BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#1676 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
miske sletio u istanbul ....ne volim turske klubove ,a ni njihov fudbal...ai mislim da ce cesce igrati LP...
neka mu je sa srecom
http://www.youtube.com/watch?v=EwyLR-Yw ... r_embedded#!
neka mu je sa srecom
http://www.youtube.com/watch?v=EwyLR-Yw ... r_embedded#!
- kamen spoticanja
#1677 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.haber7.com/haber/20100831/Ga ... vustu.php/
miske sletio sinoc u 1h u istanbul na potpis ugovora...pa kad misli trenirat za lux
miske sletio sinoc u 1h u istanbul na potpis ugovora...pa kad misli trenirat za lux
-
sjever76
#1678 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
finansijski je jako dobro prosao ali u smislu karijere i nekog zapazenijeg napredka u istoj mislim da se zajebo. nije isto igrati protiv hsv-a, bayer-a itd nego negdje na granici sa irakom.
- veljaca
#1679 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ama, poslije Portugala i Zenice - svejedno mi je gdje ide ....sjever76 wrote:finansijski je jako dobro prosao ali u smislu karijere i nekog zapazenijeg napredka u istoj mislim da se zajebo. nije isto igrati protiv hsv-a, bayer-a itd nego negdje na granici sa irakom.
- kamen spoticanja
#1680 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
neda mi se prelomit preko usta jer je sjajan fudbaler,ali se slazem vakat mu je reci hvala...miralema radiveljaca wrote:Ama, poslije Portugala i Zenice - svejedno mi je gdje ide ....sjever76 wrote:finansijski je jako dobro prosao ali u smislu karijere i nekog zapazenijeg napredka u istoj mislim da se zajebo. nije isto igrati protiv hsv-a, bayer-a itd nego negdje na granici sa irakom.
-
callmethebreeeze
#1681 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
mene da galata zovne, ja bi bez razmisljanja potpisao. kako je stambol mocan grad.
cini mi se da bih ga izabrao i prije londona, barcelone i rima.

- kamen spoticanja
#1682 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
vjeruj mi ,miske ce dole pobudalit za 6 mjeseci...takav je dole pritisak na igrace velike trojke da se to ne moze opisati...callmethebreeeze wrote:mene da galata zovne, ja bi bez razmisljanja potpisao. kako je stambol mocan grad.
![]()
![]()
![]()
no hajd velikih utakmica mu nece faliti...4 velika derbija godisnje plus trabzon dvije...i uz dobrog trenera kakav je holandez...bice to cirkus...
ali da je stambol mocan grad...vala jeste...
" da je cijeli svijet jedna drzava,istanbul bi bio glavni grad" napoleon bonaparte
- Dammme
#1683 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
50-16-3788 & counting...veljaca wrote:Ama, poslije Portugala i Zenice - svejedno mi je gdje ide ....sjever76 wrote:finansijski je jako dobro prosao ali u smislu karijere i nekog zapazenijeg napredka u istoj mislim da se zajebo. nije isto igrati protiv hsv-a, bayer-a itd nego negdje na granici sa irakom.
- amar007
#1684 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Citao sam sinoc malo forum navijaca wolfsburga i oni su jedva su cekali da ode. Naravno bilo je i nekolicina pametnih koji su vidjeli da je glavonja doveo igraca na poziciji gdje im igrac ne treba a odbrana je i dalje suplja.. Ne mogu da im pozelim nista lose jer ce se ionako boriti za opstanak, a Misketu sve najbolje u novom, velikom klubu. 
-
murafid
#1685 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ako nista uzece dobru lovu a svakako ce biti prvi igrac kluba i velika zvijezda dole
- kamen spoticanja
#1686 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
evo sta susic kaze za zvjezdana
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=77468...google translation ce prevesti...meni mrsko
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=77468...google translation ce prevesti...meni mrsko
- Obuca9
#1687 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Deni Avdić uskoro «dijamant»
Safet Sušić je najavio kako računa na Denija Avdića, bh. internacionalca u švedskom Elfsborgu, ako će FIFA dozvoliti promjenu sportskog državljanstva, budući je Avdić nastupao za mlade švedske selekcije, ali jednom u prijateljskom susretu i za A tim. Jasmin Baković, šef administracije u Savezu dao je u zadaću svojim saradnicima da učine sve kako bi Avdić zaigrao za BiH. U kratko vrijeme više je spašeno nogometnih dragulja, nego za proteklih dvanaest, trinaest godina. Dobili smo najprije Pjanića, potom Mujdžu, a pred vratima je nogometni biser Deni Avdić.
Safet Sušić je najavio kako računa na Denija Avdića, bh. internacionalca u švedskom Elfsborgu, ako će FIFA dozvoliti promjenu sportskog državljanstva, budući je Avdić nastupao za mlade švedske selekcije, ali jednom u prijateljskom susretu i za A tim. Jasmin Baković, šef administracije u Savezu dao je u zadaću svojim saradnicima da učine sve kako bi Avdić zaigrao za BiH. U kratko vrijeme više je spašeno nogometnih dragulja, nego za proteklih dvanaest, trinaest godina. Dobili smo najprije Pjanića, potom Mujdžu, a pred vratima je nogometni biser Deni Avdić.
-
Crvena Tifoza
#1688 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hoce li on biti "dijamant" ili "zmaj"? Trebaju odluciti koji su nam igraci klinac.hz__semir wrote:Deni Avdić uskoro «dijamant»
- Obuca9
#1689 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nit' dijamant, nit' zmaj, nego LJILJAN. Svaka čast Marjanu, ali zna se koji je pravi i jedini nadimak naše repke, star punih 15 godina 
-
Eborg
#1690 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Je li Sušić izjavio samo da računa na Avdića ili je i obavio neki razgovor s njim?
- jeza u ledja
#1691 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja da sam fudbaler ne bih nikad igrao u Turskoj ili Grckoj, ali eto.
Sto se tice Galate, pa jebemu misa to je veci klub od Wolfsburga, a sto neko rece vece su Zvjezdanu sanse da ce igrati u LP.
Budimo iskreni, malo ko je od nas ocekivao da ce Misimovic poslije Wolfa preci u neki bas veliki klub.
A uprava Wolfa je jos jednom pokazali svoju nesposobnost i totalno pogresan nacin poslovanja.
U svakom slucaju sretno Misketu, nadam se da ce redovno igrati kod Rajkarda.
Sto se tice Galate, pa jebemu misa to je veci klub od Wolfsburga, a sto neko rece vece su Zvjezdanu sanse da ce igrati u LP.
Budimo iskreni, malo ko je od nas ocekivao da ce Misimovic poslije Wolfa preci u neki bas veliki klub.
A uprava Wolfa je jos jednom pokazali svoju nesposobnost i totalno pogresan nacin poslovanja.
U svakom slucaju sretno Misketu, nadam se da ce redovno igrati kod Rajkarda.
-
Crvena Tifoza
#1692 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dosta je nadimaka nestalo dolaskom nekih sa "strane", i pokušajem plasiranja jedne grupe kao jedine validne navijacke grupe reprezentacije itd. Al' to je za neke druge teme.hz__semir wrote:Nit' dijamant, nit' zmaj, nego LJILJAN. Svaka čast Marjanu, ali zna se koji je pravi i jedini nadimak naše repke, star punih 15 godina
- jeza u ledja
#1693 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Znam samo da 'zmajevi' , odnosno 'zmajceki', vec postoje u susjedstvu.
- stranac2
#1694 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nisu Svedjani ludi da ga puste , a jos imaju Lenarta Johanssona koji je poput Blattera zario i palio FIFOM toliko godina ...hz__semir wrote:Deni Avdić uskoro «dijamant»
DABOGDA , jer Denny je super igrac u svakom smislu i vec je sada bolji od Muslimovica npr.
- jeza u ledja
#1695 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Toni Sunjic (21), stoper nase mlade repke, danas potpisao za belgijskog prvoligasa Kortrijka.
- Dammme
#1696 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Malo je nezapaženo prošao transfer Vladavića u Žilinu, učesnika LP.
- cyprus
#1697 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
To je dobar potezDammme wrote:Malo je nezapaženo prošao transfer Vladavića u Žilinu, učesnika LP.
-
hali gali halid
- jutarnji
#1699 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Fakat petom, i to je kucno ko Ronaldinjo...hali gali halid wrote:Petom dao gol
Interesantna publika
- Bosanski_kralj
#1700 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I riječ zmaj ima uporište u našoj historiji i mitologiji, tako da ne vidim problem da ga koristimo