BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#1676 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni
Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po redu, u nizu) o nekakvim velikim "prosvjetiteljima obraza BH fudbala" :lol: :) ....nova foluška je na pomolu, plasirana je i sve se više raja prima na tu ublehu (ovo je gore od onih ubleha Blekya, usput receno)....mislim, nije da to plaho teško pada nama manijacima, ali se mora stati u kraj tim nebulozama... to za vaše dobro govorim :mrgreen: :-) jer su neki baš umislili da su to, i uveliko mantraju tu spiku.
The 51st State

#1677 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

LSD wrote:
Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po nizu) o nekakvim velikim "provjetiteljima obraza BH fudbala" :lol: :) ....nova foluška je na pomolu, plasirana je i sve se više raja prima na tu ublehu (ovo je gore od onih ubleha Blekya, usput receno)....mislim, nije da to plaho teško pada nama manijacima, ali se mora stati u kraj tim nebulozama... to za vaše dobro govorim :mrgreen: :-) jer su neki baš umislili da su to, i uveliko mantraju tu spiku.
a kakva li je tek ubleha komitetlijsko-sudijski trofeji i potopi posljedicni...
hypko_nurko

#1678 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

todd_smith wrote:
prodjoh Grbavicom malprije, tuga neka vlada :oops:
to su vatreni navijaci sarajeva, dok im ekipa igra u bugarskoj oni se setaju po grbavici :lol:
hypko_nurko

#1679 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

The 51st State wrote:
LSD wrote:
Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po nizu) o nekakvim velikim "provjetiteljima obraza BH fudbala" :lol: :) ....nova foluška je na pomolu, plasirana je i sve se više raja prima na tu ublehu (ovo je gore od onih ubleha Blekya, usput receno)....mislim, nije da to plaho teško pada nama manijacima, ali se mora stati u kraj tim nebulozama... to za vaše dobro govorim :mrgreen: :-) jer su neki baš umislili da su to, i uveliko mantraju tu spiku.
da ne bi "ubleha" ne bi vidjeli evrope
The 51st State

#1680 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

da ne bi "ubleha" ne bi vidjeli evrope
jebes evropu koju odredjuje kucno prijateljstvo sa vukasovicem...
just principe

#1681 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

JThomas wrote:pošteno.

"protivnik po mjeri" i "lako ih dobivamo i prolazimo" su vrlo različite stvari. bar meni.

pa stani ako je Maribor protivnik po mjeri kako je onda Levski slabiji od Maribora..Onda je Levatski na nivou Slobode ( bez uvrede njihovim navijacima )
Šibicar

#1682 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Šibicar »

The 51st State wrote:
LSD wrote:
Pa zar nismo face to face dokazali da smo bolji od vas.
M_e_m_o

#1683 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by M_e_m_o »

LSD wrote: Bježi ba ,spamamo temu bezveze :P ...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje :-) niko vam ne brani
Ma stipu ti nas, mi se brinemo šta ćete nam vi raditi narednu heftu :mrgreen:

Mi ćemo se od sutra laganini zagrijavati, praviti euforiju i furati raju da nas što više dođe na Koševo. Šta ćete nam vi raditi za to vrijeme? :-?

Ali kako se sve okrenu naopačke za samo 24 sata. Šega majke mi. :lol:
LSD

#1684 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

The 51st State wrote:
LSD wrote:
Ja sam svjestan naše realnosti i limita, sinoc se sve vidjelo, ljudi nas isklofali ko ćilim i vozdra...a vi ko sucnokret ocam', do juce prica "samo da ne bude blamaže, primamo petaka sigurno, Joviću odlazi, Xomor tenkre" itd ...sad odjednom haman Barca i to nakon poraza još :shock: :-) ..."mi svjetlimo obraze grada i države, a vi brukate i crnite te obraze ".... jaooo ta prica je mora i proljev, pa mora se reagovati na takva sranja..."mi ovo, mi ono, mi igralli sa Clujom (nije ti šala)....a nikad se niko nije plasirao u kakve grupu, sva prica oko pretkola...ali to se zaboravlja svjesno vec se lupaju gluposti o "prosvetiteljstvu" i velikim misijama u cilju prezentacije države, grada, društva :lol: daj ba budi ozbiljan....i šta drugo preostaje nego odgovoriti adekvatno na takve dijareje od postova.
JThomas

#1685 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

ako je maribor prošle godine izbacio rangerse, a ispao od trnave, ja mislim da jeste slabiji. ali eto, vidjećemo dokle će dogurati.
hordash

#1686 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hordash »

hypko_nurko wrote:
todd_smith wrote:
to su vatreni navijaci sarajeva, dok im ekipa igra u bugarskoj oni se setaju po grbavici :lol:
Prijatelju kakav si ti humorista, evo padam od smjeha.

E moj murko nurko :?
todd_smith

#1687 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

hypko_nurko wrote:
todd_smith wrote:
jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevu :mrgreen:
dino84

#1688 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

emigrazione wrote:Mi bar zeljno ocekujemo revans, ko na iglama, a vi bi najradije da ne igrate ako ikako moze :D
Grijesis druze,ja jedva cekam revans jer nisam ni simpatizer ni navijac nego neizljecivi bolesnik koji je odrastao u blizini stadiona.Kada dodje i devedeseta minuta na semaforu uvijek se sjetim Solskjaera i dva komada u 90-oj.Nada umre tek kada dodje zadnja minuta nadoknade ili ako gubimo protiv Slobode ali samo dva razlike,tada je valjanje zadnjih 5 minuta.
Moje nade su dva gola u prvom poluvremenu i onda svi u kost.

p.s.Moram na spavanje,rano ustajem,otisao sam tamo na onu temu Utakmice bas da vidim sta se pisalo poslije meca na Malti,pa jos na njihovm pdf-u i ovom,ako BHF ima snage neka iskopa,mene je zeludac zabolio nakon sto sam poceo citati.
Najgore je u zivotu biti da prostite jebivjetar,okrenut se kako vjetar puse.Formiraj brate misljenje i stani iza njega,kad smo sa Hoticem i Krunicem tavorili u prosjeku ja sam vjerovao da ona ekipa moze do vrha pa je i otisla sljedece sezone.Sutra da se Comor dobro proda negdje vani ili da Haskic bude prvi strijelac lige pola bi raje pametovalo a ovamo vrte istu pricu mjesecima.

Hajte laku noc svima.
hypko_nurko

#1689 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

M_e_m_o wrote:
LSD wrote: Bježi ba ,spamamo temu bezveze :P ...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje :-) niko vam ne brani
Ma stipu ti nas, mi se brinemo šta ćete nam vi raditi narednu heftu :mrgreen:

Mi ćemo se od sutra laganini zagrijavati, praviti euforiju i furati raju da nas što više dođe na Koševo. Šta ćete nam vi raditi za to vrijeme? :-?

Ali kako se sve okrenu naopačke za samo 24 sata. Šega majke mi. :lol:
mi cemo furati raju i praviti euforiju kad vas razvali levski, joj segeeeeeeee :lol:
emigrazione

#1690 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Jebo ti sampiona kome peticu u evropi nije zabio samo onaj ko nije igro s njim
hypko_nurko

#1691 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

todd_smith wrote: jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevu :mrgreen:
jbg razmijem te, a naravno, nisi ni onaj vatreni navijac sarajeva koji ide na utakmice svog kluba nego ga gleda preko ekrana :mrgreen:
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 22:35, edited 1 time in total.
elSaik

#1692 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by elSaik »

Jebo one kojima je on šampion.
The 51st State

#1693 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

Ja sam svjestan naše realnosti i limita, sinoc se sve vidjelo, ljudi nas isklofali ko ćilim i vozdra...a vi ko sucnokret ocam', do juce prica "samo da ne bude blamaže, primamo petaka sigurno, Joviću odlazi, Xomor tenkre" itd ...sad odjednom haman Barca i to nakon poraza još :shock: :-) ..."mi svjetlimo obraze grada i države, a vi brukate i crnite te obraze ".... jaooo ta prica je mora i proljev, pa mora se reagovati na takva sranja..."mi ovo, mi ono, mi igralli sa Clujom (nije ti šala)....a nikad se niko nije plasirao u kakve grupu, sva prica oko pretkola...ali to se zaboravlja svjesno vec se lupaju gluposti o "prosvetiteljstvu" i velikim misijama u cilju prezentacije države, grada, društva :lol: daj ba budi ozbiljan....i šta drugo preostaje nego odgovoriti adekvatno na takve dijareje od postova.
normalna psiholoska reakcija usljed nepoznavanja svih faktora i raznoraznog furanja, cisti odbrambeni mehanizam :D, mislim sto se tice ovog boldanog, ostalo ne vrijedi komentarisat jer su svakako suhe cinjenice .
Last edited by The 51st State on 19/07/2012 22:37, edited 2 times in total.
M_e_m_o

#1694 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by M_e_m_o »

hypko_nurko wrote: mi cemo furati raju i praviti euforiju kad vas razvali levski, joj segeeeeeeee :lol:
:lol: :lol: :lol:

A što ono brišeš svoje komentare? :lol: :lol:

Šta ima veze što si tugovao kad je Levski dao gol. :lol: :lol:
hypko_nurko

#1695 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

M_e_m_o wrote:
hypko_nurko wrote: mi cemo furati raju i praviti euforiju kad vas razvali levski, joj segeeeeeeee :lol:
:lol: :lol: :lol:

A što ono brišeš svoje komentare? :lol: :lol:

Šta ima veze što si tugovao kad je Levski dao gol. :lol: :lol:
ma reko da vas lozim malo al sam skontao da nema fajde s vama. isfuralo nakon onih konobara. valja cekati revans.
jesi sefe kriv si, imal sefa memo. :lol:
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 22:39, edited 1 time in total.
Iker C

#1696 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Iker C »

Nema napredka dok navijači Sarajeva slave što su izgubili manje od Želje niti što navijači Želje žele da Sarajevo izgubi više od Želje.Ljudi moji tako se gradi gubitnički mentalitet.
Dead Man Walking

#1697 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

JThomas wrote:ako je maribor prošle godine izbacio rangerse, a ispao od trnave, ja mislim da jeste slabiji. ali eto, vidjećemo dokle će dogurati.
Ma to nisu nikakva mjerila. Odigra "svako" 1-2 dobre utakmice, uvali se u Evropa ligu, ali fakat to po meni nisu nikakva mjerila. Isto kao sto onih 4:1 nije mjerilo razlike u kvalitetu Zelje i Maribora. Ova prva 2-3 pretkola igra i kunto i panto, tu ima svega, od ekstra ekipa do zescih levata, i porediti se mogu samo ako igraju jedni protiv drugi. Onaj Levski sto je onda izbacio Zelju i ovaj danas su ko nebo i zemlja. Tesko ih je porediti i s Mariborom, vidi se da nisu uigrani, i s te strane prednost Mariboru, ali da je Maribor nesto kvalitetniji ja i nisam primjetio. Cinjenica je jednostavno da smo mi odirali pravo lose i pickasto, 80% utakmice na nasoj polovini, a komsije su odigrale puno hrabrije i stoga i bolji rezultat. Mi bi s onakvom igrom od sinoc pukli i protiv Levskog, da se ne lazemo. I koliko god ono sinoc bilo lose, ja opet vjerujem da cemo pobjediti u revansu i da cemo biti blizu prolaska, tj ocekujem 2:0. Komsije iako imaju povoljan rezultat mislim da ce ispasti jer je 1:0 izuzetno nezgodno za stizati, a evo i Siroki gubi kod kuce tako da je fijasko BH fudbala potpun. :sad:
hordash

#1698 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hordash »

dino84 wrote:
emigrazione wrote:Mi bar zeljno ocekujemo revans, ko na iglama, a vi bi najradije da ne igrate ako ikako moze :D
Grijesis druze,ja jedva cekam revans jer nisam ni simpatizer ni navijac nego neizljecivi bolesnik koji je odrastao u blizini stadiona.Kada dodje i devedeseta minuta na semaforu uvijek se sjetim Solskjaera i dva komada u 90-oj.Nada umre tek kada dodje zadnja minuta nadoknade ili ako gubimo protiv Slobode ali samo dva razlike,tada je valjanje zadnjih 5 minuta.
Moje nade su dva gola u prvom poluvremenu i onda svi u kost.

p.s.Moram na spavanje,rano ustajem,otisao sam tamo na onu temu Utakmice bas da vidim sta se pisalo poslije meca na Malti,pa jos na njihovm pdf-u i ovom,ako BHF ima snage neka iskopa,mene je zeludac zabolio nakon sto sam poceo citati.
Najgore je u zivotu biti da prostite jebivjetar,okrenut se kako vjetar puse.Formiraj brate misljenje i stani iza njega,kad smo sa Hoticem i Krunicem tavorili u prosjeku ja sam vjerovao da ona ekipa moze do vrha pa je i otisla sljedece sezone.Sutra da se Comor dobro proda negdje vani ili da Haskic bude prvi strijelac lige pola bi raje pametovalo a ovamo vrte istu pricu mjesecima.

Hajte laku noc svima.
A tebi nije poznata "Legenda o Klocu"?
todd_smith

#1699 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by todd_smith »

hypko_nurko wrote:
todd_smith wrote: jebi ga, nisam onaj vatreni navijac Zelje da sjedim u kuci cijeli dan tipkajuci o Sarajevu :mrgreen:
jbg razmijem te, a naravno, nisi ni onaj vatreni navijac sarajeva koji ide na utakmice svog kluba nego ga gleda preko ekrana :mrgreen:

kad smo kod vaternih navijaca, kad si se to prije iz Slovenije vratio, ...a cek` malo... :(
LSD

#1700 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

The 51st State wrote:
normalna psiholoska reakcija usljed nepoznavanja svih faktora i raznoraznog furanja, cisti odbrambeni mehanizam :D .
Ma šta ima Sigmunde :-) ...kakvi crni mehanizmi odbrane :D :-D daj ne ri....hajd ništa - dobro, mehanizmi odbrane ega ;-) svakako.

http://www.yu-fitness.com/forum/psiholo ... i-odbrane/

Proberi sam koji je bio, ako ti nije ofirno...cini mi se da je masovno u pitanju bila u upotrebi "vjerovanje u suprotnost" :mrgreen: :-) isto ko da smo ovce ovdje :razz:
Locked