Samo da te pitam, sta je fazon s ovim tackama?r_faruk wrote:kada cemo vec jednom shvatiti da se u ovoj drzavi ne moze dogovorom nista rijesiti................ oni ne zele da se dogovaraju. pa jesu li kamenovali centrotransove autobuse................. nisu to ljudi, to je stoka........
budala te prvo spusti na svoj nivo pa te onda zahebava...................
ovo je samo za radikalne mjere............. evo, placate karte a ne vozite se.............. ne vozite se jer nema kombija, a te pare sto ste dali su otisle grasu...................., zao mi je sto je ovako, ali, ovako ce biti jos dugo........... ovdje je gras i te kako na dobitku................ daleko je on od gubitka..................
GRAS - karte
- FreeSol
#1676 Re: GRAS - karte
- ema_
#1677 Re: GRAS - karte
Ovo je komično kako još insan nema one studentske karte, pa se provlači.
Helem, već sam im halalila onu staru neki dan, htjedoše 26km da mi naplate bezze. Sad obično izlazim kad naiđu, al ofirno pravo "Imaš li ličnu" "Nemam
" , "Imaš li ikakve dokumente
" "Nemam
" , ispade da sam n.n. nakav

Helem, već sam im halalila onu staru neki dan, htjedoše 26km da mi naplate bezze. Sad obično izlazim kad naiđu, al ofirno pravo "Imaš li ličnu" "Nemam
- cappy_tempo
#1678 Re: GRAS - karte
pa za njih i jesi N.N. jer ti nemaju pravo traziti ni jedan dokumentema_ wrote:Ovo je komično kako još insan nema one studentske karte, pa se provlači.
Helem, već sam im halalila onu staru neki dan, htjedoše 26km da mi naplate bezze. Sad obično izlazim kad naiđu, al ofirno pravo "Imaš li ličnu" "Nemam" , "Imaš li ikakve dokumente
" "Nemam
![]()
![]()
- Industrialyzer
#1679 Re: GRAS - karte
ema_ wrote:Ovo je komično kako još insan nema one studentske karte, pa se provlači.
Helem, već sam im halalila onu staru neki dan, htjedoše 26km da mi naplate bezze. Sad obično izlazim kad naiđu, al ofirno pravo "Imaš li ličnu" "Nemam" , "Imaš li ikakve dokumente
" "Nemam
![]()
![]()
Bećir Toska
Ja ima srece sa revizorima , ne sjecam se kad sam ih zadnji put sreo
- ladacoko
#1680 Re: GRAS - karte
gdje cu dati stoju za kartu
bolje se provlaciti
bolje se provlaciti
-
r_faruk
#1681 Re: GRAS - karte
ma to mi neka navika, ove tackice........
-
Sarajevski_Marlboro
#1682 Re: GRAS - karte
Brucoši
Je l' ko vadio kartu ovu tromjesečnu? MoRe li to s ovom subvencijom ?
Je l' ko vadio kartu ovu tromjesečnu? MoRe li to s ovom subvencijom ?
- neo7
#1683 Re: GRAS - karte
kako sam ja nacuo moze, od pocetka oktobra !?
- Lucazode
#1684 Re: GRAS - karte
Ma ni marku !!! Jutros tramvaji radili do Mašinske, kontam šta je sad u maternu raja idu pješke, te ga i ja zatabanam. Trole su kritične, kap kiše pola voznog parka izbaci, raja trče ulicom ko da je 94'-ta.Jebo majku Kandahara...ladacoko wrote:gdje cu dati stoju za kartu
bolje se provlaciti
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#1685 Re: GRAS - karte
@Lucazode:
Evo, GRAS pojačava linije prema gradu:

A linije voze redovno:

Jebo majku Kandahara...
Evo, GRAS pojačava linije prema gradu:
A linije voze redovno:
- neo7
#1686 Re: GRAS - karte
Je li im i dalje ljetni rezim voznje
Pa jutros ne mozes uci u trNvaj jebo te :S Da ne pricam kako je bilo kada sam usao....sreca sa svake strane me okruzila po djevojka pa mi nije ni bilo toliko lose
Btw sreca pa je drugi radni dan, da li je kraj sedmice ne bi se moglo disati od mirisa

Btw sreca pa je drugi radni dan, da li je kraj sedmice ne bi se moglo disati od mirisa
- Reufik Refko
#1687 Re: GRAS - karte
Da li je ko predao za tromjesečnu od brucoša u toku ove sedmice? Evo ovdje ima šta treba od dokumenata, samo me zanima dal' možemo odmah predavati za tromjesečnu, ili da čekamo oktobar?Sortis wrote:Eh, sad sam maksuz zvala GRAS da ih priupitam o karti za brucose. Rekli su mi da za brucose vazi tromjesecna karta (i samim tim je 48 KM, jel). Treba donijeti potvrdu o tome da si redovan student, potvrdu sa stranice Ministarstva za saobracaj o povlastenoj voznji (blago nama jesmo povlasteni), jednu sliku i indeks na uvid
- azurna_obala
#1688 Re: GRAS - karte
Zna li neko ima li radnim danima autobus do Bjelašnice i u koliko sati?
Hitno jeeee
Hitno jeeee
-
Mr. Brightside
#1689 Re: GRAS - karte
http://www.gras.co.ba/rv/mini/RV%20minibus%2085.htmazurna_obala wrote:Zna li neko ima li radnim danima autobus do Bjelašnice i u koliko sati?
Hitno jeeee
najblize sto mozes sa grasom
- azurna_obala
#1690 Re: GRAS - karte
Hvala,armin.i.am wrote:http://www.gras.co.ba/rv/mini/RV%20minibus%2085.htmazurna_obala wrote:Zna li neko ima li radnim danima autobus do Bjelašnice i u koliko sati?
Hitno jeeee
Ali nema srijede, meni treba sutra sabahile...ima li neka alternativa...??????
Neki drugi prevoznik?
-
Mr. Brightside
#1691 Re: GRAS - karte
izviniazurna_obala wrote:Hvala,armin.i.am wrote:http://www.gras.co.ba/rv/mini/RV%20minibus%2085.htmazurna_obala wrote:Zna li neko ima li radnim danima autobus do Bjelašnice i u koliko sati?
Hitno jeeee
Ali nema srijede, meni treba sutra sabahile...ima li neka alternativa...??????
Neki drugi prevoznik?
http://www.gras.co.ba/rv/bus/RV%20bus%2047.htm
i ovaj Ilidža - Trnovo - Turovi -> Godinja -> *Dejčići (Zadnja vožnja)
http://www.gras.co.ba/rv/bus/RV%20bus%2047a.htm
edit: nemam pojma ide li onom cestom pored hotel marsala
- azurna_obala
#1692 Re: GRAS - karte
Hvala na ovome svemu, ali ni ja pojma nemam.
Ovo do Dejčića jel ide preko Bjelašnice?
- perfect_guy
#1693 Re: GRAS - karte
taj vjerovatno iz Trnova ide na onaj put preko Pindičića prema Dujmovićima i Dejčićima i izlazi prije policije na cestu što preko Krupca ide na planine. U takvoj varijanti ima još pješačenja prema Babinom doluazurna_obala wrote:Hvala na ovome svemu, ali ni ja pojma nemam.
- Critty Bo
#1694 Re: GRAS - karte
Pitanjce ljudi, mada cu svakako pitati salterusu.
Sta je sa ljudima koji sad vade kartu, a nisu brucosi? Kolegica ove sedmice izvadila i platila 96. Tesko mi je da vjerujem da mi placamo 96 a brucosi 48 za isti vremenski period.
Sta je sa ljudima koji sad vade kartu, a nisu brucosi? Kolegica ove sedmice izvadila i platila 96. Tesko mi je da vjerujem da mi placamo 96 a brucosi 48 za isti vremenski period.
- perfect_guy
#1695 Re: GRAS - karte
tako je u startu donešena odluka. 48, ali strogo za brucoše (naravno, indeksom i potvrdom se dokazuje takav status). Ostali svi 96. I njima će vrijediti 48, taman je u decembru izvadiliCritty Bo wrote:Pitanjce ljudi, mada cu svakako pitati salterusu.
-
benjamin1992
#1696 Re: GRAS - karte
Zar 96 nije polugodisnja?Critty Bo wrote:Pitanjce ljudi, mada cu svakako pitati salterusu.
Inace, neki dan sam otisao u Gras, da se raspitam oko karti. Zena me hladno skinu sa neke stvari, rekavsi: "Za vas brucose nema informacija do 1. oktobra." Kad me ujutru peglaju revizori u tramvaju, samo citiram doticnu gospodju.
-
Baudelaire
#1697 Re: GRAS - karte
Vode se logikom da ste imali dovoljno vremena da izvadite kad su tek počele. Što je meni nejasno. Jasno mi je da je neko ko je iz Sarajeva mogao izvaditi kartu odmah kad su se počele prodavati, ali šta je sa ljudima koji nisu iz Sarajeva? Što bi oni vadili polugodišnju, ako im preko ljeta karta uopšte nije trebala jer nisu bili ovdje? Ali Gras je toCritty Bo wrote:Pitanjce ljudi, mada cu svakako pitati salterusu.
- Critty Bo
#1698 Re: GRAS - karte
Od mene ce dobiti potvrdu, index i 48 kermi, ionako nista ne citajuBaudelaire wrote:Vode se logikom da ste imali dovoljno vremena da izvadite kad su tek počele. Što je meni nejasno. Jasno mi je da je neko ko je iz Sarajeva mogao izvaditi kartu odmah kad su se počele prodavati, ali šta je sa ljudima koji nisu iz Sarajeva? Što bi oni vadili polugodišnju, ako im preko ljeta karta uopšte nije trebala jer nisu bili ovdje? Ali Gras je toCritty Bo wrote:Pitanjce ljudi, mada cu svakako pitati salterusu.
-
DON_eARL
#1699 Re: GRAS - karte
Jesi li neko probao navedenu metodu? Hoce li za brucose biti nesto posebno od oktobra?Critty Bo wrote:Od mene ce dobiti potvrdu, index i 48 kermi, ionako nista ne citajuBaudelaire wrote:Vode se logikom da ste imali dovoljno vremena da izvadite kad su tek počele. Što je meni nejasno. Jasno mi je da je neko ko je iz Sarajeva mogao izvaditi kartu odmah kad su se počele prodavati, ali šta je sa ljudima koji nisu iz Sarajeva? Što bi oni vadili polugodišnju, ako im preko ljeta karta uopšte nije trebala jer nisu bili ovdje? Ali Gras je toCritty Bo wrote:Pitanjce ljudi, mada cu svakako pitati salterusu.
- inSighT
- Vozim: na guranje
#1700 Re: GRAS - karte
-------------------------------------------------------------------------------
Cijena Studentske Karte za period od 3 mjeseca iznosi 48km.
Cijena Studentske Karte za period od 6 mjeseci iznosi 96km.
Potrebna je potvrda "Prijava za subvenciju prijevoza" [preuzmi potvrdu]
Potrebna je potvrda o "Regulisanju prava na prijevoz" odnosno potvrda da ste redovan student.
Potreban je indeks i naravno slika za iskaznice.
Uglavnom radi se o GRASU pa nista nije sigurno. Pravac Cumurija, Otoka, Latinska Cuprija ili Hadzici i raspitajte se!
Cijena Studentske Karte za period od 3 mjeseca iznosi 48km.
Cijena Studentske Karte za period od 6 mjeseci iznosi 96km.
Potrebna je potvrda "Prijava za subvenciju prijevoza" [preuzmi potvrdu]
Potrebna je potvrda o "Regulisanju prava na prijevoz" odnosno potvrda da ste redovan student.
Potreban je indeks i naravno slika za iskaznice.
Uglavnom radi se o GRASU pa nista nije sigurno. Pravac Cumurija, Otoka, Latinska Cuprija ili Hadzici i raspitajte se!
Radno Vrijeme GRAS wrote:Radnim danom prodajna mjesta Ćumurija, Otoka i Ilidža rade od 07,00 do 18,00 časova, a ostala prodajna mjesta od 07,00 do 16,00 sati.
U periodu od prvog do desetog u mjesecu subota je radna na prodajnim mjestima Ćumurija, Latinska Ćuprija, Otoka Ilidža i Hadžići od 08,00 do 14,00 časova .