Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
recto-verso wrote:E pa ovaj BHT1 opet nista ne prenosi. Sram ih bilo
Kao državna televizija i javni emiter od njih se očekuje da ispituju SVE obaveze da prenose dogadjaje od javnog značaja i interesovanja. Nije valjda da treba poslati pismenu zahvalnicu svaki put kad nešto uzmu da prenose? :/
Slazem se. Ako moze i mogu.
Ako ne,onda ne moraju.
Pored problema sa finansiranjem zaista se trude da održe epitet javnog servisa i na tome svaka čast. Nema mjesta kukanju nego entuzijazmu za rad a siguran sam da će gledaoci to i prepoznati
StupskaBitanga wrote:Pored problema sa finansiranjem zaista se trude da održe epitet javnog servisa i na tome svaka čast. Nema mjesta kukanju nego entuzijazmu za rad a siguran sam da će gledaoci to i prepoznati
Oni trebaju to pokazati smanjivanjem troškova, ljudi i ugovora i djelu, a tek onda mazat oči
Ma koliko tebi to zvučalo realno to baš niti će se desiti niti može jer svako svog igrača ima tamo, ako me razumiješ. Pa kada ih je kao kieza neka nešto rade a ne da budu u praznom hodu
StupskaBitanga wrote:Ma koliko tebi to zvučalo realno to baš niti će se desiti niti može jer svako svog igrača ima tamo, ako me razumiješ. Pa kada ih je kao kieza neka nešto rade a ne da budu u praznom hodu
Samo što se ne kaže bez razloga da 'previše kuhara upropasti juhu'.
A lazes???
Jebo li vam nacionalni kljuc majcicu milu, kakavi bolidi! Lijepi internet i stream, zao mi je ljudi koji su spali da im ovi debili kroje koju ce utakmcu gledati.
Jednu utakmicu prenose u 2 sedmice i izaberu mozda i najgoru od svih...pa jebem ti drzavu i televiziju, za sta da se placa preplata ? Bukvalno sam jedino palio bht i ftv kad je liga prvaka, a evo i to cu prestati izgleda...tuga covjece, tuga
recto-verso wrote:Samo za neplatiše takse ekskluzivno tekma Belgija-BiH na BHRT-u.
trenutno ne postoji zakonski okvir placanja takse.
jel ti drago, zeneva
Ne, nije mi drago. Ipak, mozda ih to natjera na racionalizaciju, odvajanje onih koji rade od onih koji dzabalebare, pa kad se, prema najavi, implementira nacin placanja kroz racune struje i imamo javni servis koji na nesto lici.
nije BHT HD,nego obicni BHT
na moja tv bht,iznenadjujuce dobra slika i ostrina,djelovalo mi je kao HD,samo sa manjim beatrateom
recimo kada se gleda ace stream utakmica,to je reci pravi HD sa visokim beatrateom a ovo je isto bilo ostro ali ne bas kao ovo na streamovima
problem do sada je bio sto BHT dobije HD sliku i onda je oni osakate iz njima poznatih razloga i puste konzumentima
peepeep wrote:Jel' sad ovaj diđitalni signal znači da čemo konačno gledati filmove u 1080p na behateu?
Kako sam shvatio,oni maximalno trenutno mogu emitovati signal u SD kvaliteti sto se tice zemaljske mreze. Ako signal dobijas preko nekog operatera vec odavno neke sadrzaje mozes gledati u full HD (1080i)