The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- jalijas74
#1676 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rik je bio u bolnici samo jedan vikend.
- ćiribiribela
#1677 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
that's my point 
- Jack Be Nimble
#1678 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa na kompjuteru nema reklama, mozes da ubrzas sve dosasne djelove pa skratis 40 minuta na 15cyprus wrote:Meni nisu jasne dvije skupine ljudi:
1. Oni kojima je draže epizodu pogledat na kompjuteru nego na TV-u![]()
Serija onako... Žao mi je što su zombiji postali samo pejzaž u priči...
- Cyrax
#1679 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sad zavrsio citanje stripova i neopisivo je bolje uradjen nego serija. Pogotovo ovaj dio sa zatvorom i guvernerom.
- Atticus Finch
#1680 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Odgledao finale i ostao razočaran. 
- izgrebano
#1681 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Treći dio je na repertoaru. Razvodnjava se koliko se može. Tu i tamo se ubije poneki "važan" lik da se održi ko neka tenzija. Realno, dramaturgija im je opala u odnosu na prvi dio za 80%.
Nema sličnih kvalitetnih serija, tako da ljudi i nemaju izbora. Uostalom, prosječan čovjek ima i niske potrebe, pa mu je ovo premija.
Nema sličnih kvalitetnih serija, tako da ljudi i nemaju izbora. Uostalom, prosječan čovjek ima i niske potrebe, pa mu je ovo premija.
-
dezurni_ucenik
#1682 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zar nije Andrea jedan od glavnih likova u stripu ?
-
shin
#1683 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
CVIKERASH wrote:Zar nije Andrea jedan od glavnih likova u stripu ?
Jeste, i nema nikakve veze sa ovom andreom iz serije. Bolja je milion puta, sa snajperom potra guvernerove ljude kada su ih napali. Kasnije bude rickova ženska. Ali ovdje su sjebali stva do kraja.
- Ciprol
#1684 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
tek sam sad pregledao epizodu, GoT i Vikings su mi bili bitniji jučer
ne čitam stripove, tako da sam zadovoljan serijom. mogli su više kakve napetosti ubaciti, al' dobro, nije loše.
ne čitam stripove, tako da sam zadovoljan serijom. mogli su više kakve napetosti ubaciti, al' dobro, nije loše.
- korisnik.1
#1685 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne može ba proći pet godina, do gubitka Andree je prošla tek jedna godina, pa su prikazali Lori poslije 9 mjeseci, i sad djevojčica mala. Do 3 godine ukupno. Eee je l' neko stavljo prst u usta bebi, da vidi ima li zubi
Još uvjek iste halje na njima, ista i frizura, trebali su to malo korigovati.
Još uvjek iste halje na njima, ista i frizura, trebali su to malo korigovati.
-
dezurni_ucenik
#1686 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
shin wrote:CVIKERASH wrote:Zar nije Andrea jedan od glavnih likova u stripu ?
Jeste, i nema nikakve veze sa ovom andreom iz serije. Bolja je milion puta, sa snajperom potra guvernerove ljude kada su ih napali. Kasnije bude rickova ženska. Ali ovdje su sjebali stva do kraja.
Ali postaje vise glupo gledati ubijanje glavnih likova, koliko god iritantni bili.Shane,Dale,Merl,Andrea,TBone.Pretjeruje se u tome.Ona crnka iz kamiona ce garant sad uletiti na Andreino mjesto.Valjda ce u 4toj sezoni popustiti sa tom praksom.
Jel Andrea bila u vezi sa Guvernerom u stripu?
- dinao
#1688 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Michone je najjača!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
shin
#1690 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nije,CVIKERASH wrote:shin wrote:CVIKERASH wrote:Zar nije Andrea jedan od glavnih likova u stripu ?
Ali postaje vise glupo gledati ubijanje glavnih likova, koliko god iritantni bili.Shane,Dale,Merl,Andrea,TBone.Pretjeruje se u tome.Ona crnka iz kamiona ce garant sad uletiti na Andreino mjesto.Valjda ce u 4toj sezoni popustiti sa tom praksom.
Jel Andrea bila u vezi sa Guvernerom u stripu?
Andrea nije makla iz zatvora, Rick je prvi imao susret sa guvernerom i odmah mu guverner odsjece ruku sjekirom. Poslije kada bude napad pola raje iz zatvora strada, medju njima i Lori sa bebom, Herschel, Tyresse, itd...
Uglavnom, više serija ne prati strip koji je genijalan, i super je kako se stalno mjenjaju likovi, i dolaze još bolji. Šteta....
(ovo nisu spoileri, jer više nema nikakve veze sa serijom)
-
DON_eARL
#1691 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ima onih koji čitaju i stripove, ili će ih čitati.
- Isner
#1692 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Finale nije loše mada priznajem da sam više ocekivao.... Mada, na pocetku trece sezone i nakon nekoliko genijalnih epizoda, smjeo sam potpisati da ce ovo biti najbolja serija ikada...
Za moj ukus, malo ga pretjeruju sa Guvernerom, sve lik može dok u blizini nema Rika i Miše... Onaj crnac što je ostao s njim mi je neviđeno iritantna pojava (a niiednu rijec nije progovorio cijelu sezonu)..
Za moj ukus, malo ga pretjeruju sa Guvernerom, sve lik može dok u blizini nema Rika i Miše... Onaj crnac što je ostao s njim mi je neviđeno iritantna pojava (a niiednu rijec nije progovorio cijelu sezonu)..
-
zamzija
#1693 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U pravu si, ali u stripu nema Darryla koji je meni najjači lik od svih, i od Ricka i od Andree i od onog kmezavog Karla!shin wrote: Nije,
Andrea nije makla iz zatvora, Rick je prvi imao susret sa guvernerom i odmah mu guverner odsjece ruku sjekirom. Poslije kada bude napad pola raje iz zatvora strada, medju njima i Lori sa bebom, Herschel, Tyresse, itd...
Uglavnom, više serija ne prati strip koji je genijalan, i super je kako se stalno mjenjaju likovi, i dolaze još bolji. Šteta....
-
Dino_noDi
#1694 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne vidim cilj serije. Jedino je sminka sto ima zombije. Znaci kako me mali zivcara da hoce napustiti seriju. A da ne pricam da sam htio gadjati tv danjinskim kad je ko "prezivio" guverner napad 20 zombija. hahha
- vee-jay
#1695 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
da upravo tako, i to ne zato sto ljudi ne znaju napraviti dobru seriju nego zato sto su valjda primorani da je naprave toliko plitku i "bezazlenu" da je i najgluplja osoba moze pogledati i shvatiti...Cyrax wrote:Sad zavrsio citanje stripova i neopisivo je bolje uradjen nego serija. Pogotovo ovaj dio sa zatvorom i guvernerom.
-
kakavdanakneiskustvu
#1696 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dino_noDi wrote:Ne vidim cilj serije. Jedino je sminka sto ima zombije. Znaci kako me mali zivcara da hoce napustiti seriju. A da ne pricam da sam htio gadjati tv danjinskim kad je ko "prezivio" guverner napad 20 zombija. hahha
dobro neko napisa,da je na balkanu za onakvo ponašanje bi popio par šamara i ne bi pametovao ocu
- ćiribiribela
- beco
#1698 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nek su se rijesili Andre ma da mi je nerealno umrla. Kad je bjezala prema zatvoru zatvorenim ocima je ubijala po 3-4 zombije da na kraju zavrsi od ugriza Milton the zombie, od svih pussy likova na svijetu koliko milton zombi moze biti opasan?
Carl me vrhunski nervirao a sad mi je postao cool lik pogotovo sa onim ubistvom i pricom kasnije I just couldn't take a chance. Vec vidim meme kako nastaje kako ubija nekog glavnog lika i govori I just couldn't take a chance.
Jedino, mi nije jasno sto se oni ne uselise u onaj grad nego sad ce se zgurati u zatvor?!
Carl me vrhunski nervirao a sad mi je postao cool lik pogotovo sa onim ubistvom i pricom kasnije I just couldn't take a chance. Vec vidim meme kako nastaje kako ubija nekog glavnog lika i govori I just couldn't take a chance.
Jedino, mi nije jasno sto se oni ne uselise u onaj grad nego sad ce se zgurati u zatvor?!
-
shin
#1699 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
zamzija wrote:U pravu si, ali u stripu nema Darryla koji je meni najjači lik od svih, i od Ricka i od Andree i od onog kmezavog Karla!shin wrote: Nije,
Daryl ne može postojati u stripu, jer ne progovara

Meni je Tyresse bio najjaci lik, dok se nije Alexander pojavio
- Kyuss
#1700 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jel se onu čuo zvuk čahure na podu nakon što se plavojka samoroknula iz REVOLVERA?!