znam, idu lokalni izbori i valja skupiti poene, a da ih hoce i drugi na slican nacin skupljati kao ovaj Smajlovic...
Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- horion_bosona
#1676 Re: Stadion reprezentacije BiH
svaka cast na ovom sta se uradilo, za ne prepoznati...
znam, idu lokalni izbori i valja skupiti poene, a da ih hoce i drugi na slican nacin skupljati kao ovaj Smajlovic...
- Distortion
#1677 Re: Stadion reprezentacije BiH
Sad fino nek Prevent uradi presvlake za ove stolice i nek se postave za potrebe ove utakmice 
- fakat
#1678 Re: Stadion reprezentacije BiH
arte.fakt wrote:
sto ima dobar pogled ova tribina iza kabine odmah do semafora.
- phillie
#1679 Re: Stadion reprezentacije BiH
Znate li ljudi sta ja cekam? Cekam da nasi zmajevi dodju na trening na Bilino Polje, pa da vidimo njihovo iznenadjenje novim izgledom travnjaka

- phillie
#1680 Re: Stadion reprezentacije BiH
Dobro si, skroz sam zaboravio na dio kapaciteta koji se ne prodaje. A sto se tice gostujucih televizija, ja nisam nikog osim nasih komentatora vidio u ovoj kabini...gostujuci novinari imaju svoj dio na istocnoj tribini, koliko znam.elcaliente wrote:Ali pazi oni moraju jedan blok ostaviti ne prodan, to zahtjevaju pravila. Znaci bolje i ovaj mali dio u cosku nego negdje na sredini.crkvice wrote:Ma treba tu kucicu skloniti odande, ionako mali kapacitet stadiona, jos onu nakaradu stavili ondje. Hem morali pomjerati spomen plocu hem pomjeraj pehar, jos bar stotinjak gledalaca moze ondje sjesti...a zbog cega, da BHT ima studio na terenu? yebat ih....
A sto se tice sjedista, dobro su se nasi sjetili od Borca uzeti skalameriju. Taman kad budu gostovali 15.09 nek povuku ih nazad
Druga stvar kako ces primiti gostujuce televizije? Sta ces im reci, hajte na teren pa neka vas uspricaju prskalice a usput ponesite ovaj plasticni stol, pa upravo to je i bio problem. Za nase TV je to uredu, ali drugi nikada nisu to vidjeli onda nas smatraju divljacima. Ljudi hoce da mogu se javiti svojoj publici, uraditi neki interviju sa igracem itd.
Moramo malo se prilagoditi tim internacionalnim standardima.
Ja bi onaj nas kup stavio na krov istoka, neka se vidi i sa ceste i sa zapada onako mocno na krovu mu postolje uraditi.
Moze se ba sve to fino napraviti ali nemogu seljaci i dziberi nista jer su navikli na plasticnim stolicama na travi sjediti i da im cipele budu blatnjave.
Edit: Jos samo da ponovim:
I oni odmah odletili u Banja Luku da donesu stolice...crkvice wrote:Ne moraju biti recaro sjedista kao na slici, ja bih bio sasvim zadovoljan ako bi dobili klupe kao sto Borac ili C. Zvezda imaju /samo u mjesto njihovog Celikov grb utisnuti/ al opet, dok to ne dodje na stadion i bude postavljeno
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1681 Re: Stadion reprezentacije BiH
Nije nikakva kritika, svaka cast i BL sto su izasli u susret za ova sjedista. Ali mi zaista nije jasno, i ne mogu se pomiriti sa tim, da u BiH nema 2-3 firme koje bi mogle u saradnji napraviti ovakva sjedista. Jednostavno nemoguce.4xl wrote:
p.s Nadam se da ce uskoro nesto ovako biti i sa Kosevom (barem stolice sa naslonom na zapadu i ovakva sjedista)
- p206
#1682 Re: Stadion reprezentacije BiH
predpostavka je majka svih zajebaleškarenje wrote:Majke mi ova ograda oko cijelog stadiona fakat kvari dobar dojam,pa nismo indijanci jebote
- Co0l
#1683 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ograda je i prije bila pa nikom nije smetala,sad odjednom sve smeta.
- rajv0sa
#1684 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma smetala je i prije ,kada gledaš prijenos pola terena se nevidi.Co0l wrote:Ograda je i prije bila pa nikom nije smetala,sad odjednom sve smeta.
-
Chuckie
#1685 Re: Stadion reprezentacije BiH
Prije nije bila ova iz ćumeza, sada jeste.Co0l wrote:Ograda je i prije bila pa nikom nije smetala,sad odjednom sve smeta.
Mogli su vala onu crnu plastificiranu staviti, nebi se ni vidjela.
-
sorted
#1686 Re: Stadion reprezentacije BiH
1.bold - i kad kazu Bosna nije njihova drzava...-LIBERO- wrote:Nije nikakva kritika, svaka cast i BL sto su izasli u susret za ova sjedista. Ali mi zaista nije jasno, i ne mogu se pomiriti sa tim, da u BiH nema 2-3 firme koje bi mogle u saradnji napraviti ovakva sjedista. Jednostavno nemoguce.4xl wrote:
p.s Nadam se da ce uskoro nesto ovako biti i sa Kosevom (barem stolice sa naslonom na zapadu i ovakva sjedista)
2.bold - moguce druze itekako...
- Ja_Ja
#1687 Re: Stadion reprezentacije BiH
Sta se toliko cudite za ogradu? Pa da smo insani kako nismo nebi bilo ograde vec bi ko kod Engleza sjedili tik uz travu, ali posto smo X puta pokazali kolika smo divljac onda nam i je i ova ograda mala. Bar dok ne izglasaju neki heben zakon o huliganstvu kao sto su Englezi uradili pa da te u zatvor na nekoliko godinica posalju na hladjenje. Do tada ograda je majkara.
Fino od BL i Borca sto su pozajmili sjedista, valjda ce uskoro i ova narucena da dodju. Stadion izgleda kao bombona.
Fino od BL i Borca sto su pozajmili sjedista, valjda ce uskoro i ova narucena da dodju. Stadion izgleda kao bombona.
- phillie
#1688 Re: Stadion reprezentacije BiH
Je li iko upoznat sa mogucnosti da Bilino Polje mozda ganja neku visu kategoriju licenciranja stadiona, jer zbog cega bi povecavali dimenzije stadiona, i toliko upinjali da postave ove klupe, pa cak i golove mjenjali, novi razglas....mislim dosta, da tako kazem, nebitnih stvari, koje su za vrijeme proslih kvalifikacija odgovarale, sada je radjeno na njima...ima li neko onu kategorizaciju stadiona po UEFA-i
koji je minimum osposobljavanja za slijedecu visu kategoriju, i koja je Bilino Polje uopste kategorija. Najbolji u BiH i nije neki atribut 
- kokakolas
#1689 Re: Stadion reprezentacije BiH
Sprema se Čelik za Ligu Šampionacrkvice wrote:Je li iko upoznat sa mogucnosti da Bilino Polje mozda ganja neku visu kategoriju licenciranja stadiona, jer zbog cega bi povecavali dimenzije stadiona, i toliko upinjali da postave ove klupe, pa cak i golove mjenjali, novi razglas....mislim dosta, da tako kazem, nebitnih stvari, koje su za vrijeme proslih kvalifikacija odgovarale, sada je radjeno na njima...ima li neko onu kategorizaciju stadiona po UEFA-ikoji je minimum osposobljavanja za slijedecu visu kategoriju, i koja je Bilino Polje uopste kategorija. Najbolji u BiH i nije neki atribut
- Co0l
#1690 Re: Stadion reprezentacije BiH
bELMIN_666 wrote: Ma smetala je i prije ,kada gledaš prijenos pola terena se nevidi.
Ma na sve se to zaboravi i prestane obracat paznja kad pocne utakmica.A da nismo stoka ne bi nam ograda ovakva trebala.Chuckie wrote: Prije nije bila ova iz ćumeza, sada jeste.
Mogli su vala onu crnu plastificiranu staviti, nebi se ni vidjela.
crkvice wrote:...ima li neko onu kategorizaciju stadiona po UEFA-ikoji je minimum osposobljavanja za slijedecu visu kategoriju, i koja je Bilino Polje uopste kategorija. Najbolji u BiH i nije neki atribut
Ja se samo sjecam da za najvisu kategoriju stadiona mora biti kapacite preko 30.000 gledalaca.Mada nisam 100% siguran u to
- phillie
#1691 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pa ima Bilino toliko, zajedno sa Lamelom, Interom i malom lamelom do InteraCo0l wrote:crkvice wrote:...ima li neko onu kategorizaciju stadiona po UEFA-ikoji je minimum osposobljavanja za slijedecu visu kategoriju, i koja je Bilino Polje uopste kategorija. Najbolji u BiH i nije neki atribut
Ja se samo sjecam da za najvisu kategoriju stadiona mora biti kapacite preko 30.000 gledalaca.Mada nisam 100% siguran u to
mali offtopic:
kokakolas wrote: Sprema se Čelik za Ligu Šampiona
-
Djubre_
#1692 Re: Stadion reprezentacije BiH
hahahahahaChuckie wrote:Eh ako su ovo Recaro sjedišta kod Borca, onda sam ja Remus auspuh.
Nabavi ti nama sjedista, a mi cemo u preventu odraditi presvlakeDistortion wrote:Sad fino nek Prevent uradi presvlake za ove stolice i nek se postave za potrebe ove utakmice
-
Djubre_
#1693 Re: Stadion reprezentacije BiH
Odradjen je i prvi trening
P.S napominjemo.. Novi travnjak će biti pod velikim opterećenjima već na samom početku, jer je planirano da se u osam dana odigraju četiri utakmice na njemu. prenosi radio Zenit..

P.S napominjemo.. Novi travnjak će biti pod velikim opterećenjima već na samom početku, jer je planirano da se u osam dana odigraju četiri utakmice na njemu. prenosi radio Zenit..

- Co0l
#1694 Re: Stadion reprezentacije BiH
Jos nije iscrtan teren...
Al je trava zato vrh!
Al je trava zato vrh!
-
Djubre_
#1695 Re: Stadion reprezentacije BiH
Vjerovatno ce danas.. bilo je kiše.. pa vjerovatno nisu zbog toga.. to je bar najmanji problem nadam seCo0l wrote:Jos nije iscrtan teren...
Al je trava zato vrh!
Nacuo sam nesto, da Prevent radi nekakve presvlake koje ce ici na ove stolice do utakmice.. Ma da cisto sumnjam u to.. Obratio sam se preventu da provjerim tu informaciju da li je tacna.. Ne vidim razlog da oni to prave za samo jednu utakmicu.. i da se te presvlake bace.. sta ce sa njima.. nece ih borac nositi sebi..
A narucena sjedista bi trebala doci 15-og, to jest na dan utakmice Čelik - Borac..
- Partijaner
#1696 Re: Stadion reprezentacije BiH
Taman nek ih ovi iz Borca pokupe poslije tekme. 
-
Djubre_
#1697 Re: Stadion reprezentacije BiH
Je li sad bolje pokošeno? 

- Co0l
#1698 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma trava je vanserijska,od miline doc i valjat se po njoj ko dijete 
-
Djubre_
#1699 Re: Stadion reprezentacije BiH
Jutros smo posjetili , možemo reći već i tradicionalno, stadion Bilino polje i donosimo vam novu fotogaleriju o radovima. Trenutno se radi na rekonstrukciji četiri reflektora na stadionu. Također, u toku dana će se očistiti i popraviti sve stolice na zapadnoj tribini.

http://www.zenit.ba/?p=8618

http://www.zenit.ba/?p=8618
-
Chuckie
#1700 Re: Stadion reprezentacije BiH
Dajte jos slika trave. Ne mogu se nagledat.