Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#1676 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

pirmin wrote:
Riddle wrote:Nemojte prozivati one sto su nesto mrljali prije utakmice, jer ce izbiti glupa rasprava bez ikakve potrebe. Dovoljno je samo da hvalimo momke.
Ja sam npr. mrljao i opet cu. :D
Ljepse je tisre prije tekme pa onda uzivati u pobjedi nego obratno. 8-)

Ova utakmica je pokazala jos jednu stvar a ta je da onaj klovan Blazevic nije bio nikakav maher da dobije
ekipe poput Armenije i Estonije vec su to uvijek bili ovi igraci.
najljepse je srati pa jesti svoja govna, najvece uzivanje :lol:
Last edited by čoksa08 on 02/09/2011 21:48, edited 1 time in total.
Frankyee

#1677 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Frankyee »

Dobar rezultat i dobra igra ali ipak na par pozicija je moglo bolje:

Hasagic - klasicno lose odigrao, prosla mu lopta ispod ruke , promasio ispucavanje sakom, i jos dva puta izvjesio na izlazku. Nisam vidio nijedan razlog da on brani u Zenici.

Lulic - odlican igrac ali na njemu neprirodnoj poziciji i da smo kojim slucajem igrali protiv jace ekipe desna strana bi bila jos gora bruka.

Pandza - da li je on bolji od Mravca mnogo ili samo za nijansu ?

Susic - opet nejasni potezi - vadi Seju i ubaci Maletica lijevo dok mu Lulic igra na pociji desnog beka. Taj isti Maletic igrao na desnoj strani protiv Albanije u Zenici pa sto ne promijeni pozicije.
denimb

#1678 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Murat Sabanovic wrote:osim rezultata nista pozitivno .... odbrana losa...golmana nesiguran...veza onako...napad nista..

Ja ne znam je li tebi zivot mrzak, ili je to samo 'nako :run:
pirmin

#1679 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by pirmin »

čoksa08 wrote: ljepse je srati pa jesti svoja govna, najvece uzivanje :lol:
Evo polako se spremam da remse za revans-utakmicu. :D :D
shillen

#1680 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shillen »

bosnianidiot wrote:Pribojavam se tandema Pandza - Mravac u revansu :(
Ali zato im ne smijemo dati da pridju golu, zakucamo im tri komada na pocetku i lagano rijesimo utakmicu i eto :D
nista od toga , vraca se mujdza ide na desni bek , lulic na lijevi , papac na stopera :)
znaci Hasagic/Begovic
Mujdza - Pandza - Papac - Lulic
........Rahimic - Zahirovic......
Stilic? .....Medunjanin - Salihovic
................Dzeko............

:D
čoksa08

#1681 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

denimb wrote:
Murat Sabanovic wrote:osim rezultata nista pozitivno .... odbrana losa...golmana nesiguran...veza onako...napad nista..

Ja ne znam je li tebi zivot mrzak, ili je to samo 'nako :run:
ma krivo mu sto nije branu 92´ raznio pa mu sad sve mrsko :lol:
Sasvim_Obican

#1682 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Mađarski sudac Kassai je Pjaniću, ako se ne varam, dao karton jer je ovaj bio - ozlijeđen ?! To u prevodu - u Zenici opet radi veza Mismović - Džeko. No, taj karton je još nekako i preživljiv, da imamo Spahića. Daj bože da nas Adnan Mravac opet ušutka dobrom partijom, ali kad ga samo stavim u istu rečenicu sa "odbrana" i "pandža" oblije me hladan znoj.

Što se Hasagića tiče - on braniti može jedino u ovakvim utakmicama gdje se nerezonski tuče po golu, a protivnik uglavnom zapinje u veznom redu. To što mu i dalje lopte neobjašnjivo prolaze ispod ruku, što umalo krošeom ne uništi pola naše odbrane tokom boksovanja, što bez ikakve potrebe istrčava na 7-8 metara tokom kornera, pravi je razlog da se nadamo da se radi o onoj teoriji kako će jednu braniti dotični, a drugu Asmir Begović.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1683 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

veljaca wrote:Bravo Keno :thumbup: - nisi gola primio, a ovi "strucnjaci" ovdje ti nadjose toliko zamjerki ...... Ali to je problem tih sveznalica ...... Pape :thumbup: ipak odredjuje ko ce braniti ..... a ne oni - na njihovu zalost :D
odbraniti šta? koliko su to Bjelorusi uputili opasnih šuteva?
Chmoljo

#1684 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

pa Mujdža će se vratiti, a Papac će onda preći na štopera :roll: tako će biti popunjena ta rupa.
kamen spoticanja

#1685 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by kamen spoticanja »

Chmoljo wrote:
veljaca wrote:Bravo Keno :thumbup: - nisi gola primio, a ovi "strucnjaci" ovdje ti nadjose toliko zamjerki ...... Ali to je problem tih sveznalica ...... Pape :thumbup: ipak odredjuje ko ce braniti ..... a ne oni - na njihovu zalost :D
imali su dva opasna centarsuta :D
racuna li se to :-)
vala bez spahe ja kenu ne bi ni na klupu stavio
čoksa08

#1686 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

Chmoljo wrote:pa Mujdža će se vratiti, a Papac će onda preći na štopera :roll: tako će biti popunjena ta rupa.
upravo tako
veljaca

#1687 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

Izgleda da su pojedinci ovdje citavo vrijeme pratili samo poteze naseg prvog golmana Kenana Hasagica :thumbup:

ali na njihovu zalost on nije gola primio - zna Pape :thumbup: koga da postavi na gol ......

Za sve te :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#1688 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

veljaca wrote:Izgleda da su pojedinci ovdje citavo vrijeme pratili samo poteze naseg prvog golmana Kenana Hasagica :thumbup:

ali na njihovu zalost on nije gola primio - zna Pape :thumbup: koga da postavi na gol ......

Za sve te :

Smaras.
Chmoljo

#1689 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

veljaca wrote:Izgleda da su pojedinci ovdje citavo vrijeme pratili samo poteze naseg prvog golmana Kenana Hasagica :thumbup:

Za sve te :

moj tata je jači od tvog tate.
veljaca

#1690 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

Chmoljo wrote:
Pa kada protivnicki igraci vide dobrog golmana na golu - jednostavno im se noge odsjeku ..... a sa dobrim golmanom i odbrana je bolja .....
Last edited by veljaca on 02/09/2011 21:56, edited 1 time in total.
Sasvim_Obican

#1691 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Za sve te :

Nego šta nego smo pratili.. On nam je bio najveća opasnost po gol :lol: :lol:
Richard Wagner

#1692 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Richard Wagner »

Ovaj veljača je netačan čovjek.
bosnianidiot

#1693 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosnianidiot »

Sasvim_Obican wrote:Mađarski sudac Kassai je Pjaniću, ako se ne varam, dao karton jer je ovaj bio - ozlijeđen ?! To u prevodu - u Zenici opet radi veza Mismović - Džeko. No, taj karton je još nekako i preživljiv, da imamo Spahića. Daj bože da nas Adnan Mravac opet ušutka dobrom partijom, ali kad ga samo stavim u istu rečenicu sa "odbrana" i "pandža" oblije me hladan znoj.

Što se Hasagića tiče - on braniti može jedino u ovakvim utakmicama gdje se nerezonski tuče po golu, a protivnik uglavnom zapinje u veznom redu. To što mu i dalje lopte neobjašnjivo prolaze ispod ruku, što umalo krošeom ne uništi pola naše odbrane tokom boksovanja, što bez ikakve potrebe istrčava na 7-8 metara tokom kornera, pravi je razlog da se nadamo da se radi o onoj teoriji kako će jednu braniti dotični, a drugu Asmir Begović.
Koliko god da je Hasagic pogrijesio, vecu gresku je tu napravio Spahic...kofol zagradio loptu, covjek mu je uze i zamalo nam gol ne dade...a o njemu ni rijeci, bitno je po Hasagicu s***i...
Meni je djelovao sasvim solidno na golu, iako nije imao previse posla...
Iskreno, i meni je Begovic bolji golman, i volio bih da on brani, ali vi kad pretjerujete, onda bas...
Chmoljo

#1694 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

veljaca wrote:
Pa kada protivnicki igraci vide dobrog golmana na golu - jednostavno im se noge odsjeku ..... a sa dobrim golmanom i odbrana je bolja .....
jašta, poslije utakmice ona djeca su osim lopti, kupila i noge Bjelorusa u vreću.
soccerfan88

#1695 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by soccerfan88 »

AL su Bjelorusi opasni majko Bozija. Pa oni ne znaju pucati na gol kako treba. Svaki sut ode 10 metara il iznad il pored. Slatko sam se nasmijao gledajuci. Naravno sve moguce pohvale nasim momcima. Ovako borbeno nastupiti prema svima i za nas nema zime. Samo fajterski i bice ok. Zahirovic danas odlican. Rahimic u najboljm danima. Dzeko se borio brate priznati se mora. Imao je sansi-nije bilo srece. Al dobar. Papac-welcome back. Cekamo te ko ozebo sunce :P
pirmin

#1696 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by pirmin »

Pravo mi se svidio Harisov gol.
Nista siledzijski, seljacki vec ono smekerski-plasirano u citavoj guzvi. 8-) :thumbup:
Chmoljo

#1697 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

bosnianidiot wrote: Koliko god da je Hasagic pogrijesio, vecu gresku je tu napravio Spahic...kofol zagradio loptu, covjek mu je uze i zamalo nam gol ne dade...a o njemu ni rijeci, bitno je po Hasagicu s***i...
Meni je djelovao sasvim solidno na golu, iako nije imao previse posla...
Iskreno, i meni je Begovic bolji golman, i volio bih da on brani, ali vi kad pretjerujete, onda bas...
a možda da pročitaš sve redom. ja sam prvi rekao da je ono greška Spahića što se dalo i vidjeti. :-)

nevjerovatna je presumpcija forumaša kako neko komentariše igru reprezentativaca na osnovu simpatija...

pa da kažem jednom - jebe mi se kakav je ko, i šta je ko, i kakvu frizuru nosi, šta vozi i šta guzi. interesuje me ono na terenu, i interesuje me pobjeda. interesuje me da igraju najbolji. interesuje me da se gine na terenu, i da igrači daju 100%. bolesni to ne mogu. bolesni će to raditi kada nemaju zamjenu.

umjesto Kenana, na klupi imamo Begovića. umjesto Spahića na klupi imamo Adnana Mravca.

dovoljno?
dzeno123

#1698 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by dzeno123 »

Entropio wrote:
Splinter wrote:
Entropio wrote:Ko neće igrati u Zenici i zašto?
spahic, pjanic, kartoni...
Uh. Misimović umjesto Pjanića, a ko umjesto Spahića?
Papac a na beka Mujdza.
ufo

#1699 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ufo »

Jedna rijec: NAFAKA!
USAblues

#1700 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by USAblues »

:lol: :lol: :lol: :bih: :bih: Bravo zmajevi..vecera ste lavovi bili....srce i dusu su ostavili na travnjaku :thumbup: :bih:
Locked