Ma ja,poruke su bile u pitanju, emotivna prevaraWRRsmom wrote:poluizvaran?![]()
normalno da ne mozes, rano je...al zvot ide dalje
uglavnom,vuče srce nazad,al razum neda (ne odustaje).
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma ja,poruke su bile u pitanju, emotivna prevaraWRRsmom wrote:poluizvaran?![]()
normalno da ne mozes, rano je...al zvot ide dalje
WRRsmom wrote:sha_ba wrote:vid' seke sto je romanticna danas![]()
zao mi ofe djece, a zivot tako lijep
![]()
zato mi starke uzivamoWRRsmom wrote:za tili cas moja hopice dok kazes zik zik
sha_ba wrote:zato mi starke uzivamoWRRsmom wrote:za tili cas moja hopice dok kazes zik zik![]()
![]()
WRRsmom wrote:nisi ti bona starkasha_ba wrote:zato mi starke uzivamoWRRsmom wrote:za tili cas moja hopice dok kazes zik zik![]()
![]()
jah eto, i neka sam, sretna samWRRsmom wrote:nisi ti bona starkasha_ba wrote:zato mi starke uzivamoWRRsmom wrote:za tili cas moja hopice dok kazes zik zik![]()
![]()
kike-tike wrote:Ma što se mog slučaja tiče ja sam se zajebao što sam se uopšte upustio u dugu vezu al jbg.
Aaa nisam mazohista (ili jesam),tj. ne dajem ni jednim svojim gestom njoj nadu da će se išta promjeniti, nego samo dumam dali donosim ispravnu odluku:)
da li donosis???? pa zar nevas vec drugu???kike-tike wrote:Ma što se mog slučaja tiče ja sam se zajebao što sam se uopšte upustio u dugu vezu al jbg.
Aaa nisam mazohista (ili jesam),tj. ne dajem ni jednim svojim gestom njoj nadu da će se išta promjeniti, nego samo dumam ponekad dali donosim ispravnu odluku:)
Da, normalno je tugovati, normalno je i ljut biti, normalno je i sudbinu kleti,normalno je i depresivan biti normalno je ne prihvatati to da si ostavljen, ili prevaren, normalno je i boriti se da ponovo zadobiješ ljubav osobe koja te napustila, ili prevarila.... sve ovo i još mnogo toga su normalne ljudske reakcije na "gubitak" osobe koju je volio.stachu wrote:Naravno da je normalno, pa ljudi smo i ziva bica, nismo roboti sa on/off emocijama. Eh sad neko to brze, neko sporije preboli... Nije boljelo, ko nije volio, ha ja...Great Cornholio wrote:I ti znači misliš da nije nenormalno tugovati za nekimstachu wrote:Sreca pa nismo svi isti...![]()
Bitno je da te drugi razumiju, i da ti ne govore "Haj ba, biće ti lakše kad dođe neka bolja![]()
![]()
@Eluna, misljenja sam da osoba, nakon traumaticnog dogadjaja (koji to i realno jeste), kao sto je prekid, postaje druga osoba, da li bolje ili gora, to je na toj osobi, ali covjek se u takvim situacijama zaista mijenja...
Ova je za tebe, nisi ti mazohista, ali imaš potencijala da to postaneš, ali nemoj da te to zabrinjava, imamo taj potencijal i svi mi ostali, al' da je samo Nebo sigurno, to je tačno.kike-tike wrote:Ma što se mog slučaja tiče ja sam se zajebao što sam se uopšte upustio u dugu vezu al jbg.
Aaa nisam mazohista (ili jesam),tj. ne dajem ni jednim svojim gestom njoj nadu da će se išta promjeniti, nego samo dumam ponekad dali donosim ispravnu odluku:)
Uglavnom, nakon 15 godina bude malo lakšeWRRsmom wrote:moras li sve obrazloziti na proste faktore
hajd se malo nasali
ovo drugo je bolja opcija hahahahahhahahahahahsha_ba wrote:il pod'aseho oponopono wrote:...ma treba to sve pod noge!![]()
de to reci mom bivšem - dobit ćeš odgovor da je to "zajebancija poput komentara na klix-u"p206 wrote:polunajebaće ako se vrati![]()
šema preko poruka je isto i što prevara, nema tu pola, frtalj...
Ma ova zivka, odavno vec (od prvog dana), ona bi da ja ovu otpilim i tivra se:) pa se na to odnosi dumanje,jeli ispravna odluka nastaviti sa sadasnjomsha_ba wrote:da li donosis???? pa zar nevas vec drugu???kike-tike wrote:Ma što se mog slučaja tiče ja sam se zajebao što sam se uopšte upustio u dugu vezu al jbg.
peechkoSarajevo1946 wrote:E Bože robota na ovoj temi, ne mogu da vjerujem. De ba, shvatite da ima ljudi od krvi i mesa koji i pate i ulaze u veze malo emotivnije i bez kalkulacija, više uživaju pa samim tim se i više sjebu kad propadne. Jebo te, ispade sve bi se trebalo razumom rješavati, jest malo sutra.