Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#16751 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

Lincoln-Burrows wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Ako te povežu s pisanjem na nekoj mreži (ip adresa) a nisi zadovoljio,
itekako se može odbiti državljanstvo.
Mislim da zahtjeve za državljanstvo obrađuju i sigurnosne službe.

pa ja,pišeš nesto npr. protiv trenutne vlasti u RH,njima se to ne svidi,oduzmu ti drzavljanstvo,dodje SDP na vlast,ti to na forumu podrzis,eto nazad drzavljanstva
Ne znam točno, valjda ako si antihrvatski element ili netko tko poziva na nasilje i sl. šta ja znam,
postoji cijeli niz toga. Ne vjerujem da se može oduzeti dobiveno državljanstvo zbog mišljenja o strankama.

nisi prepoznao ironiju u mom postu
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#16752 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Hafis wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:otkud znas da i @pici nema drzavljanstvo RH
Još bolje ako ima.
Doduše, nešto mi se komentarima na ovoj temi ne uklapa u hrvatsko državljanstcvo, ali bože moj. onih ludih devedesetih dijeli su ih i šakom i kapom, što bi rekli ovdje u Mostaru: i kurvi i džidiji.

ja tebi jednom rekoH da imam prezime ni papa ga nejma, latinsko, znaci nije muslimansko... ime mi je zabarsko cisto talijansko pa se misli :mrgreen:

sutra ce opet neki legitimni ercegovac na carini da me pita sto nemam putovnicu :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#16754 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

pici wrote:
Hafis wrote:
Još bolje ako ima.
Doduše, nešto mi se komentarima na ovoj temi ne uklapa u hrvatsko državljanstcvo, ali bože moj. onih ludih devedesetih dijeli su ih i šakom i kapom, što bi rekli ovdje u Mostaru: i kurvi i džidiji.

ja tebi jednom rekoH da imam prezime ni papa ga nejma, latinsko, znaci nije muslimansko... ime mi je zabarsko cisto talijansko pa se misli :mrgreen:

sutra ce opet neki legitimni ercegovac na carini da me pita sto nemam putovnicu :lol: :lol: :lol:

ma nije valjda da oni nesto tako zaju upitati?
Hafis

#16755 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
Još bolje ako ima.

Da probam: Dino Benca, Amar Hot, Azur Vila, Leo Mango...sve stara raja iz kvarta. Odmah im uručiti domovnice uz veliku ispriku :)
Hafis

#16756 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Hafis »

Vego, kume @pici neka nama dvojici nas. Vidiš kakav se kijamet sprema? Dobro pa ne uvedu žigosanje ili ugradnju čipa...a i to nije isključeno kako je krenulo s ovim migrantima. Možeš misliti kako će ova tema biti frekventna za dvije godine kad se stanu prepričavati iskustva s terena.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/od-2022 ... /191014116
UTVRĐIVANJE IDENTITETA
Od 2022. državljani BiH pri ulasku u EU morat će skenirati lice i dati otiske prstiju
Haman2

#16757 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Haman2 »

DRAMA U HRVATSKOJ: Kontroverzni saborski zastupnik HDZ-a u panici nakon što mu je nestala torba, unutra su bili Tuđmanovi povjerljivi dokumenti, haški transkripti…
Culej je optužio zastupnike Živog zida da su ukrali njegovu žutu torbu i da je zbog svega morao u Sabor pozvati policiju.

Image
Foto: PixsellFoto: Cropix

Žuta torba HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, puna, kako tvrdi, povjerljivih dokumenata, Tuđmanovih transkripata, haških dokumenata i nekih vezanih za Milorada Pupovca, jučer je u Saboru postala povod bizarnog skandala.

Culej je optužio zastupnike Živog zida da su ukrali njegovu žutu torbu i da je zbog svega morao u Sabor pozvati policiju.

- Sve se dogodilo na Dan otvorenih vrata. Tada mi je nestala torba. Kad sam došao u prostoriju s pretincima gdje stoji pošta, pitao sam gdje je moja torba koja je bila u sabornici, rekli su mi da je uoči Dana otvorenih vrata prenesena i da misle da ju je iznijela zastupnica Živog zida Snježana Sabolek - ispričao je Culej i dodao kako mu je zastupnica Sabolek to i potvrdila kad ju je “pritisnuo”, te da je najprije rekla da je torba u njezinu autu, a zatim se pojavio tajnik stranke Tihomir Lukanić i rekao da je torba u središnjici.

Culej je, navodno, tada “podivljao” i zatražio od Živog zida da mu torbu dostavi u roku od pola sata ili će zvati policiju.

Lukanić je novinarima potvrdio da je torba pronađena u pretincu zastupnice Sabolek, ali je naglasio da ona nije mogla znati čija je.

U deset dana, koliko je torba kod njih, nisu je imali vremena otvoriti. Lukanić se požalio kako je Culej bezobrazno i vulgarno tražio da mu se torba vrati, a oni to nisu učinili jer nisu znali da je Culejeva.

- Nećemo dopustiti da netko optužuje Živi zid za krađu, i to zastupnik stranke koja je pokrala Hrvatsku - rekao je Lukanić i najavio da će torbu predati u policiju.

Culej na optužbe o bezobrazluku kaže: - Kad vam netko otuđi nešto važno, normalno je da ste uznemireni. U torbi se nalaze važni dokumenti, ljudske sudbine, moj rad u prošlih 20 godina. Svatko iz ovog saziva Sabora zna kako ta torba izgleda jer je stalno nosim. Bio sam policajac; kad sam shvatio da mi nema torbe, krenuo sam pratiti trag koji me doveo do zastupnice Sabolek. Odmah sam je pitao gdje je moja torba, a po njenoj nervozi vidio sam da je kod nje. Lagala je da je u automobilu, a onda je Lukanić rekao da je u središnjici. Dokumenti su vjerojatno na kopiranju u Živom zidu.

Kako nam je izjavio Culej, zbog torbe je njega i zastupnicu Živog zida ispitala policija. Torba je zatim predana policajcima i on je u večernjim satima otišao po nju u policiju kako bi je preuzeo, piše Jutarnji list.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/130 ... ripti.html
pici

#16758 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Hafis wrote: Da probam: Dino Benca, Amar Hot, Azur Vila, Leo Mango...sve stara raja iz kvarta. Odmah im uručiti domovnice uz veliku ispriku :)
ni blizu uglavnom latinsko je nije austrijsko-madjarsko :mrgreen:

evo sad s trga bana jelacica... kakav je ono ciganluk svaka stangla neki plakat... tobe jarabi, tako ti je to kad je ercegovac upravitelj zagreba :mrgreen:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#16759 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bobi »

Saga Noren wrote:Image

Image
Guadalajara

#16760 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

Bobi wrote:

Image
Jesi ti bila Sago?
Saga Noren

#16761 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

Guadalajara wrote:
Bobi wrote:

Image
Jesi ti bila Sago?
Jesan, tu san u guzvi na prvoj slici :thumbup:
pici

#16762 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Image
Image

Guadalajara

#16763 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

Saga Noren wrote:
Morate se izborit za serijat...a ne za ove ateisticke zapadne zakone...
anchor85

#16764 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by anchor85 »

Image
Na kakvim je drogama taj sudija???
Saga Noren

#16765 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

Guadalajara wrote:
Saga Noren wrote:
Morate se izborit za serijat...a ne za ove ateisticke zapadne zakone...
Tema diplomskog mi je bia serijat u odnos na hr zakonike i prakticna primjena.
Nisan za Drakonske zakone, a serijat je brutalan. I sovinisticki. Nemam problem s brutalnoscu, problem je u primjenim. Jer ako te kadija tuzi, pa ti sudi-jasno da nema pravicnosti. Uvik ustvari ljudi nadju nacin da zaobidju i iskvare zamisao koja je u nacelu dobra.

Slazem se da bi tribalo postrozit, pogotovo jer smrtna kazna zamjenjena za dugogodisnji zatvor, pa imamo prazninu izmedju najvise zaprijcene kazne i dugogodisnjeg zatvora.

Ma... duga prica :skoljka:
Saga Noren

#16766 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

anchor85 wrote:

Image
Na kakvim je drogama taj sudija???
Optuzeni ima utjecajnog tatu.
Saga Noren

#16767 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

pici wrote:Image
Image

Bi ti.. Da imas s cim :mrgreen:
Bobi
Forum administrator

#16768 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bobi »

Saga Noren wrote: Optuzeni ima utjecajnog tatu.
Član HDZ ili jedan od finansijera :mrgreen: ...imate slobodne izbore od `90 proslog vijeka...pametno birate :skoljka: .
Guadalajara

#16769 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

Bobi wrote:
Član HDZ ili jedan od finansijera :mrgreen: ...imate slobodne izbore od `90 proslog vijeka...pametno birate :skoljka: .
Europejci Bobi...
Saga Noren

#16770 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

Bobi wrote:
A slazem se. Narod dobije vlast koju zasluzuje. :skoljka:

A kad nemas za koga glasovat, tocno nemas. :-) Ja uopce ne glasujem :skoljka:
Saga Noren

#16771 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

Guadalajara wrote:
Bobi wrote:
Član HDZ ili jedan od finansijera :mrgreen: ...imate slobodne izbore od `90 proslog vijeka...
pametno birate :skoljka: .
Europejci Bobi...
Problem je sta nisu. Mentaliet osta ist. Dobijes novce od EU za odlice projekte i svi gledaju kako sto vise toga zamracit, ukrast. Nikom ne pada na um zbilja odradit projekte. I onda sta vise ukrades, veca si faca. Totalno obrnut sustav vrijednosti.
Bobi
Forum administrator

#16772 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bobi »

Saga Noren wrote:
Bobi wrote:

Kod vas u Splitu je narocito...klasicni seljacko-partnerski retardizam :mrgreen: , nema opcine u BiH s kojom se moze usporediti :mrgreen:
Guadalajara

#16773 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

Bobi wrote: Kod vas u Splitu je narocito...klasicni seljacko-partnerski retardizam :mrgreen: , nema opcine u BiH s kojom se moze usporediti :mrgreen:
Hos da kazes da je Saga seljanka :mrgreen:
Saga Noren

#16774 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

Bobi wrote:
Saga Noren wrote:
Bobi wrote: Član HDZ ili jedan od finansijera :mrgreen: ...imate slobodne izbore od `90 proslog vijeka...pametno birate :skoljka: .

Kod vas u Splitu je narocito...klasicni seljacko-partnerski retardizam :mrgreen: , nema opcine u BiH s kojom se moze usporediti :mrgreen:

Nema opcine, ali globalno ka cila BiH :mrgreen:
Saga Noren

#16775 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Saga Noren »

Guadalajara wrote:
Bobi wrote: Kod vas u Splitu je narocito...klasicni seljacko-partnerski retardizam :mrgreen: , nema opcine u BiH s kojom se moze usporediti :mrgreen:
Hos da kazes da je Saga seljanka :mrgreen:
Pastirica :lol:

Ajde ovcice okupite se :lol:
Post Reply