Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris.ba wrote:Mislim da Skoplje ima isti broj kabina na žičari na Vodno (skopljanski Trebević) ko žičara u Sarajevu.
I povratna karta je 4KM.
Vožnja 4 minuta.
6 KM. Nije loše. Mislio sam da će biti 4 KM.
P.S.
Sad očekujem da Memić zada protuudarac. Lobiram svo vrijeme da se krene prema Parlamentarnoj skupštini BiH i konačno Stojčevac da općini ilidža na upravljanje. I da Stojčevac bude lokacija za parking i polaznu stanicu za žičaru na Igman.
Mislio sam da će Efendić sa Safet Zajkom ureziliti, ali avaj.
Ako je nekima lakše da svare informaciju.... Karta vam je 20 KM za vožnju u oba smjera, s tim što možete ostvariti popust kao državljanin Bosne i Hercegovine pokazivanjem nekog od validnih dokumenata. Ako vam je to "ofirno" ne morate pokazati nikakav dokument i možete platiti punu cijenu karte za Trebevićku žičaru.
jesam li sarajlijica ako živim ovdje 26 godina, a samo sam jednom bio U Utopiji zvanoj Trebević i žičara, ili uspinjača kako autohotne sarajlije kažu, me baš i ne interesuje
Meni je samo smijesno sto eto kao sad ce raja da leti na Trebevic, koji je do sada bio izolovana planina na koju si mogao doci samo skakanjem padobranom. Pa gore nema apsolutno nikakvog sadrzaja da ode godisnje 300k ljudi.
Ne znam kako će se regulisati kupovina karata.
Bubam, dolazim ja na biletarnicu i kupujem 3 karte za lokalce (za sebe i 2 prijatelja koji ničim ne odaju da su stranci, a jesu).
Neće se valjda tražiti dokumenti na uvid?
Naslovnica wrote:Ne znam kako će se regulisati kupovina karata.
Bubam, dolazim ja na biletarnicu i kupujem 3 karte za lokalce (za sebe i 2 prijatelja koji ničim ne odaju da su stranci, a jesu).
eno kaje onaj u članku da treba pokazati člansku kartu FK Željezničar
archi_a wrote:Ako je nekima lakše da svare informaciju.... Karta vam je 20 KM za vožnju u oba smjera, s tim što možete ostvariti popust kao državljanin Bosne i Hercegovine pokazivanjem nekog od validnih dokumenata. Ako vam je to "ofirno" ne morate pokazati nikakav dokument i možete platiti punu cijenu karte za Trebevićku žičaru.
Naslovnica wrote:Ne znam kako će se regulisati kupovina karata.
eno kaje onaj u članku da treba pokazati člansku kartu FK Željezničar
I sad dodje Stole iz Bora, trzne clansku i dobije popust na voznju zicarom, a nije poreski platisa u BiH.