asurbanipal wrote:-LIBERO- wrote:Ma klasicna placenica. Rusi rezim radi dobrobiti Amerike a ne nje same. Vidi joj se u ocima taj placenicki poriv.
Sta se ona ima boriti za pravicnost ustrojstva svoje zemlje,ko joj je dao dozvolu uopste.
Sva opozicija,sve studenti,intelektualci,reziseri,pisci...svi su oni PLACENICI..ko je rek'o ZEKO rek'o
Pod krinkom borbe za pravicnost i bolji zivot zapravo se bore za Ameriku ,logicno.
Ovu treba red bicevanja,pa red poljevanja kiselinom,pa hajd' malo kamenovanja..klitoris joj nece dirati,dosta je...pa nisu ni oni bas barbarski raspolozeni, ljudskost je bitna.

Ovo boldirano je samo da prikaže, koliko neki ljudi pojednostavljeno, nerezonski, bukvalistički, subjektivno, pristrasno, neanalitički, bez razmišljanja, zdravo za gotovo uzimaju i shvataju neke stvari...Mislim na to, da neko ko pročita ovo, pomislit će da u Iranu vjerovatno hodaju sa bičevima po ulici, nose tegle s kiselinom i ako im se ko ne svidi, iz čista mira, samo ožeži ili polij...Ovo oko klitorisa ne želim ni kometarisati, očita ti je namjera da podvaljuješ i pljuješ...
Slika je prva liga

...Taman za hanume

Ako nisi dovoljno inteligentan da shvatis na koji sam nacin i radi cega bas pisao na taj i takav nacin..ja ti tu ne mogu pomoci.
I opet,bez obzira koliko god smanjili nacin pisanja i izrazavanja na neki manje groteskan nacin i stil,to ni u kojem slucaju nece umanjiti ne demokraticnost iranskog rezima niti nacin rezonovanja i vladanja putem represivnog sistema i maltretiranja pojdinca kao samomislece jedinke i bica koje treba i moze opoziciono promisljati,i po potrebi cak i djelovati. Zasto ne?? Pa zato sto ga slijedi represivni odgovor vlasti i uleme.
Samo se zapitajte koji to od vas,velikih branitelja sistema tiranije,bi zeljeli da zivite u takvim drustvima i drzavama.
Lako je iz evropskih stolica pametovati i ocjenjivati da taj i takav rezim je najbolja opcija za iranski NAROD i da je pozeljno da se i dalje odrzi.
Druga je stvar,a zapravo prva,sto nekima jednostavno to ne moze da se "dohaviza" i da neko ako napada nacin rezonovanja i funkcionisanja tog i takvog rezima ne znaci da napada iranski NAROD. Cak naprotiv.
A sad' nastavite o zavjerama,placenicima,americkim spijunima,reziserima koje treba po zatvorima,fudbalerima koji se odstranjuju iz reprezentacije samo zbog izjave da su za opoziciju i slicno.
Zivio sobodarski rezim Irana

...jah..