Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa to samo u EU imigranti po pijacama i buvljacima rade i slicno.
Naveo sam ti Trotere iz Mucki i oni su u EU bili pa su valjali sve navedeno po pijaci, buvljaku i cesti.
Ti govoris da samo imigranti sa tim bave.
Niko drugi.
Da, u 90% slucajeva. Ne govorim samo ja to, vec svi na ovoj temi. Govorim o buvljacima, svercanju i to. Ne o pijacama.
Troteri iz Mucki....to je bilo prije 30 godina.
Ukucaj na gugl europe street sellers ili tako nesto i javi mi kad vidis bijelca koji prodaje dzidzebidze. Mislim na svercere i to.
Jes ti bio u Bosni ikako.
Po Bosne po cesti, buvljacima, pijacama, itd.
Prodaje.
I sam sam se tim bavio dok sam mogo.
Na citavom balkanu je tako.
Znam, i fakat ne bi bio problem da je izjava otvoreno rasisticka, jbg, usro, usro, sad lizi, jarane.
Al kao sto i rekoh, bilo bi prestrogo zigosati Lulica kao rasistu (eventualna kazna za rasisticku izjavu bi bila upravo to).
Al ovako....eto u samoj Italiji, imali su sigurno daleko vecih sranja i rasizma na sve strane, sumnjam da se ovolika buka digla i oko jednog slucaja kao ovog.
Trebao bi sad i Lulic zagalamiti....je li ovo zato sto sam ja izbjeglica iz Bosne?
Tito_i_Partija wrote:Kako je krenulo, svi na temi ce bit' rasisti. Tomo, Bata i Lucifer ce haman dogurat' cak i do samog vrha NSDAP-a.
Oh maj gaš Sač rejesist
Rasisto.
Zar nije o maj gad.
Ne ne, mora se koristit' gas (engl: gosh), da ne bi slucajno uvrijedio krhke emocije i senzibilitete odredjenih ljudi.
Isto tako je na americkom kontinentu popularno nesto sto se zove "gender fluidity", znaci mozes danas bit' musko, sutra zensko. Ili cak mozes bit' "gender neutral". Mozes zamislit' sta to znaci.
Tomahawk11 wrote:Znam, i fakat ne bi bio problem da je izjava otvoreno rasisticka, jbg, usro, usro, sad lizi, jarane.
Al kao sto i rekoh, bilo bi prestrogo zigosati Lulica kao rasistu (eventualna kazna za rasisticku izjavu bi bila upravo to).
Tito_i_Partija wrote:
Ne ne, mora se koristit' gas (engl: gosh), da ne bi slucajno uvrijedio krhke emocije i senzibilitete odredjenih ljudi.
Isto tako je na americkom kontinentu popularno nesto sto se zove "gender fluidity", znaci mozes danas bit' musko, sutra zensko. Ili cak mozes bit' "gender neutral". Mozes zamislit' sta to znaci.
Znaci najbolje ti je u cemeriku pravo kod jeza na studije, da ne bi isp'o rasista, seksista, il' ko zna sta jos.
Ne znam bas. Moj kum 18-tak godina u Merici.
Cuo o njega kako kaza o maj gad, pa zato pitam.
Ja se iznenadio od kuma kad je to reko, jer covjek ipak ima godina bruku.
Tito_i_Partija wrote:
Znaci najbolje ti je u cemeriku pravo kod jeza na studije, da ne bi isp'o rasista, seksista, il' ko zna sta jos.
Stidi se sexisto, odakle ti pravo da pretpostavljas da je jez musko?
Necu ti reci sta sam ja konto da si ti zbog tvog avatara. (jesam zivota mi, bila je o necemu prica ja fakat konto )
Not that there's anything wrong with that.
Bosanski_kralj wrote:Za deset godina bijeli muškarac će biti najugroženije biće koje je ikad postojalo na ovoj našoj divnoj planeti.
Ma zasigurno.
Pa zasigurno.
Imam osjećaj da kad bi nam žene skakale po glavi ne bi smjeli reagirati jer bi bili prozvani muškim šovinistima. Isto tako ako te crnac napadne ne brani se, svaki udarac koji mu zadaš u samoodbrani nisi mu zadao jer si se morao braniti nego jer si rasista i mrziš crnce.
Bosanski_kralj wrote:Za deset godina bijeli muškarac će biti najugroženije biće koje je ikad postojalo na ovoj našoj divnoj planeti.
Ma zasigurno.
Pa zasigurno.
Imam osjećaj da kad bi nam žene skakale po glavi ne bi smjeli reagirati jer bi bili prozvani muškim šovinistima. Isto tako ako te crnac napadne ne brani se, svaki udarac koji mu zadaš u samoodbrani nisi mu zadao jer si se morao braniti nego jer si rasista i mrziš crnce.
Ma da, genocidi, trgovina robljem, masovne grobnice, eutanazija, istrebljenje cijele jedne vrste. Za deset godina.
Tito_i_Partija wrote:
Stidi se sexisto, odakle ti pravo da pretpostavljas da je jez musko?
Necu ti reci sta sam ja konto da si ti zbog tvog avatara. (jesam zivota mi, bila je o necemu prica ja fakat konto )
Edin H. wrote:I kakvu kaznu smatrate odgovarajucom da se ovakve stvari ne bi ponavljale?
Nek nam svima uleti za pljuge i kladaru
Nisam uvjeren da bi takva kazna postigla zeljeni cilj, ja cu predloziti italijanskom savezu da ga primoraju da prodaje gace i carape mjesec dana pred Siranom.
L u c i f e r wrote: Stidi se sexisto, odakle ti pravo da pretpostavljas da je jez musko?
Oh, wait...
Homofobe jedan.
Ne volim da komentarisem iciji izbor avatara na ovom forumu, al' mene Luciferov avatar podsjeca na jednu popularnu pjesmu i spot iz ranih 90-ih godina.
Jebote, Senad haman 5-6 godina igra za reprezentaciju, tema od 2011, nekih 50-ak stranica. Izvali nešto ovako, za dva dana 20 stranica. Sve nekakvi sociolozi...