Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#1676 Re: Edin Džeko...

Post by Gandalf »

smoki_choko wrote:
bingov buraz wrote:
Lud i ponosan wrote:Dobar gol Torresa na danasnjem mecu, sad je Džeko i zvanicno najveci promasaj zadnjeg prelaznog roka :D
Jel ti godra?
Fino hajd sad vrati se masturbiranju na Djokovica!
post godine, svaka čast :thumbup:
Fakat ne mogu shvatiti da se neko raduje što Džeku ne ide u City-u - ali kada bolje razmislim, pretpostavljam da su neki od najžešćih kritičara Džekija na ovom forumu, imali to nezadovoljstvo da zajedno sa njim treniraju u Želji - i nakon što u svojoj fudbalskoj karijeri naravno nisu postigli ništa ni na kantonalnom nivou, ispizđeni do bola na tv-u vide Džeku i kontaju : " ima platu 9 miliona, hebo sve svoje, a ja mu tačeve puc'o na treningu" - ali Džeko će već proigrat, jer klasa je stalna a forma prolazna - a zavidni nek svršavaju po tastaturi dok još mogu.
ultima_palabra

#1677 Re: Edin Džeko...

Post by ultima_palabra »

Lud i ponosan wrote:
ultima_palabra wrote:Naravno, poredi se igrač od 50 miliona funti koji je prešao u drugi klub u istoj ligi, kojeg trener forsira na štetu tima svaku utakmicu i zabije konačno prvi gol u pobjedi od 3:0 nad puno lošijim timom.

Dok je drugi igrač došao za duplo manje pare iz lošije lige, imao zimsku pauzu pa ga trener odmah bacio u vatru, a kad je zabio 4 gola u svim takmičenjima počeo ga držati na klupi :-)

Da ne pominjem da je tim prvog igrača dobro podmazana mašina čiji kostur dugo igra zajedno, dok je tim drugoga skup skupih igrača nabacanih s koca i konopca koji samo ponekad podsjećaju na tim.

I ko je veći promašaj ako ne spominjemo imena?
Doduše, možda je problem baš u imenu ;-)

Pa ti si evo indirektno napisao da je promasaj, zasto, jel' to zbog njegovog imena? Sto se tice toga da li je najveci, ja smatram da je Torres ubjedljivo najveci KLOC u premier ligi i da je Chelsea bacio ogromne pare njegovim angazovanjem. Slicna situacija je sa Jovanovicem. No, nije tema Torres.
U nekim momentima je tema bio smajli :mrgreen: , a nekad cu i napisati zasto sam ga stavio, a sigurno ne zato sto je on Edin (kakav idiotluk i sa tvoje strane), ili sto sam ja zavidan, sto bih volio da propadne i sl. gluposti koje bolesni umovi mogu da iskonstruisu.

A onaj komentar "...Nekima sto svaki uspjesan Bosanac za njih predstavlja opasnost jer je nas uspjeh za njih gubitak." je zaista vrhunac paranoje vatrenih navijaca koji apsolutno nemaju mjere u navijanju i dizanju u nebesa...
Ko su to oni? I sve i da je tako kao sto kazes, iako se sa tim apsolutno ne slazem iz niza razloga, zasto mislis da si ti i tebi slicni drugaciji?

Izostavio si jos nesto ultima, cini mi se svjesno. Dzeko u nekim momentima djeluje jako lose. Totalno je pao u formi i ne pokazuje nista od onoga sto ga je krasilo u Wolsburgu. Osim ocajne ekipe i trenera koji ne zasluzuje da vodi Vratnik, na njemu je veliki dio krivice. I to niko ne zeli da prizna. Cijeli svijet se urotio protiv njega i neke podzemne sile mu ne dozvoljavaju da pokaze ono sto zna. Za njega je Totenham idealna ekipa, nisam siguran da ce se u ovakvoj struktiri naigrati, sve i da se trener promjeni.

Pretjeruje se u svemu, pa tako i u njegovom velicanju i trazenju krivice u svemu osim u njemu. A za one koji misle drugacije, evo poput mene konkretno, rezervisu se pogrdni epiteti. Pa i Osim je popljuvan nakon intervjua koji je dao, doduse on fakat nema pojma sa fudbalom i mator je, ne zna sta prica. To da li sam ja njegov navijac, da li bi fakat volio da se progura i uspije, ili ne... nemam potrebe nikom da dokazujem i pokazujem. Valjda sam to pokazao time sto navijam za Đokovića :roll:
Ne želim odgovarati za nešto što je neko drugi napisao, ovo što jesam napisao su sve fakti... s druge strane ti ćeš nam nekad napisati zašto taj smajli :-) Vjerovatno dok smisliš nešto...

Džeko jeste promašaj Manchester Cityja zasada, bar što se tiče načina na koji ga oni koriste. Da li će slijedeća sezona biti njegova, ili će biti još jedan u nizu igrača koji su bili igračine prije i poslije Cityja a tamo se nisu snašli, to ne znam.

Za to izražavanje ("idiotluk") te neću prijaviti zato što si uglavnom korektan forumaš, a ti razmisli zašto sam potegao to oko imena... pamtim ja i neke opaske o bh.teniserima :roll:
donidzek

#1678 Re: Edin Džeko...

Post by donidzek »

Jes` se prepozno :D

A sad mu nesto ko i krivo...

On je ganut, iznenadjen i uvredjen, isprovociran...

Zasto se radovati tudjem neuspjehu? :shock:
quasar

#1679 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Ajde ba popustite covjeka.
Ripicipi

#1680 Re: Edin Džeko...

Post by Ripicipi »

A cuj onog gore "ne volis dzeku, sigurno si Srbin" :roll:
kakav bolid :-)
Edin H.

#1681 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

potres_mozga wrote:A cuj onog gore "ne volis dzeku, sigurno si Srbin" :roll:
kakav bolid :-)

Bolid :lol: :lol: :lol:
bingov buraz

#1682 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

Evo za kraj od "kompleksasa zatrovanog" jedan post od prije dosta vremena
bingov buraz wrote:Dobar je Nole,pozitivac lik.Nikad nece biti najbolji na svijetu ali ga raja gotivi nevezano za to,takodje i za Ivanovic i Jankovicevu svi imaju samo rijeci hvale.
Srpski tenis :thumbup:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... s#p4411387

Toliko.
donidzek

#1683 Re: Edin Džeko...

Post by donidzek »

Ti se radujes tudjoj nesreci, trenutnom neuspjehu jednog tvog zemljaka koji ti nista nije skrivio i koji svojim uspjesima promovise i tebe na neki nacin, likujes tu sto momka ne ide trenutno najbolje...

I tebi je krivo sto ima ovakvih kao ja?

Koji sam ja k`r`c napravio?

Ne volim zavist, uzivanje u tudjoj nesreci, ne volim nacionaliste, neprijatelje svoje zemlje, nisam nikog namjerno vrijedjo...

Ako se ti prepoznajes u mojim "dubokoumnim konstrukcijama", onda si sam sebi kriv!

Ja sam naveo nesto sto bi se moglo iscitat u tvojim postovima o Dzeki...

Al ja sam paranoican i zao pa zato valjda :shock: :? :evil:

A ti si pravi cvijetak, blagoslov za sve nas je tvoje postojanje... :thumbup: :bih:

Ti svojim komentarima unosis "zlu krv", ne ja...

Ako nije tako, izvini sto smo se upoznali... :dance:
Corola

#1684 Re: Edin Džeko...

Post by Corola »

Lud i ponosan wrote::D

Ma ja, smajli je zato sto je on Edin... :-) :-)
Sto ti je paranoja jebote... Opaka bolest. :(

:run:
Tebi izgleda jos jedino funkcionira to prvo u nicku,a drugo ti je izgleda tamo gdje i lokacija. :lol:
headbanger

#1685 Re: Edin Džeko...

Post by headbanger »

edine bjezi iz tog kluba i od tog trenera
bjeziiiiii, vrati se u teplice ako treba, ako nista vise ces igrati
Creasy

#1686 Re: Edin Džeko...

Post by Creasy »

Zna li neko je li Dzeko veceras u startnoj postavi?
Zanimljivo je da je uvijek na klupi kad Siti igra protiv nekih slabijih ekipa, kad ima posjed lopte, a u teskim mecevima (obicno u gostima) igra 90 min. Zar ne bi trebalo da je obrnuto? Ako igras u gostima protiv Liverpula ili Dinamo Kijeva logicnije mi je da stavis nekog brzog napadaca koji moze istrcati kontru... A ako igras kuci protiv neke slabije ekipe, imas posjed lopte, sto automatski znaci puno ubacenih lopti u protivnicki sesnaesterac, valjda bi trebao staviti robusnog centrafora kao sto je Dzeko. :?
smoki_choko

#1687 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Creasy wrote:Zna li neko je li Dzeko veceras u startnoj postavi?
Zanimljivo je da je uvijek na klupi kad Siti igra protiv nekih slabijih ekipa, kad ima posjed lopte, a u teskim mecevima (obicno u gostima) igra 90 min. Zar ne bi trebalo da je obrnuto? Ako igras u gostima protiv Liverpula ili Dinamo Kijeva logicnije mi je da stavis nekog brzog napadaca koji moze istrcati kontru... A ako igras kuci protiv neke slabije ekipe, imas posjed lopte, sto automatski znaci puno ubacenih lopti u protivnicki sesnaesterac, valjda bi trebao staviti robusnog centrafora kao sto je Dzeko. :?
u cityu je sve naopako :-)
donidzek

#1688 Re: Edin Džeko...

Post by donidzek »

Creasy wrote:Zna li neko je li Dzeko veceras u startnoj postavi?
Tako bi uradio pravi trener, ali ne i Mancini. Ovaj tip ima neku svoju logiku, koja vidim nikom nije jasna. Edina je kao i doveo da bude opasnijih ubacivanja u sesnesterac, visokih lopti i tako... A jos uvijek isto igraju ko i prije Edina...

Uz onake napadace on igra bunker :?
dzeno123

#1689 Re: Edin Džeko...

Post by dzeno123 »

Sto je najgore ako izbore ligu prvaka lik ce ostat trener do daljnjeg a laik je do sada mogo vidjeti da je ono sve na silu i da nemaju igre nikako.
Edin H.

#1690 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

smoki_choko

#1691 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:Dzeko will shine - Manchini

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 39,00.html
yes he will, shine warming the bench :lol:
Edin H.

#1692 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:

Well I don't understand what Manchini is up to, but he keeps repeating this.
It would be interesting to see whether Dzeko will be in the line up for the game tonight.
That's what I've tried to find out, but came accross this article. :skoljka:
smoki_choko

#1693 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:
smoki_choko wrote:

Well I don't understand what Manchini is up to, but he keeps repeating this.
It would be interesting to see whether Dzeko will be in the line up for the game tonight.
mancini is an asshole, he will never be right couch for city. change mentality or change players. something is need to be done
palermo

#1694 Re: Edin Džeko...

Post by palermo »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote: Well I don't understand what Manchini is up to, but he keeps repeating this.
mancini is an asshole, he will never be right couch for city. change mentality or change players. something is need to be done
and finally it would be nice that both of you are finished with preseravation :D
Edin H.

#1695 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Are you trying to say that we were talking bulshit :D

Red hat, red hat, granny :D

If Dzeko would only score tonight :dance:

Yeah :mrgreen: my granny, my dearest granny :mrgreen:
smoki_choko

#1696 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

dzeko scored last night, but would he on pitch we will see :D
Jack Be Nimble