Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
-
zonbirile
#1676 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabija za počasnog dekana Medicinskog fakulteta.
- because_of_you
#1677 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
zonbirile wrote:Torabija za počasnog dekana Medicinskog fakulteta.
- fedor
#1678 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Može i to, ali može i da mu daju mjesto federalnog/državnog ministra za zdravstvo!zonbirile wrote:Torabija za počasnog dekana Medicinskog fakulteta.
- mrtva kokoš
#1679 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
za glasnogovornika postaviti onoga prevodioca sa tvsa, strah i trepet bi unosio u protivnicke stranke...
ja nesto kontam da bi od torabia imali najvise koristi kad bi zamjenio zlaju na mjestu presjedavajuceg vijeca ministara...
najbolji kadar nam treba na drzavnom nivou, a sto se tice federalnog neka asad bude ministar energetike i rudarstva..
ja nesto kontam da bi od torabia imali najvise koristi kad bi zamjenio zlaju na mjestu presjedavajuceg vijeca ministara...
najbolji kadar nam treba na drzavnom nivou, a sto se tice federalnog neka asad bude ministar energetike i rudarstva..
- fedor
#1680 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Splinter wrote:za glasnogovornika postaviti onoga prevodioca sa tvsa, strah i trepet bi unosio u protivnicke stranke...
- Lunizz
#1681 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ljudi po bijelom svijetu planiraju kako otici na mars, a u bosni ljude lijece busmani i samani

-
zonbirile
#1682 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
u hutbi ga oplete MuCe pravo,vidjet čemo ima li đubre obraza,ili ga treba letvati.
- armin071
#1683 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ko o cemu kurva o postenju..... Ovo sto sad radi Torabi to Mucetova "vojska" radi vec stotinama godina. Dok je zapisa i ostalih (po MuCe-tu "regularnih) "carolija" bit ce i para za rezidencije a bogami i MeCke da se "gospoda" ima u cemu da voza...zonbirile wrote:u hutbi ga oplete MuCe pravo,vidjet čemo ima li đubre obraza,ili ga treba letvati.
-
GOLFER
#1684 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Armin071 odmah na pocetku si se razotkrio i pokazao da nemas blage vez o cem pricas, tako da za dalj diskusiju nisi ni bitan...armin071 wrote:Ko o cemu kurva o postenju..... Ovo sto sad radi Torabi to Mucetova "vojska" radi vec stotinama godina. Dok je zapisa i ostalih (po MuCe-tu "regularnih) "carolija" bit ce i para za rezidencije a bogami i MeCke da se "gospoda" ima u cemu da voza...zonbirile wrote:u hutbi ga oplete MuCe pravo,vidjet čemo ima li đubre obraza,ili ga treba letvati.
Sto se tice Hudbe ja bio u Begovoj na Bajramu a Bogami bio i Torabi sa onim menadzerom
- poznanik
#1685 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Voda svakako blizu...GOLFER wrote:...Sto se tice Hudbe ja bio u Begovoj na Bajramu a Bogami bio i Torabi sa onim menadzerom
- armin071
#1686 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma nek si ti nama rekao da si bio u Begovoj samo si jos zaboravio reci u kojem safu... Nego sta kaze Cera 18% nase brace na rubu gladi, cudno da on u takvoj zemlji stigne graditi rezidenciju od 20-tak miliona. Ali sve je to Tora kriv. On ce ljude djabaka da lijeci a tu vec "doktori" koji to vec godinama za finu lovu odradjuju...Ali posto ja nisam kao GOLFER bio u Begovoj nisam ni bitan za dalju diskusiju...Sto se tice Hudbe ja bio u Begovoj na Bajramu a Bogami bio i Torabi sa onim menadzerom![]()
-
silm
#1687 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma koji ba Tourabi, koji Cera i svi reisi i naibu reisi i muftije i mutevellije
neka je u ovim svetim danima selam i salavat na Miljenika, Pecata Vjerovjesnika, na njega, njegovu casnu porodicu, ashabe i sve njegove sljedbenike koji su zivjeli i umirali sa Allahovim imenom na usnama i srcu. Pa prilog kao uvod neka bude ovo http://www.youtube.com/watch?v=iM1FK9VB ... re=related
neka je u ovim svetim danima selam i salavat na Miljenika, Pecata Vjerovjesnika, na njega, njegovu casnu porodicu, ashabe i sve njegove sljedbenike koji su zivjeli i umirali sa Allahovim imenom na usnama i srcu. Pa prilog kao uvod neka bude ovo http://www.youtube.com/watch?v=iM1FK9VB ... re=related
-
extraordinary
#1688 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne mogu da se ne osvrnem i na ovoj temi na reisovu rezidenciju. Na Kovačima nema staza da možeš doći do mezara, danas će haos biti po ovoj kiši svima koji nisu jučer obišli, a Mustafina rezidencija vrijedi 10 000 000 KM. Koliki je procenat tih para u izgradnju uložila Islamska zajednica, koliki procenat Bakije( a sigurno jesu, nije sve preko donacija izgrađeno), i zar nije bilo preče urediti mezarja ljudi koji su život dali u krajnjoj liniji i za tog reisa, da liče na nešto?
Ova država te iz dana u dan moli da odeš iz nje.
- piupiu
#1689 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
[

Auuuu, pa on se 'naselio'.GOLFER wrote:...Sto se tice Hudbe ja bio u Begovoj na Bajramu a Bogami bio i Torabi sa onim menadzerom
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1690 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Jes, vidjeh ga ja jucer na prenosu iz Begove.piupiu wrote:[Auuuu, pa on se 'naselio'.GOLFER wrote:...Sto se tice Hudbe ja bio u Begovoj na Bajramu a Bogami bio i Torabi sa onim menadzerom![]()
- Bosanac sa dna kace
#1691 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ha? šta? koja rezidencija i torabi?extraordinary wrote:Ne mogu da se ne osvrnem i na ovoj temi na reisovu rezidenciju. Na Kovačima nema staza da možeš doći do mezara, danas će haos biti po ovoj kiši svima koji nisu jučer obišli, a Mustafina rezidencija vrijedi 10 000 000 KM. Koliki je procenat tih para u izgradnju uložila Islamska zajednica, koliki procenat Bakije( a sigurno jesu, nije sve preko donacija izgrađeno), i zar nije bilo preče urediti mezarja ljudi koji su život dali u krajnjoj liniji i za tog reisa, da liče na nešto?
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#1692 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma torabi pravi rezidenciju na Kovačima, zar nisi čuo.Bosanac sa dna kace wrote: ha? šta? koja rezidencija i torabi?![]()
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#1693 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Dokle ste stigli s Turabijem
?
Evo da vam ispricam kako stvarno te Turabijeve seanse imaju nekog dejstva.Iz mog mjesta gdje zivim jedan covjek je isao Turabiju na tu kolektivnu seansu i prica da je cekao,cekao,cekao,cekao,a kada je dosao taman na red,ona kolektivna seansa s vodom
I pitaju ga ljudi odavde:"Pa de nam reci jesi li sta osjetio???"
On odgovara :"Jasta sam rodjo,ruke mi utrnule, kad sam podigo onaj paketic vode on nikad da dovrsi svoje "punjenje"pa zabolili me misici od drzanja ruku u zraku"
termin rodjo je iskoristen da bi prica bila sto autenticnija
Evo da vam ispricam kako stvarno te Turabijeve seanse imaju nekog dejstva.Iz mog mjesta gdje zivim jedan covjek je isao Turabiju na tu kolektivnu seansu i prica da je cekao,cekao,cekao,cekao,a kada je dosao taman na red,ona kolektivna seansa s vodom
I pitaju ga ljudi odavde:"Pa de nam reci jesi li sta osjetio???"
On odgovara :"Jasta sam rodjo,ruke mi utrnule, kad sam podigo onaj paketic vode on nikad da dovrsi svoje "punjenje"pa zabolili me misici od drzanja ruku u zraku"
termin rodjo je iskoristen da bi prica bila sto autenticnija
- because_of_you
#1694 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
A taj lik je i bajramov'o ovdje?
Kad će dobiti državljanstvo? Mislim, pa pitanje je dana, zar ne
- fedor
#1695 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Odkud znaš da već nije....?sumayya wrote:A taj lik je i bajramov'o ovdje?![]()
- mrtva kokoš
#1696 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
eno ga u redu ceka za biometrijskifedor wrote:Odkud znaš da već nije....?sumayya wrote:A taj lik je i bajramov'o ovdje?![]()
- fedor
#1697 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Samo se jedno pitam. Budući, kad meki dobije biometrijski pasoš, da li će on moći da radi u zemljama EU, jer nam to ovaj vizni režim ne omogućava, ili je meki izuzetak....!?Splinter wrote:eno ga u redu ceka za biometrijskifedor wrote:Odkud znaš da već nije....?sumayya wrote:A taj lik je i bajramov'o ovdje?![]()
- because_of_you
#1698 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Mekija za preCjednika
Ma kud da ide po EU pored matične mu zemlje, BeiHa?
Ma kud da ide po EU pored matične mu zemlje, BeiHa?
-
5 0 5
#1699 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Još uvijek je u Sarajevu, Touaregy? Zar nisu već svi ozdravili?
- because_of_you
#1700 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
505sCrtom wrote:Još uvijek je u Sarajevu, Touaregy? Zar nisu već svi ozdravili?
Nisi čuo šta je rek'o? Nek mu dolaze i zdravi, preventive radi, tj. da ne bi nikada za života oboljeli