Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
bingov buraz

#1676 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by bingov buraz »

Fantazija,nisam kupio samo masturbiram :mrgreen: jaca stranica od redtjuba
http://www.lecoqsportif.com/uk-en/e-sho ... oul=BLEBLA
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#1677 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by gentoo »

Onitsuka Tiger Fabre DC-S 85KM sa dostavom..

Image
bingov buraz

#1678 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by bingov buraz »

gentoo wrote:Onitsuka Tiger Fabre DC-S 85KM sa dostavom..

Image
Imao sam Onitsuka Tiger,mislim da sam i kacio ovde,nepoderive.
pakica_

#1679 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by pakica_ »

KnuckleHead wrote:smjesno da vi nekom o ukusu pricate a vrhunac ukusa su vam starke, vansice i neke mutave pape koje vise lice na platneni opanak neg na patiku ;)
eh vidis, nit nosim starke (osipam se kad ih vidim), niti vansice, niti te pape (na koje se isto osipam) :D i ne osudjujem niciji ukus, svako voli nesto (pa cak i maksice imaju svoje musterije, kud ces dalje :lol: ) i nek' izvoli, ali isto tako smatram da imam pravo reci svoje misljenje.. po meni su najljepse tene nike dunk i air force one, ali i njih neko ne voli i ima to pravo, pa moze pricati kako su ruzne i tome slicno, ja mu necu zamjeriti i i dalje cu ih kupovati..
motorola01

#1680 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by motorola01 »

KnuckleHead wrote:smjesno da vi nekom o ukusu pricate a vrhunac ukusa su vam starke, vansice i neke mutave pape koje vise lice na platneni opanak neg na patiku ;)
Potpis! Sve nesto mutavo, patike nije vidjelo :D , ali hajd o ukusima se ne raspravlja..
relativno84

#1681 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by relativno84 »

Ljubomora na svakoj temi pa i na ovoj :D Nije frka nekome se svidja nesto nekome nesto ja samo nisam ljubitelj obuce koju cu sresti 10 puta na drugima dok odem do granapa to mi ne treba, tako da sam unikat :kontrabas: :D
AmiĐa_Idriz

#1682 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Converse majka :skoljka:
StupskaBitanga

#1683 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by StupskaBitanga »

Kod obuce je generalno najbitnije da je udobna i da ne propusta. Estetski gledano svako ima svoj ukus i stil
Eluveitie

#1684 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Eluveitie »

KPNCTNJAH wrote:
relativno84 wrote: Nije sto je moje al su uuuhh :pusi: nema niko u mojoj ulici a mozda i sire :ljulja:
Sta mislis zasto je to tako ? :mrgreen:
:thumbup: :lol:
chengaba

#1685 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by chengaba »

gentoo wrote:Onitsuka Tiger Fabre DC-S 85KM sa dostavom..

Image
:thumbup: Koji sajt
Impavidus

#1686 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Impavidus »

Image
Da se i ja pritefterim :D
Ljuba Moljac

#1687 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Ljuba Moljac »

StupskaBitanga wrote:Kod obuce je generalno najbitnije da je udobna i da ne propusta. Estetski gledano svako ima svoj ukus i stil
neki ljudi nit imaju ukusa nit stila. dobro stil manje-vise....
relativno84 wrote:Image
Nije sto je moje al su uuuhh :pusi: nema niko u mojoj ulici a mozda i sire :ljulja:
+

ovo devedeste retro? jel ih nosis uz trenerku i kajlu???
bez uvrede :mrgreen:
KnuckleHead

#1688 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KnuckleHead »

kako ne podnosim ovaj primitivni mentalitet copora pekinezera koji se oduvjek njegovao na ovom forumu, neko izvali nesta i nadoveze se tolko likova sa nekim pokusajima duhovitosti u pm, ruzne patike jesu, reebok fazon shoxa sto jest glupa patika i izrada, al brate x puta ruznijih patika sam vidio na ovoj temi pa niko ne ismija a pogotovo se ne nadoveza po x puta sa provokacijama, pustite lika na miru ba vechjednom, boze sacuvaj. I btw ako cemo realno devedesete i jesu najproduktivnije i najbolje godine za dizajn patika tako da ti taj mutavi pokusaj provokacije i vezanja neukusa za devedesete uvjetovano djiberoidnim gutanjem dizel kvazikulture i svega iz te epohe ne pije bas vode ;)
KPNCTNJAH

#1689 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KPNCTNJAH »

Ne kontam sto to tebe toliko pogadja, ako je vec momak kojeg smo zezali shvatio da je sala u pitanju. Meni ako se nesto svidja mogu svi redom govoriti da je bezveze, meni to nista ne bi znacilo. Ako se njemu svidjaju, sve ostalo je nebitno.

Opusteno, o tenama se prica. :-) Hajd' postavi ti sliku nekih koje tebi valjaju, moze i slika torbice koju bi nosio uz njih :oops:
KnuckleHead

#1690 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KnuckleHead »

nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica ;)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1691 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Velkoski »

KnuckleHead wrote:nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica ;)
Smatraj da si na listi za ismijavanje, pozdrav.
Ljuba Moljac

#1692 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Ljuba Moljac »

KnuckleHead wrote:nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica ;)
daj nam neke tvoje da se smijemo :D

ja recimo volim ove
Image

slobodno me zezajte, segacite se, govorite da su ruzne... forum je, imamo pravo na to dokle god ne vrijedja licnost.
ljudi smo, niko mu nije rekao da je supak od covjeka, samo da su mu tene ruzne :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#1693 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Zatamnjena stakla »

Oj relativno buraz oči me zaboliše.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1694 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Velkoski »

Ljuba Moljac wrote:
daj nam neke tvoje da se smijemo :D

ja recimo volim ove
Image

slobodno me zezajte, segacite se, govorite da su ruzne... forum je, imamo pravo na to dokle god ne vrijedja licnost.
ljudi smo, niko mu nije rekao da je supak od covjeka, samo da su mu tene ruzne :mrgreen:
Nije loša boja :thumbup:
KPNCTNJAH

#1695 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KPNCTNJAH »

Smaraju batice, ono kao znas me, znam te... pusti suplju, pogadja te jer sigurno i dalje nosis maxice, trenerke, torbice, pa se osjecas prozvanim. Ne znam ja da li se neko krije iza copora, ali ja sam napisao komentar jer mi smijesno izgledaju tene i to je to. Da je u pitanju bilo koji drugi model tena s onakvim sarama isto bih napisao. Cinjenica je da su skoro sve te s vazdusnim djonom nekakve sarene, kao za djecu pravljene i to meni djeluje papanski. Ja sam recimo uvijek volio jednobojnu obucu ili u maksimalno dvije boje...

nije mi cilj ismijavati bilo koga, ne mislim da sam bolji od drugih, ali neke stvari mi djeluju smijesno koliko god ih pokusavao ignorisati... isto je s tim sarenim momcima, kao i s onim sto imaju 20+ godina, a hodaju i dalje u nekim ogromnim dresovima, tolama do po' guzice i glume neke repere :-) a i oni s nekakvim lancima, svi u crnom, nasminkani, buntovnici satro :mrgreen: kad bolje skontam smijesni su mi svi ti koji se moraju oblaciti u stilu muzike koju slusaju, ali to nije tema :mrgreen:
kojeime

#1696 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by kojeime »

KPNCTNJAH wrote:Smaraju batice, ono kao znas me, znam te... pusti suplju, pogadja te jer sigurno i dalje nosis maxice, trenerke, torbice, pa se osjecas prozvanim. Ne znam ja da li se neko krije iza copora, ali ja sam napisao komentar jer mi smijesno izgledaju tene i to je to. Da je u pitanju bilo koji drugi model tena s onakvim sarama isto bih napisao. Cinjenica je da su skoro sve te s vazdusnim djonom nekakve sarene, kao za djecu pravljene i to meni djeluje papanski. Ja sam recimo uvijek volio jednobojnu obucu ili u maksimalno dvije boje...

nije mi cilj ismijavati bilo koga, ne mislim da sam bolji od drugih, ali neke stvari mi djeluju smijesno koliko god ih pokusavao ignorisati... isto je s tim sarenim momcima, kao i s onim sto imaju 20+ godina, a hodaju i dalje u nekim ogromnim dresovima, tolama do po' guzice i glume neke repere :-) a i oni s nekakvim lancima, svi u crnom, nasminkani, buntovnici satro :mrgreen: kad bolje skontam smijesni su mi svi ti koji se moraju oblaciti u stilu muzike koju slusaju, ali to nije tema :mrgreen:
Osjecaj pripadnosti je cudo.
relativno84

#1699 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by relativno84 »

Ljuba Moljac wrote:
StupskaBitanga wrote:Kod obuce je generalno najbitnije da je udobna i da ne propusta. Estetski gledano svako ima svoj ukus i stil
neki ljudi nit imaju ukusa nit stila. dobro stil manje-vise....
relativno84 wrote:Image
Nije sto je moje al su uuuhh :pusi: nema niko u mojoj ulici a mozda i sire :ljulja:
+

ovo devedeste retro? jel ih nosis uz trenerku i kajlu???
bez uvrede :mrgreen:
O ukusu ne treba raspravljati. Tu floskulu ne furam zna se sta je lijepo a sta nije sve drugo je suplja :run:
Sto se tice ovih mojih kupljene su prije 3,4 god. gore u ferhadiji i bile su 3 stotke jedine u radnji i nisam se pokajao jer vec rekoh ne volim da nosim sto srecem vise puta na ulici, meni odgovaraju sve drugo je ne bitno udobne su i to je bitno.

P.S. i da naravno kajla tu :pasamoj: a trenerku ostavljam sandzaklijama :licka:
pakica_

#1700 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by pakica_ »

@ljuba moljac i @anothersoul- :thumbup:
Post Reply