koliko je to preko 180 cm

Moderator: anex

182Irm@ wrote:ma na Siranu su siguuurno dovoljno duge![]()
koliko je to preko 180 moja ti![]()
meni nije problem visina posto sam 10 cenata nizaVenomousV wrote:ima li gdje ovih dugih haljina za nas preko 180 cm?![]()
![]()
jao diiiiiiivna jealica.k wrote:meni nije problem visina posto sam 10 cenata nizaVenomousV wrote:ima li gdje ovih dugih haljina za nas preko 180 cm?![]()
![]()
kolko ne mogu da nadjem da mi se svidja bas haljina.
eventualno ova u accessorize, al 120KM :S nisam pametna dal da je uzimam, skupa je nekako. ove u azelu opet kostaju po 60KM...a svaka ima feler! svaka!
Ma ovo meni odlično ide uz teksas kratku jaknu!popi wrote:Znate one Zarine maxi ljetne haljine u Azelu, e, pa, dobila sam jednu takvu, ali mi treba neki topic preko, tipa nekog bolera, ili ne znam sta, predlozite mi nesto? A i gdje naci nesto takvo?
Haljina je samo malo svjetlijih boja, nego ova na slici i ova kombinacija sa sakoicem mi se bas i ne svidja
Alo, žirafoVenomousV wrote: ima svugdje, ali ne dovoljno dugih
ne volim ja calypsozamzija wrote:Alo, žirafoVenomousV wrote: ima svugdje, ali ne dovoljno dugihimaš u Calypsu duuugih haljina, pa vidi mogu li ti - mislim da su oko 60 - 70 KM
Djevojke, zasto ne sijete haljine kod krojacice?VenomousV wrote:jao diiiiiiivna jealica.k wrote:meni nije problem visina posto sam 10 cenata nizaVenomousV wrote:ima li gdje ovih dugih haljina za nas preko 180 cm?![]()
![]()
kolko ne mogu da nadjem da mi se svidja bas haljina.
eventualno ova u accessorize, al 120KM :S nisam pametna dal da je uzimam, skupa je nekako. ove u azelu opet kostaju po 60KM...a svaka ima feler! svaka!![]()
ma uzmista fali
u mangu su i skuplje
nije mi ni palo na pametBJB wrote:
Djevojke, zasto ne sijete haljine kod krojacice?
Kod moje bi ovakva ljetna haljina kostala 20 do 25 KM. Platno je 20tak.. Isplati se.
Ali baš su pamučne, duge, ljetne, cvjetkasteVenomousV wrote: ne volim ja calypso![]()
ali hvala
Nadinka wrote:Znam tu haljinicu o kojoj pricas, gledala je i japopi wrote:Znate one Zarine maxi ljetne haljine u Azelu, e, pa, dobila sam jednu takvu, ali mi treba neki topic preko, tipa nekog bolera, ili ne znam sta, predlozite mi nesto? A i gdje naci nesto takvo?
Haljina je samo malo svjetlijih boja, nego ova na slici i ova kombinacija sa sakoicem mi se bas i ne svidja
predivna je
sa sakoom dobijes taj moderni kao urbani look, ali ako ti se ne svidja imas druge verzije:
1.sal veliki, one kao pasmine, imaju u accessorizeu, ali sigurno i na drugim mjestima jeftinije, i onda je smo prebacis lijepo preko ramena, malo naprijed se zamotas i izgleda jako lijepo
2. ja ovakve haljine nosim sa kratkom koznom jaknicom, meni se svidja uvijek to kombinovanje grubljeg i njeznog, a uz to mozes i rimljanke odnosno ravne japanke neke, kao i sandale neke kozne, sa petom onom drvenom slaganom ili ovim sad platformama drvenim
3. kratki dzemperak za klasicnu verziju, onaj neki minijaturni, imas ih uvijek u mangu, a bude i u azelu, okruglog vrata
e jbg, palo mi je to na pamet...zapravo, palo mi je napamet da sama to sijem.BJB wrote:Djevojke, zasto ne sijete haljine kod krojacice?
Kod moje bi ovakva ljetna haljina kostala 20 do 25 KM. Platno je 20tak.. Isplati se.
Ma meni je lako..Imam krojacicu koja je nekad radila u Zlatki Vukovic, skroz povoljno mi sije a zena je perfekcionista samo takav..I lav mai dresmeikrzamzija wrote:Ali baš su pamučne, duge, ljetne, cvjetkasteVenomousV wrote: ne volim ja calypso![]()
ali hvala![]()
Nisu džidžave majke mi![]()
BJB dobra ideja mora se priznati !

alica.k wrote:ne bi meni bilo zao dati pare za savrsenu haljinu.
prosle godine je u mangu bila najljepsa haljina ikad
znaci, ja sam maksuz isla u banja luku da kupim tu haljinu jer je kod nas samo S bio ostao....nije je bilo
ove godine nijedna ni nalik na nju....
AkashaSa wrote:Ja sam visoka 175 i davno sam se prestala nadati da ću naći haljinu do poda
sve što sam probala su kretenska dužina na sred lista
a gledala sam svuda, od pijace, do jeftinijih, srednje jeftinih i turbo skupih radnji
@V džaba tražiš :'( ako ja ne mogu naći, kako ćeš tek ti :'(
i meni se stalno to desava, da mi neka stvar propadne u zemljubabyline wrote:samo da izjavim da trazim predivnu haljinu...duga do poda... mustra ona neka missoni.. zadnji put vidjena proslog ljeta u mom ormaru