FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- BHCluster
#1676 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dali iz tih dekodera koristite HDMI kabal ili Skart?
-
Mr. Brightside
#1677 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovaj kuhar trenutno, ovo onaj Malik na govno nalik?

- mrtva kokoš
#1678 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne treba mi nikakav skart niti kabal, imam u tv ugradjen digitalni tuner...BHCluster wrote:Pa dali iz tih dekodera koristite HDMI kabal ili Skart?
-
Kontra__
#1679 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da Bog da vam svaku utakmicu prenosio BHT i FTV sa svojim odvratnim sivo-ubitacnim tonom, pa bi vi kitu vise zanovijetali je li full hd, obicni hd ili GLEDLJIVA slika, hebo vas vise HD.
- BHCluster
#1680 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeli HD ili HD Ready?mrtva kokoš wrote:ne treba mi nikakav skart niti kabal, imam u tv ugradjen digitalni tuner...BHCluster wrote:Pa dali iz tih dekodera koristite HDMI kabal ili Skart?
- mrtva kokoš
#1681 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
prijatelju 1920 x 1080BHCluster wrote:Jeli HD ili HD Ready?mrtva kokoš wrote:ne treba mi nikakav skart niti kabal, imam u tv ugradjen digitalni tuner...BHCluster wrote:Pa dali iz tih dekodera koristite HDMI kabal ili Skart?
- BHCluster
#1682 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i ili pmrtva kokoš wrote:prijatelju 1920 x 1080BHCluster wrote:Jeli HD ili HD Ready?mrtva kokoš wrote:
ne treba mi nikakav skart niti kabal, imam u tv ugradjen digitalni tuner...
- karanana
-
goshpar
#1684 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
to da je bolje gledati tekmu na face-u zbog kvalitete slike nego na bht-u ili ftv-u, nema rasprave.
ali marijan fakat prijeti da ponisti i taj benefit i da pocnemo moliti Boga da se prenosi vrate na javne servise, pa makar slusali i smorove tipa kristica, spahe ili šuka...
ja ne znam kako nekome ono "komentarisanje" moze biti dobro. ustvari znam: to je, nazalost, dobro onoj istoj vecini bosanaca i hercegovaca kojoj su dobre i indijske i turske sapunice, srbijanske cajke, obn-ovi red carpeti i vrhunac tv-produkcije na ovom prostoru - hayatove "zvijezde"...
pa lik nije niti jednom spomenuo neku taktiku, postavku igre, kako susic pokusava rijesiti nedostatak pojedinih igraca, ofanziva/defanziva... jok, to nije ni bitno. bitno je da je on sa svim igracima "ovce cuvao", zna im nadimke, blizu i dalju rodbinu... i jos plus ona silna kreveljenja... dno dna...
ne znam stvarno sto izmisljaju toplu vodu. pa barem njima koji plate primaju da prenose utakmice nije tesko da kad odu na posao, "upale malo" komentatore sa evropskih televizija pa da vide kojim tonom oni pricaju, kakvim informacijama on barataju, sta oni prenose svojim gledaocima... pa neka to prekopiraju i "mirna bosna"...
ja bih najvise volio da pored ovakvih komentatora niko ne prenosi tekmu, nego da nam samo puste zvuk sa stadiona... i jos hd...
gdje bi mi kraj bio 
ali marijan fakat prijeti da ponisti i taj benefit i da pocnemo moliti Boga da se prenosi vrate na javne servise, pa makar slusali i smorove tipa kristica, spahe ili šuka...
ja ne znam kako nekome ono "komentarisanje" moze biti dobro. ustvari znam: to je, nazalost, dobro onoj istoj vecini bosanaca i hercegovaca kojoj su dobre i indijske i turske sapunice, srbijanske cajke, obn-ovi red carpeti i vrhunac tv-produkcije na ovom prostoru - hayatove "zvijezde"...
pa lik nije niti jednom spomenuo neku taktiku, postavku igre, kako susic pokusava rijesiti nedostatak pojedinih igraca, ofanziva/defanziva... jok, to nije ni bitno. bitno je da je on sa svim igracima "ovce cuvao", zna im nadimke, blizu i dalju rodbinu... i jos plus ona silna kreveljenja... dno dna...
ne znam stvarno sto izmisljaju toplu vodu. pa barem njima koji plate primaju da prenose utakmice nije tesko da kad odu na posao, "upale malo" komentatore sa evropskih televizija pa da vide kojim tonom oni pricaju, kakvim informacijama on barataju, sta oni prenose svojim gledaocima... pa neka to prekopiraju i "mirna bosna"...
ja bih najvise volio da pored ovakvih komentatora niko ne prenosi tekmu, nego da nam samo puste zvuk sa stadiona... i jos hd...
-
alanskoda
#1685 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
goshpar wrote:to da je bolje gledati tekmu na face-u zbog kvalitete slike nego na bht-u ili ftv-u, nema rasprave.
ja bih najvise volio da pored ovakvih komentatora niko ne prenosi tekmu, nego da nam samo puste zvuk sa stadiona... i jos hd...gdje bi mi kraj bio
kakva takika?pa ni susic ne zna kakvu je taktiku igrao.
-
goshpar
#1686 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa onda to i da kaze... da analizira. da pokusa dati neki suvisli komentar, ponudi opcije... kaze barem nesto... nistaalanskoda wrote:goshpar wrote:to da je bolje gledati tekmu na face-u zbog kvalitete slike nego na bht-u ili ftv-u, nema rasprave.
ja bih najvise volio da pored ovakvih komentatora niko ne prenosi tekmu, nego da nam samo puste zvuk sa stadiona... i jos hd...gdje bi mi kraj bio
kakva takika?pa ni susic ne zna kakvu je taktiku igrao.![]()
- Jazzy.ba
#1687 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moze li neko sa kablovske staviti screenshot informacija o kanalu, da vidimo tu rezoluciju.
-
alanskoda
#1688 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
goshpar wrote:pa onda to i da kaze... da analizira. da pokusa dati neki suvisli komentar, ponudi opcije... kaze barem nesto... nistaalanskoda wrote:goshpar wrote:to da je bolje gledati tekmu na face-u zbog kvalitete slike nego na bht-u ili ftv-u, nema rasprave.
kakva takika?pa ni susic ne zna kakvu je taktiku igrao.![]()
jarane sve je to u pet deka. holandski komentatori svrsavaju kad mesi da go. da ih cujes kontao bih da mu je mesi caca toliko se obraduje.
-
goshpar
#1689 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jarane sve je to u pet deka. holandski komentatori svrsavaju kad mesi da go. da ih cujes kontao bih da mu je mesi caca toliko se obraduje.[/quote]
da ima svakakvih primjera to se i mogu sloziti, ali da su marijan i velika vecina evropskih komentatora u pet deka - to brate nema sanse...
npr: nekad na pregledu engleskog championshipa (na sportklubu) puste njihove (engleske) komentatore... vrh. a cesto gledam/slusam nijemce sa bundeslige... pa ja da sam neki od nasih nabrojanih komentatora, stid bi me bilo.
jedini prolaznu ocjenu (i to prilicno visoku) moze dobiti adis hadzic s obn-a. zna materiju, nije napadan, nema viska informacija... jos da mu maknu sabahudina...
da ima svakakvih primjera to se i mogu sloziti, ali da su marijan i velika vecina evropskih komentatora u pet deka - to brate nema sanse...
npr: nekad na pregledu engleskog championshipa (na sportklubu) puste njihove (engleske) komentatore... vrh. a cesto gledam/slusam nijemce sa bundeslige... pa ja da sam neki od nasih nabrojanih komentatora, stid bi me bilo.
jedini prolaznu ocjenu (i to prilicno visoku) moze dobiti adis hadzic s obn-a. zna materiju, nije napadan, nema viska informacija... jos da mu maknu sabahudina...
-
Mustang1
#1690 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa jesam pitao .. Reci mi kako cu uci u to da vidim .. Face tv jeste HD .. Nesto je slabije ali je HD .. Ali sinoc ona utakmica nije bila ni priblizno HD.u .. Emisija u studiju jesteJazzy.ba wrote:Moze li neko sa kablovske staviti screenshot informacija o kanalu, da vidimo tu rezoluciju.
- karanana
#1691 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
na super tv-u postoje 2 face kanala. na meniju, na jednom pise SD a na drugom HD. kada prebacim na taj HD ukljuci se i "HD" lampica na mom STB receiveru. ta se lampica ukljucuje i na svim ostalim HD kanalima koje imamo.
ali to nije ni bitno. dovoljno je sa SD prebaciti na HD i da se vidi ocigledna razlika.
Mada je i SD kanal super-HD 1920x1080 i "I" i "P" u poredjenju sa onom mrljom na televiziji kada prebacim na bht ili ftv.
ali to nije ni bitno. dovoljno je sa SD prebaciti na HD i da se vidi ocigledna razlika.
Mada je i SD kanal super-HD 1920x1080 i "I" i "P" u poredjenju sa onom mrljom na televiziji kada prebacim na bht ili ftv.
- ala7
#1692 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Niste kompetentni da komentarisete Marjana. Ako vam se ne svidja razligu na neki stream.
-
Rob_Atl
#1693 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima svakakvih komentatora, sta bi rekli za ovog?? Covjek se lozi jebi ga, ipak prenosi Bosnu pun je emocija. I Baho se derao "evo noci evo ludila" , samo nije davao nepotrebne informacije kao marijan, ali kad je tekma dosadna sta ima veze, covjek se i nasmije malo. Ne moze mi neko reci kada je prenosio Belgija-BIH da je bio dosadan i naporan. Covjek je dao nadimak zmajevi, dijamant itd koji svi koriste danas. Meni je licno ok, nasmijes se , a zna ga i zadat kada je sansa ili kada damo go. Trenutno nemamo boljeg, ako mislite da mozete bolje , bujrum pa se prijavite pa komentarisite utakmicu.
-
StupskaBitanga
#1694 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobio sam info da je bilo kvalitetno gostovanje uvaženog gdina Božidara Matića pa sam evo pogledao i moram reći svaka čast
Sve čestitke na onakvom gostovanju i pristupu Senadu H. gdje je dotičnom pokazao da sa njim ne može biti mahalaš
Sve čestitke na onakvom gostovanju i pristupu Senadu H. gdje je dotičnom pokazao da sa njim ne može biti mahalaš
-
semirizsvemira
#1695 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
lafony wrote:marijan nije bahi topalbecirevicu ni do koljena
-
StupskaBitanga
#1696 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
Srebrni
#1697 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Adis je meni bio prolazan samo kad je u trojcu radio NBA na OBN-u, ali to je već drugi par cipela. Mogao bih i ja biti xtra uz Edina Avdića
.. i nije ni za ove teme 
-
OmerD
#1698 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gleda li neko Ustamujic vs Zukic?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1699 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Posto je to vec proslo, ako neko naleti na video klip ovog suceljnja neka postavi ovdjeOmerD wrote:gleda li neko Ustamujic vs Zukic?
Hvala.
- karanana
#1700 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kad je ovo bilo?OmerD wrote:gleda li neko Ustamujic vs Zukic?
zar ima i face 2 face i nejdeljom?