Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#1676 Re: Miralem Pjanić

Post by todd_smith »

uozbiljite se, za Songa jedva dali 15m a za Pjanica da daju 25 :lol:
amoninan

#1677 Re: Miralem Pjanić

Post by amoninan »

Ne mora da znači, Roma je dosta specifična sredina u Italiji po tom pitanju. Rijetko Roma prodaje svoje zvijezde ako igrač ne insistira na odlasku, bez obzira na ponuđeni novac.
Đinajlu

#1678 Re: Miralem Pjanić

Post by Đinajlu »

BHF_Manijak wrote:
Đinajlu wrote:Farsa je dovela Songa, nema od toga ništa.
A inace igraju istu poziciju! :roll: Misljenja sam da nema nista od ove bombe za Barcu i tako to, ali to nema nikakve veze sa dovodjenjem Songa.
Oprosti, a koliko im se to razlikuje pozicija?
BHF_Manijak

#1679 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

Zato sto je Song klasican zadnji vezni, dok je Pjanic daleko daleko ofanzivniji igrac, a da nije Tottija vjerovatno i poluspic. ;-)
Đinajlu

#1680 Re: Miralem Pjanić

Post by Đinajlu »

Po meni su oni skoro ista pozicija, centralni vezni, kreator igre, s tim da je Song ima određene defanzivne zadatke dok Pjanić baš i nema.
ultima_palabra

#1681 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

Đinajlu wrote:Po meni su oni skoro ista pozicija, centralni vezni, kreator igre, s tim da je Song ima određene defanzivne zadatke dok Pjanić baš i nema.
Tako je... Pjana je bolji kad je nešto povučeniji, kao Xavi ili Pirlo.
Reglan

#1682 Re: Miralem Pjanić

Post by Reglan »

Francesco Totti : ,,Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina.
amoninan

#1683 Re: Miralem Pjanić

Post by amoninan »

arshavin wrote:Francesco Totti : ,,Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina.
Zna capitano :D :thumbup:

Armine, smiješ li ovu izjavu na index.hr objavit? :lol:
Edin H.

#1684 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

arshavin wrote:Francesco Totti : ,,Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina.
Nema sanse da prestigne Lukenzija :D , nije nikada igrao u famoznoj Premijer ligi BiH iz koje igraci poslije prave enormne transfere :oops:
Zgec Lezda

#1685 Re: Miralem Pjanić

Post by Zgec Lezda »

I ja mislim da ce biti bolji, ali mjerit kakav ce igrac biti po tome kakav je kad je imo 18 godina je zesca glupost. Po ovome bi Michael Owen trebao da bude jedan od 5 najboljih igraca ikada.

Ocekujem ogromne stvari od Miralema ove sezone. Prosle godine je igrao u novom klubu/ligi, plus sada nije bas ni toliko mlad.
ultima_palabra

#1686 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

Pjanić ne igra, igraju neki Tachsidis i Florenzi :-)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#1687 Re: Miralem Pjanić

Post by odesveuhonduras »

ZABI ga taj florenzi.. iznenadio sam se kad sam vidio da ne igra, ima li iko od naših da je standardan jarane.. vedo jedino, al odmorit će i on sad malo :D
ultima_palabra

#1688 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:ZABI ga taj florenzi.. iznenadio sam se kad sam vidio da ne igra, ima li iko od naših da je standardan jarane.. vedo jedino, al odmorit će i on sad malo :D
Ima toka-džeka :-D Doduše zbog povreda saigrača... I Lula je standardan, Bega također.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#1689 Re: Miralem Pjanić

Post by odesveuhonduras »

hajd bar neko.. al nisam očekivao pjanić da neće počinjati, ne valja ovo
Zgec Lezda

#1690 Re: Miralem Pjanić

Post by Zgec Lezda »

odesveuhonduras wrote:ZABI ga taj florenzi.. iznenadio sam se kad sam vidio da ne igra, ima li iko od naših da je standardan jarane.. vedo jedino, al odmorit će i on sad malo :D
Ima Zahirovic, standardan je u Kavkazkom klubu. :(
MightyMatch

#1691 Re: Miralem Pjanić

Post by MightyMatch »

ultima_palabra wrote:
Ima toka-džeka :-D Doduše zbog povreda saigrača... I Lula je standardan, Bega također.
I ibricic je bio jedan najstandardnijih do ovog crvenog. :dance:
Pjanic nije ni trenirao jucer.sta mislite zasto.Tip je lakse povrijedjen,tako prvo provjeriti sta i kako,pa tek onda pisati.
Zgec Lezda

#1692 Re: Miralem Pjanić

Post by Zgec Lezda »

MightyMatch wrote: Pjanic nije ni trenirao jucer.sta mislite zasto.Tip je lakse povrijedjen,tako prvo provjeriti sta i kako,pa tek onda pisati.
Ako je ovo istina, onda ja stvarno ne znam od cega je Miralem napravljen i sta on jede. Vjecito je u polapovrijedjenom stanju. Od kako ga pratim u Lyonu isto ko da ne igra svaku drugu ili trecu utakmicu radi neke lakse povrijede.

Vise bi volio da ga je Zeman na klupu stavio zato sto prosli put nije dobro igro.
ultima_palabra

#1693 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

MightyMatch wrote:
ultima_palabra wrote:
Pjanic nije ni trenirao jucer.sta mislite zasto.Tip je lakse povrijedjen,tako prvo provjeriti sta i kako,pa tek onda pisati.
Svakako ću provjeravati šta pišem, samo radi zahrđale toyote corole :lol: Spusti se malo na zemlju ;-)
luckylaka

#1694 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

MightyMatch wrote:
ultima_palabra wrote:
Jarane ne cita svako dnevnu stampu,vidis da ih vecina prelista sedmicnu zato i ne znaju sta im je sa reprezentativcima :D
hau jes no

#1695 Re: Miralem Pjanić

Post by hau jes no »

pjanic je po meni malo pokazao do sada, par asistencija i to je to. ne bih se iznenadio da zavrsi na klupi - alibi igra, bez rizika, dodaj najblizem, vrlo malo igra prema naprijed + ovi mladji dolaze, ne znam gdje ih nalaze :D talenat je neupitan ali miralem moze i mora puno vise.
Romanista 101%

#1696 Re: Miralem Pjanić

Post by Romanista 101% »

Mora sto prije zaboraviti Enrikeov sistem i preci na Zemanov. Kada to uradi opet ce biti medju prvih 11.
Dr. Kuca

#1698 Re: Miralem Pjanić

Post by Dr. Kuca »

Kakav je ovo znalac kad ima slobodu. Strahoba jedna.
Logovan

#1699 Re: Miralem Pjanić

Post by Logovan »

Bravo Pjanke. :bih: Nek je i tebe odčepilo.
Zgec Lezda

#1700 Re: Miralem Pjanić

Post by Zgec Lezda »

Skoro ni jednu gresku nije napravio citavu utakmicu.
Post Reply