Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po redu, u nizu) o nekakvim velikim "prosvjetiteljima obraza BH fudbala"rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni
BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#1676 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
-
The 51st State
#1677 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
a kakva li je tek ubleha komitetlijsko-sudijski trofeji i potopi posljedicni...LSD wrote:Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po nizu) o nekakvim velikim "provjetiteljima obraza BH fudbala"rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni![]()
....nova foluška je na pomolu, plasirana je i sve se više raja prima na tu ublehu (ovo je gore od onih ubleha Blekya, usput receno)....mislim, nije da to plaho teško pada nama manijacima, ali se mora stati u kraj tim nebulozama... to za vaše dobro govorim
![]()
jer su neki baš umislili da su to, i uveliko mantraju tu spiku.
- hypko_nurko
#1678 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
to su vatreni navijaci sarajeva, dok im ekipa igra u bugarskoj oni se setaju po grbavicitodd_smith wrote:prodjoh Grbavicom malprije, tuga neka vladarashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni
- hypko_nurko
#1679 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
da ne bi "ubleha" ne bi vidjeli evropeThe 51st State wrote:a kakva li je tek ubleha komitetlijsko-sudijski trofeji i potopi posljedicni...LSD wrote:Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po nizu) o nekakvim velikim "provjetiteljima obraza BH fudbala"rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni![]()
....nova foluška je na pomolu, plasirana je i sve se više raja prima na tu ublehu (ovo je gore od onih ubleha Blekya, usput receno)....mislim, nije da to plaho teško pada nama manijacima, ali se mora stati u kraj tim nebulozama... to za vaše dobro govorim
![]()
-
The 51st State
#1680 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
jebes evropu koju odredjuje kucno prijateljstvo sa vukasovicem...da ne bi "ubleha" ne bi vidjeli evrope
- just principe
#1681 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
JThomas wrote:pošteno.
"protivnik po mjeri" i "lako ih dobivamo i prolazimo" su vrlo različite stvari. bar meni.
pa stani ako je Maribor protivnik po mjeri kako je onda Levski slabiji od Maribora..Onda je Levatski na nivou Slobode ( bez uvrede njihovim navijacima )
- Šibicar
#1682 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa zar nismo face to face dokazali da smo bolji od vas.The 51st State wrote:a kakva li je tek ubleha komitetlijsko-sudijski trofeji i potopi posljedicni...LSD wrote:Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po nizu) o nekakvim velikim "provjetiteljima obraza BH fudbala"rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni![]()
![]()
- M_e_m_o
#1683 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma stipu ti nas, mi se brinemo šta ćete nam vi raditi narednu heftuLSD wrote: Bježi ba ,spamamo temu bezveze...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje
niko vam ne brani
Mi ćemo se od sutra laganini zagrijavati, praviti euforiju i furati raju da nas što više dođe na Koševo. Šta ćete nam vi raditi za to vrijeme?
Ali kako se sve okrenu naopačke za samo 24 sata. Šega majke mi.
-
LSD
#1684 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ja sam svjestan naše realnosti i limita, sinoc se sve vidjelo, ljudi nas isklofali ko ćilim i vozdra...a vi ko sucnokret ocam', do juce prica "samo da ne bude blamaže, primamo petaka sigurno, Joviću odlazi, Xomor tenkre" itd ...sad odjednom haman Barca i to nakon poraza jošThe 51st State wrote:a kakva li je tek ubleha komitetlijsko-sudijski trofeji i potopi posljedicni...LSD wrote:Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po nizu) o nekakvim velikim "provjetiteljima obraza BH fudbala"rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni![]()
![]()
- JThomas
#1685 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ako je maribor prošle godine izbacio rangerse, a ispao od trnave, ja mislim da jeste slabiji. ali eto, vidjećemo dokle će dogurati.
- hordash
#1686 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Prijatelju kakav si ti humorista, evo padam od smjeha.hypko_nurko wrote:to su vatreni navijaci sarajeva, dok im ekipa igra u bugarskoj oni se setaju po grbavicitodd_smith wrote:prodjoh Grbavicom malprije, tuga neka vladarashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni
E moj murko nurko
-
todd_smith
#1687 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevuhypko_nurko wrote:to su vatreni navijaci sarajeva, dok im ekipa igra u bugarskoj oni se setaju po grbavicitodd_smith wrote:prodjoh Grbavicom malprije, tuga neka vladarashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni
- dino84
#1688 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Grijesis druze,ja jedva cekam revans jer nisam ni simpatizer ni navijac nego neizljecivi bolesnik koji je odrastao u blizini stadiona.Kada dodje i devedeseta minuta na semaforu uvijek se sjetim Solskjaera i dva komada u 90-oj.Nada umre tek kada dodje zadnja minuta nadoknade ili ako gubimo protiv Slobode ali samo dva razlike,tada je valjanje zadnjih 5 minuta.emigrazione wrote:Mi bar zeljno ocekujemo revans, ko na iglama, a vi bi najradije da ne igrate ako ikako moze
Moje nade su dva gola u prvom poluvremenu i onda svi u kost.
p.s.Moram na spavanje,rano ustajem,otisao sam tamo na onu temu Utakmice bas da vidim sta se pisalo poslije meca na Malti,pa jos na njihovm pdf-u i ovom,ako BHF ima snage neka iskopa,mene je zeludac zabolio nakon sto sam poceo citati.
Najgore je u zivotu biti da prostite jebivjetar,okrenut se kako vjetar puse.Formiraj brate misljenje i stani iza njega,kad smo sa Hoticem i Krunicem tavorili u prosjeku ja sam vjerovao da ona ekipa moze do vrha pa je i otisla sljedece sezone.Sutra da se Comor dobro proda negdje vani ili da Haskic bude prvi strijelac lige pola bi raje pametovalo a ovamo vrte istu pricu mjesecima.
Hajte laku noc svima.
- hypko_nurko
#1689 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
mi cemo furati raju i praviti euforiju kad vas razvali levski, joj segeeeeeeeeM_e_m_o wrote:Ma stipu ti nas, mi se brinemo šta ćete nam vi raditi narednu heftuLSD wrote: Bježi ba ,spamamo temu bezveze...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje
niko vam ne brani
![]()
Mi ćemo se od sutra laganini zagrijavati, praviti euforiju i furati raju da nas što više dođe na Koševo. Šta ćete nam vi raditi za to vrijeme?![]()
Ali kako se sve okrenu naopačke za samo 24 sata. Šega majke mi.
- emigrazione
#1690 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jebo ti sampiona kome peticu u evropi nije zabio samo onaj ko nije igro s njim
- hypko_nurko
#1691 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
jbg razmijem te, a naravno, nisi ni onaj vatreni navijac sarajeva koji ide na utakmice svog kluba nego ga gleda preko ekranatodd_smith wrote: jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevu
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 22:35, edited 1 time in total.
-
elSaik
#1692 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jebo one kojima je on šampion.
-
The 51st State
#1693 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
normalna psiholoska reakcija usljed nepoznavanja svih faktora i raznoraznog furanja, cisti odbrambeni mehanizamJa sam svjestan naše realnosti i limita, sinoc se sve vidjelo, ljudi nas isklofali ko ćilim i vozdra...a vi ko sucnokret ocam', do juce prica "samo da ne bude blamaže, primamo petaka sigurno, Joviću odlazi, Xomor tenkre" itd ...sad odjednom haman Barca i to nakon poraza još![]()
..."mi svjetlimo obraze grada i države, a vi brukate i crnite te obraze ".... jaooo ta prica je mora i proljev, pa mora se reagovati na takva sranja..."mi ovo, mi ono, mi igralli sa Clujom (nije ti šala)....a nikad se niko nije plasirao u kakve grupu, sva prica oko pretkola...ali to se zaboravlja svjesno vec se lupaju gluposti o "prosvetiteljstvu" i velikim misijama u cilju prezentacije države, grada, društva
daj ba budi ozbiljan....i šta drugo preostaje nego odgovoriti adekvatno na takve dijareje od postova.
Last edited by The 51st State on 19/07/2012 22:37, edited 2 times in total.
- M_e_m_o
#1694 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
hypko_nurko wrote: mi cemo furati raju i praviti euforiju kad vas razvali levski, joj segeeeeeeee
A što ono brišeš svoje komentare?
Šta ima veze što si tugovao kad je Levski dao gol.
- hypko_nurko
#1695 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ma reko da vas lozim malo al sam skontao da nema fajde s vama. isfuralo nakon onih konobara. valja cekati revans.M_e_m_o wrote:hypko_nurko wrote: mi cemo furati raju i praviti euforiju kad vas razvali levski, joj segeeeeeeee![]()
![]()
![]()
A što ono brišeš svoje komentare?![]()
![]()
Šta ima veze što si tugovao kad je Levski dao gol.![]()
jesi sefe kriv si, imal sefa memo.
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 22:39, edited 1 time in total.
-
Iker C
#1696 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nema napredka dok navijači Sarajeva slave što su izgubili manje od Želje niti što navijači Želje žele da Sarajevo izgubi više od Želje.Ljudi moji tako se gradi gubitnički mentalitet.
-
Dead Man Walking
#1697 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma to nisu nikakva mjerila. Odigra "svako" 1-2 dobre utakmice, uvali se u Evropa ligu, ali fakat to po meni nisu nikakva mjerila. Isto kao sto onih 4:1 nije mjerilo razlike u kvalitetu Zelje i Maribora. Ova prva 2-3 pretkola igra i kunto i panto, tu ima svega, od ekstra ekipa do zescih levata, i porediti se mogu samo ako igraju jedni protiv drugi. Onaj Levski sto je onda izbacio Zelju i ovaj danas su ko nebo i zemlja. Tesko ih je porediti i s Mariborom, vidi se da nisu uigrani, i s te strane prednost Mariboru, ali da je Maribor nesto kvalitetniji ja i nisam primjetio. Cinjenica je jednostavno da smo mi odirali pravo lose i pickasto, 80% utakmice na nasoj polovini, a komsije su odigrale puno hrabrije i stoga i bolji rezultat. Mi bi s onakvom igrom od sinoc pukli i protiv Levskog, da se ne lazemo. I koliko god ono sinoc bilo lose, ja opet vjerujem da cemo pobjediti u revansu i da cemo biti blizu prolaska, tj ocekujem 2:0. Komsije iako imaju povoljan rezultat mislim da ce ispasti jer je 1:0 izuzetno nezgodno za stizati, a evo i Siroki gubi kod kuce tako da je fijasko BH fudbala potpun.JThomas wrote:ako je maribor prošle godine izbacio rangerse, a ispao od trnave, ja mislim da jeste slabiji. ali eto, vidjećemo dokle će dogurati.
- hordash
#1698 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
A tebi nije poznata "Legenda o Klocu"?dino84 wrote:Grijesis druze,ja jedva cekam revans jer nisam ni simpatizer ni navijac nego neizljecivi bolesnik koji je odrastao u blizini stadiona.Kada dodje i devedeseta minuta na semaforu uvijek se sjetim Solskjaera i dva komada u 90-oj.Nada umre tek kada dodje zadnja minuta nadoknade ili ako gubimo protiv Slobode ali samo dva razlike,tada je valjanje zadnjih 5 minuta.emigrazione wrote:Mi bar zeljno ocekujemo revans, ko na iglama, a vi bi najradije da ne igrate ako ikako moze
Moje nade su dva gola u prvom poluvremenu i onda svi u kost.
p.s.Moram na spavanje,rano ustajem,otisao sam tamo na onu temu Utakmice bas da vidim sta se pisalo poslije meca na Malti,pa jos na njihovm pdf-u i ovom,ako BHF ima snage neka iskopa,mene je zeludac zabolio nakon sto sam poceo citati.
Najgore je u zivotu biti da prostite jebivjetar,okrenut se kako vjetar puse.Formiraj brate misljenje i stani iza njega,kad smo sa Hoticem i Krunicem tavorili u prosjeku ja sam vjerovao da ona ekipa moze do vrha pa je i otisla sljedece sezone.Sutra da se Comor dobro proda negdje vani ili da Haskic bude prvi strijelac lige pola bi raje pametovalo a ovamo vrte istu pricu mjesecima.
Hajte laku noc svima.
-
todd_smith
#1699 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
hypko_nurko wrote:jbg razmijem te, a naravno, nisi ni onaj vatreni navijac sarajeva koji ide na utakmice svog kluba nego ga gleda preko ekranatodd_smith wrote: jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevu
kad smo kod vaternih navijaca, kad si se to prije iz Slovenije vratio, ...a cek` malo...
-
LSD
#1700 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma šta ima SigmundeThe 51st State wrote:normalna psiholoska reakcija usljed nepoznavanja svih faktora i raznoraznog furanja, cisti odbrambeni mehanizamJa sam svjestan naše realnosti i limita, sinoc se sve vidjelo, ljudi nas isklofali ko ćilim i vozdra...a vi ko sucnokret ocam', do juce prica "samo da ne bude blamaže, primamo petaka sigurno, Joviću odlazi, Xomor tenkre" itd ...sad odjednom haman Barca i to nakon poraza još![]()
..."mi svjetlimo obraze grada i države, a vi brukate i crnite te obraze ".... jaooo ta prica je mora i proljev, pa mora se reagovati na takva sranja..."mi ovo, mi ono, mi igralli sa Clujom (nije ti šala)....a nikad se niko nije plasirao u kakve grupu, sva prica oko pretkola...ali to se zaboravlja svjesno vec se lupaju gluposti o "prosvetiteljstvu" i velikim misijama u cilju prezentacije države, grada, društva
daj ba budi ozbiljan....i šta drugo preostaje nego odgovoriti adekvatno na takve dijareje od postova.
.
http://www.yu-fitness.com/forum/psiholo ... i-odbrane/
Proberi sam koji je bio, ako ti nije ofirno...cini mi se da je masovno u pitanju bila u upotrebi "vjerovanje u suprotnost"