http://www.lecoqsportif.com/uk-en/e-sho ... oul=BLEBLA
Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- bingov buraz
#1676 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Fantazija,nisam kupio samo masturbiram
jaca stranica od redtjuba
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#1677 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Onitsuka Tiger Fabre DC-S 85KM sa dostavom..

- bingov buraz
#1678 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Imao sam Onitsuka Tiger,mislim da sam i kacio ovde,nepoderive.gentoo wrote:Onitsuka Tiger Fabre DC-S 85KM sa dostavom..
-
pakica_
#1679 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
eh vidis, nit nosim starke (osipam se kad ih vidim), niti vansice, niti te pape (na koje se isto osipam)KnuckleHead wrote:smjesno da vi nekom o ukusu pricate a vrhunac ukusa su vam starke, vansice i neke mutave pape koje vise lice na platneni opanak neg na patiku
-
motorola01
#1680 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Potpis! Sve nesto mutavo, patike nije vidjeloKnuckleHead wrote:smjesno da vi nekom o ukusu pricate a vrhunac ukusa su vam starke, vansice i neke mutave pape koje vise lice na platneni opanak neg na patiku
- relativno84
#1681 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ljubomora na svakoj temi pa i na ovoj
Nije frka nekome se svidja nesto nekome nesto ja samo nisam ljubitelj obuce koju cu sresti 10 puta na drugima dok odem do granapa to mi ne treba, tako da sam unikat

- AmiĐa_Idriz
#1682 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Converse majka
-
StupskaBitanga
#1683 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kod obuce je generalno najbitnije da je udobna i da ne propusta. Estetski gledano svako ima svoj ukus i stil
- Eluveitie
#1684 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
KPNCTNJAH wrote:Sta mislis zasto je to tako ?relativno84 wrote: Nije sto je moje al su uuuhhnema niko u mojoj ulici a mozda i sire
- chengaba
#1685 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
gentoo wrote:Onitsuka Tiger Fabre DC-S 85KM sa dostavom..
- Impavidus
#1686 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Da se i ja pritefterim
-
Ljuba Moljac
#1687 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
neki ljudi nit imaju ukusa nit stila. dobro stil manje-vise....StupskaBitanga wrote:Kod obuce je generalno najbitnije da je udobna i da ne propusta. Estetski gledano svako ima svoj ukus i stil
+relativno84 wrote:
Nije sto je moje al su uuuhhnema niko u mojoj ulici a mozda i sire
ovo devedeste retro? jel ih nosis uz trenerku i kajlu???
bez uvrede
- KnuckleHead
#1688 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
kako ne podnosim ovaj primitivni mentalitet copora pekinezera koji se oduvjek njegovao na ovom forumu, neko izvali nesta i nadoveze se tolko likova sa nekim pokusajima duhovitosti u pm, ruzne patike jesu, reebok fazon shoxa sto jest glupa patika i izrada, al brate x puta ruznijih patika sam vidio na ovoj temi pa niko ne ismija a pogotovo se ne nadoveza po x puta sa provokacijama, pustite lika na miru ba vechjednom, boze sacuvaj. I btw ako cemo realno devedesete i jesu najproduktivnije i najbolje godine za dizajn patika tako da ti taj mutavi pokusaj provokacije i vezanja neukusa za devedesete uvjetovano djiberoidnim gutanjem dizel kvazikulture i svega iz te epohe ne pije bas vode 
- KPNCTNJAH
#1689 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ne kontam sto to tebe toliko pogadja, ako je vec momak kojeg smo zezali shvatio da je sala u pitanju. Meni ako se nesto svidja mogu svi redom govoriti da je bezveze, meni to nista ne bi znacilo. Ako se njemu svidjaju, sve ostalo je nebitno.
Opusteno, o tenama se prica.
Hajd' postavi ti sliku nekih koje tebi valjaju, moze i slika torbice koju bi nosio uz njih 
Opusteno, o tenama se prica.
- KnuckleHead
#1690 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1691 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Smatraj da si na listi za ismijavanje, pozdrav.KnuckleHead wrote:nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica
-
Ljuba Moljac
#1692 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
daj nam neke tvoje da se smijemoKnuckleHead wrote:nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica
ja recimo volim ove

slobodno me zezajte, segacite se, govorite da su ruzne... forum je, imamo pravo na to dokle god ne vrijedja licnost.
ljudi smo, niko mu nije rekao da je supak od covjeka, samo da su mu tene ruzne
- Zatamnjena stakla
#1693 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Oj relativno buraz oči me zaboliše.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1694 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nije loša bojaLjuba Moljac wrote:daj nam neke tvoje da se smijemoKnuckleHead wrote:nije vala da me pogadja al smarate sa takvim mentalitetom sirom ovog foruma, ismijavate drukcije od sebe krijuci se iza copora sa jako glupavim i recikliranim fazonima vec vidjenim milion puta, dosadno vise citat tolko provociranje naroda od jednih te istih forumaskih pekinezercica![]()
ja recimo volim ove
slobodno me zezajte, segacite se, govorite da su ruzne... forum je, imamo pravo na to dokle god ne vrijedja licnost.
ljudi smo, niko mu nije rekao da je supak od covjeka, samo da su mu tene ruzne
- KPNCTNJAH
#1695 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Smaraju batice, ono kao znas me, znam te... pusti suplju, pogadja te jer sigurno i dalje nosis maxice, trenerke, torbice, pa se osjecas prozvanim. Ne znam ja da li se neko krije iza copora, ali ja sam napisao komentar jer mi smijesno izgledaju tene i to je to. Da je u pitanju bilo koji drugi model tena s onakvim sarama isto bih napisao. Cinjenica je da su skoro sve te s vazdusnim djonom nekakve sarene, kao za djecu pravljene i to meni djeluje papanski. Ja sam recimo uvijek volio jednobojnu obucu ili u maksimalno dvije boje...
nije mi cilj ismijavati bilo koga, ne mislim da sam bolji od drugih, ali neke stvari mi djeluju smijesno koliko god ih pokusavao ignorisati... isto je s tim sarenim momcima, kao i s onim sto imaju 20+ godina, a hodaju i dalje u nekim ogromnim dresovima, tolama do po' guzice i glume neke repere
a i oni s nekakvim lancima, svi u crnom, nasminkani, buntovnici satro
kad bolje skontam smijesni su mi svi ti koji se moraju oblaciti u stilu muzike koju slusaju, ali to nije tema 
nije mi cilj ismijavati bilo koga, ne mislim da sam bolji od drugih, ali neke stvari mi djeluju smijesno koliko god ih pokusavao ignorisati... isto je s tim sarenim momcima, kao i s onim sto imaju 20+ godina, a hodaju i dalje u nekim ogromnim dresovima, tolama do po' guzice i glume neke repere
-
kojeime
#1696 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Osjecaj pripadnosti je cudo.KPNCTNJAH wrote:Smaraju batice, ono kao znas me, znam te... pusti suplju, pogadja te jer sigurno i dalje nosis maxice, trenerke, torbice, pa se osjecas prozvanim. Ne znam ja da li se neko krije iza copora, ali ja sam napisao komentar jer mi smijesno izgledaju tene i to je to. Da je u pitanju bilo koji drugi model tena s onakvim sarama isto bih napisao. Cinjenica je da su skoro sve te s vazdusnim djonom nekakve sarene, kao za djecu pravljene i to meni djeluje papanski. Ja sam recimo uvijek volio jednobojnu obucu ili u maksimalno dvije boje...
nije mi cilj ismijavati bilo koga, ne mislim da sam bolji od drugih, ali neke stvari mi djeluju smijesno koliko god ih pokusavao ignorisati... isto je s tim sarenim momcima, kao i s onim sto imaju 20+ godina, a hodaju i dalje u nekim ogromnim dresovima, tolama do po' guzice i glume neke reperea i oni s nekakvim lancima, svi u crnom, nasminkani, buntovnici satro
kad bolje skontam smijesni su mi svi ti koji se moraju oblaciti u stilu muzike koju slusaju, ali to nije tema
- Muhamed Đakmić
- relativno84
#1699 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
O ukusu ne treba raspravljati. Tu floskulu ne furam zna se sta je lijepo a sta nije sve drugo je supljaLjuba Moljac wrote:neki ljudi nit imaju ukusa nit stila. dobro stil manje-vise....StupskaBitanga wrote:Kod obuce je generalno najbitnije da je udobna i da ne propusta. Estetski gledano svako ima svoj ukus i stil
+relativno84 wrote:
Nije sto je moje al su uuuhhnema niko u mojoj ulici a mozda i sire
ovo devedeste retro? jel ih nosis uz trenerku i kajlu???
bez uvrede
Sto se tice ovih mojih kupljene su prije 3,4 god. gore u ferhadiji i bile su 3 stotke jedine u radnji i nisam se pokajao jer vec rekoh ne volim da nosim sto srecem vise puta na ulici, meni odgovaraju sve drugo je ne bitno udobne su i to je bitno.
P.S. i da naravno kajla tu
-
pakica_
#1700 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
@ljuba moljac i @anothersoul-