SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- olensoner
#1676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
U BiH, koliko nema vozacke, toliko nema ni pjesacke kulture. Budimo realni.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ne treba precutati, ali nema opravdanja za lemanje zhene, u tome je poentahljebarnik wrote:
Argumentima odgovaras na normalne postove.
Forumsko pravilo broj 1.
@vanila
Hajmo malo u krajnosti ? Malo SBB KBB ? Nisam ni rekao da bi' je udario, ali ne bi' ni presutio.
a svjedoka se nabralo raznih, pa cemo vidjeti sta ce biti
nema potrebe nekoga nazivati lazhovom
-
hljebarnik
#1678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Davno sam napisao da ne opravdavam udaranje. 
- amortizer
#1679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pricao sam o broju postovaMercedesBenz wrote:Cvaja da sam i preko 20-tog, mozda i 30-tog bit ce na kraju 40-tog, jos si mlad i zelen, doce to s godinama, a valjda i kultura ponasanja prem starijimamortizer wrote: 10 postova, a niti jedan normalan, bez uvreda. Cvaja da neces do 20-og!
Hecimu sto prije!
Jos ti ti k'o behar, uzivaj u mladosti! No sikiriki zbog fakina koji zene marisu, osim ako ti nije haver?
-
MercedesBenz
#1680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kao sto sam reko, udario je nije. Sutra idemo dati iskaz, rado cu svjedocit i pokrit sve troskove svojim novcem. Tek sad vidim sa kakvom stokom dijelim grad.
- zateznistub
#1681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Toliko pjesaci ne postuju pravila da su se u par dana sudarili na Neđarićima, kod Ekonomske skole, na zaobilaznici...Edin H. wrote:U Sarajevu je inace nevjerovatno voziti, pjesaci nikakva pravila ne postuju, skacu ko' mahniti ispred vozila.
Preko 20 godina vozim ali ovo sto se tice ceste i vozaca granici sa horor filmovima. Tacno je da i pjesaka ima svakakvih ali su vozaci mnogoo gori i opasniji.
- nellington
#1682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
-
klixober
#1683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
A krivca u Banoviće.nellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
- nellington
#1684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pošteno. A još ako se klonira...komeba wrote:A krivca u Banoviće.nellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
- atko
#1685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa boljih porotnika od forumasa neces nacinellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
- and
#1686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa zato bi trebale biti rigoroznije kontrole na psiho testu.kakve sve odgovorne poslove obavljaju ljudi koji su otišli na živcima gluho bilo.ako su živci otišli imaju ustanove i ljudi koji se i o tome brinu.baš kao i o ovome što se desilo.ako mu je lupala po autu trebao je pozvati policiju.MercedesBenz wrote:Pa ko je ne bi ubio? Stao je, na svoje zeleno njeno crveno, izudarala mu auto, ispsovala se, presutio je da bi nakon svega toga zavrsio na svim raznoraznim naslovnicama kao KRIV, jebe se meni da izvines hocel on biti kriv il nece, meni ni u djep a ni iz djepa ali mi je KRIVO sto je osudjuje NEDUZAN covjek kao KRIVAC, ipak ne zaboravimo ima nas koji smo rat proveli za puskom, malo je i tu zivaca i strpljenja otislo nismo svi istiand wrote: ako kaže da bi je ubio,ne bih rekao da je psihički zdrav.policija je ta koja će slučaj istražiti,saslušati svjedoke i nadam se pronaći istinu.sve ostalo je šuplja.fala bogu pa je nije zgazio,povrijedio.
ineresuje me kako bi postupio da je recimo neki poznati gangster od 2 metra uradio isto?
- zateznistub
-
Dado34
#1688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Opstepoznato je da u Sarajevu hara hijerarhija na ulicama, od trkaca, glumaca, pa do taxista koji ne Hebu zivu silu na ulici, ali brate ni pjesaci nisu nista bolji. Posla na crveno trudna i jos psuje. Vjerovatno je imala mobilni u ruci pisala poruku ili sta vec pa ne vidi da prelazi na crveno. Skreso bi joj familiju, trudna ne gleda kuda ide. I jos se buni?
Iskreno liberalan sam vozac, pa i kad nekoga vidim na ulici da hoce preci pustim ga ako gleda prema meni i ceka, bez obzira jeli pjesacki ili ne ali da mi neko lupa po staklu i jos kriv, pa mamu ti....
Iskreno liberalan sam vozac, pa i kad nekoga vidim na ulici da hoce preci pustim ga ako gleda prema meni i ceka, bez obzira jeli pjesacki ili ne ali da mi neko lupa po staklu i jos kriv, pa mamu ti....
- amortizer
#1689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Idi, pomozi covjeku ako je u pravu, ali po tvom rjecniku mi se cini da si i ti siledzija iz "omiljenog" i "carsijskog"MercedesBenz wrote:Kao sto sam reko, udario je nije. Sutra idemo dati iskaz, rado cu svjedocit i pokrit sve troskove svojim novcem. Tek sad vidim sa kakvom stokom dijelim grad.
Posteno receno, meni nesto "smrdi" u toj prici, jer doticni obicno ne izlaze iz vozila, nego pljuju kroz prozor uz bogati mahalski rjecnih sa primjesama dosljackog
Hvala Bogu pa ih pola ne kontamo!
- nellington
#1690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jes', strašna hijerarhija.Dado34 wrote:Opstepoznato je da u Sarajevu hara hijerarhija na ulicama, od trkaca, glumaca, pa do taxista koji ne Hebu zivu silu na ulici, ali brate ni pjesaci nisu nista bolji. Posla na crveno trudna i jos psuje. Vjerovatno je imala mobilni u ruci pisala poruku ili sta vec pa ne vidi da prelazi na crveno. Skreso bi joj familiju, trudna ne gleda kuda ide. I jos se buni?
-
MercedesBenz
#1691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pozvao policiju i sta onda? Ona ode svojim poslom, a on ko posran osta stajatand wrote: pa zato bi trebale biti rigoroznije kontrole na psiho testu.kakve sve odgovorne poslove obavljaju ljudi koji su otišli na živcima gluho bilo.ako su živci otišli imaju ustanove i ljudi koji se i o tome brinu.baš kao i o ovome što se desilo.ako mu je lupala po autu trebao je pozvati policiju.
ineresuje me kako bi postupio da je recimo neki poznati gangster od 2 metra uradio isto?
Nije svako ni rodjen da bude pjesak, pogotovo ne u gradu. One bijele isprekidane linije, ne vuces ih nit smrces, slobodno nagazi al gledaj jel zeleno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
smijemo li istuci krivca prije Banovica?nellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
- O'zone
- Globalni moderator
#1693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Vozačka kultura 0,pješačka kultura 0.
Danas na semaforu kod suda na Skenderiji čekam zeleno ispred mene stoji bračni par odjednom između nas se gura baba i još govori "samo malo,samo malo" pravac na ulicu pred Centrotransov autobus čovjek je ukopao autobus u mjestu ona mrtva hladna pređe ulicu i ode, nas troje nastavljamo čekati zeleno svjetlo autobus nastavio dalje kad iza nas tip iz sve snage poče da se dere"ŠTA STE STALI KOJI K..RAC PRELAZITE ULICU" i gura se između nas i tu mu gospodin ispred odgovara da čekamo zeleno svjetlo a on se okreće i psuje mu majku i zeleno svjetlo.
Zbog takvih ljudi ne žalim kad pješak bude udaren, na žalost večinom pješaci kao sumanuti iskači na ulicu, opet vozači i gdje bi trebali davati prednost pješacima to slabo ili nikako ne rade.
Zgadi mi se ovo prepucavanje ovdje jer nasrtati na žensko je kukavičluk a ovdje je određenim likovima lak na haubi vredniji od ljudskog života.
Danas na semaforu kod suda na Skenderiji čekam zeleno ispred mene stoji bračni par odjednom između nas se gura baba i još govori "samo malo,samo malo" pravac na ulicu pred Centrotransov autobus čovjek je ukopao autobus u mjestu ona mrtva hladna pređe ulicu i ode, nas troje nastavljamo čekati zeleno svjetlo autobus nastavio dalje kad iza nas tip iz sve snage poče da se dere"ŠTA STE STALI KOJI K..RAC PRELAZITE ULICU" i gura se između nas i tu mu gospodin ispred odgovara da čekamo zeleno svjetlo a on se okreće i psuje mu majku i zeleno svjetlo.
Zbog takvih ljudi ne žalim kad pješak bude udaren, na žalost večinom pješaci kao sumanuti iskači na ulicu, opet vozači i gdje bi trebali davati prednost pješacima to slabo ili nikako ne rade.
Zgadi mi se ovo prepucavanje ovdje jer nasrtati na žensko je kukavičluk a ovdje je određenim likovima lak na haubi vredniji od ljudskog života.
- nellington
#1694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Mal' ti ne odgovorihplain vanilla wrote:smijemo li istuci krivca prije Banovica?nellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
- muha_sa
#1695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
misliš na prostakluk, on primjeren mahaliamortizer wrote:Idi, pomozi covjeku ako je u pravu, ali po tvom rjecniku mi se cini da si i ti siledzija iz "omiljenog" i "carsijskog"MercedesBenz wrote:Kao sto sam reko, udario je nije. Sutra idemo dati iskaz, rado cu svjedocit i pokrit sve troskove svojim novcem. Tek sad vidim sa kakvom stokom dijelim grad.taxi udruzenja.
Posteno receno, meni nesto "smrdi" u toj prici, jer doticni obicno ne izlaze iz vozila, nego pljuju kroz prozor uz bogati mahalski rjecnih sa primjesama dosljackog
Hvala Bogu pa ih pola ne kontamo!
- Lakat Jebić
#1696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
evo ja cu biti sudija. mislim da sam kvalifikofan. naime, intenzivno gledam praksu zadnjih mjesec dananellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
- muha_sa
#1697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
mogul ja stolice unjet i poredat

- nellington
#1698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pošto je ponovo aktivna Tranvia - SaX production, javi se za novu seriju radnog naziva "Sarajevsko pravo", seriju u kojoj će glavna zvijezda biti Lunarni Omer, genijalni advokat i pjevač.Lakat Jebić wrote:evo ja cu biti sudija. mislim da sam kvalifikofan. naime, intenzivno gledam praksu zadnjih mjesec dananellington wrote:Da nam se još jave po jedan policajac i sudija, mogli bismo cijeli slučaj riješiti na forumu, u virtuelnoj sudnici. To bi bio hit.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=2875
A sad više ne zachatavam
- amortizer
#1699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sorry muhamuha_sa wrote:misliš na prostakluk, on primjeren mahaliamortizer wrote:Idi, pomozi covjeku ako je u pravu, ali po tvom rjecniku mi se cini da si i ti siledzija iz "omiljenog" i "carsijskog"MercedesBenz wrote:Kao sto sam reko, udario je nije. Sutra idemo dati iskaz, rado cu svjedocit i pokrit sve troskove svojim novcem. Tek sad vidim sa kakvom stokom dijelim grad.taxi udruzenja.
Hvala Bogu pa ih pola ne kontamo!živiš il živio u mahali pa znaš taj rijecnik
ma znas na sta sam mislio kada sam rekao "mahalski", nikakve veze sa pravom mahalom nema!
Slicno kada kazu "seljak", garant ne mislis na zemljoradnika:)
P.S. I sam sam bio "mahalas"
- and
#1700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
eto vidim ti si inteligentan čim ti se takve situacije često dešavaju,a i lupaju ti šajbe.MercedesBenz wrote:Pozvao policiju i sta onda? Ona ode svojim poslom, a on ko posran osta stajatand wrote: pa zato bi trebale biti rigoroznije kontrole na psiho testu.kakve sve odgovorne poslove obavljaju ljudi koji su otišli na živcima gluho bilo.ako su živci otišli imaju ustanove i ljudi koji se i o tome brinu.baš kao i o ovome što se desilo.ako mu je lupala po autu trebao je pozvati policiju.
ineresuje me kako bi postupio da je recimo neki poznati gangster od 2 metra uradio isto?mnogo si mi inteligentan. Vise puta mi se desilo, cak sam jednom i sam pokuso, ne vrijedi vjeruj mi samo sam osto slupane sajbe
Nije svako ni rodjen da bude pjesak, pogotovo ne u gradu. One bijele isprekidane linije, ne vuces ih nit smrces, slobodno nagazi al gledaj jel zeleno
vozim preko 20 godina i nisam imao takvih problema.vjerovatno zato što nisam obolio na živcima,a pješaka ima svakakvih,baš kao i vozača.od profesionalnih vozača se očekuje veći stepen kulture u saobraćaju i pristojno ponašanje.
ne odgovori šta bi da ti neki gangster tako naiđe na crveno?