 Re: Juventus
Po trenutnom tempu, trebace mu 20 godina da opravda onih 90 miliona koja su placena za njega.
- I am Happy
#16791 Re: Juventus
Od nekoga ko kosta 90 mil ocekujes da sam uzme loptu i da gol, kao sto je to radio nas najbolji napadac u zadnjih 10 godina - Carlos Tevez.
Trenutno je Mario puno bolji od Higuaina i radije bi gledao tandem Dybala - Mandzukic nego Dybala - Higuain.
Znao sam kada je kupljen da ce biti promasaj i kada su vec odlucili da plate toliko napadaca sto nisu doveli Cavanija. Kavani je zvjer i covjek koji isto tako sve moze sam.
Higuain ima dobar i jak šut, al je fazon sto nikad nije u prilici da to uradi,.
Trenutno je Mario puno bolji od Higuaina i radije bi gledao tandem Dybala - Mandzukic nego Dybala - Higuain.
Znao sam kada je kupljen da ce biti promasaj i kada su vec odlucili da plate toliko napadaca sto nisu doveli Cavanija. Kavani je zvjer i covjek koji isto tako sve moze sam.
Higuain ima dobar i jak šut, al je fazon sto nikad nije u prilici da to uradi,.
- Muhamed Đakmić
#16792 Re: Juventus
Meni ovaj Juventus fakat djeluje nekako kao da na silu gura. Mada su i ranije znali takvi biti, ipak su bili kompletnija ekipa, iako im je individualno ovaj sastav boljih od svih u ovoj posljednjoj dominantnoj eri.
- Atticus Finch
#16793 Re: Juventus
Pa kako će biti u prilici kad je od povrede Dybale igrao sekundu puntu, izvlačio se na 40 metara od gola sa jedinim zadatkom da smiri loptu i šalje na bokove? Juventus zadnjih 4-5 godina igra tako i vidiš da je po Allegriju pametnije žrtvovat jednog igrača i igrat za kurac nego pokušat promjenit sistem i igrat sa jednim špicom. Ali ni to ne funkcionira kad nemaš koga da igra lijevog vanjskog u 4-3-3. Pjaca bi igrao, al jbg, kiks koji su doktori napravili s njim je za zatvora.
Stavit Higuaina da igra bilo gdje osim u vrhu napada, sa jednim jednim zadatkom da trpa, nosi posljedice. Ja sam Mandžu zgotivio u zadnjih par utakmica zbog srčanosti kao malo koga, ali on nema šta da traži u konkurenciji sa Gonzalom.
Osnovni problem ove ekipe je sredina terena. Godinu za godinom ti gubiš Pirla, Vidala, Pogbu, igrače kakve jednom imaš u ekipi i pitanje je kad više i ne dovedeš niti približnu zamjenu. Mi nemamo fizikalca koji zna igrat u oba pravca i koji je sposoban da nerijetko sam izdominira na sredini terena. To je razlog zašto je ovaj Juventus malo koga nadigr'o ove sezone. To i kukavica na klupi, koji je muda ostavio u nekoj od svlačionica one prve godine u Juventusu...
Stavit Higuaina da igra bilo gdje osim u vrhu napada, sa jednim jednim zadatkom da trpa, nosi posljedice. Ja sam Mandžu zgotivio u zadnjih par utakmica zbog srčanosti kao malo koga, ali on nema šta da traži u konkurenciji sa Gonzalom.
Osnovni problem ove ekipe je sredina terena. Godinu za godinom ti gubiš Pirla, Vidala, Pogbu, igrače kakve jednom imaš u ekipi i pitanje je kad više i ne dovedeš niti približnu zamjenu. Mi nemamo fizikalca koji zna igrat u oba pravca i koji je sposoban da nerijetko sam izdominira na sredini terena. To je razlog zašto je ovaj Juventus malo koga nadigr'o ove sezone. To i kukavica na klupi, koji je muda ostavio u nekoj od svlačionica one prve godine u Juventusu...
- Muhamed Đakmić
#16794 Re: Juventus
Bez obzira na to što nema vrhunskog fizikalca, nije baš da ova ekipa ne bi trebala bolje igrati protiv Seville ili Lyona. Nisu ni Lyonovi i Sevillini veznjaci puno kvalitetniji fizikalci od npr Lemine. A tehnički bi ipak trebali biti dominantniji od većine timova. Samo haman da je ova ekipa prerasla Allegrija i njegovo dosta skučeno poimanje igre.Atticus Finch wrote:Pa kako će biti u prilici kad je od povrede Dybale igrao sekundu puntu, izvlačio se na 40 metara od gola sa jedinim zadatkom da smiri loptu i šalje na bokove? Juventus zadnjih 4-5 godina igra tako i vidiš da je po Allegriju pametnije žrtvovat jednog igrača i igrat za kurac nego pokušat promjenit sistem i igrat sa jednim špicom. Ali ni to ne funkcionira kad nemaš koga da igra lijevog vanjskog u 4-3-3. Pjaca bi igrao, al jbg, kiks koji su doktori napravili s njim je za zatvora.
Treba im dati malo više ofanzivne slobode.
- Atticus Finch
#16795 Re: Juventus
Razlika je što igraš 3-5-2 i takav tip box to box igrača je neophodan.
A za Allegrija je sve rečeno, 3 šablonske akcije za tri godine. Ništa više. Tehnički nivo ove ekipe je katastrofalan, bar ono što gledamo ove sezone.
Na to dodaj 40+ povreda po sezoni i imaš ozbiljan problem.
A za Allegrija je sve rečeno, 3 šablonske akcije za tri godine. Ništa više. Tehnički nivo ove ekipe je katastrofalan, bar ono što gledamo ove sezone.
Na to dodaj 40+ povreda po sezoni i imaš ozbiljan problem.
- I am Happy
#16796 Re: Juventus
Evo sa JuveBalkan pitanje upuceno Alegriju i njegov odgovor
@Atticus Finch
To stoji, on je golgeter i trebaju mu lopte da bi davao golove. Vidjeti cemo sta ce biti nakon pauze.
Covjek je zadovoljan i ocekuje da ce magicno popraviti formu tokom zimske pauze koja traje svega dvije sedmice.Da li je Juventusu potreban još jedan veznjak?
“Nama ne nedostaje ništa. Potrebno je samo da izvučem maksimum iz ovih igrača i moramo da unaprijedimo našu timsku igru i organizaciju.”
@Atticus Finch
To stoji, on je golgeter i trebaju mu lopte da bi davao golove. Vidjeti cemo sta ce biti nakon pauze.
- Muhamed Đakmić
#16797 Re: Juventus
Ekipa u kojoj igra Pjanić jednostavno ne može biti tehnički nesposobna, pogotovo kad još uz njeg ima Dybalu. To što on ne zna modernizovati igru je sasvim druga strana medalje.
Ali playmakera za ofanzivan fudbal itekako ima, i to ne jednog već dvojicu.
Ali playmakera za ofanzivan fudbal itekako ima, i to ne jednog već dvojicu.
- Tito_i_Partija
#16798 Re: Juventus
Nisam upoznat s ovim, sta je bilo?Atticus Finch wrote:Pjaca bi igrao, al jbg, kiks koji su doktori napravili s njim je za zatvora.
- relativno84
#16799 Re: Juventus
Bit ce ovo dobro, samo da prodje Bozic
Pipita je zvijer samo mu treba vremena da prihvati nasu igru, to ide sporo jer Max rotira do bola, naravno povrede ga jebu pa je prisiljen na to, ali nikako da neko jebe taj medicinski tim koji je trebao popraviti stvari u odnosu na prosli, kao da su prekopirali sve cak rade i gore (Pjaca pukla kost
ma nije moze trenirati, ah vidi mozda je pukla ma idi u pm) 
Pipita je zvijer samo mu treba vremena da prihvati nasu igru, to ide sporo jer Max rotira do bola, naravno povrede ga jebu pa je prisiljen na to, ali nikako da neko jebe taj medicinski tim koji je trebao popraviti stvari u odnosu na prosli, kao da su prekopirali sve cak rade i gore (Pjaca pukla kost
- Atticus Finch
#16800 Re: Juventus
Pogrešna dijagnoza. Poslije tekme sa Dinamom u Lp u kojoj je igrao 10-15 minuta otišao na reprezentativu pauzu gdje mu je dijagnosticirano napuknuće fibule. Juveovi doktori to odbacili kao mogućnost i izričito tvdili da nema loma. Međutim kako ga nema već par mjeseci, jasno je ko je bio u pravu. Toliko znamo, da li je on bio u trenažnom procesu u toku pogrešne dijagnoze ili nije, teško da će se saznat. Uglavnom, loše i neodgovorno ponašanje doktorskog tima čija greška je mogla koštati.Tito_i_Partija wrote:Nisam upoznat s ovim, sta je bilo?Atticus Finch wrote:Pjaca bi igrao, al jbg, kiks koji su doktori napravili s njim je za zatvora.
Pjaca sad trenira u uskoro će nazad u tim.