U ovu cijenu su uračunali telefonski uređaj/aparat, koji daju gratis, u maloprodaji košta 44,50 KM (Konzum Ložionička), a oni ga najvjerovatnije u veleprodaji kupuju za 39,30 KM, te ga u ovoj akciji prikazuju kao uštedu, što je i logično, jer bi ga svakako morao kupiti ukoliko priključuješ neki od Trio paketa.alen_89 wrote:E ovo je akcija koja se ceka, bolje ne moze!
Jos provjeriti jel tacno do kraja aprila, ako da, onda ne treba zuriti ima vremena...
Samo jel neko skontao kako ustediti 309KM ??? Trio grande premium usteda je 269,70KM...
Istina je da MojaTV ima sve pobrojano, koristim MojaTV Phone Plus paket. Pretplatio sam se prvenstveno da bih imao alternativu HS-u, ako počnu praviti probleme. Kasnije mogu odabrati veći paket kako bih imao internet.bumerangss wrote:Nije baš za ništa! Imas prvo stabilnost sto kod TM nemas (ne znam za tebe na poslu ali kod mene u Buca Potoku fercera sve) pa imas time shift da vracas unazad 72 sata jer milina je propustiti 3 epizode serije i pregledat ih kad tebi paše i to da preskocis reklame i stopiras kad odes u wckloniran wrote:
edit: ali izbijmo i cenera za telefon opet 8 KM skuplji za nistasve kao na DVD-u pa imas besplatan broj 1444 za suport pitanja primjedbe... iako nemas problema ali ja ih cesto nazovem i dam im prijedlog kao npr da aktiviraju time shift i na 18+ kanale
da mogu da vratim vise puta najuzbudljiviji dio scene
pa imas dopunu ultra kredita jer ukucas svoj pin i iznos na TV-u i dopunis kredit da se ne peglas po trafikama pa imas da kad te neko zove na fiksni a telefon ti pored TV-a a tebi se ne ustaje s kauca ali ti zato pise u donjem uglu ekrana da te zove tetka Fatima
pa imas nasu ligu da gledas derbi pa imas da gledas tv na mobitelu pa imas razne pogodnosti tj popuste za kupovinu mobitela tableta laptopa LCD-a i na rate uz racun.... i jos dosta toga imas
Došao sam do saznanja da od 15. marta povećavaju brzine interneta u BH Telecom-u. Što je svakako poželjna vijest.
Bitno je da se i konkurencija razvija, jer svima njima jedini cilj je profit, a glavni resurs su pretplatnici. Tu mi nastupamo u odabiru usluga, sve se u stvari svodi na ponudu i potražnju, gdje moramo biti dobri kalkulanti. Sviđa mi se razvoj situacije i posljednja dešavanja u telekomunikacijskim kompanijama.
Na kraju će morati odrediti realnu cijenu usluge, u skladu sa tržištem, a ne prema vlastitim željama.