Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1676 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

A ti znas da su bili drogirani? Jesi im vidio nalaz krvi ili....
Opetja033

#1677 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

Maharadza wrote:
Opetja033 wrote:Vrhunac ironije i gluposti: o mudima i mangupluku pricaju misevi sakriveni iza ekrana dok nijedan od njih naravno ne bi dosao to reci na Sjeveru ili u nekom od lokala gdje se ta prva/vidjenija ekipa HZ okuplja.

Misevi ocito imaju prostora za disanje jos samo u cyber svijetu. Misevi ostaju misevi. Mrak, rupe, anonimnost. Ali upravo zbog cinjenice da su u pitanju samo misevi/stakori - njihovo misljenje niko ne jebe ni 5%.
Sa narko-kriminalnom bandom se nema šta raspravljati niti se istim pojedincima može nešto normalno i ljudski reći...samo kad počne sa pričom 'ja idem na gostovanja i lud sam pa smijem raditi šta hoću a ti nemaš nikakvo pravo glasa'...batina je za takve iz raja izašla. ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
1) Naravno da imas pravo glasa kada su u pitanju stvari oko kluba. Ulijetanje u teren ima veze sa klubom, jer je isti - logicno - ostecen tim potezom, pa samim tim niko ti ne moze reci da trebas sutjeti.
2) Nemas pravo glasa niti ces ikada imati kada je u pitanju sjeverna tribina. Svoje misljenje mozes iznijeti, niko ti niti moze niti zeli zabraniti - ali tim svojim misljenjem (kakvo god da je) neces moci promjeniti ama bas nista kada je Sjever u pitanju.
3) Ono sto sam napisao oko miseva iskljucivo se odnosi na frustirane pacove koji uzimaju sebi za pravo da pricaju o necijim mudima i hrabrosti. A ti isti pacovi naravno nikada ne bi ni u ludilu pomislili da takvu stvar kazu u lice bilo kome na koga se taj njihov zakljucak odnosio. Dakle manji si od makovog zrna naspram osoba koje optuzujes da nemaju muda ili hrabrosti. Sta to onda govori o tebi jadu? (ne obracam se tebi, da se razumijemo).
4) To oko batina i sl: mani se internet furanja i huskanja. Dodji na Sjever pa batinaj. Neces? Ne smijes? Ne zelis? Onda si licemjer i nista vise od toga.
Opetja033

#1678 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

Maharadza wrote: Neka na ovo odgovore: KO I ŠTA STE VI PA MISLITE DA JE KLUB U VAŠEM VLASNIŠTVU KAO I ORGANIZACIJA UTAKMICE PA ISTU MOŽETE PREKINUTI KADA ŽELITE, BANDO NAFURANA????
A ko si ti da tebi bilo ko polaze racune? :mrgreen:

HZ su izdale saopcenje. Ti kao sasvim nebitan pojedinac imas tri opcije:

1) Sloziti se sa istim
2) Ne sloziti se
3) Cviliti i kmecati po forumima jer nisi sposoban za bilo sta vise od toga.

Kratko i jasno.
KPNCTNJAH

#1679 Re: Horde Zla

Post by KPNCTNJAH »

Pretjeruje se bez razloga... niko normalan kome je stalo do kluba nece opravdavati ove idiote, ali sad nazivati narkomanima i pickicama momke sa sjevera... ne ide to nikako, pogotovo na ovim forumima, a dusmani to citaju i smjeskaju se...
sa saopstenjem se licno ne slazem, ali u neku ruku razumijem zasto je tako napisano... po mom misljenju bolje je bilo nista ne napisati, ali sta je tu je...

moram skontati sal Zvijezde za subotu... ali opet oni po facama skontaju da smo mi iz Sarajeva :mrgreen:
Maharadza

#1680 Re: Horde Zla

Post by Maharadza »

Opetja033 wrote:
Maharadza wrote:
Opetja033 wrote:Vrhunac ironije i gluposti: o mudima i mangupluku pricaju misevi sakriveni iza ekrana dok nijedan od njih naravno ne bi dosao to reci na Sjeveru ili u nekom od lokala gdje se ta prva/vidjenija ekipa HZ okuplja.

Misevi ocito imaju prostora za disanje jos samo u cyber svijetu. Misevi ostaju misevi. Mrak, rupe, anonimnost. Ali upravo zbog cinjenice da su u pitanju samo misevi/stakori - njihovo misljenje niko ne jebe ni 5%.
Sa narko-kriminalnom bandom se nema šta raspravljati niti se istim pojedincima može nešto normalno i ljudski reći...samo kad počne sa pričom 'ja idem na gostovanja i lud sam pa smijem raditi šta hoću a ti nemaš nikakvo pravo glasa'...batina je za takve iz raja izašla. ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
1) Naravno da imas pravo glasa kada su u pitanju stvari oko kluba. Ulijetanje u teren ima veze sa klubom, jer je isti - logicno - ostecen tim potezom, pa samim tim niko ti ne moze reci da trebas sutjeti.
2) Nemas pravo glasa niti ces ikada imati kada je u pitanju sjeverna tribina. Svoje misljenje mozes iznijeti, niko ti niti moze niti zeli zabraniti - ali tim svojim misljenjem (kakvo god da je) neces moci promjeniti ama bas nista kada je Sjever u pitanju.
3) Ono sto sam napisao oko miseva iskljucivo se odnosi na frustirane pacove koji uzimaju sebi za pravo da pricaju o necijim mudima i hrabrosti. A ti isti pacovi naravno nikada ne bi ni u ludilu pomislili da takvu stvar kazu u lice bilo kome na koga se taj njihov zakljucak odnosio. Dakle manji si od makovog zrna naspram osoba koje optuzujes da nemaju muda ili hrabrosti. Sta to onda govori o tebi jadu? (ne obracam se tebi, da se razumijemo).
4) To oko batina i sl: mani se internet furanja i huskanja. Dodji na Sjever pa batinaj. Neces? Ne smijes? Ne zelis? Onda si licemjer i nista vise od toga.
:lol: , znači pored "vođa" i "autoriteta" unutar grupe, ja treba da batinjam i pravim scene na tribini?! Ma ne pada mi na pamet, imaju oni koji treba da dijele "vaspitno-popravne" onima koji izađu iz normalnih okvira (kao gorespomenuta četvorica)! Samo ne kontam kakvi su to mozgovi pa da iste likove još brane?! paglu mi logika jaro, ništa više a na sjeveru sam UVIJEK, bio i ostao, bez obzira ko je i kada mijenjao strane i tribine, jer me iskreno zalibo za sve te grupe, frakcije itd. osim za klub i samo i isključivo sam' njemu i njegovim interesima odan (BEZ obzira ko ga trenutno vodio, taman da je moj rođeni kritikovao bi ga po potrebi) i onoj stolici na kojoj sjedim na sjevernoj tribini! :wink:
KPNCTNJAH wrote:Pretjeruje se bez razloga... niko normalan kome je stalo do kluba nece opravdavati ove idiote, ali sad nazivati narkomanima i pickicama momke sa sjevera... ne ide to nikako, pogotovo na ovim forumima, a dusmani to citaju i smjeskaju se...
sa saopstenjem se licno ne slazem, ali u neku ruku razumijem zasto je tako napisano... po mom misljenju bolje je bilo nista ne napisati, ali sta je tu je...

moram skontati sal Zvijezde za subotu... ali opet oni po facama skontaju da smo mi iz Sarajeva :mrgreen:
Nikada niti u jednom' trenutku nisam mislio (niti ću misliti) na čitavu tribinu kao lošu ili zlobnu, već (kao što sam pisao) pojedine "grupice" koje očito gravitiraju u i oko tribine i čekaju priliku da max. oštete klub i srozaju ugled grupe. Takvima zabraniti pristup istoj i kraj priče! :thumbup:
Last edited by Maharadza on 04/10/2013 00:10, edited 1 time in total.
Cossack

#1681 Re: Horde Zla

Post by Cossack »

Mislim da se za početak treba shvatiti da smo svi mi (ili bar 90% raje koja ovdje piše) u jednom trenutku bili na sjeveru! 8-) Nema tu mi, vi, oni... Problem očigledno postoji i treba ga što prije riješiti. Po meni saopštenje nije nešto ali ipak govori o tome da je uočena ogromna šteta koja je nanesena klubu i nadam se da je ovo zadnji put da sam na AFH-u gledao ovakve scene.
Butmiran

#1682 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

Hajmo sad malo smiriti oko ovoga i stati s raspravom.

http://www.hordezla.ba/index.php/178-istina-za-vedrana

4 godine, a k'o da je jučer bilo.

Istina za Vedrana!
sistematski pregled

#1683 Re: Horde Zla

Post by sistematski pregled »

Treba prestati sa ovom pričom. Preteške se riječi ovdje pišu. HZ ne zaslužuju ovakvo pljuvanje, i ne znam šta je pojedincima cilj! Svi dobro znamo kako funkcionišu navijačke tribine i nije bilo za očekivati da se odreknu onih maloumnika što su uletjeli u teren. Interno ih mogu i isprebijati, mogu ih popljuvati ali javno to neće uraditi, to je jednostavno tako!
Opetja033

#1684 Re: Horde Zla

Post by Opetja033 »

KPNCTNJAH wrote:Pretjeruje se bez razloga... niko normalan kome je stalo do kluba nece opravdavati ove idiote, ali sad nazivati narkomanima i pickicama momke sa sjevera... ne ide to nikako, pogotovo na ovim forumima, a dusmani to citaju i smjeskaju se...

Ja licno nemam problem sa tim da li se neko slaze sa ovim sto je napisano ili ne. Ili da li razumije zasto je napisano na nacin na koji jeste ili ne. Osobu koja se ne slaze sa ovim ne smatram nijednog jedinog trenutka manjim navijacem i bolesnikom Sarajeva od bilo kojeg pripadnika HZ. I mogu postovati njegovo misljenje iako se sa tim ne slazem.

Medjutim stvari se dizu na neki mnogo drugaciji nivo kada:
1) se krene sa pozivima na fizicki obracun kontra Sjevera (presmijesno)
2) kada, u stilu najvecih zohara, anonimno krene prozivanje vidjenijih likova sa Sjevera ili prve ekipe.

To je nesto sasvim deseto. I takve pozivam da mi se slobodno obrate putem pp, bez ikakvog ustrucavanja. Ali naravno da se niko od tih malih miseva nece javiti. Jer je lakse bez ikakvog rizika srati, vrijedjati i pljuvati ljude dok si sakriven u svojoj maloj rupi i u potpunoj anonimnosti.

Odustajem od rasprava (ovo za pp je sasvim druga stvar) na temi tokom ovog dana, iz postovanja prema nasem ubijenom bratu sa tribine.
Maharadza

#1685 Re: Horde Zla

Post by Maharadza »

ISTINA ZA VEDRANA :!:
sistematski pregled

#1686 Re: Horde Zla

Post by sistematski pregled »

ISTINA ZA VEDRANA!
PRAVDA ZA HORDE ZLA!
Logovan

#1687 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

Ajj pljuvanja po Hordama... :-) Ne opravdavam ulazak one četvorice na teren ali pisanje postova tipa nemaju muda, bježe čim je prvi belaj, narko-kriminalna banda, narkomani i šta ja znam kakve su još gluposti napisane a do prije neki dan svi svršavali na te iste Horde. :skoljka: Još samo treba neko spomenuti da treba ugasiti navijačke grupe. :lol: :-)
Najbolje bi bilo da ova priča prestane, bilo je što je bilo, hajmo se okrenuti nekim drugim stvarima.

Četiri godine prošle od ubistva Vedrana. :(
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1688 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Ispopstujmo barem danasnji dan bez tih rasprava.

A i ubuduce, malo iskontrolistite medjusobni nacin komunikacije.

Hvala.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1689 Re: Horde Zla

Post by Pitar sa Kariba »

Image

RIP
jalijas74

#1690 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Image

ISTINA MORA POBJEDITI

R.I.P. VEDRANE
lajk

#1691 Re: Horde Zla

Post by lajk »

NIJE BITNO KOJI KLUB VOLI, SMRT VEDRANA SVAKOG NAVIJAČA BOLI !

04.10.2009 - 04.10.2013 !

R.I.P VEDRAN PULJIĆ !

:(
Senad_Duster

#1692 Re: Horde Zla

Post by Senad_Duster »

ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !

TM'87
Mr Hiccup

#1693 Re: Horde Zla

Post by Mr Hiccup »

Opetja033 wrote:
Maharadza wrote: Neka na ovo odgovore: KO I ŠTA STE VI PA MISLITE DA JE KLUB U VAŠEM VLASNIŠTVU KAO I ORGANIZACIJA UTAKMICE PA ISTU MOŽETE PREKINUTI KADA ŽELITE, BANDO NAFURANA????
A ko si ti da tebi bilo ko polaze racune? :mrgreen:

HZ su izdale saopcenje. Ti kao sasvim nebitan pojedinac imas tri opcije:

1) Sloziti se sa istim
2) Ne sloziti se
3) Cviliti i kmecati po forumima jer nisi sposoban za bilo sta vise od toga.

Kratko i jasno.
po ko zna koji put... nacin djelovanja navijacke grupe je jako jednostavan: vodi, slijedi ili se skloni s puta.
ovo nije izrekao niko od novije generacije hz, vec bas onaj koji je prvu podigao na noge i vodio je kako prije rata, tako kroz rat i nedugo nakon rata. sve ostalo je suvisno raspravljati. ko zeli raspravljati: mjesto, vrijeme i nacin(odnosno vise njih, zavisno od pristupa onog ko ima potrebu za tim) postoji, a to sigurno nije virtuelni svijet.

pisite manje gluposti poput prozivanja pojedinaca kojekakvim epitetima, pogotovo na ovaj dan.
hordasi, navijaci sarajeva i ostalih klubova - okanite se tastature i budite u 17h na platou groblja bare.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1694 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Image

Hodre zla u Gradaccu.

Mračajski proto

#1695 Re: Horde Zla

Post by Mračajski proto »

Image
Dinostula

#1696 Re: Horde Zla

Post by Dinostula »

Strip po kojem smo dobili naziv.

Image

Uploaded with ImageShack.us
omega369

#1697 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

a ostalo je historija :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1698 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Jos dvojica nase brace su nas napustila. Tuga. :sad: :|

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer, dana 27.10. tekuće godine, oko 16:00 sati na dijelu magistralnog puta u naselju Memići smrtno su stradala braća Nermin i Jasmin Zulić.
Nermin i Jasmin bili su vatreni navijači Sarajeva... Neka im je vječni rahmet.

Image

Pocivajte u miru, braco.
Reglan

#1699 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

jebo majku ovaj oktobar je bas uklet mjesec :(
Mračajski proto

#1700 Re: Horde Zla

Post by Mračajski proto »

Zašto, Bože? :sad:
Post Reply