Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stavis mu Eu rom ako ima za taj model a trebalo bi da ima,radit ce puno bolje a imat ces i call recording opciju ako ti treba i dosta optimizovanih stvari da sam ne cackas.Eu rom ti je kombinacija roma kineza i global roma
Stavis mu Eu rom ako ima za taj model a trebalo bi da ima,radit ce puno bolje a imat ces i call recording opciju ako ti treba i dosta optimizovanih stvari da sam ne cackas.Eu rom ti je kombinacija roma kineza i global roma
preselio na ahiret wrote: ↑22/07/2021 17:30
EEA?
Jok, to ti je ono ko Custom ROM, moraš otključati bootloader, ima sajt Xiaomi.eu
Mati koristi Redmi Note 8 Pro, već neko vrijeme se dešava da kad je neko zove na Viber uopšte joj se ne prikazuje interfejs Vibera, niti na displeju niti gore u notifikaciji tek kad prestane zvoniti, prikaže da ima propušten poziv i to je to.
KingTee wrote: ↑23/07/2021 14:51
Pitanje: da li uzeti Redmi Note 10 pro 6/128 ili Mi 11 lite 6/128 4G?
Oba su dobra. Ako ti ne smeta veći telefon uzmi 10 pro, ako želiš kompaktniji telefon uzmi 11 lite. Pro je malo bolji što se tiče kamere , baterije i ekrana ali nije velika razlika.
harisoni wrote: ↑23/07/2021 08:22
Mati koristi Redmi Note 8 Pro, već neko vrijeme se dešava da kad je neko zove na Viber uopšte joj se ne prikazuje interfejs Vibera, niti na displeju niti gore u notifikaciji tek kad prestane zvoniti, prikaže da ima propušten poziv i to je to.
Neko sličan problem?
isti problem imam, koristim s21 ultra, kod zene na Iphone radi normalno. Da nije sta do (H)androida ?
Kontam mozda jer ne koristim viber precesto, jednom sedmicno kad zovem starog u BiH.
Jao, Mi 11 lite sam koristio jedan dan, sestra kupila pa mi posudila. Telefon je bombonica. Tanak, lagan, ekran lijep, kamere skroz solidne, baterija mi je bolje držala nego na Xiaomi Note 10. Uzela ga za 10 KM mjesečno u telekomu, to je smiješno za tako fin telefon.
Kakva su direktna iskustva sa telefonom redmi note 10 pro ? Najvise me intresuje ekran,kamere i izdrzljivost baterije ? Koje su dobre,a koje lose strane ? Gledao sam par recenzija o ovom telefonu ,ali me interesuje iskustva sa ovim uredjajem nekog koga koristi svakodnevno.
Nakon vise od 3 i po godine koristenja Pocophone F1 (prelaska na F2 Pro 8GB pocetkom godine i prodajom istog i povratka na F1) doslo je vrijeme da se zamijeni F1. Nacelo ga je vrijeme, usporen je, baterija jedva 1 dan izdrzi, a nemam volje se peglat sa nekim kernelima i custom romovima koji iz njega sigurno mogu izvuci pa makar jos 2 godine fluidnog rada... Ostat ce u ladici kao suvenir na jedan od najboljih smart telefona koje sam imao - bukvalno je neunistiv.
Zanima me li u Sarajevu u Mi Store-u ima 11 ultra da se kupi, te da li oni nude kupovinu uredjaja na rate? Kako sam vidio u Njemackoj jos uvijek nije dostupan uredjaj ili sam krivo vidio?
Da li ima neko da je nabavio 11 ultra pa da podijeli malo svoja iskustva?