tema se od papeta.. pretvori u prebrojavanje stolica na vestfalenu
mi smo smijesni,smijesna nacija koja pokusava da preko repke u fudbalu izgradi integritet,i to je
ako cemo igrat na vestfalenima zbog par stoja maraka,jebi nas sve
podrska papetu,maximalna..malo zbog najboljeg igraca kojeg smo ikad imali,malo zato sto mi je pun k.... cekat da se negdje plasiramo,a sakupih godina,kontajuci hocel mesa,hocel vaha,hocel bajevic il ristic,hocel pape,hocel ovaj onaj..
ako se ne plasiramo sljedece prvenstvo(evropsko),ima da lete glave,sto je dosta...dosta je
ja vise nista drugo ne kontam.ako se ne plasiraju na evropsko,fino kandziju ,pa po kvazi legendama i trenerskim magovima....i treba im pritisak stvoriti,jer su pritisak i zasluzili..
pa jebote.mi ko da smo kostarika,sve neke igrace zvijezde imamo,fol treneri nam po svijetu razvaljuju....ako ne odemo na evropsko ,koje je zadnja sansa ovoj debilnoj strukturi saveza....nece dobro biti,a to nek znaju i spahic i dzeko i vedo i kurac palac..jebe mi se ko igra i koga kupuje salke.a koga bajern....ako ne odete vi i pape na evropsko,noge vam kolektivno treba lomiti......pa se vi slikajte po expresima i po dodjelama idola nacije..i jebe me se kolko miske ima asistencija i kolko je sejo salihovic dao golova iz slobodnjaka u bundesligi.....kao to nam je utjeha???
super,dzeko prvi strijelac bundeslige,a mi ga slavimo...ok
al ja bih dao sve njegove golove,za onu precku na luzu,da je usla u gol...
mi imamo nekorisnu neku logiku,da se zadovoljavamo uspjesima nasih igraca,koji igraju po ino ligama.
beskorisno.fuck that!!
hocu plasman na evropsko,ludim,jer nigdje nikad nismo otisli
dolazi svjetsko,a mi ko pizde,pricamo kako imamo dobre igrace
nemam ja hajra od dzeke i vede i misketa i seje i spahe i pjane dok ne odemo negdje.....
i stvarno koga boli ona stvar,sto oni igraju super u klubovima,ako ne odemo ni na sljedece prvenstvo???
meni mjerilo nije nista drugo,za nase igrace,nego ucinak u reprezentaciji...