Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nosara wrote:Ako ti se ne svidja grad, vrati se doma... Skuhali su ti pasta-sutu...
Evo hin. Oni što godinama pričaju i pišu kako su protiv šovinizma i diskriminacije. Kosmopoliti i svjetski ljudi
Moja ti, čista diskriminacija ...
A da slušaju partijske drugove:
- Čovjek sam koji je rođen na selu i to moje rodno mjesto mi mnogo znači.
Ali, i svako drugo selo mi mnogo znači.
Čak i kad imam najmanje vremena, neka sila me tjera da pobjegnem tamo na sat-dva ...
KatarinaKosaca wrote:
Evo hin. Oni što godinama pričaju i pišu kako su protiv šovinizma i diskriminacije. Kosmopoliti i svjetski ljudi
Moja ti, čista diskriminacija ...
A da slušaju partijske drugove:
- Čovjek sam koji je rođen na selu i to moje rodno mjesto mi mnogo znači.
Ali, i svako drugo selo mi mnogo znači.
Čak i kad imam najmanje vremena, neka sila me tjera da pobjegnem tamo na sat-dva ...
Dževad Bećirević, načelnik opĆine Centar Sarajevo
Partija je majka pozitivnih diskriminacija...?
Onaj jedan novinarcic dosao iz Hercegovine u Sarajevo, Partija ga docekala, smjestila, pripazila, dala mu novinu, skoro covjeka napravila od njega... Sta je...????
Evo na Zabranjenom forumu jedan od gostiju Senad Avdic. Kako Senad naljepi fasistu Slavuja iz SNSD-a! Slavuj negirao sve srbe u Federaciji koji nisu za Dodika i njegovu politiku i rekao da Srba nema u Federaciji i da ih nema u vlasti i da se nista ne pitaju i pricao kako SDP zeli nametnuti nekog kloniranog hrvata, a onda ga Senci izribao za Emila Vlajkija kako ga je Dodik nametnuo i rekao mu kako je klub Srba u u Domu naroda FBiH formiran i da zna da za Slavuja i njegovog sefa Dodika to nisu Srbi, jer ne podrzavaju Dodikovu fasiticku politiku.
Scepin streber je stvarno polupismeni idiot koji se stavio na stranu fasista u ovoj emisiji i koji je jedan obican cirkusaner. Ono sto treba spomenuti, a to je fasista i cetnik Slavko Jovicic. Veceg fasite, rasiste i soviniste odavno nisam vidio.
Better Man wrote:Scepin streber je stvarno polupismeni idiot koji se stavio na stranu fasista u ovoj emisiji i koji je jedan obican cirkusaner. Ono sto treba spomenuti, a to je fasista i cetnik Slavko Jovicic. Veceg fasite, rasiste i soviniste odavno nisam vidio.
Pa od Slavuja i ne ocekujem nista bolje
ali onaj mali, nisam mu upratila ime, je strashan
Better Man wrote:Scepin streber je stvarno polupismeni idiot koji se stavio na stranu fasista u ovoj emisiji i koji je jedan obican cirkusaner. Ono sto treba spomenuti, a to je fasista i cetnik Slavko Jovicic. Veceg fasite, rasiste i soviniste odavno nisam vidio.
Slavuj je htio pjevati na nekakvom radio prijemniku... koji je dekovao u lijehi luka... pa zaglavio u Silosu...
al pazite da pročita Felipe... on zna bolje od svih da su to gnusne laži...
Mali Fahrin govori o SDA i kriminalcima, a onda mu momak iz publike lipo kaze kako je SBB formiran od propaliteta, kriminalaca i nesposobnjakovica iz SDA i SBiH, mali fahrin se poziva na Terzica kao najboljeg premijera. Smijesan je Slavuj samo potvrdjuje da je teski fasista, rasista i cetnik kao i njegov sef Dodik. Senad je fino par puta spustio Slavuju.
Last edited by Better Man on 03/02/2011 23:09, edited 1 time in total.
Slavuj je samo potvrdio da je SNSD za podjelu fotelja i pljacku drzave i njenih gradjana i da nisu za rjesavanje bilo kakvih problema u ovoj drzavi. Mislim da je vrijeme da se Slavuj i slicni proglase personom non grata u ovoj drzavi i da ih se ignorira na svim mogucim elektronskim i printanim medijima. Veceg idiota i debila odavno nisam cuo. Mirko Banjac je mila majka za ovog kretena.
Last edited by Better Man on 04/02/2011 11:16, edited 1 time in total.